29 November 2010

I fredags va Ronny här på kvällen. Vi åt tacos och tittade på film.

I lördags kom mamma och hämtade mig och Leo. Vi va där hela dagen. På kvällen bakade vi lussebullar. Vi åkte hem vid halv tolv. Somnade direkt när jag kom hem!

Igår så åkte vi ut till Ormesberga och va ute det mesta av dagen. Vid halv fem åkte vi in till stan och gick på julskyltningen. och sen hem för att titta på film och sen blev det sängen.

Leo väckte mig vid åtta idag. Vi har hunnit plocka undan och diska och så har jag sökt ett jobb också så nu är det bara att hålla tummarna!
Leos farmor kommer och hämtar Leo sen så får Fredrik hämta honom sen när han slutat jobba. Jag jobbar 14-19 idag. Imorgon får Fredrik komma hem lite tidigare även om Leo skulle kunna gå till dagis imorgon så får han vara hemma imorgon också! Men på onsdag ska han få gå =)

Denna veckan är full med jobb.

Idag 14-19
imorgon 15-19
onsdag 8-18
torsdag 15-21.15
fredag 14-21.15
lördag 15-21.15

På söndag åker vi till ullared och handlar julklappar =)

Nu ska jag dammsuga lite och sen leka lite med min underbara son innan han åker

26 November 2010

Idag vaknade Leo vid sex Fredrik gjorde en flaska välling till honom som han åt i soffan. Fredrik åkte och jobbade och när Leo va färdig kom han in och la sig jämte mig och somnade igen. Han väckte mig igen vid halv tio =) Vi steg upp och gick ner i tvättstugan! Har en massa tvätt!!
Leos prickar ör helt torkade och han har ingen feber! men jag väntar med att ta ut han! Vill inte riskera att han smittar någon!
Jag hade tänkt vi skulle baka lussebullar idag men det blir nog inte så. Jag klantade mig i onsdags så jag skadade mig på vänster handen men igår började det göra ont i höger handled och idag gör det så ont i handleden så jag skulle kunna sätta mig och grina! Och jag kan inte lyfta Leo så jag tror inte jag kommer kunna knåda en deg! Men sen vet jag hur rastlös jag blir snart så då kommer jag baka ändå ;)

Nu ska vi äta lite frukost! Vilka vanor vi fått sen Leo stiger upp så sent! Äter frukost runt tio-elva och sen sen lunch/middag vid tre och sen kvällsmat vid sex-sju. Nog för att det är skönt att han sover så länge men dagarna blir så korta man hinner ingenting!

Ikväll blir det lugnt. Film och god mat!

Ha en bra dag!


25 November 2010

Det snöar fortfarande =) Hoppas det får ligga kvar så det inte blir blask av det!

Idag väckte Leo mig vid halv tio =) Han va rätt pigg men när jag tog honom och skulle krama honom kände jag hur varm han va! Tog tempen på honom och han hade 40,1!!! Han fick lite alvedon. Och nu har vi precis ätit frukost fast Leo drack mest åt inte ens halva mackan! Men bra att han dricker!
Jag som hade tänkt vi skulle baka pepparkakor idag men vi får se om en timme om han orkar då annars gör vi det en annan dag!
Hade i alla fall tänkt att jag skulle fortsätta adventspynta lite. Fick mina nya julgardiner till köket igår så nu kan jag ju sätat upp allt där =)
Måste kolla om det finns någon tvättid för har hur mycket tvätt som helst!

Ha en bra dag!

24 November 2010

Igår jobbade jag 15-19. När jag kom hem hade Fredrik lagat fläskfilé, potatisgratäng och sås =) Efter det klädde vi på oss för att gå och kasta soporna och Leo fick springa av sig lite på den biten och innan ni blir tokiga för att jag tar ut Leo när han har vattkoppor så va det utanför vårat hus och det gäller 10 meter och det va inga andra ute! Jag skulle ju inte gå till affären med honom eller vara på en lekplats med en massa andra barn!
När vi kom in igen så tittade vi på komissarie späck, fy fan va kass den va!!
Leo sov i sin säng nästan hela natten kom vid kvart över fyra och ville ligga hos oss =)

Idag väckte Leo mig vid kvart över nio =) Vi steg upp och åt lite frukost och sen fixade jag med disken och började koka potatis. Vi ska ha stekt potatis, bacon, ägg och spenat till lunch idag!
Leo är super pigg och har ingen feber ännu i alla fall.
Fredrik kommer hem vid kvart i tre och jag ska jobba 15-21.15. Måste säga till om att jag får ta ut vård av barn på fredag! Så jag blir ledig torsdag, fredag, lördag och söndag =) Skönt!!

Nu ska jag fixa lite till tänkte jag skulle försöka leta fram mitt recept på lussebullar tänkte jag och Leo skulle baka det imorgon =)

Ha en bra dag!

23 November 2010

Va kul att komma till jobbet och upptäcka att dom flesta hade koll på att jag fyllde år =)
Gick jätte bra att jobba och vid sju gick jag hem. När jag kom hem kom jag på att det va lite saker jag glömt att handla så Fredrik fick gå bort till affären!
Blev sängen vid tio men Leo vaknade vid elva och va jätte varm. Han fick lite alvedon och han somnade gott efter en stund!
Idag vaknade vi vid nio och Leo va jätte varm igen. När jag tände sänglampan fick jag se hur han såg ut och insåg att han fått vattkoppor! Min stackars lille kille. Fast han är rätt pigg ändå. Han åt mycket till frukost och nu leker han på sitt rum. Han fick lite alvedon till innan för när jag tog tempen på honom låg den på 39,8. Idag börjar jag vid klockan tre som tur är för Fredrik kunde vara hemma till kvart i tre och likadant imorgon och på torsdag är jag ledig på fredag vet jag inte vem av oss som ska vara hemma! Det märker vi!

Nu ska jag gå in och leka lite med min son, om jag får vara med för det är inte alltid man får det =)

22 November 2010

Igår slappade jag hela dagen =) Vid fem kom Fredrik och Ronny och några minuter efter det kom Leo med sin farmor och farfar han hade varit med dom inne hos sina kusiner i stan =)
Vi gick och handlade sen gjorde vi varma mackor. Nr vi ätit klart satte vi igång en beck film och efter den blev det en till =) Sen blev det sängen!

Idag börjar jag jobba vid 14 så jag funderar på om jag skulle ta Leo och gå ner i källaren och hämta upp alla adventssaker och julgardiner. Så kan jag börja lite smått med att putsa fönster, torka och hänga upp julgardinerna så slipper jag göra allt på söndag =)

Men först ska jag in i en dusch!

(Idag fyller jag 23år =))

21 November 2010

Jaha igår hämtade Fredrik mig hos Ann-Sofie vid strax efter tio. Vi åkte in till stan och hämtade lite saker på Fredrik jobb och sen ner till Ica i Rottne och hämta smörgåstårtan och köpa lite andra grejer. Hem och städa och duka och sen började jag på tårtan. Va färdig vid kvart i ett så jag gick in och la mig och vilade till kvart i två. Sen kom gästerna vid två.
Jag började med att öppna presenterna =)
Av Mia och Crister fick jag en blomma och 300kr. Av nisse fick jag lotter som jag vann 60kr på. Av mamma, Peter, Sanna, Kenny, Cilla och morfar fick jag presentkort med 1500kr på elgiganten, en non-stick kavel, blomma och ett jätte fint ljusfat! Blev i alla fall lyckat. Mia och Crister frågade om Leo fick följa med dom hem och det ville han så gärna. Mamma och dom stannade ett tag till. Efter dom åkt plockade vi undan lite och fixade. Sen kom Ronny vi tittade på en beck film och efter halva den andra beck filmen somnade jag på soffan =) jag gick in och la mig i sängen när Fredrik skulle åka till stan för att köra hem några kompisar från krogen och Ronny körde hem.

Idag vaknade jag första gången vid kvart över åtta men lyckades sova vidare till klockan tio. Fredrik åkte ut till Ormesberga men jag orkade inte följa med. jag har varit ute och gått en liten runda. Blev bara 3 minuter för är inte så roligt att gå i regn! Men blev ju i alla fall lite.
Nu sitter jag och försöker uppdatera min iPhone men den är ju helt pucko.. eller så är det jag som inte förstår =)

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv med en kopp kaffe =)

20 November 2010

Kvällen igår blev ju som vanligt rolig =)
Inte bakfull heller och det är skönt!

Nu väntar jag på att mina älsklingar ska komma och hämta mig så jag kan fixa med maten och dukningen innan gästerna kommer vid två!
Gjorde det så enkelt för mig så jag skulle slippa stå och laga mat till alla som jag gjorde förra året så jag beställde en smörgåstårta =)

Skriver mer ikväll eller imorgon!

19 November 2010

Igår va Sanna och Oscar här på eftermiddagen. Dom fick mat och efterrätt. Efter dom åkt hem så fixade jag och Fredrik all tvätt och bäddade rent i sängarna och möblerade om och kastade massa skräp i tv-rummet. Så nu ser det helt okej ut. Måste ju se lite vettigt ut imorgon när släkt och vänner kommer för att fira min födelsedag =)

Jag har precis duschat. Va en helt otroligt stressig dag på jobbet! Men nu ska jag sminka mig och packa lite. Sen när Fredrik kommer hem om ca 45 minuter ska jag vara klar för att åka in till stan, stanna till på systemet för att handla lite alkohol sen vidare till Grimslöv för att dricka med Ann-Sofie och Janni. Jannica skulle nog komma förbi en runda också och möjligtvis Tobias och Johan!

Måste fixa mig kanske hinner uppdatera imorgon kväll!

Trevlig kväll kära läsare!

17 November 2010

Idag ringde klockan vid 06.40. Va segt att stiga upp då jag inte kunde somna igår. Jag skäckte lampan och tvingade mig till att sova vid 01.15!!
Idag har jag jobbat 8-15. Lite strul idag annars va jag nästan färdig med allt i tid(fick vara kvar i 10 minuter för stt göra färdigt det sista).
Nu har jag plockat undan lite och även städat toaletten. Fredrik lagar mat som idag blir stekt falukorv och makaroner.
Efter vi ätit ska jag gå och handla lite till maten imorgon. Min kära syster och hennes pojkvän kommer och äter mat imorgon. Tänkte bjuda på kycklingfilé i ugnen med en massa grädde, crème fraiche och salsa sås till det blir det pressad potatis, kokta grönsaker och sallad. Till efterrätt blir det kladdkaka med grädde och glass. och så en massa kaffe också =)

Nu ska jag äta sen handla och sen slänga mig på soffan och titta på beck =)

16 November 2010

Ojojoj vilken rolig jobbdag igår =)
Började vid tolv och fixade lite i butiken. Vid halv fyra åkte jag med Andreas i handla24 lastbilen och levererade varor inne i stan! Skit kul va det =)
Och om ni nu undrar vad handla24 är för något så kan ni gå in på www.handla24.se/vaxjo. Bor man i Växjö kan man handla sin mat på nätet så kör vi i Rottne ut det till dom. Väldigt många som använder sig av det =)
Jag skulle ju slutat vid 19 men blev lite senare va hemma vid kvart över åtta eller något! Fredrik hade inte heller kommit hem ännu så Leos va hemma med sin farfar. Dom hade busat jätte mycket =)
Leo somnade ganska snabbt. Och sov till klockan halv sju idag på morgonen! Så lite trött är jag idag!

Idag ser det ut som om det ska vara rätt fint väder så vi ska snart klä på oss och gå en runda så vi får lite motion idag med =)

Vid 15 blir det jobb till 19.
Och ikväll blir det väl som vanligt inget speciellt. Titta på en beck film =)

15 November 2010

Igår åt vi bakpotatis och en massa gott till =) Vi kollade på två beck filmer och sen slutet på vem kan slå Filip och Fredrik! Sen blev det sängen och som vanligt när jag går och lägger mig blir jag jätte pigg, så klockan va kvart över tolv när jag släckte lampan!

Idag vaknade Leo vid åtta! Vi steg upp och fixade lite frukost. Dom ringde precis från jobbet så det blir lite ändrat jag börjar vid 12 istället för 14. Men det gör inte mig något blir några hundralappar extra =)

Leo och jag ska snart äta lite fruktsallad =)

Hoppas på att det kan vara uppehåll ett tag till så man kan ut och gå en runda. får först se vad klockan blir för ska lämna Leo på dagis vid kvart över elva!

Nu tjatar Leo om sin fruktsallad, det är bland det godaste han vet =)


14 November 2010

I fredags kom Ronny på kvällen och vi tittade på 3 filmer sen blev det sängen vid tolv!

Igår vaknade jag till vid nio av att Fredriks telefon ringde men han stängde av telefonen och vi sov vidare till lite över halv tio då Leo vaknade! Lite förvånad att han sov så länge! Det brukar han aldrig göra och i 2 veckors tid har han vaknar mellan 6-7. Skönt att få sova ut i alla fall =)
Vi åt lite frukost och sen åkte vi ut till Ormesberga. Vi firade fars dag där. Fick god mat och fika.
Vi halv sex åkte vi hem bytte lite kläder och jag sminka mig sen åkte vi och mötte upp Ronny och Patric för att sen åka till Nina på inflyttningsfest =) Leo va ju såklart med och hade jätte roligt. Vid nio blev han jätte trött och ville åka hem så då gjorde vi det! När vi kom hem så tittade vi på en beck film sen blev det sängen vid tolv.

Idag steg jag upp vid kvart i nio. Har Ronny och kör traktor ocg grävmaskin. Jag lovade att jag skulle fixa maten tills ikväll som blir bakpotatis och lite annat gotte till =)

Nu ska jag klä på mig och ut i joggingspåret en runda =)

12 November 2010

Igår åkte Fredrik på att jobba på kvällen så han åkte vi 22 och va hemma strax efter tolv.

Idag har jag jobbat 8.45-14! En lugn dag =) Hämtade Leo på dagist och han har precis ätit mellanmål! Jag tänkte att det skulle sluta regna en stund så vi kunde gå och handla ut att bli jätte blöta men det kan jag nog glömma. Det bara öser ner! Ska i alla fall gå bort och handla wallander filmen och sen lite gotte tills ikväll =)

Imorgon ska vi fira farsdag ute hos Fredriks mamma och pappa! Sen på kvällen ska vi nog en runda till Nina och säga hej =) Annars blir det en rätt lugn helg. Kan jag behöva känns det som. Ska bli skönt att vila upp sig lite =)

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 23. Fan va gammal jag börjar bli ;) Och så är det bara 42 dagar kvar till julafton =)

11 November 2010

Igår jobbade jag 8.45-15 efter det hämtade jag Leo och sen hem och fixa lite. Vid halv fem kom Fredrik och vi åkte in till stan och tog ut pengar och sen ner till julmässan i huseby. 70 kronor i inträde!! Va inte mycket att ha heller. Va inte alls som när vi va där för 2 år sedan! Nu va det bara en massa skit! Efter att varit där 1 timme orkade vi inte klafsa runt i all lera mer så vi åkte hem efter att ha handlat 3 korvar och 1 strut polkagrisar. Leo ville ha en liten tomte men jag ger ju då inte 250 kronor för en 5 cm hög tomte! Aldrig!
Jag va hungrig när vi åkte hem så vi stannade till på McDonalds sen hem och myste ner oss i soffan och tittade på tv.

Idag väckte Leo mig vid kvart över åtta =) Vi gick ner och bokade tvättid till ikväll 19-22. Jag har startat en maskin med disk och när den är färdig ska vi ta alla tidningar och kartonger och gå och kasta det och sen gå till affären.
Vi är lediga hela dagen men givetvis så finns det en massa måsten i hemmet då. Idag blir nämligen en STOR städdag!
Leo ska få i uppgift att städa upp på sitt rum nu!

Haha jag vet inte om jag kan sluta skratta...

Haha jag vet inte om jag kan sluta skratta!! Sitter och kollar runt lite på internet och vissa är människor är ju inte riktigt friska! Tänker inte säga så mycket mer kan bara hålla tummar och tår för att denna människa växer upp någon gång =)


9 November 2010

Uff va trött jag är idag. Gick och la mig vid tio igår och somnade runt halv elva. Leo ville upp redan vid kvart över sex. Jag gick upp med honom och sen myste vi på soffan till klockan åtta. Nu leks det för fullt och vi ska snart klä på oss och gå ut en runda =)
I eftermiddag ska jag jobba 15-19. känner att jag egentligen skulle behöva vara hemma och bara vila men nej det får vi ta en annan dag =) Imorgon jobbar jag 8.45-15. Sen är jag ledig på torsdag som det ser ut nu i alla fall =)
Annars händer det inte så mycket i vårat liv just nu. Är mycket jobb för min del. Som tur är så är jag oftast ledig på förmiddagarna och lite efter middag så jag hinner leka och busa med min son i alla fall. Fredrik och jag träffas ju en stund på kvällen men Leo somnar ju oftast mellan 19-20.

Nähe nu orkar jag jag inte höra tjatet från Leo ("mamma nu vi gå ut och leka i snöet =)") så är bäst vi klär på oss och går ut =)

Min sötnos sitter på sitt rum och leker =)

img_0150 (MMS)

Min sötnos sitter på sitt rum och leker =)


8 November 2010

Helgen har varit bra!

I fredags jobbade jag 14-21.15. När jag kom hem myste jag ner mig i soffan och tittade på wallander och åt lite chips!

i lördags steg jag upp med Leo vid kvart över sju. Fixade med disken och plockade undan lite sen fixade vi frukost och väckte Fredrik. Efter det åkte vi till Vislanda till mamma med familj. Va där hela dagen. Vi åkte runt till lite olika kyrkor och satte ljus. Avslutade att åka till lilla mormor och satte ljus hos henne. Sen till Vislanda igen och handlade massa mat. Fredrik lagade köttgryta och ris som vi bjöd på =) Efter det blev det lite olika grönsaker och chips som vi dippade. Vi åkte hem vid kvart över åtta tiden för då ville Leo hem. När vi kom hem ställde jag mmig i en dusch och sen tittade vi på en beck film.

Igår vaknade Leo vid sju igen. Jag trodde att jag skulle få ligga kvar i sängen denna morgon men nej det va jag som fick stiga upp!! Men jag fick Leo till att väcka sin pappa nästan direkt. Vi fixade lite frukost och sen åkte Fredrik och Leo till ormesberga och jag gjorde mig klar för jobbet. Jobbade 10-17 sen hem och äta lite och sen tittade vi på en beck film och sen vem kan slå Filip och Fredrik. Sen blev det sängen.

Idag väckte Leo mig vid halv sju. Fattar inte vad som hänt med honom han brukar ju sova till klockan åtta i alla fall men hela veckan har han vaknat vid sju tiden. Kan det kanske vara så att han inte vant sig vid att vi ställt tillbaka klockan?! Kan nog vara så.
Ska snart duka fram lite frukost och sen ska vi nog busa lite innan vi klär på oss och går ut en runda =)
Idag jobbar jag 14-19. Jobbat ganska mycket nu och kan nog vara därför som jag är så trött..
Förra veckan jobbade jag måndag 14-19 tisdag 15-19 onsdag 8-18 torsdag 8-15 fredag 14-21.15 och söndag 10-17. Denna veckan jobbar jag måndag 14-19 tisdag 15-19 onsdag 8.45-15 fredag 8.45-14.
Men det blir goa pengar =)

Nu vill Leo ha frukost säger han så är väl bäst jag gör det =)

7 November 2010

Skriver ikväll om jag hinner annars skriver jag imorgon. Ska snart gå till jobbet och jobba 10-17 =)

5 November 2010

Varför är jag så trött hela tiden? Skulle kunne gå och lägga mig ändå vaknade vi sent idag!
Leo sover i alla fall middag nu och har gjort sedan kvart i tolv. Ska väcka honom vid tio över ett för då ska vi börja göra oss klara för dagis och jobb. Leo får en sådan kort dag på dagis 13.40-16.30. Jag jobbar 14-21.15. Ska bli roligt. jag älskar verkligen mitt jobb och trivs jätte bra med alla arbetskamrater! Skulle nog inte kunna bli bättre =) Idag stänger jag ihop med Linda och det är alltid lika roligt =)

Måste kasta i mig något att äta nu!

4 November 2010

Jaha nu va det ett par dagar sen jag skrev! Men hinner inte med bloggen redigt när jag jobbar hela dagarna, det är ju så mycket i hemmet som ska göras när man väl är ledig..

I måndags jobbade jag i alla fall 14-19. Hämtade ut mitt paket med en jävla massa beck filmer i =) Så nu har vi börjat titta om på dom från början. Tittar på en film om kvällen =)

I tisdags jobbade jag 15-19.

Igår jobbade jag 8-18 och allt strulade och jävlades så jag va helt slut när jag kom hem. Och tröttheten satt i när jag steg upp idag på morgonen! Idag jobbade jag 8-15. När vi kom hem efter jag hämtat Leo på dagis så plockade vi ihop tvätten och gick ner i tvättstugan. Leo tittade sen på sin nya favoritfilm "på andra sidan häcken" =) Vi gick och handlade lite och när vi kom tillbaka hem hämtade vi upp tvätten och vek den och bäddade sängen. Sen myste vi ner oss i soffan och tittade lite på tv. Jag har precis titta klart på en beck film och tittar nu på sos västkust! Leo sover sedan kvart över sju. Jag ska snart krypa ner i sängen jag med. Är så trött idag så jag hade somnat om jag gått och lagt mig vid fem. Fattar inte vad det är med mig jag är alltid trött spelar ingen roll hur mycket/lite jag sover så är jag ändå lika trött. Men det försvinner väl!

Imorgon blir det jobb 14-21.15.
Lördag och söndag är jag ledig och det ska bli skönt =) Vi ska åka till ikea någon av dagarna och handla en massa! Ska försöka lägga ut bilder imorgon på vad vi ska handla =)

Nu ska jag titta lite till på internet och lite tv sen blir det sängen! Natti =)

RSS 2.0