Svar till Tessan

Vi saknar er med. Kan ni inte komma ner snart?? Fast vi pratar om att ta en helg på något hotell i stockholm någon helg framöver och få komma iväg lite så i så fall får vi väl se till att ses då =)

30 Oktober 2010

Leo väckte oss vid lite efter åtta idag =) Steg upp och började baka scones och koka lite ägg sen blev det frukost. Vid tio åkte vi ut till Ormesberga där va Adam och lite senare så kom Jenny, Anna och Erik. Leo fick busa av sig med alla kusiner =) Vid tre åkte vi hem och Fredrik duschade och gjorde sig klar. Sen åkte vi till Grimslöv för att sätta ljus hos mormor. Sen släppte Fredrik av oss hos mamma och Fredrik körde vidare för han ska festa ikväll. Pratade lite med Anno på msn så det slutade med att vi möttes upp och gick en runda och sen handla lite lördagsmys för att sen gå hem till mamma och dom igen.
Så nu sitter jag här och har precis ätit lite chips men det va inte gott ikväll. Leo är fortfarande vaken och lär väl vara ett tag till =)

Ha en fortsatt bra lördags kväll.

29 Oktober 2010

I tisdags va vi inne och tittade på ny tv och hittade en som vi båda fastnade för. Givetvis hade dom inte den inne men vi va välkomna tillbaka dagen efter för att hämta den då.
I onsdags va Fredrik inne och hämtade den. Blev en 50" samsung =) Men när vi skulle börja koppla in dator och allt till den va det inget som passade. Fredrik blev arg för han som sålt den lovade att det skulle gå och köra datorn genom den. Han ringde in till elgiganten och fick svaret att han va tvungen att ha några sladdar som omvandlade allt. Och dom hade många i lager sa han som Fredrik pratade med.
Så igår när Fredrik slutat jobba åkte han till elgiganten men hade dom sådan sladd?? NEJ det hade dom inte!! Fredrik hade frågat dom va fan dom höll på med och om dom tyckte det va roligt att lura sina kunder hela tiden sen hade Fredrik bara gått ut utan att köpa något!! Han åkte till Kjell & co istället. Men vi fick inte det till att fungera i alla fall. Så vi ska be en teknisk vän om hjälp i helgen =)
Så fort Patric har kollat om han kan fixa det så ska vi möblera om hela tvrummet =)

Det va allt om den förbannade tvn som bara strular!

I onsdags jobbade jag 8-13.
Igår va Anno och Milo här =) Vi åt lite mat och sen blev det ju en massa skratt och prat som vanligt när vi träffas =)

Idag ska vi inte göra så mycket. Jag ska jobba 14-19 sen ska jag tvätta 19-22 så det blir att sitta hemma och titta på tv eller något =)

Ha en bra kväll kära läsare

26 Oktober 2010

helgen va väldigt bra och rolig som vanligt när man umgås med Ann-Sofie och dom andra =) haha mer behöver jag inte säga =)

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen och sen blev det dagis 14-16.30 för Leo och jobb 14-19 för mig. Handlade en massa som behövdes hem efter jag slutat så va hemma vid kvart i åtta. Åt lite och sen tittade vi på biggest loser sverige. Efter det skulle vi titta på csi men jag somnade efter 10 minuter så såg inte så mycket =)

idag är vi lediga och Leo sov till klockan åtta =) Vi steg upp och åt lite frukost sen klädde vi på oss varma kläder och gick ut. Gick förbi affären när vi va på väg hem för att handla lite frukt.
Nu håller jag på med dagens lunch som blir svamp och bacon omelett med en sallad till. Efter vi ätit ska Leo i säng en stund för han börjar bli väldigt grinig!

Annars idag ska vi nog bara busa en massa. Och senare i eftermiddag ska vi laga mat vet inte om jag ska göra spagetti och köttfärssås eller om jag ska göra köttfärslimpa, potatis och sås och lite grönsaker till? Köttfärslimpa är ju faktiskt rätt gott och väldigt enkelt att göra och det va längesen vi åt det så får nog bli det =)

Nu ska vi äta lunch

22 Oktober 2010

Igår när jag gick och la mig jublade jag för att all snö nästan va borta, det skulle jag inte gjort för inatt har det snöat rätt bra och snön faller fortfarande! FAN!! Jag vill inte ha snö ännu! Fast visst bättre att det snöar än att det regnar!
Leo har stått i fönstret nästan hela morgonen och varit till sig av all snö =) Jus nu sitter han på pottan och läser bamse =) Han har blivit så duktig. Idag ska vi även ta med kalsonger till dagis dom ville att han skulle prova vara utan blöja där också =) 
Nu är han färdig och vill att jag ska läsa den nya boken för honom. han premunerar på kråke böckerna så varje månad får han en bok och sen en liten sak till den med. Så nu vet han att när det stora bruna paketet kommer så är det hans =)

Nu ska jag ta en dusch och sen äta lite frukost. Vid 11.20 ska jag lämna leo på dagis och jag ska jobba 12-15.

21 Oktober 2010

Kul och vakna och se att det är helt vitt ute då!! hmm jävla snö. Leo blev i alla fall överlycklig =) Vi steg upp vid sju och började tvätta va färdiga vid halv elva så då klädde vi på oss vinterkläder och gick ut och lekte i snön i en timme =) När vi kom in åt vi lite och sen la jag Leo som somnade direkt =)
Jag sitter här och spelar lite spel och så tittar jag lite på tv också.

När Leo vaknar får vi väl gå ut en runda till han tyckte det va så roligt!

20 Oktober 2010

Idag steg vi upp vid halv sex. Vid tjugo i sju gick vi till dagis/jobb. Va lite skrämmande att komma till jobbet och vara den som öppnar. Det brukar jag aldrig göra. Men det gick bra. Varorna kom vid halv åtta och fy fan va varor!!
Skulle slutat vid 14 men fick stanna till 15. Gick och hämtade Leo på dagis och sen hem och fixade lite med disken och så.
När Fredrik kom hem så gick vi och handlade och sen lagade vi mat. Tittade på en film och åt lite kex och ost. Jag gick och la mig efter det men datorn ropade på mig så nu ligger jag i sängen och titta runt på internet =)

Imorgon är jag ledig så vi ska tvätta 7-11 annars vet jag inte vad som händer.

Det snöar ute!!! helt sjukt. Det kunde ju lätt vänta 1 månad!!

19 Oktober 2010

Jaha skriva lite då kanske =)

i fredags gjorde vi inte så mycket. Lagade potatisgratäng och till det en god stek, sås och kokta morötter och broccoli =) Super gott. Sen blev det lite film och tidigt i säng!

I lördags steg vi upp vid åtta jag packade lite saker jag skulle ha med mig till Vislanda. Vi åkte till grimslöv vid tio tiden. Hjälpte mamma, Sanna och morfar att kasta in en massa hö till hästarna.
Efter det åkte vi hem till mamma och jag började göra mig klar. Vid halv sju gick jag hem till Ann-Sofie för att drick en massa gott =) kv'llen gick och vi drog en runda till Ewas men va där i bara lite mer än en timme för att sen gå till Ann-Sofie igen. Blev en massa dricka och full blev jag. Natten ska vi inte prata om eller hur Anno =) Men roligt va det i alla fall =)
Somnade väl vid halv fem på morgonen men vid sju klarade jag inte sova mer för så fort jag blundade snurrade det i hela huvudet och det kändes som om jag skulle spy!! Gick upp och tog en dusch. Va med Anno, Tobias och Johan hos Anno till halv fyra tiden på eftermiddagen då jag åkte hem till mamma igen där Fredrik och Leo väntade.
Åkte hem och tog en dusch och försökte äta men det gick inte. Ronny och Patric kom men jag somnade vid sju.

Igår jobbade jag 7.30-18 och det va inte lätt. Va fan mer bakfull igår än i söndags!! Men det va bara att kämpa sig igenom dagen. När jag kom hem lyckades jag ta min första riktiga matbit sen i lördags!
Blev sängen redan vid åtta igår.

Idag lär leo mig sova till halv nio. Vid tjugo i tolv gick vi till biblioteket och lämnade tillbaka alla böcker och sen vidare till affären där vi hämtade min nya bärbaradator med mobilt bredband =)=)
Så nu kan jag surfa vart jag än åker =)

Vid 15 blev det jobb till 19.
Farmor fick hämta leo idag för Fredrik blev tvungen att jobba över och han har fortfarande inte kommit hem!! Jag fick för mig att jag hade bokat tvättid idag mellan 19-22 men nej va fel jag hade! Så fick boka torsdag morgon 7-11 måste verkligen tvätta för tvättkorgen är helt överfull.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se om det finns något bra att titta på. Leo sover sen 40 minuter tillbaka!


JAAAAA =)

Idag kom min nya dator med posten =)=)

Och ja jag vet att det va ett tag sen jag uppdaterad men hinner inte nu ska göra mig klar för jobb 15-19 men hinner kanske berätta lite om min underbara helg ikväll när jag kommit hem =)


14 Oktober 2010

Igår jobbade jag 8-14. Hämtade Leo på dagis och sen hem och slappade lite. Vi tog 16.38 bussen in till stan där Fredrik väntade på oss. Åkte upp till maxi och handlade lite smink till mig =) Blev även ett par skor till Leo och 2 paket blöjor. Ett paket till dagis och ett paket här hemma. Vi åt även McDonalds (Leos önskemål). Sen vid sju åkte vi hem igen. Städade undan lite och sen tittade vi på tv. Leo somnade efter nio någongång och idag steg han upp vid kvart i åtta =)
Idag ska vi bara mysa hela dagen. Vid halv tre ska vi gå till dagis/jobb. Jag jobbar 15-21.15 ikväll.
Längtar så tills på lördag! Ska bli så roligt =)

Nähe nu vill Leo att jag leker med honom så är väl bäst jag gör det =)

12 Oktober 2010

Jaha nu va det ett par dagar sedan jag skrev! Helgen va bra i alla fall. Jobbade fredag mellan 9-17 sen in till stan och handlade overall, fodrat regnställ och vinterskor till Leo. Skulle handlat lite annat också men så blev det inte! På kvällen somnade Leo rätt tidigt för ovanlighetens skull klockan va nog åtta =) Fredrik hämtade sallad på pizzerian och så tittade vi på wallander.

På lördagen fyllde min lillebror Kenny 6 år. Åkte till Vislanda och va där vid lite över tio. Hjälpte mamma lite med det sista och sen kom gästerna. Vi fikade lite och satt och pratade lite innan vi va tvungna att åka hem för jag skulle jobba 15-21.15
Det gick bra att jobba kvällen. När jag kom hem så sov Leo redan och jag och Fredrik tittade på film innan det blev sängen för oss också.

På söndagen kom Ronny ut och åt frukost med oss sen satt vi och tittade lite på tv och sen åkte vi in till stan. Ronny åkte till siba och vi åkte till skopunkten. Köpt 2 par fodrade stövlar och ett par vanliga skor till Leo. Sen åkte vi till Grimslöv till morfar. Efter en stund kom även mamma, Sanna och ungarna =)
Vi åkte hem efter fem. Stannade till i stan och handlade lite och sen vidare hem. När vi kom hem väntade Ronny och Patric här så det blev tacos och film =)

Igår jobbade jag 7.30-15. Gick jätte bra =) Idag jobbar jag 15-19.
Det är så skönt för jag ska jobba hela veckan =) Imorgon jobbar jag 15-19, torsdag 15-21.15 och på fredag 8.45-14.

På lördag blir det dricka med en massa härliga människor =)

Nu ska vi gå ut i det fina vädret =)

7 Oktober 2010

Igår jobbade jag mellan 8-13.15. Va i spelet så jag hade även hand om bakandet =) Bakade inte så mycket för vi brukar aldrig sälja så mycket kakor och bullar på förmiddagen så jag bakade som vanligt. Men efter en timme fick jag baka nytt. kanel och vaniljbullarna va populära i alla fall. När jag gick hem la jag ut nya som jag bakat och då hade jag bakat 60 vanilj och 40 kanel. Gör folk ibge annat än att äter bullar?? =)
Va på föräldrarmöte vid 18 och fick då reda på att det är 13 nya småbarn som ska in på alla dagis i Rottne efter jul så Leo kanske måste byta dagis till den stora avdelningen redan efter jul och inte höstan 2011 som det va tänkt! Men det gör inget det fixar han fint =) Och Eva på Leos avdelningen trodde heller inte det va några problem han pratar mycket bättre än vissa av barnen som är 1 år äldre och hon trodde att det inte skulle bli något problem för honom att gå med barnen som är födda 05-07.
Efter det va slut vid 19 åkte vi ut till Ormesberga och hämtade Leo och när vi kom hem igen så satte vi oss och tittade på tv =)

Idag vaknade Leo vid sju men jag låg kvar och drog mig i sägen sen kom han in vid halv åtta och ville ha välling så det va bara till att stiga upp och fixa frukost till oss.
Lämnade Leo på dagis vid 09.10 och hämtade honom igen vid 09.30. Han skulle bara dit och ta foto för vi är ju lediga idag =)

Imorgon blir det jobb för min del mellan 9-17 och på lördag 15-21.15

Nu ska vi äta lite lunch som ida består av soppa till Leo och sallad till mig =) Sen ska jag försöka få Leo att sova middag för han är så grinig på kvällen annars!

Ha det bra!


Svar till anonym

Anonym om Svar till anonym: Haha du är ju patetisk!! Jag sa inte att du skulle lägga dig i bara säga vad du tycker. Och nej jag är inte feg men du känner inte mig så då spelar det ingen roll om mitt namn och mailadress finns med :)

Svar: Hmm frågan är vem det är som är patetisk?? Jo men om jag ska sitta och säga vad jag tycker så är det ju nästan samma sak som att lägga sig i.. Jag har inte med saken att göra därför säger jag inte vad jag tycker heller!!
Men tyck du att jag är feg då jag orkar inte bry mig. Gå och dra något gammalt över dig eller bara väx upp eller något. Typ skaffa dig ett liv och bry dig inte om andras så mycket!!

Svar till anonym

Anonym om Svar till anonym: Men du kan ju säga vad du tycker i alla fall.
Tycker du som jag att dom är löjliga?? Ingen av dom kan ju sluta. Och Nicole sitter sen och lipar på sin blogg om hur elak Wictoria är mot henne när hon själv inte kan sluta svara Wictoria!!


Anonym
om Svar till anonym: Är du så jävla feg så du inte vågar svara på min fråga?


Svar: Fortfarande lägger jag mig inte i det för det är inte mig det handlar om!! Och jag feg?? Vem är det som är feg egentligen som inte vågar stå för vem du är?? Lätt och sitta och vara "kaxig" när man är anonym så kom inte och snacka om att vara feg till mig!!


Svar till anonym

Anonym om 5 Oktober 2010: Vad tycker du om Nicole och Wictorias löjliga små bråk???


Svar: Jag lägger mig inte i det!

5 Oktober 2010

Jaha kanske skulle berätta lite kort vad som hänt dom senaste dagarna =)

I lördags va vi först inne i stan och städade Fredriks kran. Sen åkte vi och mötte mamma, Kenny och Cilla och sen gick vi och kollade på mora träsk. Vädigt uppskattat av barnen =)
Efter det va vi en snabb runda i Ormesberga och sen på kvällen mötte vi upp Patric, Ronny, Andreas, Camilla och lilla Saga för att äta på hong kong =) Väldigt trevligt och gott!
Efter det blev det hem och titta på en film och sen sängen.

I söndags va vi och bytta Leos skor som vi köpte förra helgen på intersport, upptäckte när vi kom hem att dom va sönder =( Och inte hade odm några andra i den storleken så fick bli pengarna tillbaka.
Efter vi fixat det åkte vi hem till Jenny, Anna och Erik och firade Anna som fyller 5 imorgon.
Kom hem vid lite i sju lagom till tvättiden började. Så vi tvättade och tittade på film resten av kvällen.

Igår gjorde vi inte för mycket. Leo har blivit så trotsig så fort man säger nej till honom skriker, slåss och slänger han saker. Straffet blir att han får sitta på sitt rum tills han tjurat färdigt. Dock har han varit jätte snäll idag =)

Idag steg vi upp vid lite i sju och ringde till dagis och sa att Leo kommer tidigare. Skulle ju jobbat mellan 15-19 men bytte med Boel så jag jobbade 13-18 istället.

Imorgon blir det jobb 8-13 så då blir det dagis för Leo igen. Och på tosdag ska jag lämna honom vid nio och hämta honom efter 45 minuter för dom ska ta kort på dagis. Så under den lilla stunden tänkte jag att jag skulle hina med och ringa lite telefonsamtal.

Nähe nu ska jag ta en ibumetin och lägga mig på soffan. Har sådan satans huvudvärk.

Lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare!

1 Oktober 2010

Jaha redan oktober! Tiden går för fort!!

Och det är visst bara Tess som läser min blogg =) haha!

Igår jobbade jag 8-18. Efter ett sådant pass är man ganska trött! Leos farfar hämtade honom på dagis igår så när jag kom hem satt dom och lekte med trolldegen =) Farfar åkte hem efter en liten stund och då myste vi i soffa lite. Sen blev det borstning av tänder och pyjamas på. Han ville inte ligga i sängen utan han ville ligga i mitt knä i soffan så det fick han =)
Han somnade ganska snabbt. Jag fastnade i ett spel så stängde av datorn vid halv elva och då vaknade Leo och då kom han på att vi inte läst sagan om lilla musen. Så fick läsa två sidor för honom sen släckte vi och somnade gott.

Idag väckte Leo mig vid halv nio =) Skönt att han har börjar sova lite längre. Innan sov han ju till max klockan 7. Vi ska snart äta lite frukost sen vet jag inte om vi går ut en runda eller vad vi ska göra.

Funderar på att åka in till stan en runda men är ju inte direkt roligt att gå där inne själv! Så om någon vill häga med är det bara att höra av sig =)

Nä nu är det frukost!

RSS 2.0