29 September 2008

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har så mycket att göra och tänka på just nu..

I fredags va vi inne i stan en runda. Alltid lika trevligt att umgås med grabbarna i garaget.

I lördags va vi ute i omersberga. Sara och Adam kom också dit. Så trevligt. Adam är ju bara för söt och rolig. Adam är Fredrik systerson om ni undrar. Fredrik, Ronny & Jimmy höll på att gräva upp åkern bakom ladan. Fredrik & Jimmy ska ha sitt sågverk där sen. På kvällen blev det Akropolis. Jag, Fredrik, Leo, Ronny, Robban & Anton. Gott !! Leo är ju verkligen ingen unge man behöver skämmas för att ta med sig. Han sa inte ett ljud. Han satt där och tittade på alla. Och flörtade med damerna bakom :) Sen fick han lite mat sen somnade han. Sen drog vi till Konga det skulle vara race där. Men vilket pissrace ! Så vi åkte hem istället.

Igår va jag och min kära syster inne i stan. Startade nere på stan och handlade lite. Sen gick vi upp till family house och sen vidare upp till maxi. Handlade nya kläder till Leo för typ 800. Så nu har han lite nya kläder i alla fall. Jag köpte även födelsedagspresent till Anna som fyller 3 om en vecka. Så vi ska dit på söndag och fira henne. När i åker hem på söndagen så ska vi köpa en massa saker till katten som vi ska hämta på måndagen.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag säger hejdå till tattarlanda som Fredrik tycker Vislanda ska heta egentligen :) Fast vi börjar flytta lite saker redan på onsdag. Så det är bara om 2 dagar. Och jag som inte har börjat packa ännu :) Bara rensat en massa skit som ska slängas.

Min stora son håller nog på att växa igen. Han åt 210ml vid 3 inatt och sen åt han 180 ml vid halv sex. Vid 7 åt han 180 ml till. Vid 10 åt han 210ml Och för en halvtimme sen satte han i sig 210ml till :) Men det märks i och för sig på kläderna. 68 kläderna börjar bli lite små. Så igår köpte jag allt i storlek 74. Våran stora pojke :) Igår satt han själv i sängen jätte länge till han såg sin åsna och skulle ta den. Då välte han :) Han är ju bara 3½ månad..

När vi har flyttat till Rottne kommer vi även att få en data av Mia & Christer så då kan jag börja uppdatera oftare :)

Ha en bra dag !

26 September 2008

Jaha du ska inte anklaga Sanna för lite till ? Tycker du ska vara tyst om att vara falsk och hatad av alla.. Du pratar ju bara om dig själv !

Jaha ändrade planer på flytten det blir inte den 3 det blir den 4 ! Så vi flyttar om 8 dagar :) Både roligt och itne roligt. Kommer sakna mamma och dom. Och Nicole ! Vem ska jag sitta och prata med nu ? Får väl hoppas på att jag träffar nån i Rottne som går hemma. Annars får jag väl åka in till Jenny inne i stan.

Ikväll blir det en film sen in till stan en runda.

Imorgon blir det Omersberga. Skönt !

Orkar inte med Vislanda !

Ha en bra helg !

24 September 2008

Just nu sitter jag här vid datorn med min otroligt glada son. Han babblar hur mycket som helst. :)

Igår va Nicole & Thilian hos mig. Trevligt.. På kvällen kom Ronny.

Idag blir det ganska lugnt. Ska ut till min morfar här snart.

Måste åter igen säga att jag hatar tattar hålan vislanda. Att folk aldrig kan lägga ner sitt skitsnack. Men det finns två i vislanda som kan räkna med att bli anmälda inom en vecka.. GO SANNA!! Inte mer än rätt. Det värsta är att den ena är över trevlig mot sanna när dom möts. Men sen går det bra att sitta över typ bilddagboken och snacka massa skit !

Aja om 9 dagar flyttar vi :) JIPPIE !! Jag är skit glad att äntligen få slippa denna hålan. :):):) Även om man kommer sakna vissa. Typ mamma med familj och Nicole & Thilian.

Ha en bra dag !

22 September 2008 -- J*vla håla !

Kom på att jag glömde säga att vi mötte vissa personer på marknaden. Mig tittade dom inte på men sanna stod dom och blängde på. Hur moget är det då ? Ena är 60 och den andra är typ 38. Stå och blänga på en som är 16 ! Men lite respekt bär jag nog med mig i och med att hon(på 38) som skällde ut mig och mamma på dagis en gång och va så j*vla häftig inte ens vågade titta på mig. Sen sonen i familjen är väl typ 14 eller 15. Han tittade inte på mig men han stod och blängde på mamma och sanna i affären ! MOGET AV ER ! Ni säger till oss att lägga ner. Och det har vi verkligen gjort. Men vill ni vara så omogna och skämma ut er ännu mer för vislanda så gör det. VARSÅGODA !

Sen fick mamma höra en sak. Som jag bara blir så förbannad av att höra. I och med att jag inte vet att det är sant.. Hon festade men hade inte sitt barn hos sig. Så det skitsnacket kan du lägga ner på en gång..

ÅHHHHH!!! Det ska bli så skönt att slippa denna håla !

22 September 2008

Ja om exakt 2 månader fyller jag 21 :)

I fredags va jag i stan. Gick med Sanna Nicole & Sabina. Trevligt ! Jag köpte en Jacka, mössa, tossor och vantar till Leo. Det börjar ju faktiskt bli lite kallt ute. Så det va ett måste. På kvällen kom Ronny & Rask upp. Trevligt att träffa Rask lite. Inte så ofta man träffar honom. Men han va lika rolig som vanligt :) Måste även tacka jocke för det fina kortet..

I lördags gick jag Fredrik Leo Sanna Cilla & Kenny på marknaden i typ 30 minuter. Handlade en fin tjock tröja till Leo, lite godis och gräddbullar :) Cilla & Kenny fick leksaker godis och ballonger. När vi varit där gick vi till mamma och fikade en snabbis. Sen hem och började göra oss fina för kvällen. Vid tio över fem åkte vi från Vislanda till Omersberga. vid tio i sex körde Mia mig Fredrik & Leo till Örs klubbstuga. Där Martin hade 30 års fest. Mycket trevligt. God mat och mycket skratt :) Vid tolv började alla bli så fulla och då även vreds musiken upp för mycket. Så vi ringde efter Mia som kom och hämtade oss.

Leo vaknade vid sju på söndagen. Men Mia tog honom. Så jag och Fredrik sov till klockan elva. Fy fan va skönt :) Sen va vi där till tre ungefär. Sen åkte vi till City gross och handlade mat och allt nödvändigt för hela veckan. Sen åkte vi till gvg och hyrde tre filmer. Sen hem och gjorde lite mat och tittade på film. Jag såg den första filmen den andra såg jag halva. Så jag somnade vid typ kvart i åtta. Så nu känner jag mig ganska pigg faktiskt. Fått sova ut :)

Idag blir det ganska lugnt. Ska till Alvesta med mamma en runda sen. Och ikväll ska jag tvätta och umgås med min fantastiskt underbara och älskade pojkvän.

Om 11 dagar flyttar vi :) Anna(Fredrik jobbakompis fru) lovade mig att hon skulle komma till mig då och visa mig runt i Rottne :) Tack ! Kan behövas. Blir även närmare in till stan. Så då kan jag börja umgås med Jenny :)

Ha en bra dag !

18 September 2008

Förlåt alla för den dåliga uppdateringen. Men Leo har varit jätte sjuk så jag har har lagt all min tid på honom och inte till datorn. Idag mår han mycket bättre men är fortfarande snorig. Va riktigt otäckt på måndags kvällen då kunde han knappt andas. Han har fortfarande hosta och mycket slem i halsen.

I måndags va vi på bvc. Han fick sin 3 månaders spruta. Han pep till lite när hon stack in nålen sen bara skrattade han åt henne :) Så duktig är han min son. Hade inte gått upp så mycket i vikt nu. Han väger nu 7650g och är 67cm. Så ingen mening att köpa några 68 kläder. Köper 74 istället. Så han har gått upp 150g och växt 3cm på två veckor. Mycket på längden men knappt något på vikten. Men som bvc läkaren sa. "Han kan ju inte gå up 500-1000g varje gång".

I tisdags va vi bara hemma och tog det lugnt. Min stackars pojk hade så svårt att andas så vi givk till bvc. Hon hämtade en läkare som lyssnade på honom. Fick lite slemlösande sen fick vi gå hem. Hon sa att om det blir så igen ska vi åka in till barnakuten. På kvällen fick Leo smaka lite majspure. Och det tyckte han va jätte gott.

Igår va vi också bara hemma. När Fredrik kom hem gick vi ut en runda. Gick upp till skogen och Fredrik kastade pinnar til Ozzy. Tyckte han va skit skoj. Min kusin va även hos mig igår.. Hon ska flytta till vislanda samma helg som vi flyttar till rottne :( Tyväär har det tagit slut mellan henne och Tobbe :( Men men. Hon verkar kunna leva ändå :) Leo fick även lite majspure. Lika gott då med :) Och självklart får han lite pärondryck till med, ännu godare :)

Idag har vi inte gjort så mycket. Leo har varit lite grinig. Glömde att säga att jag börjar varje morgon(07:25) med att titta på RixMorronZoo.. Finns ju inget bättre radioprogram. Toppen att det blivit tv.. Verkligen älskar det :) Idag fick Leo lite banangröt till frukost. Och det tyckte han va gott :)

Imorgon blir det till att ta det lugnt. På lördag är det marknad. Ska ner och se om jag kan hitta nåt till Leo. Tror Sanna skulle gå med mig. Tror hon sk ata med sig Kenny & Cilla. Sen på kvällen ska vi på 30 års fest :) Trevligt ! Så vi ska sova ute i Omersberga.

Oj vilket långt inlägg :)

Ha en bra dag !

12 September

Idag steg jag upp vid 06:00. Myste lite med Fredrik och gav Leo mat. Sen la mjag mig så satt Fredrik och pratade med Leo en stund. Sen fick han ligga jämte mig. Han somnade igen vid sju typ och så msov vi till tio :) Skit skönt.
Ikväll blir det nog stan som vanligt.

Imorgon blir Leo 3 månader ! Tiden går för fort.
Imorgon ska vi även ha myskväll. Hämta kinamat och glo på film. Det är inte för ofta vi gör det :) Ska bli mysigt.

Ha en bra dag !

11 September 2008

Igår va Leo inte som han brukar. Han sov hela dagen vaknade ibland och åt lite men somnade sen igen. Idag är han mycket bättre. Tror det är hans tänder som spökar. Upptäckte igår att han är på väg att få en till. Satt även och pysslade med fotoalbumen. Så nu har jag fått in alla bilder. Satt dom i ordning också. Så allt från den 13/6 till den 1/9. Blev verkligen skit bra. Men måste nu köpa fler fotoalbum. Finns bara 2 platser kvar i det ena albumet. Så det blev 198 bilder igår..

Idag började vi morgonen med top model och sen ut en runda. Just nu sitter jag hos mamma. Men ska snart gå hem. Ska tvätta i eftermiddag :(  Vid sjuk ikväll är det träning som gäller :) Så man kanske kan gå ner dom sista kilorna.

Ska även försöka skriva tack korten idag med.

Ha en bra dag !

9 September 2008

Igår va det mys med familjen :) Så skönt att det bara va vi. Annars brukar alltid ronny eller robban vara med när vi tittar på film. Ibland är det skönt att bara vara familjen.

Idag har jag kollat igenom korten jag beställde. 238 st. Många av dom är riktigt fina. Jag ska förstora några på Leo och sen 1 på kenny och cilla. Även ett på Ozzy. Sen ska vi ge några till mamma, mia och christer.

Våga inte skriva här vad mamma, Peter och Mia, Christer ska få i julklapp. Ifall mamma läser :)¨

Idag blir det rätt lugnt ska tvätta sängkläderna idag. Annars blir det mat och top model ikväll :)

Ha en bra dag !

8 September 2008

Igår åt vi lite tacos och tittade på film :) Gott att äta nåt annat än smörgåstårta.

Idag ska jag tvätta :( Och ikväll blir det mys med mina älsklingar. Jag och Fredrik har varit tillsammans i 15 månader idag.

Här kommer listan på vad Leo fick i doppresent:
- Grön kortärmad skjorta, Jeans med skärp, gröna strumpor med snobben på och en basker av Kalle
- Gröna manchester byxor, randig tröja och två pat syrumpor av Jessica, Joel och Jennifer
- Boken "Leo vill ha mat" av Kalle, Jessica, Joel och Jennifer
- Ram+Lera Man gör hand och fotavtryck i leran och sätter i ramen med ett foto av Patrik och Jessica
- 1000 kr på en fond och en broderad tavla med namn, vikt, längd och födelsedatum av Mia och Christer
- Doptavla av mamma, Peter, Sanna, Kenny och Cilla
- Leksak spelande tv av Kenny och Cilla
- En elefantfotoram av Sanna
- Traktorsparbössa i tenn med två tior i av Ronny
- Racerbilsparbössa i tenn av Bosse, Anna, Rasmus och Johanna
- Bilsparbössa i tenn av Ann-Sofie och Tobbe
- Namnskylt till vagnen av Jenny, Andreas, Anna och Erik
- 500 kr på en fond och 500 kr på en annan fond av morfar(min morfar)
- 500 kr av farfar(min farfar) och Gerd
- 400 kr av Birgit och Göte
- Speldosa i tenn av Kent, Ulrika, Jesper, Linus och Felicia
- Fotoalbum i tenn i den kan man skriva lite om Leo och sätta i kort av Sonja
- Bilsparbössa i tenn av Yvonne, Johan, Nina, Madde, Clara och Pontus
- En fond av Nisse(Vet inte hur mycket han sätter in på den. Men brukar vara 500 kr)
- Fotoalbum i tenn i den kan man skriva lite om Leo och sätta kort i. Nallesparbössa i tenn av Dennis, Tess och Milla
Sen får han en sak av Sara, Oskar och Adam lite senare. Den va inte klar sa hon :)

På lördag bli Leo 3 månader.. Tiden går skit fort..

Ha en bra dag !

7 September 2008

Jaha dopet igår blev skit bra. Leo va så snäll. Skrek till lite när prästen la honom ner. Han ville ju sitta i famnen och se alla :) Annars va han hur snäll som helst. "festen" efter blev jätte lyckad. Fick jätte mycket fina saker. Kan inte alla i huvudet så skriver imorgon vad han fick. När alla åkt vid sju tiden började vi plocka av allt och köra disen i diskmaskinen. Fick hur mycket mat som helst över :) Men vi tog en stor bit och körde upp det till grabbarna i garaget. Blev uppskattat :) Sen blev det race! Men puckorna körde uppe vid dädesjö. Blev totalt värdelöst.. Så blev flygplatsen i Växjö sen och där hann dom inte köra mycket innan polisen va där. Då blev det alvesta. Men då hade nästan alla gett upp så det va knappt några bilar. Så vi körde hem. Hungriga va vi alla tre när vi kom hem. Så jag och fidde åt lite smörgåstårta och Leo lite ersättning. Så kom i säng vid typ 03:00.
Vaknade vid 10:15. Plockade undan lite hemma. Gick ut med hunden och soporna. Sen åkte vi hem till mamma. Och här är vi nu. Ronny kom hit också. Ikväll blir det tacos. Robban kommer också. Han skulle ta med sig en film :)

Ha en bra dag !

6 September 2008

Jag vann :) Fick som jag ville :)

Idag va det uppstigning vid 07:00. Hämtade Sanna vid ca 08:30 sen in till stan till ingers och hämtade smörgåstårtorna. Skit stora och fina. Är säkert minst lika goda :) Sen stack vi till lokalen vi ska va i efter dopet och lämnade dom där och dukade. Skit fint blev det :)

Sanna håller på att sminka sig. Tror jag också ska börja med det nu. Ska ju åka om 1½ timme ungefär..

Ha en bra dag !


4 september 2008

Massa bråk idag :( Orkar inte ! Varför ska alla lägga sig i ? Jag kan själv !!!! Skiter i allt nu. Nu får ni fixa det jag tänker inte göra det. Får vi se om det blir så mycket bättre.

Idag va jag nere på gifv dig tid. Underhöll Thilian medans Nicole klippte sig :) Skit fint blev det ! Sen följde jag och Leo med dom hem. Satt där och pratade skit en stund. Sen gick jag hem. Men sitter nu hos mamma. Hon tycker synd om mig ! Åhh jag orkar inte ...

Nä nu ska jag gå orkar inte sitta här och skriva när jag bara är arg och irreterad (stavning?)

LEO HANSSON älskar din min älskade son <3

2 September 2008

I lördags va vi på min mosters 40 års kalas / kräftskiva. Trevligt faktiskt. Trodde jag inte. Sen stack vi ut till sandsjö till Hans och Karolina som hade kräftskiva. Pratade lite med Sara. Va inte där så länge, dom spelade så hög musik så det gick inte att vara inne. Så vi stack vidare in till stan. Pratade med Robban. Träffade även Krille. Sen hem och sova.

I söndags va vi i omersberga. Sen hem och grillade vildsvin och tittade på film. Bara jag & Fredrik(Leo med så klart) . Så mysigt :)

Igår tvättade, städade och bakade jag. Så duktig :) Ska baka en plåt till med snoddas tror jag. På fredag ska jag & Mia göra 2 smörgåstårtor och 2 grädd tårtor. Har även beställt 3 st 18 pers smörgåstårta så det måste räcka.. Jag plockade även ur Leos byrå. Så plockade bort alla 62 kläder och la i alla 68. Fast måste köpa byxor märkte jag för det har han inte så många av.

Idag har vi varit på bvc. Leo är nu 64,5 cm lång och väger 7500g. Hans huvudomfång är 44. Så han växer så det knakar. Han ska dit om 13 dagar igen. Ska få sin 3 månaders spruta. Just nu sitter vi hemma hos mamma. Pratat lite med min syster om lördagen. Hon ska ju hjälpa mig att duka. Och så ska hon ju även vara gudmor åt Leo :)

Leo har lärt sig en massa nytt på en vecka nu. Han vänder sig från rygg till mage och mage till rygg.. Han plockar i och ur nappen i munnen. Han greppar saker man ger honom. Undersöker allt i sin närhet. Lägger man honom på rygg så sparkar han iväg med benen så kommer han dit han vill. Ger man honom bitringen tar han den och biter på den. Ska han verkligen kunna allt detta redan ? Han är ju inte ens 3 månader.
Någor han älskar är att sitta i babysittern framför tvn och titta på barnprogram eller musik :) Där kan han sitta jätte länge. Usch tiden går för fort...

Idag ska jag och mamma kasta lite skräp. Rensade lite hemma igår. Ska ju snart flytta. Ska även hämta en kisse snart :)

Ha en bra dag !

RSS 2.0