30 Januari 2010

Vi lever =)

Hinner inte skriva något nu för vi ska äta frukost och sen åka med Fredrik jobb på resa =)

Skriver imorgon när vi kommit hem!

26 Januari 2010

Igår fick jag mina paket jag hade beställt. Ett från hm och ett från parfym.se. Kläderna jag hade beställt frå hm satt super bra =) Så nöjd blev jag att jag inte behövde skicka tillbaka något =)
Under tiden jag och Leo va och handlade och hämtade paketen så va Fredrik hemma och lagade mat. Blev fisk i ugn, potatis, sås och grönsaker! Kan fortfarande inte fatta att jag säger att fisk är gott men det va riktigt gott =)
På kvällen tittade vi på en skit dålig film och busade med Leo.
Leo somnade i sin säng klockan halv nio. Och han sov i sin säng utan att vakna till klockan fyra idag på morgonen. Då vaknade jag av att han står på golvet jämte min sida av sängen med sin kudde och sitt lejon och vill ligga hos oss! Så duktig är han =)
Leo vaknade vid lite över sju och ville stiga upp så det va bara att gå upp och se glad ut. Vi åt lite frukost och sen klädde vi på oss och gosade lite i soffan innan det va dags att gå till dagis! Leo blev som vanligt jätte glad av att se alal barnen på dagis.

Jag sitter här och har precis varit ute och gått en runda. Ska snart börja fixa lunchen som idag kommer bli en sallad med kokt lax till!
Sen ska jag städa undan här lite och även diska sen ska jag gå och hämta Leo.
Ikväll ska vi åka ut till Ormesberga en runda. Ska låna deras tvättmaskin för här finns det ingen tvättid på hela jävla veckan! Jo på lördag kväll men då är vi inte hemma och jag vill gärna ha lite rena kläder med mig när vi åker på lördag!

25 Januari 2010

I lördags va Ronny här hela dagen. Fredrik, Leo och Ronny va iväg en runda och tittade på lite maskiner. Jag fick ju inte gå ut ännu så jag fick sitta hemma =( När dom kom tillbaka tittade vi lite på tv och sen gjorde vi tacos. Vi tittade på 3 filmer. Ronny åkte vid halv tolv tiden. 

Igår sov Leo till lite över sju Fredrik steg upp och jag låg kvar till åtta sen steg jag upp och åt frukost med dom. Vid tio kom vi på att vi ville hitta på något i och med att jag äntligen kunde gå ut igen =) Så vi tittade runt lite på internet och beslöt oss för att åka till Kalmar. Mötte Ronny inne i växjö sen åkte vi. Kom till Kalmar vid halv två och började med att gå på giraffens köpcenter! Hittade en verktygslåda med plast verktyg till Leo. Sen åkte vi vidare till hans city där det blev en massa kläder shoppat och även en runda på ikea där vi hittade en liten byrå till Leo.
Vid lite i fem åkte vi från Kalmar då vi åkte ut till Östad till Ronnys syster med familj. Fick god fika och Leo och Linus lekte! Vi åkte hem vid åtta och va hemma vid nio. Blev sängen nästan direkt.

Idag sov Leo till kvart över åtta =) Vi steg upp och åt lite frukost sen satte vi igång att sätta ihop byrån vi köpte igår. Leo hjälpt till med sina nya verktyg =) Så nu har vi fixat lite här hemma. Satt in den stora byrån i vårat sovrum även skötbordet och så har vi satt allt på plats i Leos rum. Han blev nog nöjd med rummet för han satte igång att leka med en gång =)

Han somnade vid lite över ett helt själv i sin säng =) Han sover fortfarande men lär väl vakna snart!

Imorgon ska Leo till dagis och jag ska fixa lite här hemma!
På onsdag sak ajg till arbetsförmedlingen och Leo ska till dagis.
Vet inte ännu om vi åker till Vislanda på onsdag och stannar där tills fredag eller om vi åker dit på torsdag och är där tills fredag! Men vi åker nog dit på onsdag kan jag tro =)
Ska kanske träffa Dennis en runda då =) Ska bli trevligt!

På fredag kväll åker vi ut till Ormesberga och är där tills Leo somnat sen åker vi hem och packar våra saker.
På lördag morgon går vi ner till g&b och sätter oss i bussen med Fredriks jobbakompisar för att åka till ett okänt mål =) Vi kommer hem på söndag eftermiddag och då ska vi bara kasta in våra saker för att sedan åka direkt och hämta Leo!

Ja det va lite om våran vecka vet ju inte riktigt när jag skriver igen. Kanske imorogn kanske på onsdag =)

23 Januari 2010

Igår kväll tittade vi på film och Fredrik hade köpt chips och cola! Vi har ju sagt nu att helger är okej att äta godis men inte i veckorna så jag va ju jätte sugen på chipsen han köpt. Åt några och drack lite cola och direkt började jag må illa igen så vid halv tio gav jag upp och gick och la mig. Leo sova hela natten i sin säng =) Han vaknade först vid sex och då ville han ligga mellan oss sen ville han stiga upp vid sju så då tog Fredrik honom och jag sov till kvart i tio =) Det av skönt med tanke på att jag knappt sov något natten mellan torsdag och fredag!
Jag steg upp och skulle göra lite frukost till mig! Men va tvungen att städa först jag klarar inte när det ser ut som om det har varit krig och alla Leos saker ligger överallt och man går och snubblar på dom hela tiden! Så plockade undan allt det och sen tvingade jag Fredrik till att spika upp en sladd som jag tjatat om i två veckor och sen fick han hjälpa mig att vika laka och han fick bära in sin tvätt som legat sen i tisdags och sen fick han allt dammsuga! Men ska man verkligen behöva tjata och be killar hela tiden? Är era killar likadana?

Annars iodag händer ju inte direkt mycket! Blir en att sitta inne hela dagen =( Fy va tråkigt nu när det är så fint väder! Men jag vill inte gå ut och kanske smitta alla andra! Kanske skulle fixa lite här hemma! Leos byrå ska ju in i vårat sovrum och skötbordet också! Han får inte riktgt plats i sitt rum med alla leksaker =)

22 Januari 2010

Inatt blev inte mycket till sömn. Sov sammanlagt 3½ timme! Jag mådde dåligt som fan och när jag väl somnade ja då vaknade Leo. Så somnade runt halv fyra och vaknade någongång då och då av att Leo höll på att bök runt i sin säng. Vid sju steg vi upp för då ville inte Leo sova mer! mått konstigt hela morgonen och vid två va jag tvungen att kräkad! Leo han är inte heller bra han är jätte dålig i magen så vi har alltså åkt på magsjukan igen! Andra omgången för oss!!
Trodde att Fredrik skulle komma hem i vettig tid nu när jag mår såhär dåligt också! Men nej va fel man kan ha!! Vore ju synd att hjälpa mig någongång när jag är sjuk. Väntar bara på den dagen jag kan göra likadant mot honom! Usch va bitter jag låter men blir så irreterad över killar! Visst han hjälper till med allt när han väl är hemma men det är samma visa varenda gång jag är sjuk!!

Meningen va att Ronny skulle kommit ut och ätit middag med oss och tittat på film men nu blir det inte så!
Men skönt att vi fick magsjukan denna helgen och inte nästa när vi ska iväg =)

21 Januari 2010

Har inte hänt så mycket hemma!

Jag har en fråga till er läsare! Vet ni vart man kan köpa bra jeans till barn? Som inte är skit dyra?
För dom som man köper på hm och lindex fungerar inte på Leo han är för "tjock". Jag köpte ett par från hm i storlek 92 men det är precis så man kan knäppa dom när han står upp och när han sätter sig ner så gör det ont på honom! Köpte ett par på lindex i storlek 98 istället men dom va ungefär lika! Visst han kan ju ha dom men dom sitter ändå rätt tight och så är dom ju långa! Men jag har sytt upp doom men jag vill inte gå och köpa jeans i storlek 98 och sen sitta och sy upp dom det första jag gör. Mjukisbyxkor och andra byxor fungerar men just jeans är skit tighta!
Någon som kanske har samma problem som kan tipsa på var man kan köpa jeans till "tjocka" barn?

20 Januari 2010

Igår tvättade jag mellan 11-15. Hämtade Leo vid halv två på dagis. När jag och Leo hämtat upp den sista tvätten vid 15 så klädde vi på oss och gick till vårdcentralen så Leo kunde få sin andra spruta mot svininfluensan!  Gick väldigt bra han blev lite ledsen precis när hon stack honom men sen gick det över igen! Vi passade även på att gå bort till bvc och beställa tid till 18 månaders sprutan som Leo inte fått ännu han har ju fått svinsprutorna istället. Så den sprutan ska han få den 22 Februari.
Hem och fixade mat och sen åt vi sen blev det lugnt hela kvällen. Leo somnade vid lite i åtta för natten. Vi gick och la oss vid tio. Leo vakande vid ett total vägrade somna igen. Han pep och skrek och ville ingenting. Han va lite varm så han fick lite alvedon. Och efter det somnade han gott igen =)

Idag vaknade jag vid lite över sju av att han satt på sitt rum i mörkret och lekte =) Vi myste lite i soffan framför barnkanalen och vid halv nio lämnade jag honom på dagis.
Jag har inte gjort ett skit idag. Har varit så trött så jag har inte orkat! Tittade på repriserna av måndagens och tisdagen paradise hotel och sen spelade jag lite spel.
Idag fick jag papper från arbetsförmedlingen om att jag ska dit nästa vecka på information om jobbgarantin och inskrivning =) YES! Äntligen kanske man kan få börja praktisera. Inte så mycket pengar men alltid en chans att få in en fot någonstans =)

Nu ska jag gå ut med Ozzy och sen hämta Leo.
När vi kommer hem sen så ska jag börja med maten så köttfärslimpan i alla fall är klar. Till det ska vi ha potatis och sås men det sätter jag igång först vid fyra så det är klart tills Fredrik kommer.


19 Januari 2010

Igår hände det inte så mycket mer på dagen. Det vanliga plocka undan, laga mat, diska och städa!
På kvällen tittade vi på en svensk film tror den heter "nåt i kikaren" men är inte riktigt säker. Linus Wahlgren va med i den i alla fall och jag tyckte den va bra!

Inatt har Leo sovit jätte oroligt! Vaknat och skrikit 1-2 gånger i timmen. Vid tre gav jag upp och tog in honom till oss. Vid fyra vaknade han och ville stig upp men det kunde han glömma! Han somnade om efter en timme och sov till halv åtta =)
Vi steg upp och åt frukost och klädde på oss. Jag packade Leos kläder han skulle ha med sig till dagis. Sen hjälpte han mig att bädda rent i sängarna =) Jag tog av alla sängkläder och han la det i tvättkorgen =) Sen hjälpte han mig att lägga alla kuddar på plats igen =) Så söt!
Vid halv nio lämnade jag honom på dagis och han blev lika glad som vanligt =) Jag ahr tittat efter lite mer jobb men har inte kommit ut några nya jag kan söka.
Nu ska jag ta en rask promenad med Ozzy sen vid elva ska jag tvätta och efter jag varit nere och lagt i dom första maskinerna så blir det ett träningspass. Vid halv två ska jag hämta Leo igen! Och vid 15 ska vi gå bort till vårdcentralen så Leo får sin andra spruta mot svininfluensan!

18 Januari 2010

Igår va vi hemma hela dagen och busade. Leo sov två timmar efter middag så då passade även jag och Fredrik på at sova =) Riktigt skönt! Vid kvart i fyra åkte vi till Fredriks morbror Leif och hans fru Gunnel. Där fick vi först smörgåstårta och lite senare tårta och kaffe =) Väldigt gott =) Vi kom hem vid halv åtta. Leo åt sin välling och sen busade han till klockan va lite i nio då han somnade jämte Fredrik på soffan =) Så söta va dom! Vi tittade lite på scream 2 men bar till halv tio sen orkade jag inte mer. Vi gick in och la oss. Men jag hade ju sovit två timmar på dagen så jag va inte ett dugg trött. Somnade väl runt halv ett!
Som tur va så sov Leo till åtta idag =) Vi steg upp och gjorde oss klara för att gå till vårdcentralen! Leo ska ju ha sin andra spruta mot svininfluensan men bvc läkaren är ju inte där för hon har opererats så va tvungen och gå bort till vårdcentralen och fråga om dom kunde ta den på honom. Så vi ska dit imorgon när det är drop in mellan 13-17.
Har ju glömt att säga att Leo säger mer och mer hela meningar den han kör mest just nu är "akta på dig" =) Och så går han på pottan nästan hela tiden! Inte när han ska bajsa men ska han kissa kommer han och vill ta av sig blöjan och sätter sig på pottan =)

Annars idag kommer det nog inte hända så mycket. Ska äta middag sen ska Leo sova och sen ska vi gå ut en runda =)


16 Januari 2010

Igår åt vi lite mat medd mamma och dom och sen fikade vi innan vi packade ihop oss och åkte hem. Trist att åka hem och veta att nu tar det jätte lång tid tills jag får träffa dom igen =( Till helgen ska mamma iväg och helgen etfer där så ska vi ju iväg! Får väl åka ner nästa vacka någongång!
Vi ko mhem vid halv nio tiden igår kväll. Tittade lite på tv men jag va så satans trött så jag gick in och la mig redan vid lite över nio. Men det va skönt! Så när Leo vaknade vid klockan halv sju idag på morgonen va ja riktigt pigg =)
Vi åt lite frukost och sen åkte Fredrik ut till Ormesberga han skulle fixa något där. Leo somnade för en halv timme sedan så han lär väl sova 30-60 minuter till! Så jag ska passa på att gå in i en dusch medans han sover och göra mig klar för kalaset vi ska till klockan 16:00!
Ikväll kanske vi hittar på något med Robert och Maja. Vi får väl se vad klockan är när vi kommer hem från kalaset!

Ha en bra lördag kära läsare!

15 Januari 2010

Kröp i säng vid tolv igår men så låg jag och läste och pratade med Sanna en bra stund så klockan va nog närmare ett innan jag somnade. Vid tjugo i sex vaknade Leo och sa att han hade ont i magen och jag mådde illa som fan. Min första tanke va att det va magsjukan IGEN! Men ännu har det inte hänt något. Men Leo har knappt ätit något idag och inte jag heller. Men mått rätt bra hela dagen men mådde lite illa innan!
Leo sov en timmes middag under tiden spelade jag och Sanna kort.
Snart kommer mamma och ungarna hem. Dom skulle handla med sig lite mat och gottis vi kan äta ikväll. Fredrik är i stan och klipper sig sen kommer han hit. Ikväll blir det film hemma hos mamma och dom och sen åker vi hem. Imorgon ska vi fira Crister och på söndag ska vi till Fredriks morbror =)

Annars har vi inte gjort så mycket idag! Inte ens varit ute. Eller jo jag har varit ute med Ozzy men annars har vi bara suttit inne. Tycker jag börjar få huvudvärk! Blää.


14 Januari 2010 - Kväll

Dagen spenderades med Ann-Sofie inne i stan! Försökte känna om bebis kunde sparka lite men nej som vanligt får inte jag känna =) Leo ville att bebisen skulle komma ut och sitta jämte honom i kundvagnen =) Så söt!
Handlade nästan inget lite små skit som va nödvändigt bara! Sitter just nu på Sannas rum Leo ligger i sängen bakom min rygg och har precis somnat =)
Väntar på att mamma ska komma tillbaka får yogan så hon kan passa Leo medans jag och Sanna går ut och röker! Nej jag har inte slutat ännu även om jag sa att jag skulle det för ett bra tag sedan! Men kan inte riktigt sluta ännu! Hoppas den dagen också kommer någon gång men just nu har jag bara ett mål och det är att komma ner i min vikt jag hade innan jag va gravid. Har ca 7 kilo kvar! Och dom ska bort innan detta år är slut =)

Ska kolla vidare lite på nätet!

14 Januari 2010

Idag har jag och Fredrik varit förlovade i 6 månader =) Och igår blev Leo 1 år och 7 månader. Om 5 månader fyller han 2! Fan va tiden springer iväg!!! Hinner inte med riktigt. Snart är han väl en tjurig tonåring!

Vi kom hit till Vislanda igår vid lite i sju. Vi mötte upp mamma, Sanna, Kenny och Cilla som va borta vid ica för att dansa ut julen! Dom fick godis och det blev dom super nöjda för! När vi kom tillbaka hem till mamma och dom så drack vi kaffe och barnen fick äta lite av godiset! Kom i säng vid halv ett eller något!

Idag vaknade Leo vid tio i sju han fick en ny blöja och välling och sen försökte jag få honom att somna om men det ville inte han men fick han till att ligga i sängen till klockan halv nio i alla fall =)
Vi steg upp och åt frukost och sen gick vi en runda med alla hundarna (Sanna va också med).
Nu sitter jag här och Leo ligger i sängen bakom mig. Jag tänkte att han skulle kunna sova lite men det värkar som om jag bara tror det för LEo han vill absolut inte sova!

Kanske skriver lite senare!

13 Januari 2010

Igår åt vi lite mat när Fredrik om hem och sen städade vi undan lite och sen blev det en massa bus med Leo =)
Vid åtta gick jag in och la Leo och han somnade nästan direkt även om det va jag som nattade =) Det brukar vara Fredrik som gör det! Vi tittade på my life in ruins den va faktiskt bra! Sen blev det sängen vid tio.

Idag vaknade Leo vid tio i sju men vi låg kvar i sängen till tio över sju! Vi gick upp och åt lite frukost och sen gjorde vi oss klara för att gå till dagis. Leo blev lika glad idag när vi kom till dagis fast idag hann han ge mig en kram innan han sprang in i alla fall.
Jag har sådan satans träningsvärk idag så idag blir det bara en lång rask promenad med Ozzy! Först ska jag titta på paradise hotel på tv6 play om dom kommit upp där ännu vill säga!
Ikväll händer det inte mycket! Kom på att jag måste ta upp någon mat tills ikväll.
Funderar på om jag skulle åka till mamma och dom imorgon och sova där tills på lördag eller om jag åker dit på fredag och sover tills på lördag? För är ingen mening att åka dit knappt på lördag och söndag för på lördag ska vi vara ute i ormesberga klockan fyra för att fira Crister som fyller år. Och på söndag ska vi vara hos leif och gunnel klockan fyra. Så blir nog att vi åker till dom imorgon eller på fredag! Ska ringa och prata med mamma sen och se om det är okej men det brular aldrig vara några problem =)


12 Januari 2010

Igår va vi ute en runda på förmiddagen och sen åt vi rotmos och köttbullar till middag. Leo va trött vid halv ett tiden så jag gick in och la honom. han somnade efter ca 10 minuter och sov till fem över tre =) Vi åt lite mellanmål sen klädde vi på oss och gick till biblioteket och lämnade tillbaka böckerna vi lånade förra månaden och lånade nya =) När vi gick hem mötte vi Fredri utanför vårat och vi gick till affären.
När vi kom hem lagade Fredrik mat. Fisk i ugnen med kokt potatis till och jag diskade under tiden. Efetr maten plockade vi undan lite men knappt någon mening för Leo plockar ut det lika snabbt igen =) Fredrik gick en runda med hunden och vi tittade på film. Kommer inte ihåg vad den hette men den va faktiskt helt okej för att vara en skräckis =) Vi gick och la oss vid halv tio ungefär.

Idag vakande Leo vid halv sex. Fredrik gick upp och gav honom välling och bytte blöja på honom sen kom Leo in och la sig igen och somnade om till halv åtta. Vi steg upp och åt lite frukost och klädde på oss. Jag packade allt han skulle ha med sig till dagis! Vid fem i halv nio gick vi till dagis. Leo blev super glad och sprang in utan att säga hejdå till mig.
Under tiden Leo va på dagis hann jag plocka undan allt härr hemma och dammsuga. Gjorde ett träningspass på 40 minuter och gick en lång rask promenad med hunden! Har även sökt 4 jobb så nu håller jag tummarna igen på att jag ska få någon av dom!
Vid fem i halv två gick jag och hämtade Leo på dagis han va vaken och ville inte alls följa med hem. Tog 20 minuter att få på honom kläderna och få med honom hem =) Men hellre att han skriker när han ska hem än att han skriker när jag lämnar honom! När bi kom hem busade vi en stund sen ville han ha mellanmål. Idag fick det bli lite fruktsallad =) Väldigt gott!
Just nu är det full rulle på Leo! Han busar som tusan =)
Om en halv timme ska jag sätta igång med maten somidag blir kyckling i ugnen, ris, sås och grönsaker.
Ikväll händer det inte så mycket! Blir väl att glo på en film eller något!


10 Januari 2010

I fredags städade jag och Leo bort julen! Så nu ser det nästan ut som vanligt här hemma igen ska bara sätta upp alla saker i tv hyllan men det har jag inte hunnit med. Fredrik hjälpte mig sätta upp lamporna i tv rummet oh kastade ut granen annars gjorde jag allt själv =) På kvällen kom Ronny och vi tittade på film. In to the blue 2 tror jag den hette! En bra film =)

Igår så åkte vi ut till Tjureda en runda och kollade när dom körde på sjön. Men Leo frös och va hungrig så vi körde till Mia och Crister efter en halvtimme. Där va Sara, Adam och Emma. Vi åt lite och sen lekte barnen en stund innan vi satte dom i vagnarna och gick en runda. Väldigt skönt och Leo sov en stund. Vid fem tiden åkte vi hem och skulle byta lite kläder. Vid lite över sex åkte vi in till stan mötte upp Robert och Maja på oxtroget och gick till hong kong och åt. Sen vidare hem till Robert och Maja för att titta på film för att sätta oss i bilen vid lite över elva och åka hem.

Idag fick jag sovmorgon till tjugo i nio =) Skönt! Fredrik och Leo ligger just nu och sover men ska snart väcka dom för vi ska snart åka till Sara med familj i Moheda. På schemat står det pulkåkning och så ska vi grilla korv. En trevlig eftermiddag ska vi ha!
Ikväll när vi kommer hem ska jag tvätta lite. Inte så mycket att tvätta i och med att jag tvättade i fredags men ska tvätta lite sängkläder och handdukar och så!

Måste även säga ett STORT grattis till Martina och Johan som har blivit föräldrar till en liten son!

7 Januari 2010

Är fortfarande i Vislanda =) Fredrik kommer ikväll och hämtar oss. Saknar honom jätte mycket!

Leo sover middag har gjort det i en över en timme. När han vaknar så ska vi gå ut en runda. Ska även gå till affären och handla lite bananer till Leo.

Annars idag händer nog inte så mycket. Busa med ungarna!

Kom på att jag kanske inte skrivit vad Fredrik fick i julklapp av sitt jobb? tror inte jag har det men har jag det så får ni höra det igen =) Dom bjöd alla som jobbar där + alla respektive. Vi åker på morgonen på lördagen den 30 Januari och kommer hem kvällen efter. Dom bjuder på mat och övernattning och lite annat spännande =) Ska bli roligt och se vad vi ska göra =) Skönt att komma iväg på lite minisemester + att alla på Fredriks jobb är så trevliga =)

Nähe nu ska jag hitta på något annat roligt =)

6 Januari 2010

Leo har sovit riktigt dåligt inatt! Sen vaknade han vid tjugo över sex och ville stig upp. Jag gick upp och gjorde en flaska välling och bytte blöja på honom sen gick vi in och la oss igen. Fick honom till att ligga i sängen till klockan kvart över åtta sen ville han inte mer.
Vi åt lite frukost och fixade lite.
Vid halv tolv gjorde vi oss klara för att gå till pulkabacken där Pia med familj va! Ungarna åkte lite pulka (leo sov gott i vagnen) sen grillade vi lite korv. När vi nästan ätit klart vaknade Leo och ville också ha så han åt dom två sista korvarna! Sen frös vi så vi gick hem. Vi gick förbi backen på skolan så fick ungarna åka lite mer pulka. När vi kom tillbaka till mamma så drack vi lite varm chokladmjölk och åt lite macka. Nu sitter vi i soffan och slappar. Ska snart börja med maten!
Vi ska sova här en natt till!


5 Januari 2010 - Vislanda

Ja som rubriken lyder så är jag i Vislanda hos mamma och hela familjen =) Jag och Leo ska sova här inatt! Kanske imorgon också vi får se!

Ikväll har ungarna busat som tusan i alla fall. Vid halv tio tog jag Leo mot hans vilja och la honom. Han kan ju inte vara uppe hur länge som helst. Han låg och pillade mig lite i håret och somnade på några minuter. Jag har suttit och pratat med mamma och löst lite korsord. Leo han har fått hosta igen. Just nu ligger han och hostar med jämna mellanrum. Får väl se hur mycket sömn vi får inatt! Skulle det bli värre får jag väl väcka honom och ge honom lite medicin.

Imorgon ska jag, Leo, mamma, Kenny och Cilla bort till Pia med familj och hälsa på. Ska bli trevligt. Sen får vi som sagt se om vi åker hem imorgon kväll eller om vi sover här en natt till =) Det märker vi!

Saknar min älskling! Men vi kanske träffas imorgon. På fredag har vi varit tillsammans i 31 månader = 2 år och 7 månader! Inte illa =) Och nästa torsdag har vi varit förlovade i 6 månader =)

Älskar Fredrik och Leo!

5 Januari 2010

Såg precis att på gårdagens rubrik skrev jag 4 januari 2009 =) Har inte riktigt kommit in i att det faktiskt är 2010 =) Men det är ändrat nu så nu är det rätt.

Leo sov hela natten inatt igen =) Men han vaknade vid halv sex idag på morgonen! Fredrik skulle ändå stiga upp då så han tog Leo. Fredrik kom in med Leo igen vid tio över sex för då skulle Fredrik köra till jobbet. Leo somnade om igen och sov till klockan halv nio =) Vi åt frukost och sen städade vi. Vi har även varit ute en runda med Ozzy. Nu sitter jag och väntar på att kladdkakan som står i ugnen ska bli färdig vi ska fika på den i eftermiddag för vi får besök av en kompis och hennes dotter. Dom skulle ha lite smörgåstårta med sig som vi skulle äta till lunch! Det är ju så jävla gott =) Efetr vi ätit ska väl barnen sov en stund. Sen går vi kanske ut en runda för att sen fika när vi kommer in =)

Ikväll ska vi bara ta det lugnt!

Nu är kladdkakan färdig =)

4 Januari 2010

Nu är det ett nytt år! Va ett tag sedan jag skrev igen!

Nyår blev super bra. Vi va hemma hoa mamma och åt fläskfilé, pressad potatis och sås. Väldigt gott! Leo somnade vid halv nio men vaknade igen vid tio i tolv så jag firade in det nya året med den jag älskar mest av allt. Vid kvart i två gick vi och la oss igen Leo somande etfer en flaska välling. Vi steg upp vid halv nio på nyårsdagen.

I lördags va vi bara hemma hela dagen och tvättade. Skönt att bara va hemma! På kvällen kom Ronny och Patrik och vi åt bakpotatis med en massa tillbehör. Tittade på tå filmer. Blev sängen efter tolv.

Igår steg vi upp vid åtta. Vi åt frukost och fixade lite här hemma sen åkte vi ut till Ormesberga och va där och åt middag och pratade lite. Vi åkte hem vi fyra tiden. Fredrik körde upp grävmaskinen till Lammhult. Han hade pizza med sig hem när han kom vid sju. Leo sov inget på hela dagen igår så han somnade redan vid halv sju. Han sov till halv åtta idag på morgonen!

Idag har Leo varit en liten galning =) Härjat som tusan! Men vi åt middag och han somnade vid ett så han sover kanske i en halv timme till. Annars idag händer inte mycket.

RSS 2.0