28 November 2008

Vet att det va ett tag sen jag skrev. Men har ingen dator ännu :(

Igår va vi i vislanda och städade lite i lägenheten. Sen satt vi hos mamma en stund. Tina kom även en runda.

Idag har jag putsat fönster och städat jätte noga. Och satt upp alla julstjärnor och så. Nu sitter vi i omersberga. Jag ska betala min räkningar. sen ska vi in till stan och handla på citygross. Bli nog till att hyra någon film också..

Imorgon ska jag till vislanda. Ska städa klart lägenheten. På kvällen ska jag nog bort till Robin en runda. Kan bli trevligt :)

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer. Har så mycket att skriva. Men men. Ska verkligen försöka spara pengar till en dator nu.

Ha det bra !

15 November 2008

I tisdags fick vi åka in med Leo till barnakuten igen :( Men nu fick han en massa mediciner med sig hem.

Veckan har varit ganska lugn. I onsdags fick jag säsong 4 av desperate housewifes :) Så har sett nästan hela den nu :) Fast nu tar det väl 1 år innan nästa kommer :(

Leo blev 5 månader i torsdags! Tiden går så fort.. Han äter inte så mycket ersättning längre. Äter mest mat, gröt och välling. Och det fungerar skit bra :) Och så kan han sitta helt själv nu med :) Nästa vecka får han sin gåstol av farmor & farfar :) Då kommer det bli full fart i lägenheten :)

Igår va vi i stan en runda först gången på två månader.

Idag är vi i vislanda. Va en runda hos nicole och lämnade min gamla dvd. Sen gick vi till den gamla lägenheten och började städa lite ! Nu ska vi snart åka tillbaka till Rottne. Sanna ska sova hos oss inatt :) Vet inte vad som händer ikväll. Men tror Ronny och Simon skulle komma :)

Imorgon ska Fredrik ut och jaga. Sen på eftermiddagen kommer mamma och barnen och fikar lite :)

På tisdag ska jag till föräldrargruppen :) Skönt att träffa dom igen :)

Om en vecka fyller jag 21 :) Va gammal man börjar bli :)

Ha det bra !

6 November 2008

Till alla (speciellt Putte björk) som läser min blogg och inte tycker om vad jag skriver. Sluta läs då ! Och putte björk min pojkvän (stavas inte pojckvän som du skrev) är ingen tönt ! Va fan vet du om det ?Jag skiter i vad ni tycker. Jag skriver va fan jag vill !!

Över till något annat !

I söndags va jag & Fredrik på ikea hittade massa :) Men ska aldrig mer åka till Jönköping för att gå på ikea ! Skit dåligt va det ! Vi va även på a6. Tyckte det va dåligt där också. Trodde det skulle vara ganska stort men till min förvåning va det litet. Samma butiker som i Växjö också. Nej aldrig mer Jönköping för att shoppa. Men vi gick en runda där. och det kan man inte klaga på. Jönköping är jätte fint !

I måndags tog vi det lugnt. Va ute och gick en runda ! Va på apoteket och köpte liposinol. Ska va något som dämpar sötsug och gör så man inte är hungrig. Vet inte direkt om det hjälper ! men kan ju alltid lura hjärnan till det :)

I tisdags va jag med leo på bvc. Blev ingen spruta för den riktiga bvc läkaren va sjuk så jag ska ta den ihop med läkarbesöket den 17/12. I alla fall min pojk växer verkligen. Han väger nu 9170g och är 70 cm :):)

I onsdags va vi hemma tog det lugnt och städade en massa. Tvättade även.

Idag åkte vi in till stan en runda. Gick upp till samarkand. Tittade lite, fikade och tog det lugnt. Gick bort till arken och handlade ett medel som jag ska spruta på det som majsan(katten) kissar på hela tiden. Det skulle hjälpa sa han på arken. Får väl se det. Sen satt jag på stationen och fick bevittna en misshandel. En puttade en och den andra slog en glasflaska i huvudet på den andra. Så mycket blod, gap och skrik senare kommer polisen och ambulansen. Fick en idé när jag satt där. jag skulle åka till vislanda :) Och här är jag nu :) Ska sova här inatt. Min son somnade vid 21 ungefär. Så han kanske sover hela natten :)
Imorgon är min "töntiga" pojkvän ledig :) Så han skulle hämta oss här imorgon :)

Älskar verkligen Fredrik & Leo Hansson


1 November 2008

I tisdags kom syster till mig :) Mycket skratt :) Vi va i stan påonsdagen bara för att få tiden att gå. Hittade lite till Leo. Även till Kenny & Cilla. Skulle köpa ett par jeans till mig, men konstaterade att jag ska ta tag i mig själv och gå ner dom sista kilona. Sanna åkte hem i torsdags.
Sen har jag haft magsjuka :(

Idag tog jag 09:10 bussen från Rottne till Växjö. Sen tog jag bussen från Växjö till Alvesta 10:35. Sen hämtade mamma mig, Leo & Oxxy i alvesta vid 11:00. Så nu sitter jag här. Kenny & Cilla blev jätte glada :) Det gick skit bra att ha Ozzy på bussen.

Fredrik hade inbrott i sin jobbabil natten mellan söndagen och måndagen. Jävla tattare ! Snodde en planlaser värd 10000! Men inte stativet till den. Så dom har ingen användning för den. När jag gick till bussen idag såg jag den gula plastlådan som den låg i. Men lådan va tom. Men Fredrik ringde till polisen igen. Och dom skulle komma ut och undersöka det.

Ikväll blir det väl lugnt tror jag.

Ha det bra !

RSS 2.0