26 Mars 2011

Igår jobbad jag 14-21.15.

När jag kom hem va Ronny här vi tittade på film och sen åkte han och jag gick och la mig.

Idag steg jag upp vid 7 för att göra mig klar för att jobba 8-16.
Har gått rätt bra idag. Stötte bara på en otrevlig kund idag och annars va det ju som vanligt när det är är lördag och man är i spelet. Alla spelar ju riktigt mycket på lördagar!

Nu sitter Leo och tittar på Sammys äventyr vi har ätit lite chips och mys en massa och nu ska vi fortsätta titta på filmen när den är slut ska Leo göras klar för att gå och lägga sig =)

Ha en fortsatt trevlig lördag =)

24 Mars 2011

Idag vaknade jag av Leo vid halv sju och det va tur det för även Fredrik låg i sängen. Väckte honom och han klädde på sig och åkte till jobbet direkt!
Jag och Leo myste lite framför tvn innan vi åt lite frukost! Sen blev det ett träningspass på nästan 45 minuter och sen 1 timmes promenad. Efter promenaden stannade vi till i lekparken precis utanför vårat så Leo skulle få springa av sig lite =)
Mindre roligt när vi kommer in och upptäcker att Leo har hundskit under stövlarna och även hjulen på vagnen är fulla. Så bara till att börjka skrubba! Jag fattar inte varför människor inte kan plocka upp efter sina jävla hundar!! Om dom skiter i skogen så bryr jag mig inte men på lekplatser och inne i samhället ska man fan ta upp skiten!!!

I eftermiddag har vi varit inne och lekt och tittat på en film. Nu ska jag klä på mig träningskläderna och ta mig ett träningspass till =)

Ha en bra kväll =)

23 Mars 2011

Är sjukt trött idag! Somnade vid två inatt och steg upp vid 7.
Blev ett träningspass och sen 1 timmes promenad =) Efter det åt vi frukost och sen lekte vi innan vi gjorde mat. Potatis, köttbullar, sås och kokta morötter.
Sen mötte vi upp mammorna ute. Va så skönt för det va lä på lekplatsen så det blåste ingenting. Så där satt vi mammor och pratade och drack kaffe i solen barnen lekte som tusan. Va ute en bra stund sen hema till en av mammorna där det blev mer kaffe och barnen lekte ännu mer =)

Leo somnade som en sten i sängen när vi kom hem vid kvart över åtta=)

Jag sitter just nu och tittar på bigbrother live. Igår kunde jag inte titta för jag tyckte Martin och Patrik va pinsamma och dom har verkligen sjunkit i mina ögon. Innan tyckte jag om dom men efter kvällen igår så nä ut med dom!!!
Och av dom tre tjejerna verkar det som om Marisol är den bästa av dom. Dom andra två är ju bara billiga! Särskilt hon den blonda Minela eller vad hon heter!! Bläää..
Men nu är Gurkan och Rodney där och då är det normalt!

Nä nu får det bli sängen så jag orkar upp imorgon =) Jag är ledig imorgon också =) Sen jobbar jag 14-21.15 på fredag och 8-16 på lördag. Efter jag jobbat klart på lördag ska vi nog åka till mamma. Tror jag om det inte dyker upp något annat!

Godnatt


22 Mars 2011

Jaha ny vecka igen! Jag har blivit otroligt dålig på att uppdatera bloggen men jag har ingen tid eller ork till det så ni får ta dom få gångerna!
I helgen har jga varit hos mamma hela helgen. Åkte dit i fredags och åkte hem i söndags =)
Igår jobbade jag 14-19 och idagska jag jobba 15-19.
Sitter och tittar på reprisen av bigbrother från igår har det även live på datorn men just nu ligger dom bara och sover!

Som det ser ut nu är jag ledig onsdag och torsdag och då vet jag inte vad vi ska hitta på. Funderar på om vi skulle åka in till Leos lekland men vi får se! Eller så är vi bara hemma och städar och myser =) Vi får se!

Nä nu har jag inget mer att skriva!

Ha det bra!

17 Mars 2011

Igår jobbade jag 15-21.15. Riktigt mycket folk hela kvällen men hann med det jag skulle göra iaf!
När jag kom hem satte jag mig i soffan men insåg ganska så snabbt att jag va jätte trött så det fick bli sängen!
Idag vaknade jag av Leo vid halv sju. Men jag gav honom min telefon så fick han titta på Mamma Mu så kunde jag ligga i sängen en stund till. Vid halv åtta va han jätte hungrig sa han så det a bara till att stiga upp. Vi har precis ätit lite och Leo är ju för söt när ahn hade ätit 2 mackor och lite fil med flingor sa han "Nu mamma är jag mätt i min tjocka mage" haha jag skrattade åt honom. Han är för söt han säger så roliga saker. Och nyss fick jag en liten chock då han kom och sa att han ville räkna för mig och han räknade till 19 utan problem =)
Tiden går för fort han växer så det knakar. 98 kläder är inte att tänka på allls! Bara 104 som gäller. Undrar om han gått över 1 mete lång nu?! Han va ju 99cm för någon månad sen och han har ju växt en hel del sen dess!

Idag ska Leo lämnas på dagis 11.20 och jag ska jobba 12-19. När jag kommer hem ska jag packa lite för helgen!
Blir nog att vara hos mamma hela helgen =) Har ju inte träffat dom på 2 veckor! Leo han tjatar om dom hela tiden. Och det roligaste är att han tjatar om Peter(styvfar) och Oscar(systers pojkvän) mest!

Nähe nu ska jag ta tag i hemmet lite för det är det ju inegn annan som gör!! 

16 Mars 2011

Igår blev inte mycket gjort. Efter middag va det som om jag gått in i väggen. Mådde inte alls bra! Snorig, tjock i halsen, ont i huvudet och kände mig febrig! Jag somnade med Leo och sov i 2 timmar. Sen lagade jag mat och sen blev det soffan resten av kvällen!

Idag väckte Leo mig vid kvart över sju. Jag känner mig inte så tung i huvudet idag men har fortfarnade ont i hela kroppen. Men skit idet ska ta en ibumetin och sen vila lite. Senare idag blir det jobb 15-21.15.

Ha en bra dag!

15 Mars 2011

I lördags åkte jag till Ann-Sofie och Milo. Vi åt lite mat tog 2 glas vin och så tittade vi på melodifestivalen!
Som vanligt när jag ska sova hos henne så blev det sent! Somnade väl runt halv fyra och steg upp vid kvart i åtta!
Satt hos Ann-Sofie hela dagen och slöade i soffan och busade lite med Milo också =)
Fredrik hämtade mig vid fyra tiden. Åkte hem och slängde mig på soffan. Även om jag inte sovit så mycket natten innan kunde jag inte somna. klockan va 02 när jag somnade och Leo ville upp igen vid kvart över sex!
Igår gjorde vi inte så mycket. En massa bus på dagen och sen jobbade jag 15-21.15.

Idag är vi lediga. Vi har precis varit ute och gått en runda och även handlat lite mat =)
Idag blir det klyftpotatis, fläskfilé, sås och grönsaker!
Ska snart börja med maten sen ska vi ut en runda till.

Ha en bra dag!

12 Mars 2011

Idag klev jag upp när klockan ringde vid 7!! Ganska trött i och med att det blev sängen ganska sent igår! Men får skylla mig själv.
En jävligt stressig dag på jobbet då det mesta strulade brödgubbar som inte kom i tid med beställt bröd, sura kunder och fel leveranser! Ja listan kan bli ännu längre men orkar inte!
Jobbade till 15 och nu är jag hemma trodde jag skulle få ligga på soffan och lata mig nu men hade väldigt fel då jag fick ett telefonsamtal för en stund sedan så jag ska dra på mig träningskläderna och ut och gå en rask promenad/jogga 45 minuter och sen 45-60 minuter gym =)

Efter det ska jag duscha och sen åka till Ann-Sofie och Milo för att titta på melodifestivalen och ska även sova där =) Mys!
Imorgon kommer Leo och då ska vi vara hos mamma med familj =)

Ha en bra lördag alla läsare =)

11 Mars 2011

Leo vaknade vid halv sju idag. Jag gav han min telefon så låg han kvar i sängen och tittade på mamma mu på svt play =) Vid tio över sju vill han att jag skulle stiga upp så det va bara till att göra det.
Igår ringde hans farmor och sa att hon va ledig idag så hon kunde hämta honom så slapp han gå till dagis den lilla stunden (14.40-16.30). Så det tjatade han om idag på morgonen. Han packade det han skulle ha med sig och sen klädde han på sig jacka, skor och mössa. Jag lyckades förklara för honom att farmor kommer som först vid tio så han kan inte gå runt med ytterkläder på sig i 2½ timme =)
Så skönt för han är nästan helt blöjfri nu. Iaf när vi är hemma och på dagis. Annars kan han tycka att det är lite pinsamt att behöva gå på toa. Men det kommer!
Vid kvart över tio kom Mia och hämtade honom och jag sitter nu här själv och saknar honom redan!
Det är ju helt sjukt att man kan älska en liten människa så mycket!

Jag ska ta på mig träningskläderna och ner och träna en runda. Ska värma upp med 45 minuters promenad i det fina vädret först sen blir det 1 timme på gymmet =)

Sen ska jag jobba 15-19. När jag kommer hem blir det lugnt! Ska jobba 8-15 imorgon!

Leo mamma älskar dig så sjukt mycket, du är det bästa som finns <3<3<3

10 Mars 2010

Oj nu va det ett bra tag sedan jag skrev igen =)

Helgen va iaf kanon!! Efter jag jobbat på fredagen så duschade jag och sen vidare till Ann-Sofie =) Vi gjorde klyftpotatis, fläskfilé, sås och sallad. Sen började vi sminka oss och göra oss klara för kvällen! Och kvällen blev som vanligt när man umgås med Ann-Sofie väldigt lyckad =) Kanske lite för mycket alkohol men jag mådde iaf bra på lördagen. Somnade vid fem på morgonen och steg upp vid halv tio så va lite seg! Vid tre tiden körde Ann-Sofie mig till morfar där mamma och Sanna va. Vi åkte hem till dom i Vislanda nästan direkt!
Sanna och jag gick och handlade så vi kunde laga tacos som vi åt när Oscar hade kommit =)
Efter det blev det melodifestivalen med chips och godis!

På söndagen blev det lugnt hemma!

Sen har det varit det vanliga måndag, tisdag. Jobb och Dagis. Igår va vi lediga och jag la all min lediga tid på Leo alla andra måsten typ städa, diska, tvätta dom la jag åt sidan och får ta tag i dom imorgon!

Sökte även ny lägenhet idag bara att hålla tummarna nu! Hittade en skit fin lägenhet inne i stan för ett billigt pris men jag orkar inte sitta på en buss för att ta mig till jobbet varje dag så jag måste verkligen ta tag i mitt körkort!!! Är verkligen behövligt just nu då man inte kan ta sig någonstans!
Helst av allt hade jag velat flytta till alvesta för att komma närmare mamma. Men dom flyttar ju snart till Grimslöv så då blir det inte så nära iaf. Men skulle kunna tänka mig att flytta till Grimslöv också men aldrig i livet till Vislanda igen!! Men som sagt först måste jag ta tag i mitt körkort =)

Nu ska jag snart börja med dagens mat som blir spagetti och köttfärssås.

En sista liten sak som jag tycker är skit rolig är att jag måste köpa nya kläder för jag har gått ner så mycket i vikt! Började med min "diet" för 6 veckor sedan och vägde då 81.4kg idag väger jag 69.6 det är en minskning på 11,8kg =)=)=)=)=)=) Så kläderna börjar bli en aning stora =)

Nä börja med maten och sen ta dagens andra promenad =)

2 Mars 2011

Igår jobbade jag 15-21.15. Det va två provköpare inne och jag klarade det inte denna gången =( Men man kan ju inte alltid vara perfekt som den ena killen sa till mig =)
När jag kom hem vid 21.20 gick jag och la mig direkt för jag va jätte trött! Men när jag väl lagt mig så va jag jätte pigg. Somnade som först vid halv tolv. Leo sov till klockan kvart i åtta idag =)

Vi har ätit lite frukost och jag har precis duschat ska torka mitt hår nu sen ska vi ut en runda. När vi kommer in igen ska Leo få bada och efter det ska jag börja på maten! Blir nog fisk och potatismos idag!

Idag jobbar jag 15-21.15 igen! Måste se om jag kan ta mig in till stan imorgon då jag skulle behöva hitta något nytt att ha på mig alla mina kläder börjar bli för stora ;) Så måste verkligen försöka hitta ett par jeans! Och sen måste jag till systemet också!
Längtar otroligt mycket tills på fredag. God mat, trevligt sällskap och sen lite alkohol på det =) KAn ju inte bli bättre!

Leo tjatar och tjatar om att va ska gå ut så är väl bäst jag går och torkar håret =)

Ha en bra dag!

1 Mars 2011

Jaha ny månad nu då =) Närmar sig våren =)

I lördags kom mamma, Sanna, Kenny och Cilla vis två tiden. Lagade lite mat, fikade och pratade en massa. Dom åkte väl runt ju tror jag =)
Ronny och Patric kom på kvällen och busade med Leo och så tittade vi på melodifestivalen. Vilken skit!! Jag kan inte fatta att Linda bengtzing går vidare hela tiden. Hennes låtar låter ju likadant bara att hon bytt texten!! Fastnade för Nicke Borgs leaving home! Riktigt bra och den lyssnas det mycket på just nu =)

I söndags va vi och firade Mia som fyllde 60 igår!

Igår började vi dagen med mys i soffan och sen dagis vid halv elva och jag gick och klippte mig och fick ny färg och slingor i håret! Nöjd som vanligt när jag kommer från Malin =) Jag va färdig vid kvart över ett och då va det bara att gå hem och byta om till jobbkläder för att jobba 14-19. När jag kom hem tittade jag på tv ochh sen blev det sängen =)

Idag vaknade Leo vid halv sju så det va bara till att stiga upp och se glad ut! Han tittar just nu på Nicke Nyfiken och jag har äntligen beställt en boxer så om ca 10 dgar kan vi se fler kanaler =)
Ska snart klä på oss för att gå en promenad och ska även gå förbi malin på hår&häpna och se om dom har någon klipptid till Leo!
I eftermiddag blir det jobb 15-21.15

Mycket jobb denna veckan
Måndag 14-19
Tisdag 15-21.15
Onsdag 15-21.15
Torsdag 8.45-15
Fredag 8.45-14
Lördag LEDIG =)
Söndag 17-21.15

Sen kör det på nästan hela veckan också =) Men skönt att man har jobb så man får in lite pengar =)

På fredag ska jag till Ann-Sofie. Vi ska äta något gott, dricka lite vin och öl och bara prata och glo på tv =) G och Stabel kanske skulle komma med och då får man ju alltid roligt =)


Nu tjatar Leo om att gå ut så det är väl bäst vi gör det =)

RSS 2.0