23 Februari 2012

Idag vaknade vi vid åtta steg då upp och fixade frukost och sen klädde vi på oss och gick en lång runda :) Vädret är ju helt underbart idag! SOL :) Nu ska jag fixa pannkakor och sen ska vi gå till dagis och jobb! Idag kommer äntligen min älskling hem :)

22 Februari 2012

Blir ett väldigt kort inlägg! Har jobbat 7.30-19 så är ganska trött. Och så har jag åkt på huvudvärk och ont i hela kroppen! Nu ska jag krypa ner jämte min söt son och sova :) Natti kära läsare

21 Februari 2012

Idag steg vi upp vid sju och fixade oss för att gå till jobb och dagis. Hämtade Leo vid lite över två hrm och lämna alla saker och sen gå och handal lite. När vi kom hem åt vi lite macka och sen ville Leo ha jordgubbar så jag fixade det till honom och för mig blev det en kopp kaffe :) Jag har packat allt som Leo ska ha med sig till sin farmor och farfar så det är klart! Jag ligger just nu inne i sängen och tittar på Bif Brother och klickar runt på internet. Leo sitter och kollar på monster house och leker med sina bilar. Nu ska jag gå ut och göra honom sällskap! Ha en bra eftermiddag/kväll :)

????

Varför sitter hela mitt inlägg ihop som jag skrev??? Jävla skit blogg.se!!

20 Februari 2012

Hej på er:) Kanske skulle ta och skriva lite! Våran vardag flyter på som vanligt, jobb, dagis, umgås med familj och vänner. Igår va vi och firade min mamma som fyllde 42 i lördags. På kvällen körde Fredrik ner till Hässleholm och stannar till torsdag :( Idag har vi städat och tvättat en massa. Sen har vi myst på frukt och tittat på film efter det fick Leo hoppa i badet och sen kvällsmat och sen borsta täder. Han somnade så fort jag la honom ikväll så han va ganska trött :) Jag har duschat och nu ligger jag och tittar på Big Brother! Helt väderlöst att ha 24/7 för jag blir ju helt fast :) Men stör mig på Hanna W!! Kan hon va så på riktigt?? Hon måste väl ändå bara spela??!! Imorgon ska jag jobba 8-14 sen på eftermiddagen kommer Mia (Leos farmor) och hämtar honom och han ska sova där och så lämnar dom honom på onsdag efter jag jobbat klart. Onsdag jobbar jag 8-19 och på torsdag ska jag in till sjukhuset igen och få nya sprutor :) Men mår ju redan mycket bättre så nog hjälper det allt :):) Just att slippa smärtan :) Sen när jag är klar där inne så ska jag jobba 14-19 och när jag kommer hem från jobbet är äntligen min älskling hemma :) Jag är så sugen på att göra en sak nästa vecka men vet inte om jag vågar!! Får nog fundera ett par dagar till. Nu ska jag fortsätta titta på Big Brother en stund till innan jag ska sova :) Jag lovar inte att jag ska sriva snart men ska försöka att uppdatera lite oftare iaf :)

RSS 2.0