30 April 2009

Jaha nu har jag packat allt som ska med till Vislanda. Lite får Fredrik ta när han kör till Vislanda ikväll. Jag och Leo tar 8.50 bussen från Rottne till Växjö. Sen ska vi springa upp till Maxi snabbt som tusan. Sen ska jag ta 10.20 bussen från maxi till Vislanda.

Ikväll ska vi till Simon =) Mamma ska köra dit oss för Fredrik ville dricka lite ikväll. Och så hämtar hon oss senare och vi ska sova i Vislanda.

När jag kommer till Vislanda ska jag först gå till vårdcentralen och lämna tillbaka gymkortet. Då får jag 100 kronor =) Sen ska jag nog gå bort till mammas jobb en runda sen vet jag inte vad jag ska göra tills hon jobbat färdigt.

Uppdaterar kanske senare eller så blir det imorgon.

29 April 2009

Igår va vi ute det mesta av dagen =) Leo älskar det! Va på apoteket och köpte solkräm. Måste ju skydda min lille prins från solen. Vi va även hos Jimmy en runda igår och tittade hur det går för honom. Han renoverar hela huset och nu börjar det bli färdigt =) Blir nog riktigt fint när det är färdigt. Sen va vi i Ormesberga en runda jag sprang en runda =) Duktig jag är. Det ska jag göra ikväll också. Men det känns i kroppen! När vi kom hem igår ritade vi en skiss på huset vi vill bygga. Så Fredrik ska lämna in allt sen så vi kan få ett kostnadsförslag! Fredrik kommer ju göra det mesta själv med hjälp av vänner så det blir inte lika dyrt som om byggare skulle göra det !

Idag skulle vi gått till musiken vid kvart över nio men det blev inte så. Leo sov till lite över sju idag så då ville han sova vid nio igen så vi får ta det en annan gång. Det är en dum tid. Det tyckte Linnéa med för Lova brukar också sova då. Men men. Vi ska ju i alla fall gå till caféboden vid ett och fika med alla mammor =) Ska bli roligt. Alla barnen växer ju enormt mycket på dom två veckor man inte ses..

Så fort Leo vaknat ska vi gå ut en runda i det fina vädret.

28 April 2009

Igår tvättade jag. Ronny va också här. Vi åt lite glass och tittade på en film. Maten vi gjorde igår (potatis, panerad lax, kall sås och wok grönsaker) blev jätte gott =) Vi va inte trötta igår vid tio efter vi tvättat klart så vi satt och tittade på ballar av stål. Så kom i säng vid elva ungefär.

Idag vakande jag vid halv sju och hade skit ont i mitt högra öra. Och det har jag fortfarande. Leo hae vaknat vid sex. Vi gick och la oss igen vid sju och Leo somnade och sov till kvart över nio så han sov i 2 timmar =)
Idag vet jag inte vad vi ska göra! Vi ska i alla fall börja med att äta frukost sen duscha. Sen får vi se vad vi hittar på. Skulle behöva åka in till stan och hitta ett par överdragsbyxor till Leo men ha ingen lust till det idag.
Imorgon blir det först sångstund vid halv tio och sen vid ett ska vi i föräldrargruppen träffas på caféboden och äta lunch =) Sen å torsdag ska jag ta busen till mamma och dom. Halva släkten kommer ju ner nu också =) Måste ringa och fråga mamma om vi får sova där på torsdag. Även Fredrik. Vi är bjudna till Simon på grillfest på torsdag och Fredrik ville ta några öl men då måste vi ju ha skjuts hem. Men då kom vi på att vi kanske kunde sova hos mamma så kan on hämta oss hos Simon och köra oss till Vislanda.

Ikväll ska Fredrik och Leo till Jimmy. Vet inte om jag ska följa med eller om jag ska vara hemma och städa lite. Fast jag följer nog med för jag tycker fan att Fredrik kan hjälpa till och storstäda!

Nu är det frukost =)


27 April 2009

Leo sov hela natten i sin säng =) Fast den står fortfarande inne hos oss men det får den göra ett tag nu. Han vaknade vid sex idag och då gick Fredrik upp med honom och jag fick sova till halv sju. Leo somnade igen vid tio över sju och jag har tittat lite på tv. Leo vakande för några minuter sedan så han sov i två timmar =) Vi ska snart äta frukost sen ska jag diska lite tänkte jag mig och sen blir det väl till att gå till lekplatsen en runda.
Idag mår jag mycket bättre! Fått lite hosta bara.

När Fredrik kommit hem ska vi plocka undan lite här hemma och så ska vi laga mat. Panerad lax, potatis och sås. Kanske är gott. Vid sju ska vi tvätta. När Leo somnat ska vi sätta oss ner och börja rita på huset som är meningen vi ska bygga =) För vi kom fram till att istället för att sitta och betala nästan 6000 i månaden på denna lilla lägenhet kan vi lika gärna börja med huset och betala av 6000 i månaden på lånet. Skulle vara riktigt nice om vi kunde börja med det. Måste sätta fart med mitt körkort också!

Nu är det frukost.


26 April 2009 - Äntligen

Ja äntligen har min son och sambo kommit hem. Vad jag har saknat Leo har ju inte träffat honom på 24 timmar och gud va tomt det har varit. Men nu är han hemma igen min lilla solstråle! Han kryper runt och stör pappa i köket =)
Jag ska också gå ut i köket nu vi ska börja med kvällsmaten som idag blir varma mackor. Jätte gott med champinjon stuvning och ananas på.

Hörs imorgon!

26 April 2009

Igår så vaknade jag med hög feber och ont i hals, öron och bihålerna. Så jag ringde in till jourläkarcentralen ja kom mellan 11-12 sa hon till mig. Jag va där inne vid fem i elva. Vid klockan tio över ett hjälpte dom mig. Jag va där inne i 2½ jävla timme.... Alla som kom med barn gick före. Plus att alla som hade det värre än mig gick före. Till slut så fick jag säga till i receptionen att jag hade faktiskt skit ont. Så då fick jag hjälp lite snabbare. Dom kom i alla fall fram till att jag hade början på öroninflammation i båda öronen bihålsinflammation på båda sidor och röd och svullen i halsen. Men som tur va inget som smittar! Så Leo skulle inte få det och det är ju skönt =) Hon skrev i alla fall ut nasonex och kåvepenin så nu sk aman gå på medicin i två veckor.. Jaja kan ju hoppas man blir frisk någon gång i alla fall. Vi åkte ut till Ormesberga efter vi va klara där. Fick mat men jag va inte ett dugg hungrig jag gick upp och la mig att vila istället. Sov i ungefär 30-45 minuter. Vaknade och mådde mycket bättre.
Vi sa att vi skulle vara hos Simon och grilla på kvällen och då ville Mia och Crister ha Leo till idag så det fick dom. Vi åkte hem och fixade oss och handlade det som behövdes. Va ute hos Simon vid sju ungefär. Det va jag, Fredrik, Ronny, Stenemo, Maja, Robban, Simon, Janni, Mattias, Anna, Emelie, Jesper och Rebecka. Även Nina, Crisse, Tom, Frida och Stefan kom en runda. Va i alla fall en mycket trevlig kväll med mycket skratt =) Va hemma vid ett och då blev det sängen direkt.
Vaknade vid tio över åtta och har ont i hela kroppen igen. Så idag ska jag bara va hemma och vila upp mig. Fredrik får fan ta hand om Leo idag. Det gjorde han inte igår även fast han visste att jag mådde skit så idag får han faktiskt göra det. Jag funderar på om man skulle göra egna pizzor ikväll eller om vi ska äta tacos. Fast det beror ju på om Ronnt och alla dom kommer.

Nähe nu ska jag lägga mig på soffan och glo på tv en stund. 

24 April 2009

MÅSTE BÖRJA MED ATT SÄGA GRATTIS TILL SANNA OCH WICTORIA SOM FYLLER 17 & 20 ÅR IDAG =)

Idag är ingen bra dag. Vaknade och hade ont överallt. Va varm men ändå frös jag. Steg upp tog en alvedon och tog febern.. 39,8 inte konstigt att jag kände mig helt hängig. Jag sa till Fredrik att jag inte skulle klara att ta hand om Leo idag så Fredrik stannade hemma. Vid klockan elva kom Mia och hämtade Leo och Fredrik körde till jobbet. Jag sov i två timmar. Vaknade och va varm som en bastu tog en alvedon och tog tempen igen nu låg den på 39.6. Nu ligger den på 39,4. Usch jag som skulle fira Sanna imorgon på dagen och sen på kvällen är det ju fest för Wictoria! FAN!!! Jag ville ju verkligen det här! Jävla skit också! Men men det är ju inte så mycket att göra åt tyvärr. om jag fortfarande har ont i morgon får jag väl åka till fabror doktorn. Misstänker att jag är på väg att få bihålsinflamation och möjligtvis öroninflamation. Fy!

Usch vilket klagande det blev! Men mår verkligen skit. Det va längesedan jag mådde så här!

Ikväll ska jag nog ta en kebabtallrik och titta på någon film. Fredrik och Leo ska till en kompis. Så det blir ensamt här hemma! Men det kan vara rätt skönt det också! Fast helt ensam blir jag inte. Ozzy ska ju vara här. Får väl ligga och gosa med honom då =)

Hungrig som ett as är jag- Lyckades få i mig lite köttsoppa och varm nyponsoppa. Alltid något. Är så choklasugen. Har en chokladkaka i köket och jag testade äta det innan men dte gick inte ner!

Nä nu ska ni få slippa läsa om hur jag klagar =)

Ha en riktigt bra helg alla läsare!


Sjuk!

Usch helt igen täppt i näsan känner mig groggy och mår allmänt skit just nu! Får ju inte bli sjuk nu! Ska ju fira Wictoria på lördag! Känns som om jag håller på att få feber! Fryser som ett as. Hoppas det gått över till lördag. Ska till Wictoria!

23 April 2009

Igår va en riktigt trevlig dag =) Sprang inne i stan och försökte hitta ett par tunna vantar till Leo men det är helt omöjligt! Finns inga! Sprang in på Kappahl och där träffar jag på Maj-Sofie. Skit längesedan jag träffade henne. Vi blev bjudna till dom nästa helg(även du Sanna) men vet inte om jag är redo för det. Min pappa ska nämligen vara där. Men tycker han kan ta kontakt. Maj-Sofie och Arne ska inte behöva para ihop oss. Vill han inte träffa oss så är det ju upp till honom! Vi pratade en liten stund sen råkade jag titta på klockan.. Halv ett! Jag skulle va hos Mette klockan ett och jag hade inte hittat någon födelsedagspresent ännu!!! Stressade runt på stan och hittade till slut ett halsband! Gick till Mette och va där precis klockan ett =) Frida va även där det va roligt för har inte träffat henne på riktigt länge. Måste säga grattis till henne =) Sen gick vi ner på stan gick en runda och Mette gjorde sitt första inköp på systemet. Sen blev det pastabaren och åt lite sen vidare hem till Mette igen Fredrik kom och hämtade oss vid fem typ. Då åkte vi ut till Ormesberga och va där till sju typ. När vi kom hem tog jag på mig träningskläderna och joggade en runda. Nu jävlar ska jag sätta fart med träningen =) Blev sängen vid tio över nio men kunde inte sova för jag fick sådan huvudvärk igen. Måste gå och kolla upp det. Lovade ju mamma och jocke det! Så bäst jag gör det =)

Leo vaknade vid kvart i sju efter att ha sovit i sin säng hela natten. Fast sängen står fortfarande inne hos oss och det får den göra ett tag nu! Vi åt lite frukost och sen hamnade jag här och Leo han sitter på golvet och läser en bok =) Idag ska jag vika lite tvätt och diska. Sen blir det nog till att vara ute mest hela dagen =) Så fint väder. Synd bara att min lilla Ozzy inte kan vara med. Han får bara vara ute snabba runder han går bara på tre ben. Vänster bakben stödjer han inte alls på nu =( Men Fredrik skulle kontakta djursjukhuset idag!

46 dagar kvar tills jag & Fredrik varit tillsammans i 2 år
51 dagar kvar tills Leo blir 1

22 April 2009

Fy vad trött jag är idag! Leo höll på som fan igår. Han vägrade sova vi testade med allt vi brukar göra men ingenting gick! Vid halv elva orkade jag inte mer utan då bar vi in spjälsängen i vårat sovrum och så drog jag spjälsängen intill min sida på sängen så han kunde hålla mig i handen. Efter 45 minuter somnar han gråtandes. Fattar inte vad det va! Han har aldrig somnat vid kvart över elva innan inte ens på nyårsafton. Men men.
Så jag trodde ju jag skulle få sov morgon idag! Haha. Det kunde jag ju tro! Vid halv sju vaknade Leo och ville stiga upp. Så det va bara att bita ihop och stiga upp Så nu har han precis ätit frukost. Så nu är det nsart min tur. sen ska jag börja packa för att åka in till stan. Ska göra några ärenden på stan innan jag går till Mette. Ska köpa födelsedagspresent till Mette, Wictoria och min syster <3 Vet bara inte vad jag ska köpa- Har ju inte fått föräldrarpenningen ännu men har nog 1000 kr kvar.

Imorgon ska jag tvätta och städa lite.
Fredag blir det till att åka till Ormesberga
Lördag Fira Sanna på dagen och sen blir det att fira Wictoria på kvällen FEST!
Söndag blir det väl Ormesberga beroende på hur jag mår!

21 April 2009 - Tvätt

Ja jag har tvättat ikväll. Mindre roligt men dte va inte så mycket! Men lika bra att tvätta när man ändå har tid. Ronny åkte precis hem han har varit här och snackat lite skit =)

Imorgon blir det till att åka in till stan. Blev bjuden till Mette som fyller år =) Gud så trevligt! Ska bli skönt att få träffa lite vänner igen.

Innan idag va vi ju på biblioteket och träffade föräldrargruppen där. Fick med mig en barnmatsbok till mig hem och två böcker till Leo sen fick Leo en bok bara för att vi flyttat till växjö kommun =)

Och till anonym från strängnäs. Jag lägger inte upp kommentarer där folk är anonyma och inte har någon blogg eller mailadress. För då är man bara feg och vågar inte stå för det man säger!!

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp tvätten sen blir det sängen. Hoppas Leo somnat tills dess. Fredrik försöker söva honom just nu!

...

Till den fega lilla anonyma råttan på barrstigen i Uddevalla. Jag skrattar åt dig! Ge upp!

Bjudna

Ja det blir en hel del som blir bjudna till Leos 1 års kalas  =)

Min sida:

Mamma, Peter, Sanna, Kenny & Cilla
Morfar
Kent, Ulrika, Linus & Felicia
Patrik & Jessica
Ann-Sofie
Jesper & Becka
Kalle
Jocke, Nadja & Jossan
Jessica, Joel & Jennifer
Yvonne, Johan, Nina, Madde, Clara & Pontus
Pappa, Pillan, Marcus & Emelie
Farfar
Nisse
Birgit & Göte
Bosse, Anna, Rasmus & Johanna

Fredriks sida:

Mia & Crister
Jenny, Andreas, Anna & Erik
Sara, Oskar & Adam
Sonja

Kompisar:

Wictoria, Pontus & Sebastian
Sabina & Elvira
Ronny
Stenemo
Simon & Janni
Robban & Maja
Frida

Så 63 stycken =)

Men min pappa och dom kommer inte att komma, men jag ska bjuda dom i alla fall. Sen tror jag inte Jessica, Joel & Jennifer heller kommer med tanke på att dom ska ha barn precis då och likaså Patrik & Jessica. Men blir ganska många i alla fall =)

21 April 2009

Igår blev inte mycket gjort. Va så trött och seg. Men jag diskade i alla fall. Jag ändrade tvättiden till ikväll för vi va inne och handlade igår. Va på city gross och handlade en massa nödvändigt till både Leo och oss. Så nu ska Leo klara sig resten av månaden och vi ska ju klara oss i två veckor i alla fall!

Efter city gross åkte vi förbi garaget en runda. Träffade Lollo och Mackan det va skit längesedan. Och oj hon är tjock =) Haha dom ska ha barn i Augusti =) Så vi stod där och pratade och Lollo lekte lite med Leo som hon inte träffat sedan i Januari eller något! Åkte hem vid kvart i åtta. Plockade upp alla varor och Fredrik gav Leo välling. Sen gick jag en runda med Ozzy. Jag trodde Leo skulle sova när jag kom tillbaka. Men nej. Vid klockan kvart i tio somnade han =O Jag gick in i sängen vid tio och somnade som en liten gris =)

Idag vaknade jag av att vidingehem va utanför och sopade gatorna och härjade som fan. Tittade på klockan. 06:10!!!!!! Jag ska fan ringa till dom sen. Lite jävla hänsyn kan dom väl fan visa. Sen startade dom någon stor blåsgrej vid kvart över sex så då vaknade Leo. Fy fan va arg jag är på dom. Åhh va jag längtar tills vårat hus är byggt och färdigt. Få bo ute på landet där det inte finns en människa som stör!

Vi ska snart hoppa in i duschen. Vid klockan ett ska vi va borta vid biblioteket och träffa föräldrargruppen. Det skulle varit sista gången idag men Anna-Lena (bvc tanten) kunde inte idag så det blir en gång till =) Sen ska vi träffas alla i sommar och fira alla barnens 1 års dagar.

Nu blir det en dusch!

20 April 2009

Va ett tag sedan jag skrev nu men har inte haft tid!

I fredags kom Ronny vid ett. Vi satt och tittade på film och drack kaffe. Fredrik kom vid halv fem då lagade han mat och jag putsade fönster och städade. Sen körde vi upp till Norraby och tvättade bilarna. Vi flyttade Leos stol och satte den bak igen. Det går bra nu. Innan bara skrek han men det gör han inte nu! Sen blev det stan till garaget och sen vidare till Åryd för att titta på race. Men det blev inget för poliserna va där. Men stod och pratade med en massa folk. Peter och Sanna va också där!

I lördags va vi i Ormesberga. Anna och Adam va där så jag lekte lektant =) Dom är för söta! Sanna kom vid fyra tiden. Vi åkte hem till Rottne vid sex någon gång. Åt en sallad och sen började vi göra oss klara för att åka in till garaget i stan. Sen blev det race på växjöflygplats. Men det va så satans kallt så det blev inte så mycket pratande med folk. Sen hem och sova.

I söndags (igår) så vaknade Leo vid sju. Jag steg upp då så fredrik skulle få lite sovmorgon. Han åt frukost sen lekte han en massa. Vid kvart över åtta gick vi in och väckte Fredrik. Jimmy kom vid tjugo i nio eller nåt. Då vaknade även Sanna =) Åt lite frukost och tittade på Formel1. Jag gick in och la mig vid kvart över tio va så trött så jag sov i lite mer än en timme. När jag vaknade hade Jimmy åkt. Vi packade Leos saker och så satte vi oss i bilen mot Grimslöv. Där va min mamma och dom när vi kom. Hoppade studsmatta och hade det väldigt trevligt hela dagen. Jag och fredrik lagade mat. Vi grillade vildsvin och så hade vi pommes och sås till det. Fredrik grillade även korv till barnen. Åkte vid tjugo i sju ungefär. Hem till mamma och tittade på gossip girl och wipeout sen körde vi hem. Blev sängen direkt när vi kom hem.

Leo vaknade vid halv sju idag och tur va det för Fredrik låg fortfarande och sov. Leo åt frukost och nu är han trött igen så ska snart söva honom. Idag ska vi gå en runda sen blir det till att diska och tvätta.

17 April 2009

Igår åkte vi till Ormesberga. Jag gick en runda med Leo. Sen ställde jag mig på vågen. -3kg =) Gud så glad jag blev.. Träningen, promenaderna och tänka på vad jag äter börjar ge resultat =) Mina jeans börjar faktiskt bli lite stora i midjan så idag ska jag gå ner i källaren och hämta ett par mindre =) Fredrik satte dit ett nytt avgassystem på Volvon sen började han skruva med skylinen. Sen blev det fika med kaffe och kringla. Åkte hem vid sju typ- Gick ner i tvättstugan och kastade in det lilla som va. Sen satt jag och tittade på medium. Fredrik försökte söva Leo. Men han är lite blödig så han tog upp honom men då gick jag in direkt och sa till honom att han skulle lägga ner honom igen! Det slutade med att det va jag som sövde Leo och då tog det typ 15 minuter så sov han!

Idag vaknade Leo vid fem över sex... Han vaknade inatt och bara skrek! Han fick lite alvedon så efter en stund blev det bättre. Dumma tänder som ska spöka! Vid åtta gick jag in och la honom. Det tog 45 minuter innan han somnade! Men nu sover han så gott =) När han vaknat ska vi äta lite mellanmål sen blir det till att gå ut en runda. Solen lyser ju idag igen =) Idag är det fredag vilket bertyder att Fredrik snart är hemma för helg! Imorgon ska vi väl vara i Ormesberga och på söndag ska vi till min kära familj i Vislanda.

Ha det bra!


16 April 2009

Ja igår städade jag och fixade här hemma. Fredrik och Leo kom hem igen vid klockan kvart över åtta. Då satt jag och tittade på rent hus. Igår började vi med att leo ska somna i sin säng och inte i våran famn. Hon på bvc sa att det är lika bra att göra det nu innan han blir för gammal och så sa hon att vi skulle lägga oss på golvet jämte Leo så han har oss nära men ändå inte är i famnen. Det tog 45 minuter. Vi kom i säng vid halv elva tror jag.

Idag steg vi upp vid klockan halv sju. Leo har sovit hela natten i sin säng =) Vid halv åtta blev han trött så jag blåste upp luftmadrassen och bäddade den inne på golvet jämte spjälsängen. Vid tjugo i åtta la jag ner Leo och jag la mig och läste en bok. 20 minuter senare sov han som en stock =) Det tog bara 20 minuter! Jag blev överlycklig! Jag fastnade i boken. Så låg där och läste den tills Leo vaknade vid tio i tio. Då gick vi upp och åt frukost sen klädde vi på oss och gick ut en runda. Och nu hamnade jag här en liten snabbis! Ska snart börja med lunchen. För min del blir det tonfisk sallad och Leo får korv, potatis, sås och grönsaker. Sen ska han sova middag och sen blir det till att gå ut en runda till.

ikväll har jag tvättid igen. Tänkte jag skulle tvätta stolsdynorna och badrumsmattan.

Innan när vi va ute och gick så gick vi i skogen fick se en massa vårblommor men även lite djur. En massa fåglar, en älg, en räv, en ekorre och en orm! Leo är så grinig när han åker vagnen han bara sitter och skriker. Idag hängde han över vagnen och försökte titta fram. Så jag vände på sittdelen så han sitter framåt. Inte ett ljud han sa sen. Helt tyst. Så han vill nog sitta så!

Nu ska jag börja med lunchen!

15 April 2009 - Kväll

Under dagen har vi hunnit med rätt mycket. Städat, diskat dammat och plockat undan. Har även varit ute och gått en lång runda! Satt på lekplatsen en bra stund. Leo kröp runt i sandlådan och tittade på dom andra barnen som va där =) Sen gick vi hem och åt lunch. Fredrik kom hem vid halv fem han hade varit och handlat. Han lagade makaroner och köttbullar. Vid sex åkte dom till Ormesberga och jag gick in i duschen. Sen satt jag en stund här och sen började jag sortera tvätten. Va precis nere med två maskiner ljusa som ska torktumlas. Blir en mörk som ska tumlas och sen blir det en mörk och en ljus att hänga. Så som jag sa innan idag är mycket tvätt. Brukar bara ha två maskiner men idag blev det 5.. Tänkte se om det finns någon tid imorgon så jag kan tvätta badrumsmattan  och stolsdynorna.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av ensamheten!

15 April 2009

Idag vaknade Leo vid klockan sju. Då steg vi upp och åt frukost. Och nu hamnade jag här. Leo sitter på golvet och leker ska snart sätta på en film till honom och jag ska diska. Idag har Leos tredje tand tittat fram. Hon på bvc fick titta honom i munnen igår och då såg hon att det är 8 tänder på väg!! Inte konstigt att han är lite grinig. Men nu är det bara sju kvar =)

Idag så har vi inget planerat. Ska gå en runda sen. Fredrik och Leo ska åka ut till Ormesberga i eftermiddag. Jag ska va hemma och tvätta. Fy vad tvätt vi har. Vi brukar aldrig ha så här mycket. Jag hatar att ha så här mycket. Men blev ju inte att jag tvättade i torsdags för då va vi inte hemma.. Och i måndags va vi inte heller hemma. Så ikväll ska jag tvätta. Har inte tvättat på 9 dagar!!! Fy.. Igår kväll va jag duktig och städade och plockade undan. Så idag ska jag damma av lite. Måste även putsa klart resten av fönstrena.

Nu ska jag busa med min son en liten stund.

14 April 2009

Igår skulle jag åkt till Linda och Wictoria i Vislanda. Men mådde inget bra när jag vaknade. Vid typ kvart över tolv kom mamma och hämtade mig och Leo. Vi satt ute i Grimslöv hela dagen. Hade så jävla ont i huvudet igen! Leo trivdes där ute =) Vid lite i sex åkte vi hem till mamma och åt lite mat. Fredrik kom även då. Vi åkte hem vid kvart i nio ungefär. Blev sängen direkt när jag kom hem.

Idag mår jag mycket bättre! Hade lite ont innan på morgonen men det är borta nu! Leo vaknade vid sex men då gick Fredrik upp med honom. Han åt lite sen kom Fredrik in med honom till mig i sängen. Vi somnade igen och sov till tio i nio! Inte dåligt för att vara Leo. Vid kvart i tio gick vi bort till bvc. Han väger nu 11,4 kg och är 80,5 cm lång. Hans ligger före i utvecklingen också =) Han är som ett barn som är 12-14 månader och Leo är bara 10 månader =) Leos 1 års kalas är nästan färdig planerat =) Bara lite små grejor som ska fixas.

Leo somnade för 20 minuter sedan. När han vaknat så ska vi äta middag sen ut och gå en runda med Ozzy! Ikväll blir det till att åka in till Ronny och sen handla lite innan vi åker hem!

Nu ska jag titta på lite repriser över internet!

Ha det bra!

13 April 2009

Idag är Leo 10 månader =) Fy vad tiden går snabbt.

Igår åkte vi från mamma och in till stan. Där det va race på flygplatsen. Tittade inte så mycket på bilarna utan snackade en massa med massa människor. Vid typ halv elva hade alla kört. Vi va kvar och Robban höll på att härja som fan. Roligt va det i alla fall =) Sen åkte vi till McDonalds. Satt där till tolv sen åkte vi hem. Somnade som en gris här hemma =)

Leo vaknade vid kvart över sju så då va det bara att stiga upp. Idag är det Fredriks tur att ha lite sovmorgon. Jag fick ju ha det igår =) Ska se om jag kan fixa skjuts ut till mamma. Annars får väl Fredrik köra mig. Ska i alla fall umgås med Linda och Wictoria =)
Skulle sovit hos mamma igår men hade så ont och jag känner att det är på väg att smyga sig på igen =( Jag får skit ont i vänstra delen av pannan och bakom ögat. Känns som om ögat ska ramla ut och så ser jag inget med det vänstra ögat. Så jag måste gå till en doktor och kolla upp det. Första gångrn kom det för ca 6 månader sedan. Men aldrig hade det kommit så här ofta! Hade ont i fredags och igår. Igår gjorde det så ont så jag trodde jag skulle dö.
Aja det blir nog bra.

Ikväll ska jag tvätta fast funderar på att byta tvättid. Har nästan ingen tvätt och så vet jag inte när vi kör från Vislanda. Skulle ju vilja åka in och besöka Ronny också.

Leo står just nu och säger "dä" och så pekar han på något. Då vill han att man ska säga vad det är. Efter 100 gånger blir det rätt tjatigt =) Men det gör inget. Min lilla ögonsten =)

Nu ska jag försöka väcka Fredrik =)

12 April 2009

Igår va vi i Ormesberga. Åt påskmiddag och mös i solen =) Hur skönt som helst!
Efter vi varit där kokade vi lite kaffe och tog med oss några kringlor och åkte in till Ronny på sjukhuset. Där va Mange & Jens. Spelade lite kort och fikade. Åkte vid kvart i åtta då åkte vi ut till Jimmy. Va där till lite över nio sen hem och tittade på film.
Idag opereras Ronny. Hoppas allt går bra. Får väl ringa och prata med honom senare ikväll. Just nu sitter jag hos mamma. Kom hit vid elva. Fredrik släppte av oss hos Sannas häst. Va där en stund sen gick vi hem. Just nu håller vi på att göra middag. Lite påskmiddag =) Sen blir det väl kortspelande. Fredrik kommer en runda senare. Jag & Leo ska sova här inatt. Kanske ska umgås med Linda imorgon om hon kan.

Ha det bra!

10 April 2009

Igår somnade jag vid ett och Leo somnade runt tio. Trodde ju han skulle sova lite längre idag. Men nej va fel jag hade =) Klockan sex vaknade han. Han sover mycket bättre här hos mamma än vad han gör hemma. Hemma vaknar han 1-2 gånger på natten. Men här har han sovit hela natten.
Vi har hunnit med att leka en massa och sen har jag duschat Kenny & Cilla och så bakade jag en chokladkaka och nu håller jag på att baka kolarutor. Gott =)
Hoppas Kalle och dom kommer snart så jag hinner träffa dom lite innan jag åker hem.

Igår va vi ju en runda inne hos stackars Ronny. Han skulle opereras idag. Så Fredrik och Mange skulle in dit en runda när operationen va klar. Usch va hemskt! Tur att han inte va hemma själv i alla fall! Jag och Leo ska väl in en runda till honom imorgon. Dom har ju bara besökstid till klockan 19. Men snart kanske han är så pigg så han kan komma ner till fiket och fika.

Nu ska jag gå och göra klart kolarutorna sen ska vi gå till lekplatsen.
Leo åt spagetti och köttfärssås till middag och ett smörgåsrån =)

Underbart väder ute =)

9 April 2009 - Duktig

Ja nu har jag varit riktigt duktig. Köket är riktigt rent nu. Torkade ur alla skåp, kylen och drog fram spisen tprkade rent runt hela spisen och på golvet. Torkade alla skåpsluckor och putsade fönstret i köket. Sen är allt dammat och klart i tv rummet och sovrummet. Bara Toan kvar att städa. Men det gör jag inte idag! Nu måste jag och Leo in i en dusch. Fredrik kommer snart hem och då måste jag nästan vara klar för att åka in till sjukhuset! Måste förbi en affär först och handla välling till Leo. Måste även packa lite väskor. Vi ska nog sova hos mamma ikväll. Jag har inte bestämt mig ännu. Beror på när vi åker från sjukhuset. Aja vi får se. Men någor mer bloggande blir det nog inte idag. Så ha en bra kväll. Det ska jag försöka ha även om jag ska sitta på sjukhuset.

Svar till Alexandra

alexandra om Bilder:  riktigt fina tatueringar tina :)
det "m"et längst upp. står den för något?
och den med "leo" var riktigt fin! ha det så bra!


Svar: Den på handleden som ser ut som ett m står för mitt stjärntecken =) Skorpion.

Svar till syster

Syrran om Bilder: Aew saknar dig med gumman <3

Längtar tills imon <3
Älskar dig! <3


Svar: Jag och Leo kanske komme rredan ikväll =) Vi ska ju ändå in till stan ikväll och hälsa på Ronny. Så slipper Fredrik hålla på och köra imorgon när han vill gå i skogen! Men är inte riktigt säkert ännu. Vi får se. Är du hemma ikväll?

Bilder

Ja nu har jag fixat lite bilder på mina tatueringar =)

Den första gjorde i September 2006 sitter på sidan av min vänstra handled:




Den andra gjordes våren 2007 sitter nere vid min högra fot:




Den senaste gjordes i måndags (6/4-09) sitter nere vid min vänstra fot:




Tog en liten paus från städandet =) Men ska nu sätta fart igen. Pratade med min syster en bra stund i telefon också. Saknar henne redan även fast hon va här i måndags.

Nu ska jag sätta fart så det blir påsk fint här hemma =)


Bjuder på en bild från den 1/4 Fredrik och Leo precis badat:



9 April 2009

God morgon gott folk =)

Usch vad jag är trött idag. Jag och Fredrik tittade på en film som gick på tv 6 igår "flight of the phoenix" helt okej faktiskt. Men den slutade vid 23:10 och innan jag kunde gå och lägga mig så va jag ju tvungen att diska Leos välling flaska, gå på toa och borsta tänderna så klockan va nog runt halv tolv. Och så va jag inte ett piss trött så jag låg nog och läste i tjugo minuter. Så det lev set för mig igår. Men men.

Leo ville stiga upp vid halv sju så det fick man ju så snällt göra. Men jag gör allt för min son =) Nu har han precis ätit frukost och nu ska jag snart ta och byta blöja på honom igen och klä på honom lite kläder. Idag ska jag ha en riktig städdag. Om jag får för Leo vill säga. Ska torka ur alla skåp och lite så. En riktig  storstädning. Ikväll skulle vi tvättat men blir ändrade planer. Igår kväll fick vi reda på något jätte tråkigt. Leos gudfar Ronny det vill säga en av våra bästa kompisar ligger på sjukhus =( Så vi ska åka in till honom ikväll. Stackarn tycker verkligen synd om honom. Han ska ligga där hela helgen! Han fyllde år i tisdags så vi får väl hitta på något fint och ge honom.

Leo är så gullig han förösker ställa sig upp utan stöd när ahn sitter på golvet. Först ser han ut som en liten apa sen som en vinglig kalv eller något =) Igår började han säga sitt andra ord. "Dä pappa" så pekar han på Fredrik. Så söt =) Igår va vi i Ormersberga en runda. Jag åkte dit för att jag skulle plocka lite påskris. Men vad tror ni jag gör? Jo åker hem utan påskris =) Haha. Typiskt mig helt förvirrad.

Lycka till idag Wictoria. Kanske kan ses imorgon en stund om du är hemma?

Ja imorgon bär det av till Vislanda. Ska till min kära mamma och lite av släkten. Ska bli roligt. Vet inte om jag hinner med att umgås med vänner imorgon men annars gör jag det på söndag och då ska jag sova i Vislanda till måndag! Så då ska jag nog umgås lite med Linda och hennes små söta charmtroll Ebba och Matilda =)

Nu ska jag ta min son och klä på honom =)

Ha en bra dag!

Haha

Tror ni man verkligen vågar slå Nicole? Tror ni på allvar jag vill lägga mina pengar på den subbungen? Nej absolut inte.. Jag har en undebar son jag kan spendera dom pengarna på. Jävla fega fittor som inte våga stå för vilka ni är. Vara anonyma det är det enda ni vågar. Fega äckliga kräk.

Haha jag skrattar så det gör ont. Fan ni livar verkligen upp min och Fredriks kväll. HAHAHA

8 April 2009 - Duktig =)

Ja nu har jag varit duktig =) Har diskat, plockat undan, dammsugit, vikt tvätten och plockat ihop lite smuts tvätt. Nu ska jag ta och byta sängkläder i både våran och Leos säng. Pratade även med Fredrik för en liten stund sedan. Vi sa att vi skulle äta mos och korv idag så jag tog upp lite korv från frysen nyss. Har ju inte tid att stå och laga mat om vi ska åka ut till Ormersberga. Sen skrattade vi åt DIG! Ja just DIG! Du tycker ju det är så fantastiskt roligt att va här inne och läsa. Ändå säger du att du inte bryr dig! Sluta läs då om du inte bryr dig. Va som Fredrik sa jag har väl något som hon saknar!

Måste åka till Vislanda över påsk kom jag på. Min kära släkt från Stockholm kommer ju ner.

Usch jag måste försöka hinna med att putsa mina fönster om det blir finare väder. Ska även plantera om mina blommor och plantera blommor ute på balkongen så det blir lite fint. Ska även köpa lite utemöbler att ha där ute. Måste köpa ett stort partytält också. Som vi kan va i om det börjar regna när vi ska fira Leos 1 års dag. Har ju redan börjat planera den. Är bara 2 månader kvar. Ska skicka ut inbjudan om 1 månad. Tänker inte göra det 1 vecka innan. Alla ska få tid på sig att bestämma sig. Om alla kommer blir vi runt 60 pers! Vet inte vad jag ska bjuda på. Känner inte för att köpa smörgåstårta denna gången. Det bjöd vi ju på till dopet. Någon som har förslag på något lätt och billigt till så många? Vi ska beställa tårtan. Ska bli med foto på Leo =) Får väl beställa ett par stycken. Men ska be Lollo göra dom hon jobbar ju på hennings. Hon är duktig! Hoppas verkligen det är fint väder då. Så alla barnen kan springa helt fritt ute. Jag vet inte vad vi ska ge till Leo när han fyller år. Funderar på att köpa vagnen. Och sen några leksaker och kläder. Han kommer ju ändå inte ihåg sin 1 års dag så mycket. Och leksaker och kläder lär han nog få av alla andra så det räcker till och blir över =) Ja det får nog bli vagnen.

Nähe nu ska jag börja göra lite lunch till mig och Leo. Leo ska få fisk, potatis och sås. Och jag ska äta en sallad.

Ha det bra!

Svar till Linda

Linda om 8 April 2009: Men allvarligt, personen/personerna som anmäler till polisen för att få pengar MÅSTE vara väldigt beroende av pengar :) hihi... inte för att jag vet vem det handlar om men ändå..... :P INte ens jag skulle sjunka så lågt..!!

Tycker absolut ni ska komma till weset i morgon :) Så kan ju du,jag,wictoria o barnen hitta på något? Om ni vill förstås ;)


Svar: Ja minst sagt beroende av pengar. Skulle ju aldrig göra som denna person. Men men..

Antingen kommer vi imorgon eftermiddag eller så kommer vi på fredag morgon. Absolut ska vi hitta på något =) Tycker jag verkligen..

8 April 2009

Idag blev det till att stiga upp tidigt! Redan vid halv sju. Men det är bara att stiga upp och se glad ut. Ett barn kan ju som sagt inte sova hur länge som helst. Är ju inte normalt att dom ska aomna vid sju och kunna sova till tio-elva. Fast ibland hade jag önskat att Leo sov lite längre än vad han gör. Men men det kommer kanske en dag han börjar sova lite längre =) Eller så får jag helt enkelt gå och lägga mig tidigare!

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Är så dåligt väder så vill inte göra så mycket! Efter Fredrik kommer hem från jobbet ska vi åka ut till Ormersberga. Fredrik ska svetsa klart skopan och sen kanske han skulle titta på volvon. Och jag ska plocka lite påskris. Sen blir det till att åka hem och titta på rent hus. Idag ska jag lägga mig senast klockan halv tio. Igår tror jag klockan va halv elva eller något när jag släckte lampan.

Funderar på om man skulle åka till Vislanda imorgon och sova där tills på fredag eller om Fredrik kan köra ut oss på fredag morgon? Ska prata med honom om det sen.

Igår så bokades vår stuga till i sommar. Gud va det ska bli skönt att få åka iväg. Sen blir det väl någon vända till Stockholm också. Typ 2. En gång när bebis är född och nästa gång när det blir dop!

Fan va jag hatar människor som gör allt för att få lite pengar. Ska fan med börja polisanmäla minsta lilla sak för att få pengar! Haha. Nej skulle inte tro det. Så omogen är jag inte!

Nu ska jag gå och titta vad min son sysslar med. Han är i vårat sovrum och det låter som om han läser en tidning.

Ha det bra!

Svar till Malin

Malin om 6 April 2009:  Gud så patetisk Nicole är. Hon har inte funderat på att tänka innan hon öppnar munnen?


Svar: Nicole vet inte vad tänka är! Hon tror helt enkelt att allt hon säger och gör är så smart. Men nej..

7 April 2009 - Hemma

Ja nu är vi hemm efter en dag på stan med Wictoria och Sebastian.. Vi har haft så roligt. Snackat en massa och skrattat massor! Måste snart göras om.

Fredrik håller på att göra mat =) Stuvade makaroner och köttbullar. Sen ska jag ställa mig i en dusch sen får det bli en rolig film eller något.

Älskar min Fredrik & Leo Hansson över allt annat! Ni är det bästa som finns.

Svar till Wictoria och Josefine

Wictoria- Sebastians mamma om 7 April 2009: Oh så kul vi hade! :) Puss o kram på er!

Svar: Ja skit roligt hade vi =) Pussar till er




Josefine om 6 April 2009:  Klart som fan att det är stor skillnad. Skit i henne Tina. Små fjortisar som henne har ju inget liv så dom måste hålla på med andras.

Du är mycket bättre som mamma och mycket mognare än henne!

Kram

Svar: Nej men enligt henne är det ju vi som inte har något liv utan måste starta rykten om henne! Haha! Det va hon som startade det hela nu och då får hon fan stå sitt kast. Men det är ju jämt så synd om henne. Men till 90% får hon skylla sig själv. Inte mitt problem att det lilla äcklet inte kan knipa sin stor äckliga käft!


7 April 2009

Igår va jag och gjorde tatueringen. Blev riktigt snyggt =) Jätte nöjd är jag. Kostade 500. Nästa vecka ska jag dit igen och fylla i min andra tatuering jag har på foten. Skulle kosta ca 800 sa han. Ska vara där den 15/4 klockan 17:00. Ska fråga honom om han kanske kan fylla i den på handleden på samma gång. Så kort kommer efter att alla läkt. Så om typ 2 veckor. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =)

Om en timme ska jag ta bussen in till stan och träffa Wictoria =) Nu vid 09:00 ska jag ringa till Karö center AB och boka våran stuga till i sommar =) Gud va jag längtar nu!
Ringde och pratade med barnomsorgen igår. Allt är som det ska. Dom har bara bytt namn och slagit ihop det dagiset som Leo ska gå på. Men han står i kö och någonstans ska han få plats sa hon. Jätte trevlig va hon!

Nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska packa Leos väska och sen ska vi klä på oss.

Ha det bra i solen!

Svar till Hanna

Hanna om 6 April 2009:  Haha. Är hon normal eller? Ganska stor skillnad på att lämna sin unge helt själv i lägenheten i några timmar och bara titta till 1-2 gånger i timmen. Du hade ju bilen låst, barnvakt i bilen och stod typ 10 meter från bilen. Jävligt stor skillnad.

Såg dig på racet i lördags :)


Svar: Nä jag tror fan inte hon är fullt frisk i huvudet! Visst är det stor skillnad. Men det fattar inte hon. Hon har ju som sagt inte så mycket innanför pannbenet.

Jag såg inte dig =)

6 April 2009 - Nervös

Jag brukar inte vara nervös men nu känner jag att det börjar krypa på mig! Jag ska tatuera mig om 3 timmar!! Shit. Fast det gör ju skönt ont.. haha går inte förklara.. Ska be min syster om hjälp att ta kort på mina tatueringar jag har nu. Nähe nu ska vi röka sen ska jag fortsätta vika tvätt.
Leos farmor kom och hämtade honom vid halv tolv. Hans farfar hade lagat fisk, potatis, morot och palsternacka till honom. Det tyckte han va jätte gott.

Nu har jag inte tid att sitta hät mer. Till skillnad från vissa andra har jag ett liv =)=)

Svar till Linda

Linda om Svar till Linda: Ja det skulle vara kul :) Hoppas fint väder så kan vi va ute på gården :)

Svar: Ja det kan vi hoppas på =) Leo älskar att vara ute i det fina vädret =)

Svar till Linda

Linda  om 6 April 2009: Jo visst är det skillnad, du hade ju barnvakten med dig så du hörde ju om han vaknade :) Hoppas allt är bra med er, hör av dig när du kommer till vislanda nästa gång så kan vi kanske hitta på nåt?


Svar: Ja jag tycker också det är skillnad. Men nu är det ju Nicole man pratar om och hon har ju alltid rätt. Men det roliga är ju att alla håller med mig =) HAHA!
Jag kommer till Vislanda nu till helgen ska nog även sova där någon dag. Så då kanske vi kan hitta på något!

6 April 2009

Åhh jag är så arg just nu. Den där äckliga jävla Nicole Svensson i Vislanda. Finns nog fan ingen värre människa än henne.

Så nu måste jag ta och fråga mina trogna bloggläsare en sak.
Nicole lämnade sin son utan barnvakt och ingenting i lägenheten för att gå ner till en fest hos grannen hon va där i några timmar och tittade till sin son 1-2 gånger i timmen. Är det normalt?

Jag hade Leo med mig på racet i lördags han satt och sov i bilen. Bilen va låst och vi hade barnvakt i bilen och jag stod 5 meter från bilen. Är inte det skillnad mot nicole som lämnade sin son helt själv?

Hon ska vara glad om hon har några vänner kvar om 6 månader. Just nu tror hon att hon har jätte många vänner. Men tyvärr ditt lilla äckliga helvete alla dina "kompisar" snackar skit om dig!!! Men du fattar inte det för du är så jävla blåst! Nicole håll ögonen öppna. Du går inte säkert någonstans!


Att jag ens låter en sådan liten subba som varken kan stava eller prata reta upp mig! Men hon har fan något fel i huvudet. Tror fan hon har någon skada. Lite lätt efterbliven är hon ju i alla fall...

5 April 2009

Igår va vi i alvesta på race. Helt okej. Synd bara att det som vanligt är en massa fulla fjortisar där. Usch stör mig verkligen på dom. Springa runt och gapa och skrika och tycka dom är så häftiga. Fy fan va jag, Sanna & Maja skrattade åt dom =) Efter en stund i alvesta blev det att dra in till stan. Där träffade vi Simon =) Va ju länge sedan man såg honom! Va där till tolv och sen blev det att åak hem och sova.

Idag fick jag sova till klockan tio =) Jätte skönt. Men sov för mycket så jag va skit trött för det istället. Aldrig är man nöjd =) Jimmy kom vid halv elva. Tittade på formel 1 som blev avbrutet. Vid lite över ett åkte vi in till stan för att träffa mamma, Peter, Sanna, Kenny och Cilla på Leos lekland. Va riktigt roligt där =) Tror jag hade roligare än ungarna =) Men fy va jobbigt det blev efter ett tag. Leo satt mest i den lilla avdelningen bland bollarna =) Han tycker ju inte om höjder så mycket så han tyckte inte det va roligt att åka dom stora rutschkanorna. Men Kenny & Cilla tyckte det va roligt! Synd bara att det va massa typ 14 åringar där som inte tog hänsyn till dom små. Bara tryckte sig förbi stackars lilla Cilla. Jävla puckon. Men då fick dom allt höra..

Just nu sitter jag & Sanna och väntar på att klockan ska bli 22:20 så vi kan skölja hennes hår. Vi håller på att göra slingor. Sen blir det sängen för min del. Vid 11:30 imorgon kommer Mia och hämtar Leo sen ska jag och Sanna in till stan. Jag ska ju tatuera mig =) Oj nu kom jag på att jag lovade någon för ett tag sedan att jag skulle lägga upp bilder på mina tatueringar. Men det har jag glömt =) Men får väl göra det någon dag när den nya har läkt.

Nu ska jag snacka lite skit med min syster =)=)

Ha det bra!

4 April 2009

Igår åkte vi till Ormersberga vid halv sju typ. Fredrik satte på sommardäcken på bilen. Även på Mias bil. Leo lekte med sin farmor & farfar en stund. Vid halv nio åkte vi in till stan. Fredrik tvättade bilen. Sen åkte vi till garaget. Pratade lite med dom. Va inte så många inne i garaget igår. Jag, Fredrik, Leo, Robban, Maja, Ronny & Stenemo. Men det va trevligt ändå. Vid lite över tio åkte vi ut till flygplatsen. Det va race där. Men va riktigt dåligt! Det är fortfarande för kallt ute på kvällarna.. Blir nog bättre snart. Nästa helg är det elmia. Vet inte om vi ska åka dit. Kanske. Kostar fan 500 kr för mig och Fredrik att gå in!

Idag vaknade Leo vid kvart över sju. Gjorde gröt till honom på 2 dl vatten så det blir nästan 3 dl färdig gröt. Och så åt han två ostmackor! Han är galen på att äta. Fredrik åkte och jobbade för en halv timme sedan! Han kommer om en timme typ. Då ska vi åka till Ormersberga och va där idag. Jag ska vara ute så mycket som möjligt, Vid två får vi börja göra oss klara för att åka på 1 års kalas. Ska vara där vid fyra. Ska bli trevligt. Efter det blir det väl att vara inne i stan en runda med grabbarna och Maja.

Imorgon blir nog inget leos lekland. Stackars Cilla har trillat på dagis och slagit hela näsan. Lill tjejen kan ju inte ta det lugnt. Ska vara lika stor och duktig som sin bror =) Så blir väl att vi åker ut till Vislanda imorgon istället.

Leo sa sitt första ord igår :O Trodde jag bara hörde fel. Så jag pekade på hunden och frågade "vem är det?" "Dä bovven" svara Leo mig då. Han pekar på Ozzy och säger "Dä bovven" hela tiden! Så duktig min pojk är. Och igår tog han 3 steg =) Min lilla kille börjar bli stor! Men tycker han är lite väl tidig. Han är ju inte ens 10 månader! Men men!

Nu ska jag kolla vad han gör. Tror han river ner allt från skötbordet. Tok unge =)

Ha det bra!

3 April 2009

Idag vaknade Leo vid sju. Så då steg vi upp. Åt frukost och sen på med kläder. Nu har vi precis dammsugit =) Tar nästan en halv timme att dammsuga våran lilla lägenhet bara för att Leo ska gå efter dammsugaren och hålla sig i den så jag får ju inte dra till i den för då trillar han. Jag har aldrig sett någon spindel i denna lägenheten men när jag va inne i Leos rumm och fixade kröp det fram en jätte stor. Fy va äcklig den va. Sprang och hämtade flugsmällan och slog ihjäl den med. Så när Fredrik kommer hem ska han få dra fram Leos byrå och titta så det inte finns fler där bakom. Blää det kryper på hela mig när jag tänker på dom! Usch.

Snart ska Leo sova en liten stund. Efter han vaknat ska han väl ha lite mellanmål sen blir det till att gå ut till lekplatsen. Igår fick han ha sina skor på sig så han kröp runt på lekplatsen och tyckte det va jätte kul. Han reste sig även mot allt. Men gunga va ingen jätte favorit.
Vi v aäven inne i stan en runda igår. Va tvungen att ha en ny mössa till Leo. Hans vintermössa är för varm. Så det blev två mössor och lite påskfjädrar. Så imorgon ska vi plocka lite ris när vi är i Ormersberga. Lite påsk fint ska även vi ha det =) Köpte ett påskägg till Leo. Ett jätte stort. Köpte även en leksak som ska ligga i ägget =) Han måste ju ha något på påsk. Och godis kan han ju inte äta. För den delen ska vi försöka hålla honom borta från godis så länge som möjligt. Bättre med frukt och grönt =)

Idag ska jag ner till G&B och hämta en säck med jord. Ska plantera om alla mina blommor. Sen när det blivit lite varmare ute ska vi köpa lådor till balkongen och plantera lite fina blommor. Ska köpa lite möbler att ha där ute med.

Nu har jag inte tid mer. Ska söva min son sen titta lite på tv.

Ha det bra!

2 April 2009

Idag sov jag och Leo länge. Till klockan 8 =) Skönt.

Nu ska jag snart ringa till barnomsorgen i Växjö. Vi sökte dagisplats till Leo den 2/2 och fick papper den 5/2 om att han står i kö med önskat placeringsdatum den 3/8. Men Fredriks morbros fru jobbar på det dagiset och hon sa att dom har inga barn under 3 år.. Så måste ringa och kolla det. För i så fall får vi byta dagis. Men hur fan kan dom annars ställa oss i kö? Aja ska ringa och prata med Helen på kontoret.

Annars idag händer inte så mycket. Ska gå ut en runda lite senare. Sen ikväll är det möte vid halv sju och sen ska jag hem och tvätta. Ska även försöka städa lite här hemma om jag får för Leo. Jag får nästan inte göra något för honom längre utan att han börjar skrika =)

Nu ska jag ringa!

Ha det bra!

1 April 2009 - Helt slut

Ja jag är helt slut nu. Vid kvart över nio gick vi bort till sångstunden. Linnéa kunde tyvärr inte följa med för Lova hade fått feber. Men det va trevligt ändå. Nästa vecka är det inget för då har dom påsklov. Vi va hemma vid tjugo i tolv och Leo somnade direkt. Vid tio i ett väckte jag honom. Klädde på honom jacka och mössa och satte honom i vagnen. Jenny väntade utanför. Sen gick vi ner till caféboden. Väldigt trevligt. Efter det va sluta ville Anna gå en runda så jag, Anna, Jenny och Sara gick en runda. Och barnen såklart =) Jenny och Sara gick inte så långt. Men jag och Anna gick en rejäl runda. Ska gå den ikväll med hunden också! Efter det gick jag till apoteket och sen till affären. Och nu är vi hemma. Leo ligger i vagnen på balkongen och sover. Han har sovit i 1½ timme. Kanske han är pigg och glad sen =)

Ska snart börja fixa med maten. Ikväll blir det panerad fisk, potatis och sås. Lite grönsaker också =)

Imorgon ska jag på ett möte vid halv sju på kvällen. Tror i alla fall jag ska dit. Ni får veta mer om det mötet senare =) Bara jag och Fredrik som vet vad det är =) Innan det mötet måste jag hinna till Lindex, hm eller Kappahl. Måste hitta en tunnare mössa till Leo. Hans är för varm!

Nu skriker magen efter mat så nu ska jag börja med den.

Ha det bra!

1 April 2009

Jaha nu är det April.. Gud va tiden går fort.

Idag fyller ju Erik(Leos kusin) 1 år. Grattis "lilla" Erik. Vi syns på lördag =) Kramar från oss.

Idag är det ett tajt tidsschema. Vid 9:30 ska vi va på sångstunden. Och de slutar vid tolv ungefär. Vid 13:00 ska vi va på caféboden och fika. Måste hinna hem mellan tolv och ett för att gå ut med hunden och hämta mat till Leo. Sen är det bara att gå vidare till caféboden. Så vi lär väl sitta där till tre eller något. Sen är det bara hem igen och ta ut hunden till skogen och sen gå hem och lägga oss på soffan och slappa. Mycket onplanerat denna dag!

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. På fredag ska vi kanske till Ormersberga. Lördag blir det först Ormersberga och sen in till Växjö till familjen Isenberg för att fira Erik. Söndag blir det Leos lekland med mamma, Peter, Sanna, Kenny & Cilla. Kan bli trevligt. Sen följer Sanna med hem till oss och sover här =) Så nästan resten av veckan är planerad.

Nu ska vi äta lite frukost.

Ha det bra!

RSS 2.0