27 Oktober 2008

I fredags fick jag lite extra pengar sen jag va arbetslös :) 5300 ! Så skönt. Och idag fick jag 8500 :) Och nu har jag betalat räkningar och så, åndå har jag 6500 kvar :) Så på lördag blir det att åka till Jönköping och gå på ikea :) Köpa ny soffa och lite så :)

I fredags kom vi hem från omersberga. Dom nya tapeterna blev riktigt snygga. Men blev till att städa lite. Dom som varit där hade varit jätte duktiga på att städa efter sig. Men va ändå lite slipdamm överallt. Men blev glad att det blev så bra.

I lördags va jag på tjejmiddag. Riktigt trevligt och god mat. Tack tjejer :)

Igår va vi i stan och handlade. Det va vi även i lördags så nu har vi mat så vi klarar oss i november.

Imorgon kommer min älskade syster. Hoppas hon kan stanna tills på torsdag !

Nu har jag inte tid mer. Ska fika med svärföräldrarna!

Ha det bra !

23 Oktober 2008

Denna veckan har varit total kaos.

I måndags vid 21:30 fick vi åka in med Leo till barnakuten. Han har sådan hosta så han får knappt någon luft. Så han fick andas lite i en mask. Och fick lite medicin.  Va hemma mitt i natten :( Segt som fan att komma upp på morgonen. Men Leo ville ju upp vid sju så det va bara att stiga upp.

I tisdags åkte vi in till stan. Träffade Nicole och Thilian. Jag köpte en pyjamas till Leo. Sen köpte jag tights, tunika, linne, armband och lite trosor till mig själv. Har inte handlat kläder till mig själv på ett år.. Så nu har jag kläder till på lördag då det blir tjejmiddag :):):) Ska bli så roligt.. Leos hosta ville inte ge sig. Så vi fick åka upp till barnakuten igen. va där vid 17:00. Han fick andas och fick ännu mer medicin. Kom hem vid 21:00.

Igår kväll blev han sämre igen. Och nu har dom hittat felet :) Luftrörsinfektion.. Skönt att veta. Så nu har han fått ännu mer medicin. Inte det enklaste att få i honom. Och nu värkar det som om han är på väg att bli bättre.

Igår "flyttade" vi ut till Omersberga. Ska bo här i ett par dagar. För idag vi 07:00 kom dom till våran lägenhet och ska börja tapetsera om :) Skönt och ha det färdigt.

Så idag blir det till att ut och gå en lång runda. Lite kallt ute bara så man måste klä på sig rätt mycket :)

Nästa vecka kommer min älskade lillasyster till oss i Rottne och ska sova där :) Mys :) Får väl hyra några filmer och laga lite god mat :)

Nu har jag inte tid med det här mer. Ska ut och umgås med min älskade son..

Ha det bra !

19 Oktober 2008

Jaha. Längesedan jag skrev här. Men vårat internet har tyvärr inte kommit igång ännu !

Förra lördagen va vi hos mamma och firade Kenny som fyllde 4. Och på söndagen kom Mia,Christer, Sara, Oskar, Adam, Jenny, Andreas, Anna och Erik hem till oss. Så vi bjöd på lite mat. Och Sara hade med sig katten till oss. Våran lilla Majsan :)

I tisdags va jag på föräldrargruppen i Rottne. Jätte roligt va det. Så nu har man träffat lite folk att umgås med :)

I helgen har det varit lugnt i fredags kom mamma och dom och igår va vi i omersberga en runda. Sen va vi bara hemma. Åt lite tacos och godis. Sen gick vi och la oss klockan nio. Skit skönt att få sova. Leo har inte sovit så bra denna veckan. Vaknat 7-9 gånger på nätterna. Men i natt sova han hela natten :) Och nu är jag i Vislanda hos mamma. Fredrik är ute i omersberga han och Jimmy skulle ut och jaga vildsvin. Så får vi mer mat. Gratis :)

Förra tisdagen (7/10) Va vi på bvc. Våran "lilla" pojk väger nu 8340g och är 69cm lång :) Ska dit den 4/11 igen. Han lär har växt nån cm till det märks på kläderna :)

Inte konstigt att han växer. Han äter ju en massa mat nu! Och det tycker han är jätte gott. Speciellt banangröt.

Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera så fort vi fått vårat internet.

Ha det bra !


6 Oktober 2008

Ja i lördags gick flyttlasset till Rottne :) Har bara två kartonger kvar att plocka upp. Och det är filmer i den ena och Leos dopsaker i den andra. Så snart är allt påplats. Mamma, Peter. Kenny & Cilla va ute hos oss i lördags och hjälpte till.
Men måste säg TACK till Jimmy som hjälpte oss hela dagen.

Leo har även fått ett eget rum. Det går skit bra. Han sover där inne hela nätterna. Så duktig är han min stora pojk.

Igår va vi inne i stan hos Jenny, Andreas, Erik & Anna. Anna fyller 3 idag så vi firade henne igår. Jenny och jag sa att vi ska börja umgås lite mer nu när det inte är så långt att åka.

Idag har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och varit ute en runda. Har inte gått vilse ännu :) Ikväll ska jag tvätta :( Bläää va det är tråkigt. Men måste verkligen..

Imorgon vid 15:30 ska vi vara på bvc :) Se hur stor min pojk har blivit nu :)

Ha det bra !

1 Oktober 2008

Ja idag får vi nycklarna till den nya lägenheten.. :) Så idag går första flyttlasset.. Både tråkigt och roligt. Tråkigt för att jag kommer sakna mamma med familj och Nicole & Thilian. Roligt för att träffa nya människor och slippa vislanda !

Nästan allt är packat nu. Ser ut som kriget hemma hos oss.. Men men..

Just nu sover min ögonsten. Han somnade när jag matade honom. Så det va bara till att lägga in honom i sängen :)

Jag har så j*vla ont i mitt knä. Fattar inte vad jag har gjort.. Helt svullet. Aja det går väl över. Om 52 dagar blir jag 21 :) Då blir det utgång hade jag tänkt mig. Om Anno vill följa med :)

Ha en bra dag !

RSS 2.0