5 December 2011

Blir ett litet inlägg idag då jag är trött.

Igår va vi på kalas och det va trevligt.

Idag har jag jobbat 10-20. Alltid lika roligt och trevligt att jobba ihop med handla24 gänget :):)

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan och sova.

Imorgon jobbar jag 15-19
Onsdag är vi lediga då ska vi baka lussebullar hade jag tänkt mig
Torsdag jobbar jag 15-19
Fredag jobb 8-14
Lördag jobb 8-15
Söndag julbord med jobbet

En full vecka!!! Måste försöka boka in en träff med min familj också!

Nähe sova va det :)

Måste bara berätta hur stolt jag är över min stora kille vällingen slutade han helt med för 1 år och 5 månader sedan, blöjan har han varit utan i nästan 1 år och på torsdag är det 3 veckor sedan vi slutade med nappen. Allt har gått super bra. Lite svårt att sluta med nappen men har gått riktigt bra ändå :):)

Godnatt :)


4 December 2011

Igår steg vi upp vid fem och åt frukost och sen körde vi till Ullared. Vi va framme vid halv nio och redan då va det mycket folk. Vid elva hade vi hittat hälften av det vi skulle ha så vi gav upp!! Det gick inte gå framåt, bakåt, höger eller vänster!! När vi kommer ut så öser regnet ner så får springa som galningar till bilen för att det vi köpt inte ska bli förstört!!

Sätter oss i bilen och kör hemåt klockan va då halv tolv så 3 timmar blev det! Men vi ska åka dit igen i mars och handla kläder och titta lite :)
Vi stannade till på smålänningen i Bredaryd som utger sig för att vara ett lågprisvaruhus!! Men det stämde absolut inte! Dom va inte alls billiga!
Vi skulle äta på burger king i Värnamo när vi ändå körde förbi men det va ju givetvis stängt för renovering!!!
Så vi bestämde att vi skulle äta något inne i Växjö. Men blev inte så heller för vi stannade på Rydaholms värdshus och åt. Och riktigt god mat hade dom där :)

När vi kom hem plockade vi upp det vi handlat. Hittade lite fina saker till lägenheten som blev hur bra som helst :):)

Idag fick jag sovmorgon till halv elva. Jag steg upp och tog en dusch och sen åt jag frukost. Ronny kom precis och sitter här och tjatar! ;) Jag ska börja sätta upp lite tomtar innan vi ska göra oss klara och åka till Adam och fira honom då han fyller 6 år på tisdag :)

Hoppas alla läsare har haft en bra helg och att söndagen blir bra :)


2 December 2011

Idag har jag jobbat 8-15. Som vanligt på jobbet en fredag med mycket kunder och mycket att göra så är man helt slut när man kommer hem :)

Mer uppdatering blir det tyvärr inte idag för jag ska gå och lägga mig för att orka upp klockan fem imorgon för att åka till Ullared :)


1 December 2011-Kväll

Jaha och så va det kväll. Jobbade 15-19 men blev kvar till 19.30 då jag va tvungen att fixa lite saker! När jag kom hem åt jag lite och sen tittat lite på tv. Just nu har jag myst ner mig i soffan med min kärlek :) Vi tittar på en av dom bästa filmerna som finns - A Cinderella Story :) Har sett den hur många gånger som helst men tycker fortfarande den är lika bra :) Ska titta klart på denna sen blir det sängen så man orkar jobba 8-15 imorgon.

Godnatt kära läsare :)


1 December 2011

Och så va det december :) Inte långt kvar till jul :)

Idag vaknade Leo vid klockan fem!!!!! Kan säga att jag ville absolut inte stiga upp då!! Vi låg kvar i sängen och somnade vid kvart i sex men Leo skulle upp igen vid halv sju så då va det bara att stiga upp!!

Vi har varit ute en runda precis.

Idag blir det lugnt hela dagen. Har plockat undan lite och även startat diskmaskinen :) Så nu ska vi bara busa resten av dagen :)
I eftermiddag ska jag jobba 15-19. Och imorgon jobbar jag 8-15. Sen är det min lediga helg :):) På lördag åker vi till Ullared och ska handla alla julklappar till alla barnen och även en massa annat ;)

Ha en bra dag!

Ursäkta dom inte då bra bilderna men blir inte bättre med min iPhone! Men ni får iaf lite bilder :)


Bilder


RSS 2.0