25 April 2010

Igår gick det bra att jobba =)
Efter jag slutat handlade jag lite och sen hem och göra mig klar för att åka till Vislanda och fira syster som blev 18 =)
Nu ska jag klä på mig lite fina kläder och sen in till stan och fira min kusin som fyllde 20 förra helgen =)

23 April 2010

Igår jobbade jag kvällen med Boel. Gick bra inte så mycket folk som det va sist när jag jobbade kväll då va det fredag och lönehelg =) Men vi va inte klara vid 21:15 som man ska vi va klara vid 21:45 men det är ju för att jag inte kan rutinerna riktigt ännu! Va hemma vid tio och då satte vi oss och tittade på vampire diaries som jag missade vid åtta. Sen blev det sängen.

Idag gick Fredrik upp som vanligt vid lite över sex och Leo följde med honom. Vid lite över sju kommer Leo och väcker mig och vi myser till klockan halv åtta i sängen. Sen gick vi upp och tittade lite på tv och myste ännu mer =)
Sen blev det lite frukost och sen gick vi till apoteket och hämtade ut Leos kortisonsalvor. En stark och en lite mildare. Så det ska vi hålla på att smörja med tills det är bra och sen fortsätta med miniderm 2 gånger om dagen!
Hoppas han blir bättre nu lille fisen!
Efter vi varit på apoteket handlade vi lite och sen hem. Vid lite i elva kom Fredrik hem för att ta en snabb dusch. Han lämnade även Leo på dagis vid kvart över elva. Vid halv åkte han och hans blivande chef iväg för att ha ett möte med högsta chefen. Han har sagt upp sig från Rs så från och med 1 Maj är han anställd på Jinert. Där jobbade han när vi träffades så är ju inget nytt för honom =) Han kommer ju i alla fall få bättre lön och övertidsersättning!

Om 5 minuter ska jag gå bort och jobba några timmar. Till klockan 19. Sen ska jag hem och mysa med familjen =)

22 April 2010

Igår va jag ute och gick med några ur personalen på Ica. Väldigt trevligt =) Synd bara att vi gick när det regnade/snöade som mest så va riktigt blöt när jag kom hem!

Idag lämnade jag Leo på dagis som vanligt vid tjugo i åtta. Jag gick till praktiken men Cilla skickade hem mig vid halv tio för jag ka jobba i eftermiddag/kväll mellan 15-21:15 =) Imorogn blir det jobb mellan 14-19 och på lördag är det jobb mellan 8-15 =) Skönt med lite extra pengar =)

På lördag efter jag jobbat klart ska vi åka till Vislanda och fira min älskade syster som blir stor(18år) =)

På söndag ska vi fira min kusin Nina som har blivit lite större nämligen 20 =) Tror inte hon läser här men vågar inte skriva vad det är hon ska få ändå =) Fast hon vet nog det ändå!

Igår pratade jag även med barnallergimottagningen pga Leos svåra eksem och äntligen har vi fått lite starka salvor så han kanske kan bli av med eksemen och börja sova om nätterna! Blir det inte bättre efter 3 veckor ska vi åka in till henne! Super trevlig är hon. Hade henne när det kom fram att Leo har astma!
Vi ska även fortsätta med det allergitestade tvättmedlet och sköljmedlet. Sen ska vi utesluta allt rött för Leos del och då även för våran del också =) Det skulle vi börja med och se om det blir bättre. Blir det inte bättre efter 3 veckor ska vi testa något annat =)

Ska göra mig klar för att gå och hämya ut Leos salvor för att sen gå till jobbet =)


19 April 2010

Oj nu va det ett bra tag sedan jag skrev!!

Har inte hänt så mycket jag praktiserar/jobbar hela dagrna så har ingen ork att skriva på kvällarna. Och på helgerna har jag inte riktigt tid att skriva =)

I fredags va vi och bowlade med personalen på ica =)
Jag drack lite vin och gjorde mig klar och sen vid sju kom Lollo och då gick vi till Cilla och Hasse där dracks det vin och öl. Vi va totalr 13 personer som åkte in till stan vid lite över åtta. Bowlingen va slut vid 22. Några åkte hem och vi andra gick till en som heter Frida. Drack lite och sen blev det Harrys. Väldigt trevlig kväll =) Lite för mycket dricka kanske men skit i det =) Vi tog taxi hem vid kvart över två. Va hemma vid tre.

Lördagen mådde jag skit men steg upp vid lite över nio. Åkte sen mot Vislanda där det blev marknad och sen umgås med mamma och dom. Kvällen blev lugn med pizza och film. Kom i säng vid halv tolv.

Igår sov jag till lite över åtta.v Vid elva åkte vi in till stan och sen vidare till Vislanda för att träffa Ann-Sofie och lille Milo =) Så söt är han =)
Efter det åkte vi ut till Ormesberga en runda. På kvällen kom Mia och Crister och åt lite kvällsmat med oss som blev varma mackor. Sen kom även Ronny. Tittade på Gossip Girl, Wipeout och Ballar av stål sen blev det sängen.

Idag steg vi upp vid lite över sex. Åt frukost och gjorde oss klara. Lämnade Leo på dagis vid kvart i åtta och efetr det gick jag till praktiken.
Har fått lära mig posten och spelet nu =)

På fredag ska ajg jobba mnellan 14-19 och på lördag 8-15. Vid 16 på lördag ska vi fira min syster Sanna som fyller 18 =)

6 April 2010

Idag va det segt att stiga upp men det fick gå =)
När jag kom till praktiken vid åtta fick jag reda på att jag skulle jobba 8:45-12:30 sen åt jag middag vid 12:30-13:30 och sen praktik igen fram till 16. Så tjänat lite mer pengar idag =) Ska även jobba på fredag 14-21:15 vad jag vet just nu! Kanske dyker upp fler tider och det tackar jag inte nej till =)
Blev en bra start på dagen idag på morgonen i alla fall då jag fick ett sms av min kära kusin =) Så nu har vi fått en ny medlem i släkten Anerland =) En liten kille på 3900g och 52cm mer än så vet jag inte just nu! Men bad henne ringa när hon hade ork och tid =)
Vi har varit i Ormesberga heka eftermiddagen! Riktigt skönt att vara ute! Blev ingen gympa för mig idag då jag känner att min förkylning inte riktigt gått över. Får ta igen det nästa vecka!
Fredrik söver Leo just nu och jag ska kolla vidare lite på internet innan house börjar vid 21.
Ha det bra!

5 April 2010

Jaha nu är påsken över också =) Inte för att vi firar påsken så mycket. Barnen får påskägg men det är också allt!
I torsdags fick jag sluta vid tre för Hasse. Och så fick jag med mig en påskpresent också =) Lite lax och annan fisk. Hasse bjöd även på påsktårta på förmiddagen =) När Fredrik kom hem körde vi ut en massa tvätt till Ormesberga och Leo stannade där medans vi åkte in till stan och handlade. Leo fick en nytt fodrat regnställ och så handlade vi en massa andra saker vi behövde.
I fredags kom mamma och Sanna och hämtade mig. Så jag tillbringade hela eftermiddagen/kvällen i Vislanda. Fredrik och Leo va inne hos Fredriks syster och firade Leos kusin. Dom kom senare på kvällen.
På lördagen åkte vi ut till Ormesberga och lämnade Leo för att sen åka till Jönköping och Elmia. Va hemma vid ett på natten!
Igår steg vi upp och åkte ut och hämtade Leo och sen körde Fredrik ut oss till mamma i Vislanda. Så vi har sovit här inatt. Fredrik kommer snart! Vi ska umgås med mamma och dom en stund innan vi åker hem!
Ikväll blir det lugnt för imorgon är det jobb/praktik/dagis för oss =)

RSS 2.0