30 April 2011

Nu va det 10 dagar jag skrev sist. Har inte hänt så jätte mycket sedan dess! Jobb, dagis, träning och det vanliga hemma!
Och jag är så glad idag! Jag har ju börjat köra stenhårt med träningen. Och äter inte en massa socker och heller inte ljust bröd, pasta och ris. Potatis äter jag men då bara en. Mina portioner har blivit mycket mindre och äter mer grönsaker. Försöker träna på gymmet 3 dagar i veckan och sen ut och gå varje dag! Idag ställde jag mig på vågen så på en vecka har det försvunnit 3,5kg :):):):) Jag mår fan så mycket bättre nu när jag äter nyttigare och rör på mig. Jag är inte alls lika trött på dagarna och är på bättre humör :)
Nu ska jag ner till gymmet en runda och sen ta en rask promenad på det.
Ikväll skulle jag åkt till Patric men blev inget med det då dom ville jag skulle jobba 15-21.15 och det ville jag gärna göra, tjäna lite pengar ju :)
När jag kommer hem från jobbet blir det väl en film och sen sängen :)

Ha det bra!

20 April 2011

Förra veckan va jag på ett möte inne i stan på viktcenter. Idag ska jag dit igen och få väga och mäta mig och få alla mina grejor. Så hejdå mina sista 15 kg!!
Enligt deras schema dom går efter hur mycket jag kommer äta (kommer enbart äta deras soppor 3 gånger om dagen) och träna så ska 15 kg vara borta på 2-2½ månader =) Lagom till sommaren =) kan man ju visa sig på stranden utan att behöva gömma sig =)

Det va ju inte direkt billigt. 600 i startavgift och sen 866 i månaden dom första 6 månaderna och sen 499 dom sista 6 månaderna och man måste vara medlem i minst 12 månader. Sen kostar deras soppor 500 i veckan. men visst det jag äter ju ingen vanlig mat så det spelar ju ingen roll.  men det är fan värt det bara jag blir av med all övervikt nu! Har gjort allt här hemma men går ändå inte ner mer. Så nu kör vi =)

Jag kommer lägga upp alla mina mått och så =)

Ha en bra dag det ska jag ha =)

18 April 2011

Igår va vi i grimslöv hela dagen hos mamma med familj.
Tittade när mamma spacklade lite sen blev det en massa bus med barnen. Mamma och jag slipade en bänk och mamma oljade den under tiden jag och Sanna gjorde mat. Klyftpotatis och grillat kött :) Gott va det !

Vid halv åtta åkte vi hem helt slut.

Idag steg vi upp vid sju. Jag ska snart sätta Leo i ett bad sen ska jag duscha. Sen ska jag försöka komma på något att äta till lunch. Sen blir det dagis för Leo 13.40-16.30 och jag ska jobba 14-19 :)

Nähe sätta Leo i ett bad va det :)

16 April 2011

Oj va jag har varit dålig på att uppdatera här!

Händer inte så mycket i vårat liv just nu. Det vanliga jobb/dagis!
Varit väldigt mycket festande för mig den sista tiden men denna helgen kör jag en helt vit helg. Ja förra helgen blev det ju bara en öl så kan ju nästan säga att den va vit också ;) Men denna helgen blir det ingen alkohol alls!
Idag är jag helt själv då Leo är med Fredrik i Ormesberga. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra. Har varit ute och gått en runda, tittat på en film och suttit lite vid datorn. Finns inte så mycket att göra här hemma då jag har varit suktig varje dag med att plocka undan, dammsuga och diska så det är rent här hemma :) Jag skulle ju kunna vika tvätten. Och putsa fönstren. Ja så får det bli!

Det va en liten uppdatering från mig :) Vi lever!

Ha en bra lördag


RSS 2.0