31 Juli 2008

Jaha idag har vi varit hos mia och christer så Leo ska få träffa sin farmor och farfar :) Lämnade Ozzy där och lånade deras bil :) Imorgon blir det ju borås djurpark.

Just nu sitter vi hemma hos mamma med jocke, nadja och jossan(fast hon är med sanna i stallet) Jocke ska laga lite mat. Sen ska vi spela lite kort :) Jag handlade på systemet idag. Första gången sen jag fyllde 20. Tyckte inte det va så passande att handla där när jag fyllde 20 va ju gravid då. Ikväll ska jag även ta ett glas vin ! Gott som fan. Har ju inte druckit det på ett år nu. Och jag ammar ju inte Leo så det är inga problem.

Vi skickade en intresseanmälan på en trea i rottne idag. Hoppas vi får den. Men har slutat hoppas nu.

Jag och Fidde har hjälpt mamma och Peter att måla om huset hela veckan :) Blivit skit fint. Kunde ju behövas om man säger så. Va ju inte gjort på typ 15-20 år.

På Tisdag ska jag med Leo till bvc dags för vägning och mätning. Och så ska han få en läkarundersökning.

Har pratat lite med Nina idag :) Trevligt som fan. Måste ses oftare :)

Nähe nu ska jag gå och vara lite social :) Trevlig kväll gott folk.
 

30 Juli 2008

Tyvärr hinner jag inte riktigt med att uppdatera så ofta. Har ganska mycket att göra. Hjälper mamma och dom med deras hus. Målar och snickrar och lite så.. Blir fint som fan :)
I måndags va vi även på tingsryds marknad. Aldrig mer åka dit när det är så varmt. Sen va vi hos fredriks mormor. Hon fyllde 83. Så fick smörgåstårta och tårta.. :)
Idag ska min morfar bjuda på smörgåstårta. Imorgon ska vi nog till min kusins stuga och äta och spela lite spel :)
På fredag åker jag, fidde, leo, mamma, peter, sanna, kenny, cilla, micke, pia, emmeline och viktor till borås djurpark :)

Bilder kommer jag lovar.

24 Juli 2008

Gud så skönt det är att vara i omersberga. Lugnt och skönt.

I måndags va vi och tittade på lägenheten i Åby. Skit fin. Hoppas bara vi får den. Men har nästan slutat hoppas på att vi ska hitta någon annan lägenhet än i vislanda.
Vi skulle varit på bvc idag men så blev det inte bara för att vi är ju i omersberga och fredrik hade inte tid att köra oss till vislanda. Och det går inga bussar till vislanda.
I eftermiddag ska vi åka till morfar. Halva släkten ska vara där och äta mat :) Trevligt som fan..
Skulle bokat datum för dopet igår. Men prästen har semester till den 11/8 så får vänta tills dess. Men så som Leo växer kommer väl han inte i dopklänningen i september :)
Leo har varit så duktig nu i två nätter. Ätit vid elva och sen somnat och sovit till klockan sex på morgonen. Kan bero på att han börjat äta mer. Har ökat från 90ml till 120-150ml. Nu äter han med fastare tider också. Äter va 4-6 timme. Skönt :)

Lovar att jag ska försöka lägga ut lite bilder till helgen. Just nu kan jag inte. Har ingen sladd med mig till kameran.
Nähe nu vill min son ha lite mat.

21 Juli 2008

Helgen gick bara fint. Myket folk va det både lördag och söndag.
Nu är vi i omersberga ska vara här till Torsdag. Skönt. Imorgon kommer mamma och dm och fikar :)

Ställ gärna lite frågor..

Bilder kommer en annan dag !

18 Juli 2008

Leo va jätte duktig inatt. Åt vid halv elva igår kväll sen vaknade han vid halv fem idag på morgonen och då åt han lite sen sov han till åtta. Så lite sovmorgon för mig :)

mamma hämtade mig och Leo vid halv tio så åkte vi till stan. Handlade lite mat och saker till Leo. Handlade även till älsklingen som fyller år imorgon. Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att älsklingen ska komma. Sen ska jag hem och städa. Måste ju vara fint när vi ska ha gäster hela helgen. Fredrik ska även bada leo i och med att jag inte vågar det själv. Sen ska jag själv in i duschen.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se vad klockan är när man är färdig med städningen.

17 Juli 2008

Jaha redan Torsdag tiden springer iväg. Imorgon blir Leo 5 veckor.

Igår bakade jag en massa. 2 vanliga sockerkakor och 2 sockerkakor med kakao. Måste baka minst en till utav varje. Och sen en massa andra kakor till på lördag och söndag då vi ska fira min älskling som fyller 26. Bakar även till dopet som blir i slutet på augusti början på september. Då blir det ju en hel del folk när man bjuder alla släktingar. Vi är rätt många på mammas sida..

Leo är så snäll idag. Fick sova till klockan halv elva. Riktigt skönt. Har inte sovit så länge sen han föddes. Och inatt va Fredrik uppe när han ville ha mat så jag slapp det också.

Idag ska jag inte göra så mycket. Sitter hos min mamma. Min kusin Jessica och hennes man joel och deras dotter Jennifer kommer snart. Så ska sitta och prata lite med dom. Sen ska jag hem och fortsätta baka. Idag blir det syltkakor, bondkakor och snoddas..
Måste även börja städa lite. Skulle behöva tvätta också..

På måndag ska vi och titta på en lägenhet i Åby :) Hoppas vi får den. Marklägenhet med egen tvättmaskin och allt. Fy fan va skönt det hade varit. Och så kan jag gå till omersberga.
 
Nähe nu har jag inte tid mer måste försöka söva Leo.

Bilder kommer en annan dag !

14 Juli 2008

Jaha har inte haft tillgång till internet på en vecka så därför har jag inte skrivit något.
Hänt så jävla mycket den senaste veckan så jag vet inte vart jag ska börja. men vissa saker tar jag inte upp här..
Förra veckan va vi mycket ute i omersberga. Skönt som fan. Ska bo där nästa vecka när Fredriks föräldrar är iväg på semester. Ska bli skönt.
I lördags va jag med mamma, Sanna, Kenny & Cilla hos morfar. Började åska som fan. Och igår insåg vi att det slagit ner i han elskåp för det började typ brinna i ett par elkablar. Men som vanligt tar min morfar allt så lugnt. Han tyckte inte han behövde ringa till en elektriker för det blir så dyrt en söndag så han skulle ringa efter en idag. Snål som han är :)
 Idag ska jag med Leo till Bvc klockan 13:00. Undrar hur mycket han har gått upp nu.. Han växer hur mycket som helst. Hinner inte redigt med. Till och med vissa 62 kläder är för små... Men det klart innan nöjde han sig med 60-90 ml men nu måsta han ha mellan 90-150 ml.
Efter Bvc ska vi ut till min morfar igen. Ikväll kanske vi ska titta på film med Simon. Eller om vi gör det en annan kväll. Beror på när Fredrik kommer hem.


Mammas älskling !

. Mammas älskling !

Blogg

Jaha så har jag gjort som alla andra och skaffat mig en blogg..

Jag blev mamma till en "liten" kille den 13/6-08 Leo Helmer Christer Hansson. Han vägde 4350g och va 55 cm lång. Jag bor med min sambo Fredrik och våran hund Ozzy i en liten tvåa i Vislanda. Vi hoppas på att kunna hitta en större lägenhet snart. Som inte ligger i Vislanda.. På dagarna gör jag de sysslor som måste göras hemma typ städa och tvätta. Inte direkt roligt men som sagt måste ju göras. Är även ute och går rätt mycket. Har oftast med mig ozzy som älskar att gå upp till skogen och kasta pinnar. Under min graviditet gick jag upp 25 kg !! Jag har nu tappat 15 så bara 10 kvar :)
Ja vill ni vet nåt mer får ni fråga.

Idag har vi varit på bvc. Leo väger nu 5390g och är 59 cm lång. Han har alltså gått upp 1040g och växt 4 cm på 24 dagar. Vi sitter just nu hos min mamma. Har precis ätit lite. Ska snart gå hem till Fredrik som sitter och väntar på oss. Blir till att titta lite tv till klockan elva sen ska Leo äta sen går vi och lägger oss..

Skriver mer imorgon. Kommer lägga ut mer bilder sen när jag fört över alla till datorn.Jag, Leo & Fredrik. Nästan hela familjen samlad. Barra Ozzy som saknas.

Nästan hela familjen. Bara hunden Ozzy som saknas. 
Leo

Min älskade son

RSS 2.0