26 Februari 2011

Jaha lördag idag då =)


Igår jobbade jag 14-21.15. Man märkte ju i alla fall att det va löning igår. Helvete va folk! Men efter klockan 19 va det lugnt. Nästan för lugnt istället =)
När jag kom hem slängde jag mig på soffan med en påse chips och lite juice och tittade på filmen Wimbledon. Har sett den typ 100 gånger men jag tycker den är rätt bra så det fick bli den igen =)

Idag vaknade jag av Leo vid halv åtta! Gick ner och fixade tvättid så nu håller jag på och tvätta ska ner dit snart igen.
Leo är här nu men blir snart hämtad av sin pappa då jag behöver ha lite egentid känner jag! Vaknade med en sådan jävla huvudvärk och Leo är på riktigt dåligt humör!!! Allt är fel och han lipar för minsta lilla! Så ringde till Fredrik så han skulle snart hämta honom!
Funderar på om man kanske skulle leta reda på någon som vill åka in till stan med mig?!

Jag skulle jobbat 15-21.15 idag men bytte tid med M då hon ville jobba ikväll om jag tog hennes 8-15 lördag v 10 så det gjorde jag gärna =) Så nu är mna ju ledig hela helgen =) SKÖNT!

Nu ska jag packa lite saker som Leo ska ha med sig sen ska jag försöka planera vad jag ska äta till middag idag =)

ha en bra dag!

Buzzador

Jag är en Buzzador och är med och testar fish taco just nu!

Vi tyckte inte det lät så speciellt gott faktiskt! Men efter att testat skära lax i tärningar och steka med kryddan och sen använda lite grönsaker precis som vanlig taco så va resultatet helt okej faktiskt!

Taco fish gratängen blev riktigt god med lite kokt ris och sallad till.

som buzzador får man vara med och testa nya produkter och lämna ett omdöme om det!

www.buzzador.com   Bli medlem och testa massa roliga saker =)


25 Februari 2011

Dagen startade vid 07 idag! Lagom trött då jag somnade vid ett tiden inatt!
Steg upp och fortsatte titta på serien the 4400 helt okej serie kan ju i och för sig bero på att patrick Flueger är med =) En riktig heting ;)

Vid tio satte jag Leo i ett bad och han satt där och plaskade i en halv timme och jag satt på golvet jämte och läste! När han stigit upp och torkat till sig och vi klippt hans naglar och rensat öronen ville han vila sa han så vi toge n bok med oss och så la vi oss och han somnade direkt =)
Jag har precis duschar och ska snart betala mina räkningar sen ska jag börja med lunchen. Vid tjugo i två ska vi gå till dagis. Jag jobbar 14-21.15 idag!! gör inte mig något då man jobbar med så roliga människor =)

Nu vaknade Leo igen så ska ta honom!

Design!

Jag behöver verkligen någon som förstår sig på och är duktig som skulle vilja göra en ny design till min blogg! Jag har suttit många gånger men jag har inte tålamod och sen får jag sitta typ 2 minuter innan jag måste avbryta för att Leo vill något! Och som nu när jag väl är själv ett par timmar har jag bättre saker för mig =)

Så snälla någon HJÄLP!!

24 Februari 2011

Igår jobbade jag 8-14. Hem och lämna lite saker och hämta receptet på Leos medicin som kommit med posten. Över till dagis och hämta honom sen till apoteket. Va helt inställd på att betala dessa 622.50 som den kostar enligt internet. Men när jag väl är där säger hon att landstinget bjuder alla barn på det =) Det gjorde ju inte direkt mig något =)
När Fredrik kom hem gjorde vi potatiskroketter, Lövbiff och beasås med vitlök. Riktigt gott =)
Vi tittade lite på tv på kvällen och sen blev det sängen vid 22. Hann bara lägga oss så började Leo hosta som en dåre! Han klöktes stackarn men fick upp en hel del med slem! Han somnade i alla fall om och sov till halv nio idag =)

Funderar på vad vi ska göra idag! är sugen på att åka till stan till grand samarkand en massa nya butiker som öppnar där idag! Men inte roligt att gå där själv och alla andra jobbar ju =(

Nu ska vi fixa lite frukost sen kanske klä på oss och gå ut en runda =)

22 Februari 2011

I fredags åkte vi och fixade det sista till mamma som fyllde år. Gick in på maxi och köpte en tårta som vi fikade på efter maten =) Mamma öppnade sina presenter och blev nöjd (hoppas jag =)). Mamma och jag satt vakna till klockan 02 och pratade en massa.

På lördagen ville Leo upp redan vid 05 men jag fick honom att somna om till klockan halv sju. Lagom trött va jag men fick snällt kliva upp. La mig på soffan och ungarna lekte!
Vi va en runda hos Birgit och hälsade på där fick ungarna pengar som dom kunde handla lördagsgodis för =)
På kvällen lagade jag mat. Blev korvstoganof och ris. Efter det började jag göra mig klar och vid nio åkte jag med Ann-Sofie till Tobias i alvesta. Va en massa folk där men nästan alla drog in till stan men G, Stabel, Martin och Andreas va kvar! Slutade med att vi gick hem till Martin. och tack vare G har jag blåmärken och har ont i min högra handled =) Hur jobbiga än G och Stabel är så kan man ju inte låta bli att tycka om dom förbannat mycket! Man kan ju inte låta bli att skratta åt dom i alla fall =)
Vi åkte hem vid 02 och jag somande väl vid 03. Leo vaknade vid sju men han gick upp och lekte med Cilla och mamma så jag låg kvar i sängen tills halv nio.

På söndagen blev Leo jätte dålig fick feber och hade det jobbigt med astman.

Igår va han ännu sämre! Åt inget på hela dagen fick tvinga i honom dricka. Och han hade över 40 graders feber.
Jag jobbade 14-19. När jag kom hem åt jag lite och sen skulle vi titta på film men jag såg 30 minuter sen somnade jag! så somnade vis halv nio och sov till sju idag så fått igen lite sömn från helgen i alla fall =)

Idag är Leo bättre. Han hostar inte lika mycket och astman är mycket bättre. Febern ligger på 38,5-39 så den är ju lägre =)

Vi håller på att tvätta idag. Jag ska jobba 15-19 idag.

Imorgon jobbar jag 8-14 torsdag är jag ledig och fredag har jag kvällen 14-21.15!

Ska kolla med min kära vän Ann-Sofie om jag kanske kan få komma till henne och Milo på lördag!

Nu ska vi ner i tvättstugan igen =)

17 Februari 2011

Såååå trött idag!

Igår vaknade vi av att Fredriks chef ringde vid kvart i sex och väckte hela familjen!! Fredrik blev tvungen att jobba även om han inte varit frisk från magsjukan i 48 timmar. jaja det blir ju deras problem då dom kanske får ligga i att istället! Och jag hoppas verkligen att chefen får det!
Efter Fredrik åkt gick vi upp och myste i soffan. Vi åt lite frukost och vid halv nio sa Leo att han va trött ovh ville gå och lägga sig =) Så det gjorde vi och båda han och jag somnade nästan direkt. Vaknade vid halv tolv!!!! Ganska utvilad =) Jag gick upp och duschade och fixade lite vid tio i tolv väcktr jag Leo för då hade han sovit i 3 timmar! Vi fixade lite mat. Och sen lekte vi på hans rum.
Fredrik kom hem vid tjugo i tre och då gick jag till jobbet och jobbade till kvart över nio.

Idag vaknade jag av att Leo spelade på min telefon vid tio över sju. Vi har precis ätit frukost och funderar på om vi skulle åka in till stan eller om jag fixar mammas födelsedagspresent imorgon innan vi åker till henne. Min mamma fyller år imorgon =) Vi åker dit imorgon efter jag jobbat 8-15. Så tänkte jag skulle packa nästan allt idag så är vi klara till Fredrik kommer hem vid 16. Sen stannar jag och Leo där hela helgen =)

Nä jag orkar nog inte åk ain till stan idag! Så kallt och så är det inte roligt att gå där själv. Så jag hoppar det. Kanske skulle vänta på att affären öppnar sen gå och handla så vi kan baka bullar som vi kan ha med oss imorgon. Ja så får det bli =)

Ha en bra dag!


13 Februari 2011

Igår steg Fredrik upp med Leo och jag låg kvar till halv nio sen steg jag också upp! Vi åt lite frukost och sen åkte Fredrik och Leo. Leo va hos sin farmor och farfar och Fredrik hjälpte sin syster att flytta. Jag låg på soffan mest hela dagen. Va ute och gick en runda i det fina vädret. Sen blev det jobb 15-21.15.
När jag kom hem tittade vi på en film Leo vaknade och ville absolut inte sova mer. Vi försökte med allt, välling, läsa saga, sjunga, sitta hos oss i soffan det va bara en sak som fungerade och det va att få ligga mellan oss i våran säng. Vet inte vad det är om det är mycket drömmar han har nu för det är tredje natten denna veckan som han vaknar och verkar livrädd stackarn!

Idag vaknade han vid halv åtta vi har precis ätit lite frukost och nu funderar vi på vad vi ska göra idag! Ska åka in till stan en runda och fixa en sak och sen ska vi nog ut till mamma och dom!

Idag är det bara 4 månader kvar tills min lille "bebis" blir 3 år! Kan inte fatta att han fyller 3år!!! Va fan tog tiden vägen? Det roliga är att många av kompisarna på dagis har fått små syskon så nu är det ett evigt tjatande här hemma om att han vill ha en lillasyster =) Och när vi säger att det får vänta tills han blir större blir han arg och skriker "Men Leo vill ha en lillasyster. Du får köpa det mamma!" =) Han är ju för söt! Men jag vill verkligen inte ha fler barn just nu. Leo är så aktiv och sen har jag inget fast jobb ännu och för liten lägenhet så nej! Om 3 år är det rätt lagom =)

Nu ska jag sätta mig ner och mysa med Leo =)

Ha en braa dag!

Kläder

Ja Leo han växer ju så man hinne rinte med! med tanke på att han nu är 1 meter lång så är det inte konstigt att hans kläder i storlek 98 börjar bli små. Jag sorterade bort allt jag visste va för litet och kvar blev typ 4 par byxor och 6 tröjor!!! Så insåg att här måste handlas kläder. Sagt och gjort ut på nätet (tur att det finns så man slipper ta sig in till stan!) beställde 8 par byxor och 6 tröjor i storlek 104 eller 104/110 så när det kommer ska han väl klara sig ett tag i alla fall. Får ha dom andra kläderna som börjar bli på gränsen ett tag till!

Här går det undan idag! Började dagen som vanligt vid klockan sex med tända ljus och mys i soffan och titta på barnkanalen! När Leo inte hade ro att sitta stilla längre plockade jag i diskmaskinen och startade den och sen vid tio över sju gick vi ner i tvättstugan. Tvättade det lilla som va och passade även på att ta alla Leos ytterkläder för dom va ju inte direkt rena! Nu hänger allt i torkskåpet och jag ska vänta till halv elva sen hämta upp det och så är vi färdiga där nere =) Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen plocka lite på Leos rum och sen gå ett varv med dammsugaren! Funderar även på vad vi ska äta till middag idag! fläskpannkaka är ju rätt gott. Får nog bli det!


11 Februari 2011

Oj nu va det väldigt längesen jag skrev!

Men här rullar allt på som vanligt. Jobb, dagis och en massa bus och lek.

I söndags fick jag magsjukan eller va det nu va? Jag mådde inte illa när jag vaknade men sen kom det jätte snabbt och jag kräktes 1 gång sen mådde jag jätte bra igen. Men blev hemma från jobbet i mina 48 timmar så har jag gjort rätt för mig i alla fall.

Idag ska jag jobba 15-19. Och imorgon jobbar jag 15-21.15

Ikväll blir det väl en film eller två innan det blir sängen.

Ha en bra helg kära läsare!

1 Februari 2011

Igår tog vi det lugnt hela dagen. Fredrik kom hem lite tidigare för han hade så jävla ont i huvdet.
Vi åt lite våfflor som va kvar och myste i soffan hela kvällen =)
Leo somnade vid nio och vi gick och la oss vid tio. Jag som vanligt somnade nästan direkt =)

Idag väckte Leo mig vid halv åtta! Jag låg kvar och drog mig lite i sängen och läste lite. Leo gick upp och satte på barnkanalen och tittade på det. Vid kvart över åtta kom Leo in och sa att han ville ha frukost så då åt vi det!
Nu tittar han på Sune och jag ringer en massa telefonsamtal. Nu ska jag ringa det sista samtalet och det är till telenor. Ska fråga varför i helvete dom inte har fixat min röstbrevlåda ännu!! Sega as!!!!!!

Fredrik kommer hem vid halv tre för att ta över här hemma och jag ska då jobba 15-19 =) Ska bli skönt att få jobba igen =)

Ha en bra dag!!

RSS 2.0