30 Maj 2009 - Duktig

Ja jag har städat hela köket riktigt noga. Till och med bakom spisen!! Har även plockat ltie i resten av lägenheten så det är riktigt fint här =) Har även bakat syltkakor och två kladdkakor som jag ska ta med till mamma och dom i Grimslöv. Ska bara svänga förbi en affär lite snabbt sen och köpa en morsdag present till mamma.
Fredrik och Leo åkte vid tolv tiden men jag fick inte veta var. Anar att han är i stan och köper en morsdag present till mig från Leo =)=)

Nu ska jag göra mig klar för att åka till Grimslöv!

30 Maj 2009

Begravningen igår va jobbigare än va jag trodde. Men den va riktigt fin.

Efter begravningen släppte vi av Sanna och Nisse hos Nisse. Mamma och jag hämtade Kenny och Cilla på dagis. Vid tre vtiden körde vi till Grimslöv. Va där till kvart över sex. Jag och Fredrik åkte hem och duschade sen ut till Ormesberga för att hämta Leo. Sedan blev det en runda in till stan. Åkte hem vid elva. Men jag va inte trött så jag löste lite korsors. Somnade vid halv ett tror jag!

Idag är det Fredriks tur att får sova lite längre så han ligger fortfarande och sover. Leo vaknade första gången vid klockan sex men fick honom till att somna till klockan tjugo i sju. Men vi ska nog gå in och krypa ner snart =)

Vilket fint väder det är idag =) Synd bara att man ska tillbringa dena dag inne =( Jag ska baka lite idag. Men bakar nog bara bullar för sockerkaka kan jag ju baka när jag är själv med Leo i veckorna men det är lite svårt med bullar.
Fredrik och Leo skulle i alla fall hitta på något en srund själva idag. KAn behövas. Om inte annat kan det vara skönt för Leo och bara vara med pappa och slippa mamma en stund. Och så är han ju så pappig så det blir nog bra!

Nu ska vi krypa ner i sängen igen!

29 Maj 2009

Idag va det till att stiga upp vid sex om jag ska hinna packa och fixa mig och så. Nu har jag i alla fall duschat. Leo med =) Ska hoppa i mina mjukiskläder nu. Ingen mening att ta på sig kläderna jag ska ha på begravningen ännu! Kjolen är ju vit så den lär ju vara svart innan vi är i Vislanda i så fall. Vi ska snart sätta oss och äta frukost. Vid nio ska vi springa bort till affären. Ska köpa strumbyor. Har för mig att jag såg att dom hade nagellack så har dom någon snygg färg handlar jag det också! Visst bara någon billig skit men va fan spelar det för roll då?
Tyckte dom sa på nyheterna igår att det skulle bli fint väder idag.. Men det ser det inte ut som.
Leo är helt galen idag också.. =) Han kör med sin lastbil han fick av sin mormor och säger brrrr brrr brrr så han försöker härma en bil. Haha så söt är han =) Nu packar han massa saker i gå vagnen ch går med den. Han är för rolig.
I onsdags bet han mig!!! Mindre roligt... Det började till och med att blöda.. Men det ska vi lära honom redan nu att man inte få bitas. För det är det värsta som finns ås är det barn som bits..
Nu slet han av flaket till lastbilen =) Busungen är helt galen idag =)=)

Mia kommer och hämtar oss vid tio tiden då ska vi vara klara till att åka! Crister hade tagit ledigt från jobbet idag bara för att Leo ska vara hemma hos dom. Så dom kommer busa idag =)

Nu ska jag packa alla saker Leo ska ha med sig till farmor och far´far och saker jag måste ha med mig till mamma..

Idag kommer det fällas många tårar i Vislanda!

Ha en bra dag..

28 Maj 2009 - Själva

Idag fick det bli tacopaj till middag. till efterrätt gjorde jag en hallonsås av frusna hallon och glass till det. Mums!
Igår åt vi jordgubbar och det va efterlängtat! Gud så gott det va! Jordgubbar och mjölk.
Fredrik åkte för typ 40 minuter sedan. Han ska på ett möte som började vid sju. Så han lär väl inte vara hemma på ett par timmar. Jag ska snart ta Leo och byta en blöja på honom och sen ge han en flaska välling och sen söva honom. Men det får vänta en stund till för han leker så sött på golvet just nu =)

Imorgon kommer Mia vid klockan tio och hämtar mig och Leo. Kör mig till Vislanda. Vid tolv är det begravning. Usch! Efter det blir det väl till att sitta hemma hos mamma. Vet inte vad Anno ska göra. Kan höra med henne imorgon. När Fredrik slutar skulle han köra hem och duscha och lite så sen kör han och hämtar Leo sen kör dom till Vislanda. Lär väl prata lite med mamma så hon får träffa Leo lite. Sen kanske vi skulle till Simon och grilla.

När affären öppnar imorgon måste kag springa bort och köpa strumpbyxor för det glömde jag =) Ska köpa till Anno också! Men det hinner jag. Och har dom inga här får vi väl stanna till på maxi när vi kör förbi!

Ha en bra kväll!

28 Maj 2009

Igår städade, diskade och tvättade jag så nu ser det fint ut här igen. Lite disk bara men det lilla ska jag ta tag i sen. Ronny va här en liten runda igår också. Fredrik va och hämtade hem Ozzy igår kväll =) Så nu är hela familjen samlad igen.

Idag vaknade Leo vid halv nio och då gick vi upp. Busade jätte mycket och sen vid halv tio ville Leo ha frukost. Han åt gröt och macka och jag tog en macka. Han somnade för 20 minuter sedan.
Det blåser hur mycket som helst idag också.. Om det är fint väder när Leo vaknat och vi ätit lunch så ska vi gå ut en runda.

Imorgon blir det begravning =( Fick låna en vit kjol av Jenny och ska nu försöka rota fram något ljust fint att ha på mig på överkroppen. Några vita skor har jag inte men jag har ett par som passar perfekt till kjolen.

11 dagar kvar tills jag och Fredrik har varit tillsammans i 2 år
16 dagar kvar till Leo blir 1 och hans 1 års kalas

Oj nu fick jag nästan lite panik. 16 dagar kvar! Måste börja baka och fixa! Ska ta och göra det i helgen.

Glömde säga grattis

Ja jag glömde ju säga gratti8s till alla sopm fått barn =) Det blev som jag sa =) Alla jessicor i Maj!

Leos sysslingar:

Den 13/5 Kom en liten pojke till världen - Jessica i Göteborg 
Den 24/5(söndags) kom lilla Johanna till världen - Jessica och Joel i Stockholm
Den 25/5(måndags) kom en liten flicka och en liten pojke till världen - Jessica och Patrik i Vislanda

Så nu har släkten utökats en aning =)

27 Maj 2009

Äntligen är vi hemma!
5 dagar och 4 nätter på sjukhuset blev det!
Leo har varit så duktig och snäll. Mia & Lotta ville inte att vi skulle åka hem =) Då hade dom ingen som kunde liva upp deras dag. Jag lovade att Leo skulle rita en teckning och skicka till dom så det ska vi göra idag =)
Han är i alla fall pigg och glad. Men det har han varit sen i söndags efter klockan tre då han slapp syrgasen och vi fick gå ut. Vi skulle åkt hem i måndags egentligen men hans värden va inte tillräckligt bra. Men igår fick vi åka hem. Mamma skulle hämta oss så under tiden vi väntade så gick vi runt växjö sjön och sen gick vi till strandbjörket. Va väldigt skönt i alla fall. Mamma kom vid typ halv fyra. Åkte till Grimslöv. Fredrik kom och så grillade vi va hemma vid ungefär kvart över nio igår. Så det blev att packa in allt från bilen och sen gå och lägga oss.
Om Leo får feber eller får svårt att andas igen ska vi åka in direkt. Om någon vecka så kallar dom in oss på röntgen igen. Måste kolla så lungorna ser fina ut igen. Och är det inte borta då så blir vi inlagda igen =( Men det hoppas vi inte på.

Idag blir det en städ- och tvätta dag. Här ser ut som kriget!! Ingen som städat eller tvättat på typ !½ vecka. Men men.. Ska även betala mina räkningar. Handla kanske vi ska göra med. Fast egentligen får inte Leo följa med. Vi ska inte utsätta honom för en massa baciller i affärer. Fredrik kanske kan hanlda senare. Om vi hinner ska vi även ut en liten runda. Men fy vad det blåser idag..

Nu vet ni hur läget är i alla fall!

23 Maj 2009 - Jag hemma

Ja nu är jag hemma och ska sova. Hoppas det går bra bara. Är ju inte direkt van att sova själv =) Tycker inte om det när det är mörkt. Så jag sover väl med hela lägenheten tänd =)
Leo mår bättre. Men medicinen gör att han sover mycket. Men han busade i ca 10-15 minuter innan. Nu har han blivit av med alla slangar och sladdar han har bara syrgasen kvar och den får han ha tills lungkapaciteten är på 100% igen. När jag åkte låg den på 92-93% Lite bättre än inatt då den låg på 74%.. Tycker så synd om min lillfis. Tycker inte om att sitta 1,8 mil från honom.. Men jag vet att Fredrik tar hand om honom. Han är världens bästa pappa och Leo älskar att vara med honom. Skulle det hända något under natten ringer jag bara till Mia och Crister så kommer dom i ilfart och hämtar mig och kör in mig.
Pratade med Fredrik nu och läkaren hade precis varit inne och kollat lungkapaciteten igen och nu låg den på 97% =)=) Så det går uppåt. Men vi får inte åka hem om den inte gått upp till 100 och ligger där.
Imorgon tar jag 9:10 bussen in till stan. Då åker Fredrik (om han fått sova något) till Ormesberga och planterar dom sista plantorna. Dom måste ner i marken snart annars får han kasta dom. Han skulle få hjälp av Jimmy så det borde gå rätt snabbt. Han har ca 650 plantor kvar så det är nog klart på 2-3 timmar.

Nu blir det sängen.. Måste sova är så trött!!!

23 Maj 2009 - Går inte

Nej det går inte att sova. Jag tänker bara på Leo hela tiden. Så jag tar 1 bussen in till stan igen. Leo blir kvar tills imorgon. Kanske längre! Men inatt ska Fredrik sova där inne och jag ska sova här hemma helt själv =( Ska försöka leta upp någon som har lust att vara med mig ikväll. Hatar att vara själv!
Nej nu ska jag packa med lite kläder och saker till Leo. Kaffe till oss vuxna och sen bort till affären och köpa en tidning. Sen blir det bussen in till stan..

23 Maj 2009

Har inte blivit något bloggande på några dagar men har inte haft tid. Igår åkte vi in till barnakuten med Leo va där klockan fem och han ligger fortfarande kvar. Han har lunginflammation. Inatt va det väldigt dåligt med honom. Så jag har sovit totalt 1-1½ timme. Så Fredrik om in till sjukhuset vid nio så tog jag busse hem 9:50 så jag ska sova n¨gra timmar nu sen ska jag åka in till min lilla älskling igen. Pratade nyss med Fredrik och nu ligger han med massa syrgas och får en massa medicin. Det gör ont i mig när jag vet att han är så dålig. Men nu ska jag försöka sova en stund så jag kan åka in till honom sen igen..

Skriver när vi kommit hem med Leo. Men nu vet ni vart vi håller hus!

20 Maj 2009

Natten har varit riktigt jobbig. Leo har vaknat minst 1 gång i timmen. Nu har han precis sovit 45 minuter så nu ska vi snart äta lunch sen ska vi gå en runda.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Blir väl till att ta det lugnt med tanke på att Leo inte mår bra. Vet inte om Ronny och dom kommer. Måste komma på vad vi ska äta ikväll också. Funderar på spagetti och köttfärssås. Det får det nog bli.

Har snart läst ut 14 år till salu. Väldigt bra bok men samtidigt väldigt hemsk.

Nu ska jag leka lite med min son. Om han vill =)


19 Maj 2009 - Tvätt

Fredrik kom hem vid kvart över fyra då gick vi hela familjen ut en runda. Gick upp till skogen så Ozzy fick springa va sig! Det tyckte han om =) Nu har vi hunnit äta lite. Potatis, torsk och spenat. Inte min favorit mat direkt men Fredrik tycker om det så jag fick offra mig. Men mycket citron på så går det ner =) Fredrik och Leo åkte ut till Ormesberga en runda skulle hämta något. Och lämna inbjudningarna till Mia och Crister. Så nu har vi fått ut alla inbjudningar. Nu är det bara och vänta och se hur många som anmäler sig.
Jag ska snart gå ner i tvättstugan och sen ska jag diska lite. Sen blir det till att plocka undan lite. Fredrik och Leo kommer väl om en timme igen dom skulle inte vara borta så länge.

Skulle verkligen vilja ha en ny design. Någon som är duktig får gärna säga till. Kan nämligen inte själv =) Men om det är någon duktig som är villig att ge sig på att designa min blogg så bara säg till!


19 Maj 2009 - Trött

Idag är jag skit trött. Efter en natt med mycket pip och gnäll och en massa springande upp och ner så är man ganska trött. Leo vaknade vid kvart i fem idag och Fredrik gick upp med honom. Jag gick upp vid halv sex. Jag och Fredrik åt frukost ihop inte ofta det händer mitt i veckan =) Vid sju somnade Leo och jag igen och sov till kvart i åtta. Han har sovit en halv timme till sedan.. Nu busar han lite. Han är ganska pigg ändå för att ha så hög feber. Han har fått alla sina mediciner idag och snart är det dags för den andra kuren. Han ska ha det tre gånger om dagen. Hoppas han blir bättre snart min lilla fis. Han åt till och med lite gröt innan. Inte så mycket men lite =) Annars vill han bara ha välling inte mycket men lite typ 50-100 ml. Han får ju i alla fall i sig lite. Och en massa vatten dricker han.

Nu går Leo mer eller mindre hela tiden. Inte ofta han håller i sig =) Min duktiga pojk. Rätt skönt att han går innan han börjar på dagis.

20 dagar kvar tills jag och Fredrik varit tillsammans i två år. Hoppas på en ring på fingret då =)
25 dagar kvar tills Leo blir 1 år
53 dagar kvar tills vi åker på semester =)
84 dagar kavr tills Leo börjar dagis

Leo är trött igen så ska gå och lägga honom och då kan jag fortsätta läsa 14 år till salu. Riktigt bra är den..

19 Maj 2009

Leo är lite piggare idag men fortfarande jätte hög feber. Inatt låg den på 40,5 =(
Han är trött nu så ska ta och lägga honom en stund.

Skriver kanske mer senare

18 Maj 2009 - hemma

Ja nu har vi varit hos läkaren. Leo har kraftig öroninflammation på vänster sida och början på höger sida han har även kraftig ögoninflammation på båda ögonen och så har han halsfluss.. Han hade även vätska i höger öga som vi ska kolla upp när Leo ska till bvc den 17/6 det kan vara så att det är förkylningen som gör att det är vätska i örat men om det fortfarande är kvar i Juni får han kanske opereras =( Stackars min lilla älskling. Han va så snäll hos doktorn. Sa int ett ljud. Nu ligger han och små gnäller här jämte mig i soffan. Han är skit varm. Tycker så synd om honom. Han ska i alla fall äta kåvepenin, molipect, flytande ipren och ventoline nu i en vecka. Hoppas han snart blir bättre!

Snart kommer Fredrik och då ska jag laga mat. Är skit hungrig. Men kan inte börja med maten för Leo vill inte ligga själv. Och vad gör man inte för sitt barn. Hellre att han är nöjd och jag är hungrig. Jag klarar mig!

Svar till Mia

Mia om Böcker: 14 år till salu är riktigt bra. den läste jag när jag låg på bb nu sist.. =)

Svar: Ja jag har läst 70 sidor redan =) Det är en bok man har svårt att lägga ifrån sig. Det hemskaste är ju att det hänt i verkligheten. Att det verkligen finns sådan hemska människor!!

Leo är sjuk IGEN!!!!

Ja Leo är sjuk igen. Han vaknade idag på morgonen med massa kladd i ögonen. Jag ringde till bvc men det va inte mycket att göra åt när dom är så här små skulle tvätta med lite vatten en gång i timmen och det har jag gjort. Skulle höra av mig om det blev värre eller han fick feber. Han har varit jätte pigg hela morgonen. Vid 12,25 somnade han och vaknade vid kvart i ett. Sov då bara 20 minuet men jag tänkte att han va hungrig. Jag tog upp honom och han va skit varm. Satte honom i stolen men han ville inte äta. Tog febern på honom och han har 39,8 graders feber. Det bara kom på 20 minuter! Han fick lite välling och nu ligger han i sängen och sover. Ringde till bvc men det va ingen som svarade. Pratade in på telefonsvararen. Har hon inte ringt upp innan halv tre ringer jag in till barnakuten!

Böcker

Ja äntligen kom min aböcker med posten jag beställde för en vecka sedan =)

Bryta om av Åsa Anderberg Strollo
I en annan del av Bromma av Martina Haag
14 år till salu av Caroline Engvall

Oj vad jag ska läsa nu =) Skriver om böckerna när jag läst dom!

18 Maj 2009

Grattis Tessan på din 31 års dag. Hoppas du får en bra dag!

Fredrik gick upp med Leo vid klockan halv sex idag.Sen somnade Leo igen när Fredrik gick till jobbet vid tjugo i sju. Så vi sov till klockan tjugo i nio. Riktigt skönt =) Vi satte oss då och åt frukost. Nu ville Leo ha lite mellanmål så han äter lite äpple, banan och apelsin. Snart fyller han 1 år min lilla gosse. Så skönt det ska bli då behöver man inte vara så rädd över vad han äter. Då ka vi börja salta våran mat igen. Barn under 1 år ska ju inte äta salt. Men snart kan Leo börja med det =)

Igår fick vi ett ryck på eftermiddagen och åkte till Vetlanda. Gick lite och tittade och sen gick vi till chili thai och åt. Fy fan va äckligt det va. Vi tog lite olika små rätter. Man fick ris, sötsur sås, kyckling på spett i jordnötssås, friterade jätte räkor och biff i sås. Det enda som gick att äta va biff i sås och riset. Såserna smakade äckligt som fan och kycklingen va äcklig. Räkorna smakade typ bara salt. Nej fy va äckligt det va. Kostade 128 kronor också.. Tack avet jag hong kong inne i stan! Vi va hemma vid lite i åtta. Då tittade vi på wipeout special och sen blev det söndagsparty med filip & Fredrik. Gick och la mig vid halv elva och somnade direkt!

Idag är det skit tråkigt väder ute.. Så vi ska vara inne mest idag. Ska gå till affären och handla lite tills ikväll. Ikväll ska vi äta fläskfilé och potatisgratäng och lite rödvinssås till det! Ska bli så gott!

Ha en bra dag!

17 Maj 2009

AJ säger jag bara.. Vi va i Emmaboda igår. Det första jag gjorde va att smörja in Leo med solskyddsfaktor 30. Men glömde mig själv! Bränt mig som fan. Hela ansiktet mitt öra och hårbotten.. Fast fått fin färg på armarna =) Leo va hur snäll som helst igår. Han lekte med allt och alla. Han älskade att titta på bilarna! Han kommer bli som sin far =) Så senare på sommaren blir det mantorp =) I och med Leo va så dukitg igår kan han ju även följa med dit.

Igår kväll satt vi hemma. Va skönt. Åt lite fruktsallad och myste framför ESC.. Och helt rätt låt vann =) För en gångs skull så vann den jag ville =) Jag hoppades på Norge med dom andra alternativen va Island och Rumänien. Men Norge vann ju =) Sverige va som vanligt långt ner.. Vi kan nog lägga ner att tävla i detta. Och absolut med en sådan skit låt!!!!

Jag och Leo är hemma själv just nu. Fredrik är i skogen och fixar lite men kommer snart hem. Vet inte vad vi ska göra! Är sugen på att hitta på något men vädret blev ju hel kasst nu.. Va skit fint väder innan på morgonen men nu är det helt mulet. Aja något roligt hittar vi kanske på..

Ha en bra dag!

15 Maj 2009

Sitter i Vislanda och glor.
Leo går hela tiden nu =) Så söt är han =)

Igår när vi kom till Vislanda gick jag och Sanna en runda med hundarna. Sen åkte vi till morfar en runda. Jag körde =) Mamma och dom har köpt en ny bil. Så skön att köra =)
När vi kom hem från morfar nattade jag Leo och sen tittade jag på eurovision song contest semifinal 2. När det slutade passade mamma Leo(nog för att han sov hela tiden) och jag och Sanna joggade en runda! Så skönt. Träffade Anno med och Jimmie =) Va skit längesedan jag pratade med honom så det va trevligt =) Haha han är så trög. Höll på att bombadera mig med sjuka sms hela kvällen igår =) Men man kan ju inget annat än att skratta åt puckot =) När vi va på väg hem så stod Wictoria och Sabina på Sabinas balkong så pratade med dom en stund. Sen gick vi hem till mamma. Somnade väl vid typ 1. Och Leo vaknade vid halv sex.... Va ju bara till att stiga upp och se glad ut. Får gå och lägga mig en stund sen när han sover förmiddag.

Idag ska vi umgås med Anno =) Ska ut och gå en runda. Funderar på om vi skulle ha lite fika med oss och fika någonstans. Kan vara trevligt =) Vi pratade om igår (jimmie va med på ett hörn) om att vi skulle dricka någon dag. Typ i slutet av denna månad. Kom fram till att så roligt är det inte att gå ut på typ oléo eller garce så vi ska ha en hemmafest och det tyckte Jimmie med =)

Nu ska jag ta min son som är en liten gangster idag =)

24 dagar kvar till jag & fredrik firar 2 år
29 dagar kvar till Leo blir 1 år =)


14 Maj 2009

Idag va det till att stiga upp vid tio i sex för då ville Leo inte sova mer. Jag steg också upp då för jag skulle hinna träffa Fredrik lite innan han åkte till jobbet. Träffar ju inte honom mer idag =( Vi ska ju till Vislanda vid middag. Ronny hämtar oss och vi ska göra lite ärenden inne i stan sen blir det att åka till Vislanda.

Imorgon ska jag umgås med min älskade kusin =)

Igår skrev jag färdigt alla inbjudnigskort. Så ska skicka dom idag. Har även skrivit några mail. Har bjudit 68 stycken =) Men alla kommer ju inte det vet jag redan nu. Några ska ju ha barn runt den tiden så kanske inte är så sugna att gå. Särskilt inte Jessica och Joel som bor i Sthlm.
Kalaset blir i alla fall i Vislanda. Lokalen kostar 200. Inte så farligt =) Och en perfekt plats för barnen =) Vi ska va på Vislandas dagis. Skulle ju inte kunna bli bättre för barnen! Hoppas det är fint väder den dagen så dom kan vara ute.
Så nästa vecka blir det till att börja baka allt. Dom jag har bjudit har till den 5/6 på sig att bestämma om dom kommer. Och den 7/6 och vi in och handlar allt. Det som behövs för att duka och till tårtorna och så =)

Mette har redan svarat att hon kommer =) Så roligt.

Igår va vi i Ormesberga. Leo gick jätte mycket där. Han är så duktig. Går hela tiden nu=)

Nu ska jag byta blöja på min son sen packa färdigt sen ska vi gå och lägga oss en stund till!


Leo går =)=)

Bjuder på en bild när Leo går =)

Kan inte fatta att han börjar bli så stor! Mammas lilla sötunge <3






13 Maj 2009

Idag blir Leo 11 månader =) Va tiden går fort..

Igår gjorde vi inte så mycket. Va ute och så busade vi hela dagen =) Fredrik kom hem vid lite över sju han hade ett viktigt möte igår. Så det blev att vi gjorde hamburgare och pommes igår. Leo somnade vid tio igår. Han ville sitta med mig och titta på euorvision song contest =) Han satt helt stilla i mitt knä och tittade =) Men sen vid lite i tio tog Fredrik honom och dom gick och la sig. Leo somnade direkt. Jag kom i säng vid lite över elva.

Idag blir det till att gå en runda. Annars blir det lugnt. Vi ska äta korv och mos idag bara för att vi ska till Ormesberga när vi ätit i eftermiddag. Fredrik skulle gå lite i skogen.

Imorgon ska jag och Leo till Vislanda. Ska sova där. På fredag ska vi umgås med Ann-Sofie hela dagen =) Kvällen blir det väl till att åka in till garaget eller något. Leo tycker det är så roligt att leka med grabbarna i garaget.

På lördag blir det Emmaboda =)=) Få se hur länge vi kan vara där. Leo ska ju med. Men han tyckte det va jätte roligt när vi va i Kalmar i lördags. Han sitter så snällt i vagnen med sina hörselskydd på sig =) Han älskar att titta på bilar. Precis osm sin far =)

Leo han sover sin förmiddags lur nu. Han vaknar väl om 45 minuter eller något. Jag ska passa på att sätta mig och äta frukost och läsa smålandsposten. Leo brukar alltid hjälpa mig att läsa tidningen. Och det slutar med att den är i tusen bitar =) Min sötunge!

12 Maj 2009

Grattis Ann-Sofie på din 21 års dag!! Vi skickar stora kramar till dig!!

Har inte så jätte mycket att skriva ännu. Är trött som fan. Men Leo är hur pigg som helst. Vi ska snart äta frukost. Sen ska vi busa och mysa. När han ska sova sen ska även jga det för jag måste ju orka vara uppe ikväll. Det är ju eurovision song contest - semifinal 1 vid klockan 21:00. Och det håller på till 23:00.. Men det ska jag nog klara.. HEJA SVERIGE!!!!

Nä nu vill Leo ha frukost så nu ska vi äta. Skriver kanske senare!

Svar till Tessan

tessan om 11 Maj 2009 - tänder:
Han börjar ju bli stor kille. Då måste man ju ha fler tänder =)

Svar:
Ja han börjar bli stor. Imorgon är han 11 månader. Kan inte fatta att han snart är 1 år! Tiden går så sjukt snabbt. Om 3 månader ska han börja på dagis och jag ska börja jobba! Tycker inte jag har hunnit med detta året.

11 Maj 2009 - tänder

När jag matade Leo såg jag att hans tand nere hade kommit fram nu. Och för en liten stund sen höll vi på att busa och då såg jag att tanden uppe har också kommit =) Så nu har han inte 4 tänder längre utan 6 =)
Måste skriva in det i hans bok nu på en gång annars har jag snart glöm det =)

11 Maj 2009

Igår va vi i Grimslöv hela dagen. Väldigt trevligt men jag har träningsvärk idag!
Vid lite över sex åkte vi in till stan för att äta pizza på söderkrogen. Sen ner till garaget en liten runda och prata med alla. Vid halv nio åkte vi hem och Leo somande direkt. Jag somnade i soffan hos Fredrik vi låg och tittade på hipp hipp =) Och Leo sov till sju idag. Vid tio somnade vi igen och sov till kvart över tolv =) Så idag är jag utvilad =)
Snart ska vi äta lunch. Leo får kokt lax och potatis med lite sås till och jag får kokt lax och sallad! Nu börjar hård träningen. Efter vi ätit ska vi gå ut en runda i det fina vädret.
Vid 14:40 måste jag se reprisen av gossip girl. Missade det igår!
Ikväll när Fredrik kommit hem blir det till att ut och jogga en runda och vid sju ska vi tvätta.

Nu kommer Leo och drar i mig så han är nog hungrig. Han är så söt för nu pekar han på allt och säger dä. Och så vill han ha det han pekar på. Och får han inte det blir han jätte arg =) Idag har han även gått jätte mycket. Min lilla älskling.

10 Maj 2009

Igår åkte vi till Ormesberga va där på dagen vid halv tre åkte vi hem och gjorde oss klara för att åka till Jenny & Andreas. När vi kom in dit möttes vi av Erik som lärt sig gå nu =) Så söt va han när han gick runt där.
När vi va i Ormesberga igår hade Leo skorna på sig när vi va ute Mia höll honom bara i ena handen och han gick så bra. Och om man ställer honom någonstans på golvet och sätter sig en bit bort och säger kom till mamma så går han =) Så söt är han min älskling.
Efter vi ätit och pratat lite med Jenny och alla som va där åkte vi till Kalmar. Va där vid lite över sju. Leo har börjat vara vaken längre på helgerna. Men det gör inget. Igår somnade han vid halv tio och i fredags somnade han kvart över elva. Han va med dom stora grabbarna och spelade fotboll. Oj vad han skrattade åt dom =)

Om en stund ska jag gå in och väcka Fredrik som sover så gott. Vi ska äta lite frukost sen blir det till att åka till Ormesberga och hämta Ozzy och sen köra till min kära mamma <3

29 dagar kvar till min och Fredriks 2 års dag =)
34 dagar kvar tills min stora pojk blir 1 år!

Kan inte fatta att han snart är 1!! Om typ 3 månader ska han börja på dagis =(

8 Maj 2009

Pratade nyss med mamma i telefonen i 23 minuter =) Under tiden jag pratade med henne vek jag tvätt och plockade undan lite. Nu landade jag här en liten snabbis innan det blir till att gå och diska. Leo han sover middag just nu. När han vaknat och ätit middag ska vi gå ut en runda.
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Ronny va här igår och han pratade om att vi skulle till Nina men jag vet inte för sen innan han skulle hem så sa han att vi skulle ut och äta ikväll.. Det återstår att se vad som händer.

Imorgon ska jag ta med mig all våran tvätt ut till Ormesberga och tvätta. Har varit helt fullbokat här denna veckan men vi fick lov att låna Mia & Cristers tvättmaskin. Hoppas det är fint väder så man kan hänga ut det också. Vid fyra imorgon ska vi in till stan till Fredriks systers familj. Andreas fyller 35 så vi ska fira honom lite snabbt. Efter det drar vi till Kalmar =)
På Söndag bli det till att åka till Vislanda till mamma och dom.

Nu ska jag diska!


7 Maj 2009 - Uppehåll!

Ja just nu regnar det inte så jag ska klä på Leo och sätta honom i vagnen. Passa på och gå ut en liten runda innan det börjar regna igen. Måste ju ha lite frisk luft också. Kan ju inte sitta inne hela dagen!

7 Maj 2009

Äntligen är Leo nästan frisk!

Igår busade han med sin pappa jätte mycket på kvällen och så åt han välling. Det har han inte gjort sedan i fredags kväll..

Idag vaknade han vid halv sex. Fredrik gick upp med honom. Leo åt gröt till frukost idag och det har han inte gjort sedan i lördags så visst är han på väg att bli frisk =) Han somnade inne hos mig i sängen igen vid kvart i sju och vi sov till åtta. Vi åt frukost för en liten stund sedan. Eller jag åt frukost Leo satt och smulade sönder ett smörgåsrån. Nu är Leo trött igen så jag ska ta honom och lägga honom igen. Det märks att han inte är riktigt okej ännu för han sover ganska mycket.

Annars idag händer det nog inte så mycket. Här regnar det idag igen..

Måste ringa och kolla med mamma om hon tagit reda på lite priser. Försöker ju ordna en lokal att vara i till Leos 1 års kalas. Men tänker inte betala 800 för att vara i vislandaskolans matsal. Aldrig i livet! Så mycket tänker jag inte betala för ett litet skit ställe. Mamma skulle kolla vad dom skulle ha för att hyra ut dagis. Måste ju veta så jag kan börja skriva inbjudningarna. Måste skicka dom senast måndag!

Nu ska jag söva min trötta son..

6 Maj 2009

Igår orkade jag inte sitta vid datorn =) Så därför blev det inget skrivet igår.

I alla fall så tog jag 8.55 bussen in till stan. Mötte Sanna. Så gick vi på stan till klockan kvart i två då gick vi vidare Sanna skulle göra en sak. Vid tre ungefär så gick vi upp till maxi. När vi nästan är framme börjar det regna som fan. Vi gick lite på lindex sen kom Fredrik. Vi stod utanför lindex och väntade på mamma, Kenny och Cilla. När dom kom gick vi in på lindex igen mamma skulle ha något till Felicia men hittade inget. Gick in på maxi och där hittade mamma en present till kalaset Kenny ska till på lördag. Vi handlade lite kaffe. Vi skulle gått till kappahl också men det blev inte så för Kenny va jätte arg för att han inte fick någon leksak så han skrek över hela maxi. Så vi åkte hem istället.

När vi kom hem gick jag en runda med Ozzy. Sen satt vi mest och tittade på tv. Jag plockade undan lite också. Vid halv åtta blev vi sugna på pizza. Men istället för att gå och köpa det så gjorde vi egen. Riktigt gott.

Leo somande vid nio igår och vaknade vid kvart i sju idag. Men somnade igen för 5 minuter sedan. Han är mycket piggare nu. Igår lekte han jätte mycket och skrattade den lilla stund han va vaken för han sover fortfarande mycket. Igå kväll åt han till och med yoggi och macka. Men välling ville han inte ha. Och nu på morgonen fick han lite gröt och yoggi. Och det gick ner med en massa vatten.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Skit tråkigt väder. MEn det behövdes faktiskt lite regn nu. Va ju jätte torrt ute.

Svar till Tessan

tessan  om 4 Maj 2009:  Stackars Leo! Inte lätt att vara liten och må dåligt.
Hoppas att ni andra klarade er.
Kram

Svar: Jodå vi andra har klarat oss.
Hur är det med er där uppe?
Har ni tänkt att komma ner något i sommar?
Kram

4 Maj 2009

Jaha kanske dags att skriva något.. Tänker fortfarande på Emelie! Usch vad hemskt!!

I lördags när vi åkte till Grimslöv kräktes Leo upp all frukost. Tänkte inte mer på det sedan för han va ju jätte pigg. Vid middag vände allt och han kräktes igen! Och sen så blev han även väldigt dålig i magen! Jag ringde in till barnakuten för han sov nästan hela dagen. Och förklarade hur det va med honom. Dom sa att jag inte va den första som ringt in. Dom kallar det bakteriesjukan bara för att man inte är så noga med att kyla mat och dricka. Och det har vi ju inte gjort vi har ju haft en mugg med dricka som stått framme. Så det är därför! På kvällen åkte vi in till stan Sanna följde med oss. Va där inne och snackade med en massa folk =)

Igår så va Leo fortfarande inte okej. Igår åt han typ bara 2 dl gröt på hela dagen men han dricker ju det är huvudsaken. Men på kvällen så fick han jätte hög feber den låg på 39,9 han fick lite alvedon och då gick den ner till 38,6 Men ville inte försvinna helt och han somnade redan vid halv sju och sov till kvart i sex idag på morgonen.
När han vaknade idag tog jag honom och gav han lite gröt och en massa vatten. Det har han fått behålla i alla fall. Tog febern på honom och de låg på 38,9 han fick alvedon och nu ligger den på 37,6. Men jag ringde in till barnakuten och dom sa att jag skulle avvakta tills ikväll. Om han fortsätter vara så här trött och slö och inte vill äta och har hög feber kanske han behöver dropp =( Stackars min bebis.

Såg innan att hans fjärde tand har tittat fram nu =) Och den femte sitter precis under ytan så den spricker nog igenom vilken dag som helst!

Inatt har det regnat. Men det kunde faktiskt behövas lite regn nu.

3 Maj 2009

Igår blev det inte att jag satt här. Va hos mamma och dom!

Fy fan va livet är orättvist! Varför du Emelie? Varför? Du hade ju hela livet framför dig! Usch va hemskt! Tänker på hur hennes vänner, familj och släkt måste må. Inget vidare! Messade lite med Anno igår! Förstår att det känns som om du är i en mardröm. Men jag finns här. Vilken tid du vill på dygnet.

R.I.P Emelie Petersson

1 Maj 2009

Igår kom jag till Vislanda vid typ kvart över elva. Gick till vårdcentralen och lämnade tillbaka gymkortet och fick 100 kronor för det =) Sen gick jag till skolan och fikade med mamma och Martina. Sen hem och va hemma hos mamma en stund innan vi åkte till Grimslöv till morfar och Siv som är nere och hälsar på. Vid lite över sex kom Fredrik och jag gjorde mig klar för att åka till Simon. Kom till Simon vid halv åtta men åkte hem redan efter en timme. Va redan livat och så satt dom ju ute och det va för kallt för Leo så jag och Leo åkte hem till mamma. Jocke, Nadja, Jessica, Joel och Jennifer va hos mamma när vi kom hit. Somnade vid ett tror jag. Fredrik kom vid tre.

Leo vaknade vid kvart över sex idag. Men det va bara att stiga upp och se glad ut =) Fredrik och Leo ligger och sover en stund. När Peter kommer ska vi åka till Grimslöv. Ikväll ska vi grilla där. Yvonne, Johan, Pontus, Jocke, Nadja, Jessica, Joel, Jennifer, mamma, Peter, Sanna, Kenny, Cilla, jag, Fredrik, Leo, morfar och Siv. Så det blir fullt hus hos morfar =)
Blir väl att hoppa lite studsmatta med ungarna =)

Ha en bra kväll kära läsare

RSS 2.0