31 Augusti 2011

Blev ingen uppdatering igår då jag och Leo åkte in till stan :) Skulle hittat en skinnjacka till mig men det är helt omöjligt att hitta en snygg och bekväm skinnjacka! så hem kom jag med ingenting eller jo en ny mössa till Leo :) Och nu ångrar jag att jag inte köpte den snygga skinnjackan på HM till Leo! Får göra det till helgen :) Innan vi åkte hem så åt vi lite kinamat! När jag kom hem gick jag ut på nätet och beställde en skinnjacka bara hoppas att den blir bra! Hade en massa rabatter på ellos så jackan skulle kostat 999 men fick den för 599+frakt :)

Idag har vi städat hela lägenheten bara toaletten kvar men den tar jag imorgon. Har även tvättat och vikt all tvätt.
Leo är så nedrans trotsig just nu så jag håller på att bli galen!! Han lyssnar inte för 5öre på vad man säger till honom! Ska bli riktigt skönt att gå ner till jobbet vid sju för att inventera för då får min lilla hjärna släppa hemmet en stund!
Får väl se hur länge vi inventerar. Hoppas på att Leo sover länge imorgon iaf! Igår sov han till tjugo över nio och idag halv nio så kanske han kan sova till halv nio imorgon också :) Är ju inte van vid att få sovmorgon så att få det två morgonar i rad är ju rena lyxen :) Leo brukar ju annars vakna vid halv sju-sju!

Imorgon jobbar jag 15-19 så imorgon fixar vi väl det sista i hemmet innan det blir jobb/dagis.

Sitter och kollar på ny soffa! Hittade en riktigt snygg på Chili i lördags men den va för stor för att få plats här :( Men nu hittade jag en annan snygg och billig soffa. 8995 tycker inte jag är så dyrt för en ny soffa :)
Vi satt även och kollade på lite resor igår. Vi funderar på att dra till Turkiet, Grekland eller Spanien i 1 vecka i sluetet på September eller början på Oktober :)

Nähe nu måste jag in i en dusch!

Ha det bra kära bloggläsare :)

29 Augusti 2011

Vill börja med att säga att vi lever! :) Va riktigt längesen jag skrev men hinner inte riktigt med bloggen samtidigt som allt annat som händer i vårat liv!
Just nu hinner jag inte heller ge mer uppdatering! Men ska försöka hinna med det imorgon för då är jag ledig :)


RSS 2.0