30 Juni 2009

Igår diskade jag och plockade lite här hemma. Försökte ligga ute i solen ett tag för att bli lite brun men det va för varmt. Idag kunde det eventuellt komma lite regn och det skulle nog behövas. Men sen skulle det bli fint väder igen. Igår ringde Fredrik vid tre och sa att killen med turbon som Fredrik skulle möta i Jönköping imorgon undrade om dom kunde ta det igår då. Och det gick bra sa jag. Skulle möta honom utanför ikea i Jönköping vid åtta. Jag lagade lite mat tills Fredrik kom hem. Blev potatis, nötkött och brun sås. Kastade i oss det och packade Leos saker och satte oss i bilen. Va i Jönköping vid sju. Gick in på ikea och handlade lite saker. Blev 3 skohorn, plasttallrikar till Leo, svart rullgardin, mjuk boll till Leo, duschbollar, ram och 16 galgar. Så nu har vi inhandlat det lilla som behövdes. Gick på 451 kronor. Efter vi va klara på ikea blev det en runda in på a6 center gick där och kollade tills dom stängde vid åtta. Gick till bilen och Leo fick välling vid nästan tio över åtta ringde killen med turbon. Vis tjugo över åtta började vi köra hem. Stannade till i Lammhult hos Jimmy och hämtade lite saker. Va hemma vid tjugo i tio ungefär och då blev det sängen.

Idag sov Leo till halv åtta =) Så skönt att han ibland kan sova länge! Vi åt lite frukost och nu hamnade jag här. Men skulle bara skriva en liten uppdatering för nu ska jag fortsätta leka med Leo.

Bilder på den nya vagnen








Den nya vagnen vi köpte i fredags

29 Juni 2009

I lördags va vi i stan en runda på kvällen. Slutade med att vi hamnade vid oxgrillen och snackade med en massa trevliga människor. Va hemma vid halv två. Så när Leo vaknade vid tio över sju på morgonen va jag väldigt trött. Men ändå glad att han sov så länge. Vi steg upp vid halv nio. Leo låg mellan mig och Fredrik och pratade och busade. Vi åt frukost vid halv tio ungefär ute på balongen. Vid elva gick vi och la oss igen. Sov till ett och då va det bara att packa allt som skulle med till stranden. Va där vid halv två. Träffade Elin från föräldrargruppen också. Sara och Adam åkte hem vid halv fyra. En liten stund efter det tog Crister Leo i vagnen och Ozzy i kopplet och gick hem till dom. Mia körde en liten stund efter det, Jag och Fredrik va kvar en stund till låg i solen och hade det härligt. Vi kom fram till att vi skulle grilla på kvällen så vi körde till Rottne för att handla men här hade dom inte en liten köttbit man kunde grilla så vi fick köra in till stan och handla. Så vi grillade igår på kvällen och sen satt vi ute och hade det skönt. Vi åkte hem vid halv nio då va Leo jätte trött. Somnade direkt när vi kom hem och det gjorde vi med.

Idag vaknade Leo vid kvart över sex. Jag steg upp med honom och nu sover han igen. Idag ska vi inte göra så mycket ska njuta va vädret =) Så härligt.

Idag är det bara 12 dagar kvar tills vi åker. Ska bli så skönt!

27 Juni 2009

Idag har vi varit i stan en runda. Handlade lite. Va tvungen att prova den nya vagnen =) Blev att vi köpte en ny vagn igår. En nordic barn jogger 902. Skit fin och mycket enklare att köra än den stora vagnen!
Efter vi varit i stan åkte vi till Fredrik syster Sara med familj för att fira henne. Hon fyller 30 idag. Leo har lekt med Adam och haft så roligt. Leo älskar Adam. Imorgon blir det inte tat åka till mamma och dom jag ska dit på torsdag istället och sova där för Fredrik ska på grillfest med jobbet och jag vill inte vara själv hemma.
Så imorgon blir det en dag på stranden =) Jag, Fredrik, Leo, Sara och Adam. Ska bli mysigt.

Måste göra min läsare lite besvikna också. Hemligheten jag och Fredrik bär på kommer avslöjas för dom närmsta vänner och familj den 14/7 och föe alla andra blir det den 20/7 eller något sådant. Vill att våran närmsta släkt ska få veta först. Men vet att alla kommer bli så glada =) För det är jag med =) Helt överlycklig är jag! Blir glad så fort jag tänker på det =)

Fredrik och Leo ligger och vilar en stund men ska gå och väcka dom nu sen ska vi packa lite saker och packa in oss i bilen och åka in till stan. Ikväll blir det en romantisk middag på hong kong =) Är så sugen på kina mat! Ska bli gott!

Ha en toppen kväll. Det ska jag ha =)

Nyfikna =)

Oj vad alla är nyfikna =) Lite roligt. Men som sagt ni kanske få reda på det tidigare än om 2 veckor =) Blir kanske redan på måndag =)

Och till den anonyma kommentaren om att jag är dum i huvudet som är gravid igen och så snabbt! För det första vem har sagt att hemligheten är att jag är gravid? Nej just det! Och för det andra så är det väl mitt val om det så nu skulle vara så! Och vad vet du om att jag inte kan ta hand om min son?? Jag tycker jag tar hand om min son utmärkt! Finns ju små fjortisar som inte kan ta hand om sina ungar hacka på dom istället!

Åhh vad jag hatar anonyma idioter!!

Tessan om du håller koll på bloggen i helgen och början på nästa vecka så får du var på din fråga =)

26 Juni 2009

Igår va vi i Ormesberga en runda. Fredrik bytte kylare på bilen, jag satt och läste i solen och Leo busade med farmor & farfar! Vi åkte vid sju tiden för då va Leo trött. Kom hem och bytte på honom och gav honom en flaska välling och sen blev det sängen för honom. Jag och Fredrik satt på balkongen och delade på en iskall öl. Va riktigt gott. Blev sängen sent. Vill inte gå och lägga mig när det är så fint och varmt på kvällen.

Leo vaknade vid klockan sex idag. Fredrik steg upp med honom och jag steg upp vid halv sju. Leo somnade igen vid klcokan tio i nio och sov till tjugo över tio =) Så jag har suttita ute på balkongen med en kopp kaffe och läst en bok. Hur skönt som helst =)
Pengarna kom in idag med =) Fick mer än vad jag trodde. Så nu har jag nästan 9000 på kontot. Har räkningar för 3500 så efter det har jag 5500 kvar =) Hur skönt som helst. Ska in till stan och handla det nödvändigaste imorgon annars så ska jag spara allt till semestern. Ska i och för sig bränna lite pengar ikväll då vi ska iväg och köpa en ny vagn till Leo. Tror jag. Eller om jag spar dom pengarna istället. Vi får se.

Angående denna hemlighet jag och Fredrik bär på så säger jag inget. Är inte helt säkert ännu.
Kan ge en liten ledtråd. "Datumet är inte säkert ännu" =) Tänk på det en stund Sanna =)

Ha en bra dag för det ska vi ha i solen =)


25 Juni 2009

Igår åkte vi till mohede och lämnade Fredriks telefon och sen åkte vi till Ormesberga men där va vi bara en liten stund för sen ville Maja att vi skulle åka till en sjö och äta lite gott och njuta av solen. Så vi åkte hem och hämtade lite saker sen till affären för att handla lite att äta och sen vidare till stojby där vi mötte Robban, Maja och Anton. Kul att träffa Anton va ju ett bra tag sedan med tanke på att han numera bor och jobbar i Norge. Men nu är han hemma i 2 veckor =) Vi kom till stojby vid klockan kvart i sju typ och åkte hem vid kvart i nio. Va hur mysigt som helst och Leo älskade att sitta där och mysa. Vi försökte få honom till att doppa fötterna i vattnet men så fort man gick nära vattnet med honom skrek han rakt ut och när Fredrik satte ner honom så skrek han ännu värre =) Min lilla fega pojk =) Leo somnade direkt efter vällingen när vi kom hem.

Idag vaknade Leo vid klockan sju. Så lite längre fick man sova idag =) Men han är trött igen så ska snart gå in och lägga honom sen när han sovit en stund blir det frukost och sen ska vi gå till biblioteket. Måste låna en massa böcker jag kan ha med mig på semestern. Kom gärna med några förslag om ni vet några bra böcker. Vid klockan elva har vi tvättid då ska alla sängkläder och handdukar tvättas. Även lite kläder som hunnit bli smutsigt. Sen ska jag ligga ute på balkongen och pressa i solen idag igen =) Måste försöka få lite färg. Just nu är jag vit som ett spöke. Men det ska ändras på.

I eftermiddag kommer Fredrik lite senare han skulle åka till Åryd och kolla om dom fått hem hans kylare till bilen. Annars ska vi nog bara ta det lugnt ikväll.

Imorgon kanske vi ska åka och köpa en vagn. Inte säkert ännu.
Lördag blir det först stan måste försöka hitta en bikini och lite kläder. Vid klockan två ska vi vara hos Fredriks syster Sara med familj för att fira henne lite för hon fyller 30.
Söndag ska vi kanske in till stan igen men det är bara om jag inte hinner handla allt på lördagen. Sen ska vi till Vislanda till min familj. Eller det blir nog Grimslöv till morfar dom brukar vara där när det är fint väder.

Nu ska jag lägga min trötta son och se om han somnar eller om han vill vara vaken en stund till. Just nu är han jätte trött!


24 Juni 2009 - Lunch

Vi somnade vid kvart över sju typ och sov till halv tio =) Gud så skönt det va =) Då åt vi frukost och sen gick vi ut en runda i det fina vädret. Vi träffade Crister (Leos farfar) utanför hans jobb. Han tog med sig Ozzy hem till dom. Han gillar Ozzy och Ozzy älskar ju att vara där. Sen gick vi och handlade lite och sen hem och busa en liten stund. Till lunch idag blev det resterna från igår och till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk. Något Leo älskar =) Nu sover Leo lite middag och jag ska passa på att gå ut och lägga mig i solen och försöka få lite färg.
När Fredrik kommer hem så ska vi åka till Moheda och lämna tillbaka hans jobbtelefon för den är sönder IGEN! Det är bara tredje gången den är inne för lagning. Nu skulle han be om en ny telefon. Efter vi varit där ska vi ut till Ormesberga och hälsa på. Ska även hämta Ozzy.

Imorgon ska jag tvätta igen mellan elva och tre. Då är det dags för sängkläder och handdukar och lite vinterkläder som Leo inte kan ha som ska stoppas ner i lådor.

Ha en bra dag!

24 Juni 2009

Igår tvättade jag mellan tre och sex. Fredrik om hem vid fem tiden ungefär. Han hade med sig skit fina utemöbler till balkongen. Rullgardinen i det måttet vi ska ha va givetvis slut.. Men vi ska in till stan på lördag. Måste försöka hitta mig en bikini och lite så.
Fredrik lagade lax, potatis, sås och grösaker igår. Skit gott blev det. Efter vi ätit så gick vi över till dagis. Blir nog inga problem. Leo gick iväg så fort vi kom in där. Han lekte med dom andra barnen och tittade runt lite. En liten pojke känner han redan och det är Loke från föräldrargruppen. När vi skulle gå hem blev Leo skit arg han ville vara kvar och leka. När vi kom hem så va klockan lte efter halv åtta så det va bara att ta på Leo pyjamas och ge honom välling. Eller ja Fredrik gjorde det jag satt ute på balkongen och njöt av kvällssolen.

Idag vaknade vi lite sent. Vid tjugo över sex så Fredrik fick snabbt kasta ner sina saker han skulle ha med sig till jobbet. Och jag fick så snällt ge Leo välling idag också. Usch jag är så trött. När han ska sova för morgonen ska jag också sova igen. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske gå ner och sätta sig vid sjön. Det är så mysigt där.

Får se vad vi hittar på!

23 Juni 2009 - Tvätt

Jag och Leo har precis varit nere i tvättstugan och slängt i två maskiner. Ska ner dit om en kvart typ och slänga in lite i torktumlaren och lite i torkskåpet. Sen i med två maskiner till.. Hoppas det blir klart till kvart över sex annars får jag ta upp det och hänga det på min torkställning på balkongen.

Om tre timmar ska vi vara på dagis. Det ligger bara tvärs över gatan så vi kan gå typ fem i halv sju. Fredrik kommer lite senare hem från jobbet idag han är väl hemma vid fem tiden typ. Han skulle förbi jysk och handla möbler till balkongen och en svart rullgardin till sovrummet så kanske det blir mörkt där inne! Så kanske Leo somnar bättre.

Det är några som blev väldigt nyfikna över denna hemlighet. Men den kommer vara hemlig i några veckor till =) Så ni har något att tänka på =)

Ha det bra!

Svar till Josse och Ewe

Josse om 23 Juni 2009:  Så där kan du inte göra. Jag vill veta vad ni har för hemlighet :) Berätta nu!

Ewe om 23 Juni 2009:  Kanske en liten i magen?

Svar: Jag berättar om några veckor =) Ännu ska det vara hemligt.

23 Juni 2009

Idag vakande Leo lite senare. Vid klockan tio över sex =) Så lite senare. Jag fick så snällt stig upp idag för Fredrik va tvungen att köra lite tidigare han skulle hämta lite saker innan han kom till jobbet. Så jag gav Leo en flaska välling och nu går han runt och babblar. Jag har hunnit duscha och plocka undan lite i köket. Igår va det jag som gjorde maten. Ingen svår mat direkt. Blev fiskpinnar, korv, potatismos, kokta morötter och kokt broccoli. Till efterrätt åt vi fruktsallad (honungsmelon, banan och vindruvor). Vi kom i säng efter vi tittat på Lotta på liseberg det slutade vid halv tio. Somnade vid typ lite över tio. Så lite små seg är jag idag.

När Leo ska sova förmiddag funderar jag också på att lägga mig. Men vi får se hur trött jag är då. Vid klockan tre i eftermiddag har vi tvättid. Måste snabba mig på där nere och bara ta det viktigaste. Tvättiden går ut klockan sju men vid halv sju ska vi va på dagis på informationsmöte. Leo ska få titta på sin avdelning och träffa sina fröknar. Det håller på i en timme ungefär. Sen blir det hem och natta Leo och sen sätta sig framför tvn och glo.

Fick ingen överraskning igår. Men det va bara för att jag måste vara med när han handlar den. Han hade varit och tittat på den sa han. Vi får väl se vilken dag vi ska ta det!

Haha jag och Fredrik har en hemlighet som jag är såååå glad över =) Det är bara jag och Fredrik som vet ännu =)=)

Kom på en sak

Kom på att det är bara 19 dagar kvar till vi åker på semester =)
Gud så skönt det ska bli. Vi ska fira Fredrik där nere =) Han fyller 27 år om 27 dagar =)

Vi kommer då vara på karön i 1 vecka. Vi kommer även besöka Stockholm i sommat. Måste se det nya tillskottet i Anerland släkten. Lilla Johanna. Så har vi pratat om att besöka kolmården och gröna lund också. Eller om det blir liseberg. Inte riktigt klart ännu. Men det kommer bli en härlig sommar i alla fall. Men tyvärr inte så mycket bloggande från min sida men det får ni läsare stå ut med. Tänker inte hålla på och blogga när vi är iväg på semester. Då ska man lämna allt sådant hemma =)

22 Juni 2009

Igår åkte vi och lämnade tillbaka en leksak som inte fungerade fick en ny och Kenny fick tre bilar. Det blev han glad för =)
Lämnade även tillbaka lite kläder som inte va bra. Efter vi gjort det åkte vi vidare till Grimslöv. Va där och busade med ungarna och sen grillade vi. Åkte från Grimslöv vid fem tiden. Åkte då till Ormesberga för att hämta lite saker vi hade där. Va där en liten stund och Leo åkte rutchkana med Adam och Anna. Vid halv sju åkte vi hem.

När vi kom hem igår började vi städa lite. Jag diskade och Fredrik dammsög och plockade undan överallt. Leo va jätte trött men somnade först när vi gick och la oss vid klockan halv tio.

Idag steg han upp med Fredrik vid klockan sex. Fredrik la honom i sin säng vid halv sju igen. Vi sov till klockan halv nio =) Skönt!! Vi åt lite frukost vid nio tiden och så har vi varit ute en runda. Leo börjar bli trött så han ska få gå och sova en liten stund. När han vaknar ska vi äta lite lunch sen ska vi ut en runda igen.

Fredrik kommer lite senare idag bara för att han skulle fixa lite saker i stan. Han sa att han skulle fixa min överraskning. Men vi får väl se hur det blir med det! Sen skulle han åka ut till Åryd och köpa en ny kylare till volvon.. Jävla skit bil! Vi har stora funderingar på att köpa en ny bil. Men vi kommer inte riktigt överens om vad vi ska ha för någon. Jag vill ha en dodge magnum eller en audi a6. Fredrik tycker om båda dom men har nu gått över till volvo v50.. Och jag vill inte ha det! Med tanbke på att det är jag som kommer köra denna bil när jag fått körkort tycker jag att jag måste vara nöjd med den också. Men vi får se. Vi ska sätta oss och rita huset en kväll när vi hinner också. Så vi kan lämna in det så vi kan få bygglov så kan vi börja när vi vill sen =) Gud så skönt det ska bli!

Nu ska jag ta min trötta son och söva honom.

21 Juni 2009

Har absolut inte haft tid att sitta här..

I torsdags va jag i stan med Wictoria och Sebastian mycket prat och skratt. Får snart göras om.. Handlade lite kläder och sen va jag och Fredrik och tittade på vagn. Den billigaste kostade 2000 och det va en emmaljunga va den nu heter. Men jag vill inte ha den.. Så får se om jag hittar något annat. Tittade på en babytavel så kanske att det blir en sådan. Efter stan stack vi till Vislanda. Åt lite våfflor och pratade lite innan det blev till att åka hem och lägga sig.

I fredags va Leo jätte grinig. Hade svårt med sin astma igen. Han sov inget heller så han va lagom grinig när vi kom till Fredriks kompisar vid halv två. Vid åtta kom Fredriks mamma och hämtade Leo. Vi gick hem vid halv två typ. En riktigt trevlig kväll.

Igår va vi i Ormesberga en stund sen till Grimslöv för att hämta Kenny som sov hos oss. På kvällen blev det lite McDonalds och race för att göra Kenny glad. Vi åkte hem vid kvart i elva. Kenny va vaken hela vägen hem men somnade direkt när vi kom hem.

Idag så vaknade jag vid åtta. Och har lekt och tittat på film med Kenny och Leo. Kenny sitter just nu i badet och nu ska Leo också i. Sen ska vi åka in till stan och byta lite saker sen ska vi åka till Grimslöv och lämna Kenny.

Ha det bra!

17 Juni 2009

Som jag skrev i mitt förra inlägg så hatar jag blogg.se.... Det bara strular hela tiden. Skrev ett sjukt långt idag på morgonen men det bara försvann lika så dom andra två jag skrivit idag...

Leo sov skit dåligt inatt och har varit gnällig hela dagen. Näsan rinner och han hostar lite så det är väl en förkylning som är på g!! Vi va på bvc vid klockan ett. Han gick ner ett kilo när han va sjuk men har nu gått upp det igen +ett kilo till =) Så nu väger han 12.4 kg och är 82 cm lång. Dom kollade hans öra också. Det va fortfarande vätska i det vänstra men det va så lite så vi skulle vänta 3 månader tills vi ska dit nästa gång är det fortfarande vätska kanske dom behöver tömma det men han slipper i alla fall operation som det ser ut nu.. Det va skönt att höra. Han fick även en spruta idag. Gick jätte bra han sa inte ett ljud bara tittade lite argt på läkaren som gav honom den.

Nu ikväll har vi varit i Ormesberga och ätit våfflor. Sara och Adam va också där. Han är för rolig Adam.

Imorgon åker jga och LKeo in till stan ganska tidigt om vi ska hinna med allt. Ska gå med Wictoria och Sebastian också =) Ska bli trevligt. Ska byta lite kläder och leksaker också. Ska även kolla på vagn. Men vet inte om jag hittar någon. Har tittat på en emmaljunga och en brio men tycker båda tvp är fula. Jag hittar ingen jag tycker om. Men den behöver ju inte vara snygg. Bara den tar mindre plats och väger mindre. Måste köpa klädpåsar så jag kan lägga tyget från den andra vagnen i(om jag skulle köpa en ny) så jag kan sätta ner den i källaren..

Ja ja återkommer imorgon med info. Vi ska till Vislanda efter vi varit i stan så det kan bli sent. Men men!


FAN

JAG HATAR BLOGG.SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


16 Juni 2009 - Ut snart

Den mesta delen av dagen har vi varit ute. Fredrik kom hem vid tio i fem utan överraskning =( Blev i och för sig inte så förvånad han har ju bara lovat mig den nu i ett halv år. Han hade jobbat över lite och sen orkade han inte gå ner på stan sa han =( Han skulle ta det på torsdag när han ska hämta mig och Leo.
Just nu lagar Fredrik mat idag blir det enkel mat. Potatismos och köttbullar. Efter vi ätit ska vi gå ut en runda. Hoppas det inte regnar då bara. Har regnat lite här för 20 minuter sedan men just nu lyser solen. Frågan är ju bara hur länge.
Nu ska jag hjälpa min sambo med maten!

16 Juni 2009

Oj idag fick jag sova länge =) Vi steg upp vid klockan nio. Så skönt. Ska snart sätta oss och äta frukost.
Trodde det skulle bli lungt denna veckan men så fel jag trodde =) Igår tvättade jag hela kvällen och lagade mat. Blev super gott även Leo tyckte om det. Så skönt nu när man inte behöver bry sig så mycket över vad man stoppar i honom. Idag kommer Fredrik hem lite senare för han skulle fixa en överraskning till mig (han har bara pratat om denna överraskning sen jul). Så nu vill jag att klockan ska ticka på så han kommer hem någon gång. Vill se =)
Imorgon ska vi på 1 års kontroll på bvc. Väga, mäta och ta spruta! Men det brukar gå bra så det ska nog inte vara några problem imorgon.
På torsdag ska jag in till stan och byta lite kläder och leksaker. Där ska jag även möta Wictoria och Sebastian. Ska bli trevligt för det va riktigt längesedan vi gick på stan. Ska se om jag inte kan hitta något fint till mig också. Måste försöak hitta ett par jeans men det får vi se hur det blir med det.
På fredag ska vi va hos Martin och Maria och fira midsommar. Så det blir lungt med tanke på att det blir fler barnfamiljer än oss. Brukar vara rätt trevligt där.
På lördag ska vi nog vara i Ormesberga om det är fint väder. Skulle höra med lillebror Kenny om han kanske ville komma och sova hos oss till söndagen. Och på söndag åker vi till mamma och dom.

Måste gå ner till banken någon dag för att sätta in Leos pengar han fick i födelsedagspresent. Men har för mig att banken är stängd här på tisdagar. Men kan kolla sen när vi är ute.
Nu ska vi äta lite frukost sen ska vi ut en runda i det fina vädret!

Ha det bra!!

15 Juni 2009 - Mat

Vid två tog jag hunden och Leo så gick vi ut en runda. Sen gick vi till affären och handlade allt som vi behöver ha till maten. Vid tre somnade Leo så nu ska jag passa på att börja med maten. Idag blir det kokt potatis, kokt lax och kall sås även lite kokt broccoli och morötter. Till efterrätt blir det lite fruktsallad med melon, banan, äpple och vindruvor. Ska bli gott =)

Ikväll ska vi tvätta och titta på film.

Leos födelsedagspresenter

Från mig och Fredrik fick han - En jätte stor hund, gungställning och så ska han få en ny vagn

Bosse, Anna, Rasmus och Johanna - En larv som man trycker ner så åker den iväg och 2 pussel.

Robert och Maja - Krokodil som man trycker på så åker den iväg och boken "vi tittar på djuren"

Anna och Erik - En klappa djuren bok "bondgårdsdjuren"

Simon - Ett flygplan som musse pigg sitter i trycker man på musse så säger han saker och när man drar flygplanet längs med golvet så låter det som ett flygplan

Kent, Ulrika, Linus och Felicia - Traktor med släp och gubbe i lego så det följde med några legobitar

Sonja - rödrutig skjorta och 50 kronor

Nisse - Presentkort på 200 kronor på family house

Stig och Gerd - 500 kronor

Birgit och Göte - Röd t-shirt, pyjamas och byxor som man kan göra till kortbyxor

Patrik(stenemo) - Telefon och en stor gosedjurs nalle puh

Börje - Linne och ett tåg med tre vagnar med djur på. Trycker man på pipan på tåget så kör det iväg

Sanna - En likadan krokodil som den från Robert och Maja men vi ska byta den till lejonet istället

Kenny & Cilla - En liten bil

Adam - Hink och spade

Jenny, Andreas, Anna, Erik, Sara, Oskar, Adam Leos farmor och farfar - Windstopper, vindbyxor och mössa från polarn och pyret, tröja, byxor, stövlar och bamse pekbok. Windstoppern och vindbyxorna ska vi byta till en storlek större

Ronny - Tröja och byxor

Leos mormor, Peter, Sanna, Kenny och Cilla - Kortbyxor, En grej man slår ner saker på med clown och djur och så fick han en bil man sitter på eller går med som liknar en brandbil med musse och långben på med brandhjälm till. Den ska även blåsa bubblor där fram men detn va sönder så ska åka och byta den.

Yvonne, Johan, Nina, Madde, Clara och Pontus - en nalle puh mobiltelefon man trycker och lär sig typ och räkna och lite färger och så.

Sabina och Elvira - 100 kronor

Det fick han på kalaset men det kommer snart mer saker =)

Igår på 1 års kalaset med föräldrargruppen fick han en massa leksaker till sandlådan som han lekte med igår hos Mia och Crister.


15 Juni 2009

Nu va det ett tag sedan jag skrev här men har verkligen inte haft tid.

I fredags va det fest =) Hade så jävla roligt. Ett stort tack till Ann-sofie, Janni och John =)

I lördags blev det att fixa allt till Leos kalas =)

Kan inte fatta att min lillfis är 1 år. Och gud va saker han fick i lördags =) Kommer en lista på vad han fick sen.

Igår va vi på 1 års kalas för alla barnen i föräldrargruppen va väldigt trevligt att träffa alla pappor till barnen också!

Orkar inte skriva mer för nu ska jag busa med Leo!!

12 Juni 2009 - NEEEEEEEEJ

Jag är på väg att bli dunder förkyld känner jag. Skit ont i halsen och täppt i näsan huvudet känns tungt som bly.. Kan inte bli sjuk nu. Ska dricka lite te och sen ställa mig i dusechen. Kan inte bli sjuk nu. ikväll ska jag dricka lite och imorgon är det ju Leos kalas.. Hinner inte vara sjuk nu!!

Kan inte fatta att Leo är 1 år imorgon!! Fan va tiden springer iväg.

Imorgon ska jag även få träffa Elvira och Sebastian och givetvis Sabina och Wictoria. Ska bli roligt va så längesedan jag träffade dom..

Leo sover middag just nu. När han vaknar måste vi gå ut i regnvädret! Måste till apoteket och köpa ibumetin. Hittade bara 1 i medicinskåpet.

Nähe nu ska jag dricka lite kaffe. Sen funderar jag på att baka lite chokladbollar =)

Ha en bra dag!!

12 Juni 2009

Igår åkte vi vid kvart i ett sprang in och handlade en ros att hänga runt Ninas hals och sen in i affären och handla cigg. Sen vidare ut till Ormesberga och lämna av Ozzy hos Crister. Sen vidare in till stan till katerdralskolan. Vid två sprang Nina ut och en kvart senare stod hon vidd oss full som ett as =) Sen gick hon ned till stortorget där dom skulle åka lite. Vi skulle va hemma hos Yvonne vid klockan fyra så då han vi handla lite nödvändigheter till Leos kalas. Kom hem till Yvonne vid kvart över tre ungefär. Satt där och pratade. När Nina kom tillbaka hade hon ju inte direkt nyktrat till =) Pratade lite med henne. Haha det va så roligt =) Det är det som jag tycker är tråkigast med attt jag aldrig gick klart skolan och det är att jag inte kommer uppleva studenten.. Men men jag överlever =)
Vi hade i alla fall riktigt trevligt där. Nina fick mycket fint. Och vi fick mycket gott att äta. Vi åkte hem vid halv åtta tiden. Åkte till Ormesberga och hämtade Ozzy och sen hem. Gick och la oss vid halv tio och jag somnade nästan direkt.

Idag vaknade Leo vid sex men pappa tog honom då så jag sov till halv sju. Sen somnade Leo igen vid kvart över sju och även jag =) Vi sov till kvart i tio. Så skönt. Vi låg i sängen och myste en stund sen steg vi upp och åt frukost. Vi ska snart gå ner i källaren och hämta upp lite presentpapper ska slå in paketet till kalaset på söndag. När Fredrik kommer hem idag så ska vi åka in till stan direkt och handla allt tills imorgon. Blir jordgubbstårta =) Så måste komma ihåg att ta ut pengar så jag kan köpa jordgubbar utanför maxi! Sen kör Fredrik ner mig till Vislanda. Jag ska sova där inatt och Fredrik ska ha Leo =) Ska nog ta en öl med Sanna och hennes kompisar sen ska jag nog träffa Anno en snabbis med =)

Hoppas på en trevlig kväll. Och hoppas verkligen att vi kan slippa regnet imorgon eftermiddag!!!

11 Juni 2009

Åhh jag är så jävla trött idag tack vara några som bor i trappuppgången jämte. Ska fan ringa och anmäla dom idag. I tisdags hörde jag en stackars hund sitta och yla hela dagen. Men den tystnade vid fem tiden och sen hörde vi inte den mer. Igår ylade den från halv sju på morgonen till klockan kvart i elva på kvällen. Då kom hon som bor där hem. Men hur FAN tänker man om man lämnar sin hund själv så länge? Och stackarn han satt verkligen och ylade tyckte så synd om honom. Hon hade lämnat balkongdörren öppen troligtvis för att hunden skulle kunna gå ut där och kissa och bajsa. Men hur normalt är det?? Jävla idiot. När Fredrik gick till obbet idag så kom granntanten ut samtidigt så vi pratade lite och hon skulle också anmäla henne för man lämnar inte en hund själv så länge!!
När hon kommit hem så blev ju hunden tyst men då börjar grannen snett ovanför och duscha!!!!! För fan kan man inte fixa sådant en normal tid??? Blir så arg för det låter som ett vattenfall på våran sovrums vägg när han duschar!!

Leo steg upp vid klockan sex med pappa idag. Jag steg upp vid tjugo över. Men jag ska snart gå in och lägga Leo igen för han är jätte grinig. När han vaknat ska vi duscha och börja göra oss klara för Ninas studet. Ska gå bort och köpa en blomm till henne när dom öppnar vid tio.

Nähe nu ska jag ta min grinfis och lägga honom och när han somnat ska jag äta frukost. Va bara tvungen att skriva av mig om idioterna som bor här =)
Ha en bra dag!

10 Juni 2009

Leo somnade vid nio igår. Fredrik och jag la oss klockan elva. Somnade väl vid halv tolv typ. Ändå va jag jätte pigg när Leo vaknade vid kvart över sex idag. Steg upp direkt och gjorde gröt till honom. Annars brukar vi ligga kvar en stund. Men inte idag =) Nu har vi busat en stund och Leo börjar bli trött igen så han ska snart få sova sin förmiddagslur.
Idag står det att baka det sista. Ska baka en omgång bullar och lite fler havrekakor. Måste duscha också och vid sju ska vi tvätta. Så blir sängen sent idag också.. Men men..

Imorgon så blir det min kusins student. Hoppas det inte regnar i alla fall. Vet vad jag ska ha på mig om det regnar eller om det inte gör det =) Så det är redan klart. Fredrik kommer hem vid typ halv ett då ska han bara duscha och fixa sig då ska jag och Leo helst vara klara. Vid senast kvart över ett ska vi köra. Vill ju inte komma sist och inte se något.. Efter hon sprungit ut ska vi hem till dom och äta =)
När vi är klara med studenten så ska vi åka till maxi och handla allt till Leos kalas. Sen blir det hem och sängen sent som vanligt.

Fredag ska jag packa ner kläder och så till lördag. Ska höra med mamma om vi kanske kan sova där från fredag till lördag så slipper vi stirra på lördagen med att köra till Vislanda. På fredags kvällen blir det till att fixa ihop tårtorna det mellan bottnarna. Garnera den gör jag på lördag eftermiddag precis när gästerna börjar komma. Mamma och Sanna skulle hjälpa mig! Tack!

Lördag blir det kalas =)=) Lördags kvällen kommer väl bli att städa. Måst även hinna baka någon kaka..

På söndag ska vi till Tolg till Sara. Alla från föräldrargruppen ska träffas där och vi ska fira våra små 1 åringar! Ska bli roligt. Måste hinna in till stan någon dag också och handla paket!

Måste även hitta något till Leo men det får nog bli den spelande och sjungande hunden. Och en ny vagn =)

Haha Leo fick en för tidig julklapp igår av Mia och Crister.. Skrattade som en galning när hon sa at det va en för tidig julklapp. Kunde väl gett han det i födelsedagspresent. Me det va i alla fall ett fodrat regnställ. Super bra tills han ska börja dagis.

Fick alla papper från dagis igår så nu ska dom bara fyllas i och skickas in så dom kan räkna på hur mycket vi ska betala. Sen ska jag kontakta kotten om inskolningstid den 11/8. Han kommer bara vara 15 timmar i veckan tills jag hittar ett jobb. Sen får han vara där full tid. Kommer han tycka är roligt. Han blir ju arg varenda gång vi går förbi och barnen är ute och han inte får vara med och leka..

Ha en bra dag!!

9 Juni 2009 - GLAD!!!

Fick för mig att jag skulle gå ut på skatteverkets sida och titta när pengarna ramlar in på kontot. Loggar in och då står det att dom utbetalades den 6/6. Gick in på swedbank och jadå visst hade jag fått pengar =) Fick 2526 kronor =) Aldrig fel.. Så nu ska det handlas kläder =)=)

Annars händer det inte mycket här hemma. Leo är nog på väg att få ännu mer tänder. Han har varit jätte grinig igår och idag. Men han blev tyst och snäll när vi gick till lekplatsen en stund. Nu ska jag blanda ihop smeten till havrekakorna. Ikväll skulle vi gotta oss i pizza =) Blev ju inget direkt mysande igår på vår 2 års dag. Vi sa vi skulle ta det nästa helg när allt firande med Leo är över.
Ikväll blir det nog paris hiltons serie vis klockan åtta finns inget bättre att titta på sen blir det hell´s kitchen vid nio.

Ha en bra kväll!

9 Juni 2009

Är inne en snabbis för att titta lite. Hinner inte skirva så mycet. Leo har precis somnat och jag håller på att baka. Blir havrekakor idag! När dom är klara ska jag diska lite sen fram med dammsugaren.

Tittade hur många som läser min blogg varje dag 150-200 personer. Oj! Vilka är ni?

Ha en bra dag!


8 Juni 2009

Jaha igår va mamma, Keny och Cilla här. Väldigt trevligt. Vi åt våfflot och fikade lite sen gick vi till lekplatsen. Dom åkte vid typ kvart i sju och då åkte vi till Ormesberga för att hämta Ozzy. Satt där och pratade ett tag va hemma vid halv nio. Leo fick pyjamas och välling sedan blev det sängen för honom. Jag gick och la mig vid halv elva.

Leo vaknade vid halv sex men då tog Fredrik honom. Han la Leo vid kvart över sex igen och Leo somnade direkt. Så vi steg upp vid nio =) Så skönt att få sova lite. Vi satte oss och åt frukost. Leo somnade igen vid elva och sov till halv ett =O Nu busar han som en liten galning. Vi ska snart äta lite. Sen blir det på med regnkläder och ut med hunden. Vi ska nog gå förbi biblioteket också. Ska även gå bort till affären en runda.

Den här veckan har jag ganska mycket att göra. Ikväll kommer Fredrik ganska sent. Vi ska hjälpas åt att laga lite mat och sen ska jag baka syltkakor. Imorgon och på onsdag blir det att baka det sista. På torsdag tar min kusin studenten så det blir att vara hos dom inne i stan. Efter vi är klara där ska vi handla allt som behövs tills på lördag. Fredag ska vi fixa lite med tårtorna och på lördag blir det KALAS =)

Idag firar jag och Fredrik 2 år tillsammans =)=)

7 Juni 2009

Har inte haft tid att sitta här har hänt så mycket roligt i helgen =)

I torsdags mös jag och Fredrik framför en film blev den nya fast and furious filmen. Helt okej men tycker det är synd att den va så dåligt gjord. Man ser verkligen att det inte är verkligt när dom kör. Det tycker jag dom skulle kunna göra bättre.

Fredags blev det är rejäl storstädning och sen tittade jag, Fredrik, Leo, Stenemo, Ronny, Arnesson, Simon, Mattias, Robban & Maja på vi hade i alla fall tur med vädret igen. Haha så jävla bra va den. Har inte sett ettan men det behövde man inte ha gjort för att fatta tvåan. Riktigt bra va den. Sen åkte Mattias, Robban. Maja & Stenemo. Och vi andra tittade på fast and furious igen. Kom i säng vid kvart i två.

Lördag fick sova till klockan halv nio. Jag skulle ha bakat men det va så fint väder så jag ville inte sitta inne. Så vid halv elva packade i en fikakorg och åkte upp på ett högt berg utanför Ormesberga där man såg hur lång som helst. Där satt vi och fikade och mös en stund. Sen åkte vi till Mia och Crister där va Sara och Adam också. Vi åt lite middag och sen gick vi en runda. Dom skulle ut till hjärteholm (tror jag det heter) utanför Alvesta och fika och gå på lantbruksmuseet. Så vi hängde på. Åkte till Jimmy i Lammhult vid fem i sex. Va där ute en liten stund. Han börjar få det riktigt fint i huset. Vid lite över sju åkte vi mot Simon i Kalsvik. Jag, Fredrik, Leo, Simon, Janni, Stenemo och Stefan grillade där och satt och snackade skit =) Sen blev det en runda in till stan. Snackade lite. Men åkte ganska så snabbt hem för det va så kallt ute.

Idag steg vi upp vid sju. Fredrik åkte vid kvart över åtta. Han skulle iväg en snabb runda och fixa med grävmaskinen. Just nu sitter jag och pratar emd mamma. Dom kommer hit en runda i eftermiddag. För våran bilen rullar ju kanppt så den ska in på lagning på tisdag.

Nu ska jag dammsuga sen när Leo vaknat ska jag gå bort och handla. Ska hitta något att bjuda på idag. Måste hitta någon middag!

Ha en bra dag


5 Juni 2009

Inte haft tid att skriva något idag. Vi har busat mest hela dagen =)
Vid halv fem satte jag igång och städade! Så nu är det riktigt rent och fint här. Till och med svabbat golven.
Om en stund kommer det väl lite folk så blir det en film innan man kryper ner i sängen.

Imorgon ska jag baka en massa.

Ha en bra kväll.

4 Juni 2009 - Trött!!

Usch va trött jag är!! Men kan inte sova ännu. För det första är Leo hur pigg som helst och han ska inte sova nu för då somnar han vid typ elva ikväll. Bättre han är vaken till halv åtta- åtta tiden och sover hela natten. Och för det andra ska jag tvätta vid sju. Fredrik är inte hemma han skulle höra från Jimmy vid klockan åtta typ. Så ha är väl hemma någon gång mellan åtta och nio.
Stackars Leo slog sig innan =( Nu när han väl kan gå tycker han att han ska springa! Men det gick inte bra.. Men det va inte så farligt ändå. Men kunde gått illa med tänderna. På tal om tänder så har Leo fått två till denna veckan =) Så nu har han 8. Såg att det va 2 till som va nästan igenom. Så kanske inte så konstigt att han varit lite gnällig.

Efter vi ätit mellanmål va vi ute och gick en runda. Sen va vi hemma och tog det lugnt. Vi låg i soffan under en filt och tittade på kalle anka och mös. Han ser för rolig ut just nu. Mia och Crister har en ganska låg soffa så Leo klättrar upp i den själv. Men våran är ju lite högre så han tar filtar och kuddar och vad han hittar att stå på. Men det går ändå inte. Oj vad arg han blir då =) Usch jag känner mig som en tjatig tant eller något.. Finns två meningar som används rätt flitigt här hemma och det är "Nej Leo inte så"  "Ajaj. Inte röra".. Och så tittar han på den som säger det och pillar lite till och skrattar. Nedrans unge =)

Kan inte fatta att han fyller 1 år om 9 dagar. Tiden har gått så fort! Om ca 2 månader börjar han på dagis. Shit jag måste börja söka jobb kom jag på nu =) Ska kolla lite på internetsajter.

Om 4 dagar har jag och Fredrik varit tillsammans i 2 hela år. Känns som om det bara va någon vecka sedan jag såg honom första gången och blev förälskad på en gång =)=)

4 Juni 2009

Igår hade Mia Leo på eftermiddagen. Rätt skönt att kunna baka i lugn och ro. Men allt skulle bara krabba igår så det blev bara två sockerkakor.. Ska baka lite syltkakor idag.
Va i Ormesberga igår vid sex och hämtade Leo. Garaget va inte så farligt. Ella ja det kommer ju inte gå att rädda det. Men hela skiten är ju inte platt i alla fall. Men Fredrik får inte röra något där. Nästa vecka skulle försäkringsbolaget komma ut och titta på det. Men Fredrik skulle ringa till dom idag och höra med dom om han inte kunde få ta ut sin bil. Han vill inte ha den där om det skulle rasa ihop.
Leo vaknade vid typ halv tolv och skrek rakt ut. Han skrek och skrek. Vad vi än gjorde blev dte inte bättre. Provade med allt. Men inget hjälpte. Efter 50 minuter somnade han mellan mig och Fredrik. Så somnade vid halv ett inatt och vaknade av Leo vid halv sju idag.. Men bara till att bita ihop och stiga upp.

Leo ska få lite mellanmål nu är det tänkt. Han vaknade för en stund sedan han somnade vid åtta och sov till lite över tio. Så han tar nog igen det han missade igår. Efter han ätit lite ska vi ut en runda. Passa på medans det är fint väder. Skulle ju regna i eftermiddag/kväll =( Fredrik skulle köra direkt till Jimmy i Lammhult efter jobbet så vi är själva till åtta nio tiden ikväll. Har tvättid vid klockan sju. Men får väl släpa med mig Leo ner dit.

Ha en bra dag!

3 Juni 2009

Igår tittade jag på the quiet och i taket lyser stjärnorna. Helt okej filmer men inga jag tänker se igen.
Mia ringde och pratade lite igår. Hon frågade om hon fick komma idag och hjälpa mig och baka. Och det tackade jag inte nej till. Hon berättade även att tillbyggnaden på garaget som Fredrik gjorde för något år sedan blivit förstört. Det blåste så igår så att ett träd ramlade över det. Det värsta va ju ändå att Fredrik svarta nissan skyline stod där inne. Men efter Fredrik varit där och tagit bort trädet så kunde han komma in i garaget och se att bilen klarat sig. Nu måste han försöka få ut den på något sätt. Han skulle försöka stötta upp taket så han kunde rulla ut den. Så vi ska nog vara i Ormesberga ikväll.

Fredrik kom hem vid klockan nio igår kväll han va även hos Jimmy och hjälpte honom att lägga golvet i tv rummet. Han ska till honom imorgon igen och lägga klart resten av golvet.

Jag tittade på Paris Hiltons serie igår. Mynew bff eller vad den heter. Helt okej program men jag tycker det är löjligt att man måste göra en "tävling" för att kunna få en kompis! Efter det blev det hell´s kitchen vid nio och vid tio. Så kom i säng vid typ kvart över elva. Så igår blev det sent men ikväll ska det bli tidigare.

Idag vaknade Leo vid kvart i sex men Fredrik steg upp och tog honom då. Jag steg upp vid tjugo i sju. Han somnade vid halv nio igen och sover så gott nu. Han kanske sover 15-30 minuter till. Om det fortfarande är hyfsat väder när vi ätit frukost så går vi ut en runda. Annars händer det inte mycket idag. Ska som sagt baka hela eftermiddagen. Blir två sockerkakor och lite syltkakor i alla fall.

Ha en bra dag!

2 Juni 2009 - Frukt i mängder

Jag och Leo duschade innan. Idag skrek han inte rätt ut =) Idag tyckte han det va roligt.. Sen när han torkat och fått på sig kläder så gick vi ut med Ozzy. Innan vi gick hem gick jag förbi affären och köpte en massa frukt. Så nu ska jag sätta på en film och äta =)
Leo somnade för typ 5 minuter sedan så han sover ju i alla fall en timme! Men det händer att han sover två timmar på eftermiddagen. Han får vakna när han vill min lilla plutt.

6 dagar kvar tills jag och Fredrik varit tillsammans i 2 år
11 dagar kvar tills Leo fyller 1 år

2 Juni 2009

Blev inte pommes och hamburgare igår. Ingen av oss va sugen på varm maqt så vi åt lite gott bröd, sallad, brieost och räkor. Inte helt fel =)
Jag tvättade igår på kvällen. Var dock bara två maskiner men lika bra att tvätta dom. När jag slängt i maskinerna gick vi en runda. Gick förbi Fredriks morbror Leif och tittade på hans altan ahn byggt. Satt där i en timme ungefär och pratade. Sen hem och plocka ur tvättmaskinen och hänga upp det. Leo somnade vid typ tio igår igen. Det är nog för att det är så ljust ute på kvällarna.

Idag vaknade han vid tjugo i sju. Fick lite att äta och sen busade vi en stuns. Just nu sitter han på golvet och leker med sig själv. Han ser så rolig ut för nu försöker han att springa också =)
Igår blev vi lite förvånade när vi va ute. Helt plötsligt säger han "pappa titta" och så pekade han på en katt. Så gullig är han =)
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Dom pratar ju om regn =( Tänkte vi skulle passa på att gå ut snart så vi hinner vara ute lite innan det börjar regna!


1 Juni 2009 - mysigt

Sandra kom vid elva och Jenny kom strax efter henne. Vi åt kycklingsallad till middag. När vi ätit gick vi till affären och köpte jordgubbar. Satt på våran uteplats och åt det och barnen lekte =) Satt där ute till tre typ. Sandra åkte vid halv fyra och Jenny för 10 minuter sedan typ. Leo somnade vid två i vagnen och han sover fortfarande i vagnen på balkongen.
Om en stund kommer Fredrik. Vi ska ha hamburgare och pommes till middag idag. Han skulle även köpa med lite räkor till mig =) Blev sugen på det.
Åhh vad jag längtar till den 11/7 nu. Då ska vi ju iväg på semester. Ska bli så mysigt.

Nu ska jag ställa mig och baka lite!

1 Juni 2009

Igår va det då morsdag. Min mamma firade vi i lördags kväll så igår va vi i Ormesberga och firade Mia. Jenny och dom va inte med men Sara, Oscar och Adam va där. Oj va stor hon börjar bli nu =) Nu börjar det synas att hon snart ska ha =)
Va hur mysigt som helst igår i alla fall. Åt grillat, nypotatis och sallad. Väldigt gott! Sen satt vi ute i solen och fikade! Mia hade bakat rabarberkaka med vaniljsås till. Också väldigt gott =)
Vid sju tiden gick vi en runda ner till sjön. Ozzy badade som en galning. Vi satt där nere vid sjön och pratade en stund. När vi kom tillbaka till Mia & Crister va klockan redan tjugo i nio. Gav Leo en flaska välling och en ny blöja. Han brukar somna i bilen och då är det bara att klä av honom och lägga honom i sängen. Men nej det gjorde han inte igår. Vid kvart i tio tyckte jag att han lekt färdigt så då gick vi och la oss. Han somnade ganska så snabbt. Jag också =)

Idag vaknade Leo vid tjugo i sju. Han har busat som en liten galning hela morgonen. Men somnade igen vid fem i nio. Och lär väl sova en halv timme till kanske.

Vid elva tiden kommer Sandra och Jenny hit. Ska äta lunch här. Ska bli trevligt. Känns bra att man faktiskt har vänner som bryr sig om mig som kan ringa och fråga hur det är. Det finns ju vissa i alla fall 2 stycken som är så falska.. Snackar skit om allt och alla när man är med dom. Blir inte förvånad om dom snackar skit om mig när dom är med någon annan.. Men allvarligt så bryr jag mig inte.. Jag vet vilka som är min riktiga vänner.

Fick så fina morsdag presenter av Leo igår. Leo & Fredrik va ju i stan i lördags och då had han gått och tagit kort på Leo hos en fotograf. Riktigt bra blev det! Sen fick jag 6 st guldringar till mina hål i öronen!
Så här blev kortet



Riktigt bra. Jag blev så glad.


7 dagar(1 vecka) tills jag & Fredrik varit tillsammans i 2 år
12 dagar kvar tills Leo blir 1 år

Än så länge är det inte så många som anmält sig till hans kalas. På fredag är sista dagen att anmäla sig. Får väl se hur många det blir!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig på balkongen.

RSS 2.0