19 Maj 2010

Blir ingen vidare uppdatering idag heller. Jag har ont i hela jävla kroppen och är trött som fan =) Jobbat 8-18 idag i alla fall! Imorgon blir det vanlig praktik på fredag ska jag fråga om jag får vara ledig och sen är det jobb på lördag igen mellan 8-15. Undrar vilka man jobbar emd då? Fredrik är hemma idag igen efter ett par dagar i Hässleholm. Han håller på att söva Leo som inte vill sova utan bara busa med pappa. Han har verkligen saknat Fredrik.

Ska titta lite till på internet sen blir det sängen!

18 Maj 2010

Vissa människor tror verkligen dom är bäst i allt!!! Så jävla trött blir jag!! Bläääää på er!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag sova. Hinner jag så uppdaterar jag imorgon annars gör jag det en annan dag!

16 Maj 2010

Igår steg vi upp lite efter sju. Började packa ner en massa saker vi skulle ha med oss och sen åkte vi in till stan lite efter åtta. Lassade på Ronnys bil på släpet och sen mot Emmaboda. Vi va där nere lite efter tio. Ronny anmälde sig och sen gick vi bara och tittade lite. Det drog igång först efter ett så dom va lite sena! Men men. Det va i alla fall uppehåll hel tiden som vi va där. Leo tyckte det va jätte roligt att se alla bilarna. Men vid halv två orkade han inte vaar vaken längre så då somnade han gott i vagnen med hörselskydden på sig =) Han vaknade vid lite över tre och tittade lite på bilarna. Vid fyra tiden frös vi så in i helvete så vi lassade Ronnys bil och åkte hem =)

Idag ska vi till morfar och fira honom han fyller 73 år idag =) Grattis till honom =)

13 Maj 2010

Idag är jag ledig =) Gud va skönt =) Tänk om jag hade kunnat vara ledig imorgon med då hade jag verkligen fått lång ledigt. Men ska bara jobba 3 timmar imorgon mellan 14-17 så det är ju ingen fara =)

Idag vaknade Leo vid halv åtta och började direkt fråga efter pappa. Fredrik kom ju hem igår men så tog han på sig att jobba med något på flygplatsen idag och imorgon så han klev upp ur sängen vid 03,00 inatt!
Efter Leo vaknar plockade vi ihop lite tvätt och gick ner till tvättstugan. Nu sitter jag här och glor runt lite på internet. Ska snart ner till tvättstugan igen och sen upp igen för att börja baka något gott. Blir nog äppelkaka =)
Mamma, Kenny och Cilla kanske Sanna kommer sen och fikar =)
Fredrik kommer hem runt tre. Jag ska följa med mamma till Vislanda igen då jag ska gå på städparty med henne och Pia =)
Sen får mamma köra hem mig igen =)

Imorgon kväll pratade vi om att grilla men jag vet inte. Annars lär det väl inte hända så mycket.
På lördag är det Emmabodaoch en dag på strippen som gäller. Om vädret tillåter vill säga. Som det ser ut nu ska det vara regn hela helgen =(

Ner i tvättstugan nu!

11 Maj 2010

Oj nu va det ett tag sedan jag skrev sist =)
Känner verkligen inte för det här med blogg längre. Men ska försöka uppdatera er 1 gång i veckan i alla fall.

Leo har lärt sig en mass nytt. Han pratar på riktigt mycket. Personalen på dagis sa att man skulle kunna tro att han skulle fylla 3 =) Bara för att han kan så mycket och för att han är så stor =)
Han har ju även lärt sig räkna. Först kunde han bara till fem men nu kan han helt felfritt upp till 8 och sen blandar han ihop nio och tio =)

Jag jobbar rätt mycket just nu men det är bara roligt =)

Annars händer det inte så mycket i vårat liv just nu!
Fredrik är i Hässleholm. Han åkte dit igår och kommer hem imorgon. Känns jätte konstigt att vara själv!

2 Maj 2010

Ojojoj redan maj!!

Har jobbat ganska mycket förra och denna veckan. I fredags hade jag fått ett sms av chefen som frågade om jag kunde jobba lördagkväll! Och det kunde jag ju sa jag! Det va bara det att det blev lite för mycket av det goda om man säger så =) Men en väldigt trevlig kväll va det med en massa roliga människor.
Igår mådde jag dock inte lika bra. Chefen ringde och sa att jag börjar vid 17. Så det va ju inte så tidigt. Fredrik och Leo åkte till Ormesberga och jag låg på soffan fram till klockan kvart över fyra då jag började göra mig klar.
Gick bra att jobba! Kom hem vid tjugo över nio kanske. Vi tittade på tv och sen blev det sängen redan vid halv elva!

Idag vaknade Leo vid tio i åtta så lite sovmorgon fick jag! Fredrik ligger fortfarande och sover men tyckte han kunde behöva det! Sen när vi ätit frukost och packat lite saker så ska vi åka till Grimslöv till min morfar för att vara där hela dagen med min kära familj =)

Imorgon blir det praktik som vanligt. Leo ska till dagis och Fredrik börjar på sitt nya jobb =)

Ha en trevlig söndag =)

RSS 2.0