31 December 2008

Jaha nu är snart detta året  slut !

Idag åkte jag in till stan med Frdrik. Han åkte till Jenny och jag gick med Sanna på stan :) Hittade en kjol, tröja, och skjorta jag ska ha på mig ikväll. Det tar jag kort på senare hinner inte nu. Vi ska åka om 20 minuter. In till stan och hämta Anton och Elin sen vidare ut till Jens och Sara. Va där en stund sen vidare till Kårestad till resten av gänget.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska gör det märker jag väl.

Nu har jag inte tid mer måste göra mig färdig.

Gott nytt år alla där ute. Och ha en bra dag/natt !

Bilder

http://ttiina.bilddagboken.se/p/main.html? Här kan ni kolla lite bilder.

30 December 2008

ÄNTLIGEN ! Jag fick igång internet innan :) Så nu kan jag blogga och lägga ut bilder lite oftare :)

Idag vaknade vi vid halv nio:) Super skönt att få sova lite längre :) Leo ville inte äta gröt till frukost. Så han har nog väldigt ont i halsen. Hoppas han blir bättre tills imorgon.. Fredrik åkte vid kvart i sju. Han och Jonas ska hålla på och krabba med grävmaskinerna. Sen ikväll kanske han ska ut och jaga. om Jimmy inte är sjuk.

Imorgon ska Fredrik ha Leo så jag kan åka in till stan och leta efter kläder. Inte så roligt själv kanske. Men svårt att ha Leo med sig när man ska prova kläder. Någon som ska in till stan imorgon?

Leo ligger och sover så gått just nu. När han vaknar ska han få lite mat sen ska vi gå ut en runda. Så härligt väder ute.

Ha det bra !

29 December 2008

Jaha nu är Leo sjuk igen :( Fast han är väldigt snäll och glad som vanligt.

Idag är vi i omersberga igen. Fredrik ska gå i skogen. Jag och leo ska ta en lång promenad sen. Skönt!

Igår va vi i braås och tittade på raketer. Mycket fint. Men vi köpte inga. Vi vet inte riktigt vart vi ska vara ännu. Fredrik vill till kårestad. Men jag tror det kommer vara för mycket liv där för Leo. Så jag vill till mamma. Men vi får se. Vi kanske sitter hemma. Bara våran lilla familj :) Mysigt!

Ha det bra !

28 December 2008

Igår va vi hemma hos mamma och firade cilla. Vid sju åkte vi till stenslanda till patrik. Ronny va där oxå. Kenny följde med oss. Han ville sova hos oss så det fick han. Vid nio drog vi in till stan och åt pizza. Sen va vi uppe vid garaget och tittade på bilar som sladdade. Det va roligt tyckte kenny tills han blev trött. Då satt han i robbans bil och somnade :)

Idag så badade kenny när han vaknade. Sen klippte jag honom. Sen åkte vi ut till omersberga(så här är jag nu). Kenny åkte hem efter en liten stund. Men han va ute och lekte en lite stund i alla fall. Snart ska vi äta gröt. Leo också :) Sen ska vi åka till braås. Titta på raketer :)

Vi har köpt en data nu med. men vi får inte igång internet. Men vi ska få hjälp med det imorgon. Så snart kanske jag kan börja blogga lite oftare :)

Ha det bra !

25 December 2008

God jul alla :)

Igår va vi i omersberga och firade jul. Fick massa presentkort. Leo har fått en gåstol(fast det va längesen. Men den va en tidig julklapp), kläder, bok och presentkort av farmor & farfar. Han fick en tröja och en groda man hänger i taket av Jenny, Andreas, Anna & Erik. Kläder av Sara, Oskar & Adam. Av oss fick han en ny bilbarnstol, kläder, nalle som spelar och en bok. Vi hade i alla fall jätte trevligt igår.

Idag är vi hos mamma så vid 16:00 ska vi öppna ännu mer paket:) Ska snart börja med maten. Jag ska bara gå ut på extrafilm och beställa hem lite kort.

Ha det bra !

14 December 2008

Idag åkte vid mot vislanda vid halv tio. Men åkte till grimslöv först och hälsade på morfar. Jätte glad blev han :) Sen åkte vi till mamma. Och här är vi nu. En hel vecka sedan jag träffade dom små busungarna Kenny & Cilla. Om 10 dgar bli Cilla 2 år ! Tiden går snabbt.

Igår blev min stora pojk 6 månader. Ett ½ år ! Vart har tiden tagit vägen ? Han försöker krypa nu med :) Han har kommit på hur han ska göra med benen men vet inte riktigt vad han ska göra med armarna. Men det kommer.

Igår va vi i omersberga. Anna & Erik va där. Dom hade varit där sen i torsdags för Jenny opererade bort lite av sina bröst i fredags. Så nu har jag bestämt mig för att börja spara ihop till 38000 så jag också kan göra det :) På kvällen bjöd vi Mia, Crister, Leif och Gunnel på lite lussefika. Trevligt.

Sen ikväll kanske vi ska till maja. Robban lär väl vara där med :)

På tisdag ska vi till föräldrargruppen. Onsdag ska vi till Linnéa på förmiddagen sen ska vi till bvc. På torsdag ska jag till vislanda(tror jag) och på fredag ska jag till stan. Fullt upp hela veckan :)

Ha det bra !

10 December 2008

Sitter just nu i omersberga. Har sökt lite adresser till julkorten.

I måndags hade jag och fredrik varit tillsammans i 1½ år :) Gud va tiden går fort. På lördag bli leo 6 månader.

Igår bakade jag lussekatter. Och idag har jag gjort pepparkakor :) Leo hjälpte också till :)

Om en vecka ska vi till bvc. Ska bli roligt och se hur stor han blivit på 1 månad och 1 vecka. Ska även testa honom för lite allergier. Tror nästan han har någon :( Hans näsa rinner alltid och han kliar sig väldigt mycket i ögonen. Bara det inte är Ozzy :(

Ha det så bra!

6 December 2008

Sitter just nu i omersberga. Har precis ätit middag :) Gott. Min söta pojk sover så gott. Men måste snart väcka honom. Ska byta kläder på honom. Vi ska till Sara, Oskar och Adam. Adam fyller 3 idag.

Igår va vi i garaget en runda. Sen åkte vi till akropolis. Jag, Fidde, Leo, Maja, Robban, Ronny. Trevligt va det. Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ska hitta på något med Robban och Maja.

1 December 2008

I fredags städade jag hemma. Putsade fönster och va duktig. Nu har jag fått upp allt. Även julgardiner i alla rum. Så nu börjar det bli jul fint hemma hos oss :)

i lördags va jag i vislanda. Städade klart den gamla lägenheten. Gick även på vislandas "julskyltning" den är fan pinsam.. På söndag blir det julskyltning i rottne och den är ju i alla fall något att ha !
På lördag kvällen gick jag bort till Robin. Men va tvungen att gå hem när musiken började bli för hög. Men jag lovar Robin att nästa gång du har fest kommer jag utan barn ! Och då ska jag dricka :) Om du kan bjuda dit massa roligt folk. Tycker synd om den lilla fega människan som inte vågade gå dit bara för att jag va där !

Idag har jag, leo och ozzy varit ute och gått en lång runda. Va även på banken och fixade det sista med leos konto. Och fixade min dosa till internetbanken.

Nu sitter vi i omersberga. Jag har betalat mina räkningar. Ska snart åka hem och laga lite mat..

Ha det bra !

RSS 2.0