29 Oktober 2009

Jag mår fortfarande ingen bra. Halsen har inte blivit ett dugg bättre bara värre. Nu har jag nog ögoninflammation ¨på båda ögonen!
I alla fall så ringde jag till vårdcentralen innan så ska vara där vid 14:00. Dom ska kolla min hals, öroat och ögonen och så skulle dom kolla om jag kanske har bihåleinflammation. Och sen när hon sagt vilken tid jag skulle vara där så frågade hon om dom fick ta lite prover på mig för svininflensan! För enligt henne lät det som om det kunde vara en början på det!!
Jaja skit samma. Jag känner mig i alla fall inte döende!

Nu ska jag lägga mig på soffan tills jag ska hämta Leo på dagis vid 13:30.


28 Oktober 2009

Fy va jag känner mig dålig idag! Har ont i halsen och ena örat. Mitt högra öga svider och rinner! Jag fy! Ska nog gå och lägga mig en stund på soffan under en filt och titta på en film!

27 Oktober 2009

Idag sover vi inte länge =) Idah ville Leo upp vis klockan fem i sju. Så det va bara att stiga upp och se glad ut =) Han fick sin vällng och nu springer han runt här och busar!
Han sover jätte bra inne på sitt rum i sin säng!

Igår gjorde vi inte så mycket. Satt och tittade på tv. Jag skulle tvättat men jag orkade inte det så ändrade min tvättid tills imorgon. Vi gick och la oss vid lite över nio.

Idag ska vi bara äta lite när Fredrik kommer hem sen ska vi åka in till stan med brio bagnen. Den gick sönder i plastfästet igår! Åhh blir så arg! Tur att jag har två vagnar! Så får se vad det kostar att laga det. Hoppas det inte är för dyrt bara. Tycker om den vagnen så mycket så den ska lagas..

Nähe nu ska vi göra oss klara för dagis.

26 Oktober 2009

Nu har jag inte hunnit med att skriva! Ska berätta lite kort om vad vi gjort

I fredags gjorde vi inte så mycket på dagen. På kvällen kom Sanna, Joel och Ronny! Vi åt tacos och tittade på idol. Väldigt gott och mysigt fram tills klockan tio då några jävla snorungar kastar massa grus på mina relativt nyputsade fönster. Jag öppnade balkongdörren och skrek lite fina ord på dom. Fredrik och Ronny sprang ut och försökte hitta dom. Tillslut fick dom syn på några killar utanför fritidsgården som såg lite nervösa ut och det visade sig lite senare att det va dom. Fredrik och Ronny jagade dom lite så dom va helt livrädda sen. Jag hade ju kunnat tänka mig at sådana här "busstreck" gör ju bara 9-10 åringar men det visade sig att dessa pojkar är 13-15!! Väldigt omoget!!
Men nu vet vi ju i alla fall vilka det är så ser jag dom nere på byn så ska dom få höra. Och dom ska få följa med och putsa mina fönster sen ska det tas ett snack med deras föräldrar!!

I lördags va vi ute i Ormesberga en runda. Åkte hem vid kvart i fyra. Duschade och gjorde oss klara för att åka till Nisse på kalkonmiddag! Och gud så gott det va! Efter blev det lite kaffe och pepparkakor och lite godis och annat gott! Vi åkte hem vid kvart i tio tiden. Åkte in till stan och mötte Simon där. Pratade en stund och åkte sedan hem.

Igår va vi i Vislanda hela dagen. När vi kom hem tittade vi på gossip girl och vem kan slå filip och fredrik.

Idag vaknade Leo vid kvart över sex Fredrik gjorde lite välling till honom och sen somnade Leo om. Jag vaknade av att det ringde på dörren, min tanke va " vem fan kommer så här tidigt?" När jag tittar på klockan så va den tio i tio =O=O Det va brevbäraren som hade ett paket som inte gick in i brevinkastet som ringde på dörren. Leo vaknade vid tio!
Jag har jätte ont i min hals idag igen!

Nu ska vi äte en sen lunch och sen ska vi gå ut en runda!
Ikväll är det tvätta som står på schemat.

Så god!!

Jag har letat efter en god vit choklad hur länge som helst men inte hittat någon! Det är ju helt omöjligt att hitta. Men så älskar jag ju lindts mörka choklad med mint i och sa hade dom tag 2 för 30 kronor och då fick jag syn på att dom hade en vit choklad med vanilj! Åhh herregud säger jag bara va god den är!! Den slår den mörka chokladen! ÄNTLIGEN har jag hittat en vit choklad som går att äta.


Detta är den mörka jag alltid köpt





Oxh detta är den vita chokladen! Alla ni som älskar vit choklad köp den! Helt underbart god!


23 Oktober 2009

Idag fick jag ett ryck och städade hela köket och plockade undan all onödig skit osm låg överallt. Så nu ser det ut som ett kök =) Och som ni kanske förstår så mår jag mycket bättre idag. Lite snuvig bara men ingen feber och inte trött..
Flyttade även Leos säng från vårat sovrum in till hans rum. Blev jätte bra inne på hans rum nu. Och han somnade gott i sängen efter middagen. Nu ska jag bara försöka jaga tag på två grindar som vi kan sätta i öppningen in till köket och tv rummet. När jag har inhandlat två grindar så plockar vi bort ena gavlen på han spjälsäng och sätter dit den lilla brädan så kan han komma in till oss när han vill. Men som sagt i och med att han är en liten apa måste jag hitta två grindar så han inte kommer ut i köket och tv rummet. Det löser sig nog! Men ni kan väl hojta till om ni har eller känner någon som har grindar dom behöver bli av med!

Annars idag händer inte så mycket! Det regnar i Rottne. När Leo vaknat så ska vi gå till affären och handla en massa. Och ikväll ska vi tvätta mellan sju och tio så ska bara sitta hemma och ta det lugnt och titta på idol!

Nähe nu ska jag ta mig an vårat sovrum!

22 Oktober 2009 - AJ!!!

Fy va jag känner mig dålig! Har nog ganska hög feber nu. Sitter fullt påklädd med raggsockar och tjock tröja och täcke ändå fryser jag. Sen efter en liten stund börjar jag svettas och få klä av mig och sen blir det kallt igen. Så har det hållt på hela eftermiddagen.
Ska ringa och höra med min kära sambo om han vill stanna till på apoteket och köpa ibumetin och nässpray! Har bara alvedon hemma och dom är skit!! Fattar inte varför vi köpt alvedon!! Kan nog va så att jag köpte dom när jag fick ryggskott sist för man får bara äta alvedon ihop med dom värktabletterna! Aja skitsamma hatar i alla fall alvedon! Ibumetin is the shit =)

Idag tänker jag inte laga någon mat tills Fredrik kommer hem! Det får han fixa sen! Orkar inte göra någonting! Leo är pigg och glad idag och hur busig som helst! Han vill då inte ligga jämte mig på soffan och titta på tv! Så jag har så snällt fått sitta på hans rum i 1 timme nu! Men vad gör man inte för dom små?

Nu ska jag ta Leo och lägga honom i sängen och hoppas på att han vlll vila en liten stund!

Kom på innan att jag har ju fått pengar idag =) Alltid något att glädjas åt!
Måste in till stan någon dag innan den 8 November. Ska köpa en fars dag present till Fredrik från Leo! Hmm undrar vad bara? Kanske har en aning!

Nähe vila va det!

Usch nu blev det varmt igen!!


22 Oktober 2009

USCH!! Jag mår inget bra alls idag! Ont i hela kroppen och tror nog jga har lite feber! Inte gjort ett skit idag. Legat under täcket i soffan med en varm kopp te sedan klockan tjugo i nio.

Nu ska jag gå och hämta Leo. Hoppas på att han kan vara snäll mot mig idag och vara lite lugn. Men det är väl ingen större risk. =)

21 Oktober 2009

Idag fick Leo gå till dagis. Han är inte kletig i ögonen längre och han har ju ingen feber. Och dom på dagis sa att det va lugnt. Han blev helt överlycklig när vi kom in på dagis. Han kastade av sig mössan och jackan och blev arg när han inte fick av skorna. När jag tagit av honom skorna sprang han in och gav mig en slängpuss i farten =) Så söt är han.

Vid halv tio ska jag gå en runda med Ozzy. Sen vid tio ska jag gå ner till Folke och köpa olja till utemöblerna och kolla om dom har batterier till Fredriks internetdosa. På ica har dom varit slut skit länge.

Ikväll ska jag och Fredrik på föräldrarmöte. Mia och Crister kommer vid kvart över fem tiden och ska passa Leo under tiden.

Usch jag känner mig inte riktigt bra idag. Tung i huvudet och ont i halsen! Är väl min tur att bli sjuk nu!!

Bilder

Leo innan han klippte sig:









Leo efter han klippt sig:











Min förlovningsring:





Lägger inte upp så mycket bilder här. Dom flesta kommer upp på min bilddagbok  http://bilddagboken.se sök på ttiina så kan ni se mina bilder

20 Oktober 2009

Idag vakande Leo vid kvart över åtta. Jag steg upp redan vid åtta. Jag ringde till dagis och sa att han inte kommer idag! Ännu har han ingen feber. Så har han inte någon feber ikväll heller så får han gå till dagis imorgon!

Jag har precis rensat bland Leos leksaker och kläder. Tagit bort alla leksaker han inte använder. Och så rensade jag ut en massa 80 och lite 86 kläder. 80 kläderna skulle jag rensat bort för typ 6 månader sedan men jag har inte tänkt på det! Men nu är det gjort och så fick jag ihop så den nedersta lådan i byrån blev ledig så Leo har nu alla sina bondgårdsdjur, puzzel, böcker och lite annat smått.

Idag står det inte så mycket på schemat =) Mysa och ta det lugnt =)

Nu ska jag göra en fruktsallad som vi ska mysa med till Pettson & Findus


Svar till Hanna

Hanna om Leo sjuk:
Hej!
Kan du inte lägga upp lite bilder?
Jag vill tex se Leos nya frissa :) Och så skulle jag vilja se din/era förlovnings ringar.

Hoppas jag kan få se en bild av dom i alla fall :)

Ha det bra

KramKram


Svar:
Jo jag kan lägga upp lite bilder =) Ska försöka hinna med det i eftermiddag när Leo sover =)

Leo sjuk

Ja vi va ju hos doktorn innan. Dom stack han i fingret och han sa inte ett ljud min duktiga kille. Han har ögoninflammation i båda ögonen, lite svagt röd i högra örat och så har han lite feber. Han fick lite alvedon av mig innan så nu är han piggare och sitter på sitt rum och leker.

Jag skulle behöva komma ut en runda och gå. Men vill inte asa ut Leo om han är sjuk så får vänta tills Fredrik kommer hem. Imorogn blir det i alla fall inget dagis för Leo. Har han feber imorgon också så blir det inget dagis på onsdag heller. Men skulle han inte ha feber imorgon kan han gå på onsdag!

Idag har jag sökt jobb på Maxi i Älmhult. En bra bit men det går ju tåg från stan så det skulle nog fungera. Dom kan ju i alla fall inte klaga på arbetsförmedlingen att jag inte söker jobb!!

Nu ska jag busa med min lille pojk sen blir det duschen och sen vila lite!

19 Oktober 2009

Igår köpte vi lite gott som vi åt till gossip girl och vem kan slå Filip och Fredrik. Jag tittade aldrig klar på vem kan slå Filip och Fredrik Hade typ 20 minuter kvar men jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag kröp ner i sängen istället.

Idag sov Leo till klockan tio över åtta =O Vad har hänt med honom? Han har ju aldrig sovit så länge innan! Fast jag ska inte klaga för det är rätt skönt!
Nu ska vi göra oss klara för att gå till vårdcentralen Leo har tid där vid 10:15. Han håller sig för örat och skriker lite då och då har han gjort nu på morgonen och så är han helt kletig i ögonen så en doktor ska få titta på honom!

När vi kommer tillbaka blir det lite fruktmys i soffan och jag ska titta klart på vem kan slå Filip och Fredrik.

Annars idag händer det inte så mycket. Ska gå med Ozzy sen och så ska vi gå och handla lite saker hos Folke. Ikväll ska vi tvätta =( Inget roligt men tyvärr ett måste!

18 Oktober 2009

Jaha och nu är vi hemma igen!

I fredags åkte vi vid tjugo i fyra. Leo lekte med sina skaer och målade ävern lite. Vi stannade i Tranås och åt så sjukt god pizza! Vi kom upp till Stockholm vid lite i nio. Tittade på idol och snackade. Vi gick och la oss vid halv tolv. Även Leo va uppe länge!

Igår vakande Leo vid åtta. Vi åt lite frukost och sen gjorde vi oss klara förr att åka på dop. Väldigt trevligt. Och vad goda tårtor Nadja bakat!! mmm... Sen hem till Kalle. Mama och dom kom en runda och sen åkte dom och vi åt lite mat och sen tittade vi på speed way. Vid lite över elva gick jag ut för att prata med Tess. Och jag kom in igen runt halv ett. Kröp ner i sängen och la mig.

Idag vaknade Leo vid halv nio =O Varför kan han aldrig sova så länge här hemma? Vi åkte vid tjugo över tio. Stannade i Eksjö och åt. Va hemma runt kvart i fyra. Fredrik och Leo är i Ormesberga och hämtar Ozzy och lämnar sängen.

Haft en helt underbar helg i alla fall! Skönt att få komma iväg!

Ikväll vid sju börjar gossip girl =) Och efter det blir det vem kan slå Filip och Fredrik. Ska väl se om jag kan hitta på något gott vi kan äta!

Måste även säga ett STORT grattis till Alexandra och Peter som ska bli föräldrar! Så glad för eran skull!!


16 Oktober 2009

Leo drömmde nog något hemskt igår för han vaknade och bara skrek och lugnade sig inte när han satt hos Fredrik heller. När han väl va lugn och somnat igen så la Fredrik ner honom i sängen men efter 5 minuter vaknade han i ren panik igen. Så han fick sova mellan oss inatt. Han vaknade vid halv sju idag på morgonen. Han vinkade hejdå till Fredrik och sen bytte vi blöja och gjorde välling.
Nu springer han runt och busar. Han packar upp väskan hela tiden så nu har jag lagt den i våran säng så han inte når den! Allt är nästan färdigt nu. Ska bara packa ner tandborstar, smink och lite andra hygienartiklar sen är packningen färdig. Sen ska jag bara diska och dammsuga. Ska tvätta lite mellan 11:00-15:00 måste ha min abyxor som blev skitiga igår. Men jag hinner ju tvätta under den tiden så det blir bra.
Innan vi åker får jag inte glömma att gå ut med soporna så inte dom står och luktar under helgen!

Fredrik slutar vid 15:00 idag. Så han är hemma kvart över ca så då åker vi ganska så direkt. Senast klockan 16:00 har vi sagt! Sen får man väl stanna mellan fem och sex och äta något och sen får vi väl stanna vid sju tiden när Leo vill ha sin välling. Hoppas han klarar sitta i bilen utan att vara allt för gnällig. Men vi har lite nya leksaker som han ska få i bilen. Och en ny målarbok som han ska få ha att rita i. Det blir nog bra!

Blir nog ingen mer uppdatering idag och vet inte när vi kommer hem på söndag så det blir nog på måndag!

Ha en toppen helg för det ska vi ha!


15 Oktober 2009

Kom precis hem från Ormesberga! Leo har lekt med farmor och farfar en stund och Fredrik har fixat så att vinterdäcken är nu på bilen!
Nu blir det till att packa en massa. Har inte gjort det ännu. Börjar känna mig en aning stressad! Som vanligt när vi ska iväg någonstas så stressar jag upp mig.

Jag va på arbetsförmedlingen innan idag. Gick väl bra. Inget roligt att sitta där och lyssna på en massa man redan vet! Men nu har jag i alla fall sökt 3 jobb till! Så va väl fan om jag inte kan få ett snart!!

Leos klippning gick faktiskt bättre än vad jag väntat mig! Bilder på det får ni nog vänta med tills på måndag! Fan nu kom jag på att jag måste lägga in en massa bilder på usb minnet så jag kan tömma kameran!! Fan ännu stressigare!

Nu hinner jag inte mer!

14 Oktober 2009

Idag steg vi upp vid tjugo över sju. Åt lite frukost och satt oss i soffan och tittade på Vakna! med the voice. Leo satt stilla i ungefär 1 minut sen började han leka. Vid tio över åtta gjorde vi oss klara för att gå till dagis.
När jag kom tillbaka från dagis diskade jag upp det som va sen igår. Och sen satte jag igång att baka chokladsnittar när dom va klara bakade jag havrekakor. Vi ska ha me oss det till dopet på lördag! Men nu är nog allt färdigt tror jag! Jag tvättade dopklänningen igår så nu ska jag bara byta dom blåa banden till rosa men det gör jag nog ikväll.

Imorgon är det fullt schema hela dagen. Vid 8:30 lämnar jag Leo på dagis. 8:55 tar jag bussen in till stan för att gå på möte på arbetsförmedlingen. Tar 12:30 bussen hem. När jag kommer hem ska jag gå en snabb runda med hunden och vid 13:30 hämtar jag Leo. Vid 13:45 ska jag va hos frisören för Leo ska klippa sig! När vi är klara där blir det att gå hem och äta lite mellanmål sedan börja packa. Fredrik ska lägga på vinterdäck på bilen imorgon efter jobbet. Och sen ska vi ut till Ormesberga för att lämna Ozzy.

Så ja. Sysslolös är jag inte =)

Om 2 dagar åker vi =)

Leo 16 månader

Glömde ju bort att skriva att idag blir Leo 16 månader! Snart 1½ år. Gud va tiden springer iväg. Hinner inte med riktigt!

13 Oktober 2009

Igår lagade Fredrik mat. Blev potatis och torsk i ugnen med sås. Gott! Kan fortfarande inte fatta att jag säger att fisk är gott =) Fast ändå rätt bra att jag lärt mig att äta det. vid 19:00 började vi tvätta. Sen gick jag med hunden och så blev det affären en runda också. Sen satt vi framför tvn till klockan 21:55 då jag gick ner och hämtade all våran tvätt. Blev 4 maskiner..

Idag vaknade Leo vid kvart över sex. Bara att stiga upp och se glad ut. Men idag är jag rätt pigg ändå!
Lämnade Leo på dagis vid 8:30 sen gick jag en runda med Ozzy. Nu har jag precis varit på biblioteket och lånat 3 nya böcker. Usch va kallt det är ute idag! Måste verkligen ner i källaren och rota fram min vinterjacka. Räcker inte med en tjock tröja och fleece längre!
Vid 13:30 ska jag hämta Leo och vid 15:00 ska vi tvätta igen! Hann inte tvätta inne klänningen till dopklänningen. Och finns bara tvättid på fredag mellan 11:00-15:00 och det blir inte bra för då hinner den knappt torka tills vi ska åka vid senast halv fyra tiden.

Bara 3 dagar kvar tills vi åker upp till Stockholm =)

Nu ska jag krypa ner i soffan under filten med en kopp kaffe och en bok!

12 Oktober 2009

Jaha nu ska jag uppdatera er om helgen lite.

I fredags åt vi när Fredrik om hem sen åkte vi in till stan och handlade det sista till Kenny. Sen körde vi mot Vislanda. Kenny fick öppna ett paket. Sen tittade jag, mamma, Sanna, Ellinor, Kenny, och Cilla på idol. Cilla somande ganska snabbt men Kenny somnade som först vid halv tolv. Sanna och jag spelade lite kort. Vid halv två tiden började vi slå in alla Kennys paket. Va väl klar vid tre eller något. Sen satt mamma och jag och pratade till klockan fyra då gick vi och la oss.

På lördagen steg jag upp vid fem i åtta och började plocka undan och bakade en sockerkaka och satte den i ugnen och sen åt vi frukost. Sen va det full rulle på städandet och bakandet. Vid halv två började jag och Sanna på tårtorna. Vid två hade alla kommit. Det va mamma, Peter, Sanna, Kenny, Cilla, jag, Fredrik, Leo, morfar, Birgit, Göte, Nisse, Yvonne, Johan och Pontus så det va fullt hus =) Kenny öppnade sina paket och sen fikade vi.
Kenny åkte med oss hem vid sex när vi körde hem. Ronny och Stenemo kom på kvällen vi åt pizza och tittade på Johan Falk. Vid lite över åtta la jag Leo och Kenny. Men Kenny kom snart ut till oss i soffan igen för han ville inte ligga där inne själv. Vid halv tio sa jag godnatt. Va helt slut. Jag och Kenny somnade ganska så snabbt.

Igår så vaknade Leo vid tio över sju så då gick vi upp. Fredrik åkte iväg och skulle fixa en sak till grävmaskinen. Kenny vaknade vid åtta. Vid nio åt vi lite frukost sen vid kvart i tio somnade Leo igen och vaknade vid tolv då Fredrik kom hem. Vi packade ihop oss och åkte ut till Ormesberg där Adreas, Anna och Erik va. Vi åt lite middag sen härjade alla ungarna. Vid tre kom Sara, Adam och Emma vi fikade lite och sen va det fullt ös på alla ungarna igen =) Vi körde hem Kenny vid ca fem tiden på eftermiddagen. Han va helt slut efter ha rusat med alla.
Efter vi lämnat Kenny i Vislanda åktevi till Växjö och handlade lite mat. Sen hem och gjorde hamburgare. Vi skulle tvättat men jag orkade inte. Vi gick och la oss vid halv nio =O Somnade nästan direkt.

Idag vaknade Leo vid kvart i åtta. Så vi har verkligen fått sova ut! Så skönt! Nu på förmiddagen har vi hållt på att städa. Mia kanske skulle komma efter jobbet.

Nu ska jag ställa mig och laga lunch. Blir snabbt och enkelt idag. Falukorv och potatismos.

Oj det blev långt men det blir ju så bara för jag inte uppdaterat på hela helgen =)

11 Oktober 2009

Vi lever! Har bara varit full rulle hela helgen!

!!!

Åhh idag ska nog allt strula tror jag!!

Min mail har varit helt konstig hela veckan. Helt plötsligt i tisdags kom jag inte in med mitt lösenord så jag tryckte på glömt lösenord och fixade ett nytt. Idag kommer jag inte in med det och inte heller med det gamla. När jag trycker på glömt lösenord så står det bara att jag försökt för många gånger?? Fattar ingenting. Hittar inget jävla telfonnummer så jag kan ringa till dom heller! Ska jag behöva öppna en ny mail? Orka hålla på att krabba med alla kontakter jag hade på msn och så!
Jaja får väl se om jag kanske kan försöka fixa det i helgen!

Leo sover det har han gjort i snart 1 timme. Egentligen får han inte sova så mycket längre för då somnar han aldrig ikväll. Men idag är det fredag då gör det inget att han är uppe lite längre! Och det är ju Fredrik som får ta den smällen ikväll =)=) Va snäll jag är =) Han blir nog trött efter att ha lekt med Kenny & Cilla en stund =)

Nu ska jag börja förbereda maten!

Ha en toppen fredags kväll. Det ska jag försöka ha! Trots min otur idag!

9 Oktober 2009

GRATTIS ÄLSKADE LILLEBROR KENNY PÅ DIN 5 ÅRS DAG!! JAG KOMMER OCH PUSSAR OCH KRAMAR DIG SEN IKVÄLL =)

Idag vaknade Leo vid tjugo över fem. Han fick lite nässpray och en flaska välling. Trodde han skulle somna om men ICKE!! Han skulle stiga upp och kolla vad pappa gjorde i köket. Så det va bara att stiga upp så snällt. Vid nio somnade han igen och vaknade vid tio. Då åt han en macka och sen blev det på med kläder. Vi ska snart gå ut en liten runda innan vi ska äta lunch. Ser nästan ut som om det skulle kunna börja regna vilken minut som helst. Men skit i det! Det finns ju regnkläder. Ut ska vi i alla fall annars kommer Leo klättra på väggarna i eftermiddag!

När Fredrik kommer hem ska vi äta lite sen åker vi in till stan för jag ska fixa en liten födelsedags present till Kenny. Sen åker vi till mamma. Fredrik och Leo åker hem sen ikväll och jag ska sova där. Ska hjälpa mamma imorgon inför kalaset!


Ha en underbar dag!

Svar till Tessan

tessan om 8 Oktober 2009: Har Leo fortfarande storlek 92? Kul att ni ska komma upp =)

Svar:
Jag han har både 86 och 92. Men vissa 86 kläder börjar bli lite små så köper bara 92 nu! Vadå?

8 Oktober 2009

Igår va vi en runda i Ormesberga. Men typ bara 1½ timme eller något för sedan blev Leo trött. När vi kom hem fick Leo sin välling och somnade direkt. Jag pratade lite med mamma i telefon. Sen tittade vi på efterlyst sen blev det sängen. Fastnade i en skit bra bok så jag släckte lampan vid typ tolv. Leo ville upp vid sju idag. Jag är skit trött! Men men!
Inatt sov Leo hela natten i sin säng! Det har han inte gjort på hela veckan. Varit jätte gnällig om nätterna och vaknat och skrikit rätt ut. Men inatt gick det bra.

Jag ska gå och handla nu. Ska baka bullar. Först kanelbullar men sen också vaniljbullar. Jag äter inte kanelbullar så måste baka vaniljbullar också! Ska ta med mig hälften av varje till Kennys kalas på lördag! Imorgon åker jag till Vislanda ska sova hos mamma och dom. Leo ska va hemma med sin pappa! 

Vad vi hittar på i eftermiddag vet jag inte ännu.
Ikväll ska vi i alla fall frosta av frysen. Måste kolla vad vi har i frysen också. Har en massa mat men jag har ingen koll alls..
Nähe nu ska jag ta hunden och gå och handla!

8 dagar kvar tills vi åker =) 

7 Oktober 2009

Usch idag regnar det! Jag som skulle gått en rask promenad med hunden. Men dom sa på vädret att det skulle bli finare på eftermiddagen så får väl gå då.
Leo vaknade vid sex idag. Åt sin välling och somnade om och sov till tio över åtta=) Han har blivit så duktig på att sova länge! Vi åt lite frukost och klädde på oss sen lämnade jag Leo på dagis och nu sitter jag här. Ska fixa det sista med alla våra foton. Satte in och ändrade om i våra album men måste köpa 2 till. Sjukt va mycket kort man har. Ska även sätta mig och beställa hem lite mer.

Igår hade vi en riktig städdag! Vi va ner i källaren och fixade så vi fick in allt och det blev snyggt. Sen fick Fredrik ett ryck och rensade garderoberna och städskåpet så det blev snyggt och mycket plats över =) Jag tvättade igår också!

Nu ska jag fixa lite.

9 dagar kvar till vi åker =)

Svar till Tessan

tessan om 6 Oktober 2009: Ni verkar vara många som ska upp?
Vi är inte bjudna.


Svar: Jag vet inte riktigt vilka osm ska upp. Blir jag, fredrik leo och mamma och dom och morfar. Sen vet jag inte om Kent och Yvonne skulle med upp.
Nej alla i släkten va inte bjudna blev bara den allra närmsta tror jag. Fanns bara plats för max 35 personer i lokalen. Ann-Sofie och dom andra är inte heller bjudna!


6 Oktober 2009

Grattis till Anna som fyller 4 år idag.

Igår så städade jag vårat sovrum och Leos rum riktigt. Även skurade. Efter vi ätit vid fem tiden åkte vi in till stan och handlade. Först citygross sen lindex och när vi va klara där kom jag på att vi glömt lite saker att handla så fick bli en runda på maxi också. Måste köpa välling idag. Den är mycket billigare här på ica än inne i stan.
När vi kom hem gick jag med hunden och Fredrik packade in alla varor på plats. Sen satte vi oss i soffan och tittade på tv. Blev sängen vid halv tio och jag somnade nästan direkt.

Idag steg vi upp vid åtta =) Gud så skönt fast jag är ändå trött. Tycker jag alltid är trött. Vet inte vad det är!
Jag har städat hallen och badrummet nu så nu väntar jag på att det ska torka så att kag kan sätta tillbaka alla saker på plats sen blir det att städa köket och tv-rummet. Efter det ska jag gå en runda med hunden sen ska jag fixa med våra fotoalbum så jag får in dom kort jag har liggandes. Ska även flytta över alla foton från kameran till ett usb minne. Har lite mer än 2000 bilder på kameran så jag kan bara ta ca 100 bilder till. Jag har flyttat över dom till datorn men vågar inte tabort dom från kameran. För tänk om datorn går sönder och bilderna försvinner. Nej det vill jag inte riskera!

Nu är Johannas dop present fixad också. Om 10 dagar åker vi till Stockholm =) Gud va skönt det ska bli. Morfar ska åka med oss upp och vi ska sova hos Kalle även morfar. Ska bli trevligt!


5 Oktober 2009

Har inte suttit vid datorn i helgen därför har det heller inte blivit någon uppdatering. Men ska skriva lite kort vad vi hittat på.

Fredag: På dagen va jag ju med Ann-Sofie i stan och handlade en massa. Ronny kom på kvällen och vi lagade tacopaj och åt det till idol. Fy fan säger jag bara. Juryn måste ju vara döva! Nicklas? Fanns ju dom som va mycket bättre. Moa och Sabina tyckte jag om jätte mycket. Och Camilla hon gjorde bort sig igen och förstörde en bra låt! Efter idol åt vi lite chips och så tittade vi på Johan Falk gsi gruppen tror jag den hette. Bra va den i alla fall =)

Lördag: Åkte in till stan igen =) Handlade lite tallrikar, bestick, muggar, grytor och annat till Leos lilla kök. Va även och köpte ett bord med två stolar så nu har han ett riktigt litet kök. Han sitter där inne nästan hela tiden =) Fredrik handlade ett par jeans och skor. Efter det åkte vi till mamma. Hjälpte henne att baka äppelpaj. Mumma va gott det va! Vid lite i sju åkte vi till Ormesberga där Leo skulle vara till söndagen. Han somnade i bilen och hade sovit tills på morgonen =) Jag, Fredrik och Ronny va ute och åt på kvällen sen åkte jag och Fredrik hem. Tittade på en film sen blev det sängen.

Söndag: Jag vaknade vid nio och Fredrik vid halv elva. Under tiden Fredrik sov tittade jag på ghosts of girlfriends past. Helt okej film. Sen blev det duschen och göra oss klara för 4 års kalas. Vid tolv åkte vi ut till Ormesberga med fin kläder till Leo. Vid halv ett satte vi oss i bilen mot Växjö till fam. Isenberg. Väldigt trevligt och god mat. Och så fick jag ju gosa med lilla Emma. Åkte hem vid fem tiden. Hämtade Ozzy i Ormesberga och sen åkte vi hem. La oss på soffan och tittade klart på en film och sen tittade vi på the last house on the left. Riktigt bra faktiskt. Han kan ju skräck filmer vara så overkliga men det va inte denna.

Idag vaknade vi vid tjugo över sex. Ska snart klä på oss och gå ut en runda. Ska gå till affären och skicka iväg ett kort ochnågon liten sak till Anna som fyller år imorgon.


Ha en bra dag!

Bilder

Till Leo blev det detta:


                    


Till mig:




Denna ska Kenny få i födelsedagspresent:





Ja det va allt.
Dom mörka jeansen ska Leo ha på sig på dopet den 17/10 och även den vita bodyn med en röd/vit rutig kortärmad skjorta utanpå. Och ny snaggad i håret kommer han vara. Han kommer vara så snygg =)


Handlat

Ja nu har vi varit hemma i 1½ timme ungefär. Leo har varit super duktig. Först va vi på ett ställe jag inte kan nämna för allt är hemligt ännu =) Men jag är glad =)=) Sen ner till stan gick en snabb runda på stan. Typ 45 minuter =) Handlade lite till Leo. Kommer in bilder på allt sen. Sen körde vi upp till samarkand och åt på McDonalds se in på lindex Ann-Sofie handlade en skit mysig tröja. Sen bort till hm. Jag handlade ett par byxor till mig, en batman tröja till Kenny som han ska få i födelsedagspresent, 1 body till Leo och 2 par byxor till Leo. Sen körde vi hem.
När vi kom hem åt vi lite mellanmål och jag hamnade nu här men ska snart plocka undan lite här hemma.

Ikväll kommer Ronny hit blir väl att vi äter lite god mat och snacks och tittar på idol. Så mycket mer tror jag inte händer. Men jag är faktiskt sugen på att sitta hemma och mysa.

Imorgon åker vi till Vislanda till mamma och dom.

På söndag ska vi till Fredrik systerdotter som fyller 4.

Ska kasta in ett inlägg på allt jag handlat snart

2 Oktober 2009

Blir ett snabbt inlägg. Igår tvättade jga på kvällen annars hände det inte så mycket. Eller jo jag lagade ju maten igår =) Blev biff, potatis, sås och grönsaker. Gick väl sådär. Maten blev god men jag brände mig som fan. Gör svin ont! Men men det går väl över någon gång.

Nu ska vi börja göra oss klara. Ska packa skötväskan och sen ska vi klä på oss och fixa. Sen kommer Ann-Sofie och hämtar oss. Blir en hel dag på stan =)

Ikväll händer nog inte så mycket. Känner för en hemmakväll med filmoch mys. Så får det nog bli!


Ha det bra!

1 Oktober 2009

Idag är det Oktober då. Ja det får väl gå det med. Men tycker inte om hösten. Det bara regnar och blåser hela tiden. Tacka vet jag vintern då kan man ju i alla fall vara ute!

Idag steg vi upp vid sju. Satt och myste i soffan och sen klädde vi på oss och gick till dagis. Efter det fick det bli att gå en rask promenad med hunden. Tänkte jag skulle passa på för solen lös ju. Men när jag kommit ungefär halv biten jag då öppnar sig himlen!! Och jag blev helt genom blöt. Hem och klä av sig allt och hänga upp det sen in i en varm dusch. Så kanske kan jag slippa en förkylning? Kan ju hoppas i alla fall.
Sen har jag inte gjort så mycket. Plockat lite här hemma. Pratade med Ann-Sofie innan så imorgon kommer hon och hämtar mig och Leo på morgonen så åker vi in till stan. Ska köpa en massa saker till Leo. Typ en jacka, vantar och en mössa. Wictoria hade köpt en fin mössa till Sebastian såg jag i hennes blogg och den såg väldigt bra ut så får nog bli en sådan. Ska även se om jag kanske kan hitta något till ig själv.
Nu har det varit uppehåll här i en timme så jag hann med att ut och jogga en runda till och med och så när jag ändå va ute gick jag in på banken och fixade lite ärenden. Så nu är det fixat =)

Ska snart gå och hämta hem min lillfis från dagis.

Ikväll blir det att tvätta. Ska vika all tvätt från i tisdags också. Till mat idag blir det att göra biffar och koka potatis med lite brun sås till det och grönsaker också. Mums!

15 dagar kvar tills vi åker till Stockholm =)

Ha det bra!

RSS 2.0