31 December 2010

Sista dagen på detta året. Och detta året har gått sjukt fort!! Hinner inte med riktigt!

Igår tog jag bussen vid 9.30 in till stan. Åt frukost på Åhlens och sen gick jag och tittade lite. Hittade två par byxor till Leo för 100 kronor! Vid 11.20 tog jag bussen upp till samarkand, jag va lat igår jag brukar gå upp dit men det orkade jag inte igår. Gick och kollade i alla butiker men hittade som vanligt inget till mig själv. Eller jo jag köpte ett par stickade mörk gråa knästrumpor som jag ska ha ikväll =) Hittade en bok och en film till Leo. Filmen tittar han på nu, Händige Manny-Fixar allt! Leo älskar Manny =)
Mamma hämtade upp mig vid halv ett tiden och vi åkte till Jula och sen Harald Nyborg. När vi va klara åkte vi till min morfar och fikade och sen va jag ute och lekte med Kenny och Cilla =) Fast tror nog att det va jag, Sanna och Malin som hade roligast ;) Vid halv sju bestämmde vi oss för att åka hem vi skulle titta på eldsjälsgalan med miljonbingo vid åtta.

Leo somnade vid kvart över tio igår och vaknade vid åtta idag =) Jag ska snart sätta honom i badet fast först ska vi gå till affären och lämna tillbaka några filmer.
Ikväll ska vi ut till Hynnenäs och äta mat med typ 70 andra personer =) Leo kommer tycka det är skit roligt för han kommer vara i centrum hela tiden och det är det bästa han vet =)
Om han inte somnar där i vagnen och är grinig får vi väl åka hem. Men det har ju gått bra dom andra åren så det går nog bra ikväll med =)

Nu ska vi göra oss klara för att gå till affären!
Ha en riktigt bra dag/kväll och ett Gott Nytt År på er min läsare =)


29 December 2010

Igår jobbade jag 15-19. Trodde jag skulle dö på dom få timmarna. Hostan blev värre och jag frös som fan.
Idag skulle jag jobbat 15-21.15 men blev tvungen att sjukanmäla mig på morgonen då jag vaknade med feber!! Det värsta med denna förkylning är att det är så svårt att andas! Gör fruktansvärt ont så fort jag hostar och känns som om någon sitter på mitt bröst för så tungt är det att andas! Har tagit Leos astmamedicin två gånger idag det blev bättre i typ 30 minuter sen va det tillbaka igen!
Får kolla hur det är imorgon annars får jag vill ringa till den förbannade vårdcentralen!

Jag sitter inne i sängen och skriver detta för här är det lugnt och skönt. Leo härjar som en galning med Fredrik och Ronnt i tv-rummet!! Nu ska jag tvinga Fredrik till affären för att hyra film och handla choklad till mig ;)


27 December 2010

Igår va jag hemma hela dagen! Mådde inte bra. På kvällen kom Patric och Ronny och vi åt tacos och tittade på film!

Idag vaknade jag vid kvart i åtta. Jag och Leo har bara myst hela förmiddagen! Vi ska snart äta lite och sen kommer Fredrik och hämtar Leo vid tolv. För min del blir det jobb 14-19. inte för att jag känner för det för är mega förkyld. Hostar och har ont i halsen. Men ingen feber så då går jag till jobbet i alla fall =)

Nähe Leo tjatar om att jag ska hjälpa honom plocka in hans leksaker till hans rum så är väl bäst jag gör det =)

26 December 2010

Dagen igår blev 100 gånger bättre än julafton. Vi kom till mamma vid elva igår. Cilla fick öppna sina födelsedagspresenter. Jag, mamma och Cilla åkte till Birgit en runda och lämnade blommor och lite lotter. Vi fick även lite fika av henne. Va där i ungefär 45 minuter sen åkte vi hem till mamma och dom igen och började med tårtan för vi skulle ha lite kalas för Cilla. Efter det blev det julklappsutdelning =) Leo blev super nöjd med allt =) Av mamma och dom fick han: ett bord och pall, ritbord från ikea, pennor och kritor till ritbordet, böcker, eltandborste och en maskin liknande sak från bilar filmen och en liten bägarn till det =) Av Birgit fick han en stor bondgård med traktor och djur till och av Sanna fick han memory med toy story 3 på.
Jag och Fredrik fick: stekgryta i gjutjärn, presentkort på ikea på 1000 kronor, pengar och lotter. Super nöjda blev vi =) Så nu har vi 2600 att handla för på ikea så dit ska vi åka om 2 veckor eller något =)
Vi åkte hem från mamma vid halv elva tiden och vi hade haft en jätte trevlig dag =)

Idag på morgonen steg Leo upp vid sju jag låg kvar i en halvtimme. När jag klev upp fick Fredrik ett uppdrag av Leo och det va att hämta in alla saker från bilen så han har hunnit leka med allt. Vi satt vid hans nya bord och spelade memory en stund sen ville han rita och sen va han tvungen att testa bondgården och sen kom han på att han ville åka till farmor och farfar. Så Fredrik och Leo åkte för snart en timme sedan. Jag valde att stanna hemma är så förbannat jävla förkyld. Ont i hals, känner mig febrig, hostar och snorar!
Ska i alla fall gå och handla lite mat sen! Patric och Ronny kommer nog sen och jag bestämmde att vi ska äta tacos ikväll. Vad som helst men inte julmat!!! =)

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa =)

25 December 2010

Oj va det va längesen jag skrev. Men har inte riktigt tid för bloggen. när jag inte jobbar vill jag umgås med familjen så mycket som möjligt och då blir bloggen inte uppdaterad!

Igår va det julafton. Morgonen va jätte mysig Leo fick öppna sina julklappar. Av oss fick han en stor skogsmaskin, pettson och findus kalender, bilar, en massa bondgårds lego somm passar till hans lego bondgård, pettson och findus boxen med alla 4 filmer, shrek boxen med 4 filmer och postis per. Och när vi åker till ikea i januari så får han dom sista julklapparna =) Kommer bland annat bli en ny säng, bokhylla och förvaringsmöbel =)

Vid halv tolv åkte vi ut till Ormesberga till Fredriks familj och va där hela dagen. Och vill inte säga så mycket men usch och fy vilken jävla jul det blev direkt!! Vid sex tiden åkte vi hem!

Idag ska vi till min familj i vislanda och det kommer bli fan så mycket bättre! Där är dom i alla fall rättvisa och tänker även på Leo!
Ska snart väcka Fredrik så vi kan äta frukost sen ska vi nog åka. Jag hade velat åka nu men tror inte mamma och dom är vakna ännu =)

Nu vill Leo att jag ska leka med honom så det ska jag göra nu!

8 December 2010

Igår slutade jag vid 17 tog ut pengar innan jag gick hem och sen hem byta kläder sne över till dagis för att gå på julfest! Väldigt trevligt va det!
I söndags kom vi fram till att vi skulle börja med nya rutiner här hemma. Vid sju ska Leo äta sin välling sen borsta tänder, ta på blöjam och pyjamas sen läggas i sin säng. Han har alltid fått sitta med oss i soffan och somna. Men nu börjar han bli för stor för det för han sitter aldrig stilla och somnar som först vid 21! Så igår när vi kom hem från dagis vid kvart i sju så fick han sin välling sen borstade jag hans tänder tog på honom blöja och pyjamas sen la jag honom i hans säng läste en liten saga oich sen sov han! VA??? Inga protester eller något han bara la sig och somnade! Ska det vara så smidigt? Skönt om det skulle vara så lätt =)

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 3½ år det betyder att om 5 dagar är våran lille kille 2½ år! Fan va tiden går fort!!
Idag ska jag jobba 14-19. Efter det hoppas jag på att gymmet är öppet så jag kan köpa mig mitt gymkort så jag kan börja träna på riktigt! Måste verkligen gå ner dom sista 6kg innan sommaren!

4 December 2010

Ojojoj vilket bra humör jag är på idag =)
Om allt går som jag hoppas på så kommer det hända STORA grejer nästa år! Men ska väl inte hoppas på för mycket för då lär det aldrig bli så!
Att två små mail kan göra mig så glad är helt sjukt! Nu håller vi tummar och tår här hemma =)

Vad allt handlar om får ni veta om det blir som jag hoppas på.

Har precis gjort mig klar för 3:e stängningen på rad på ica ikväll! Imorgon ska det stigas upp väääldigt tidigt vid typ klockan 5 för att åka till ullared =) Nu håller jag mina tummar för att min kära lillasyster följer med så jag slipper gå helt själv med två killar!!

3 December 2010

Nu va det ett par dagar sedan jag skrev. Har ingen lust att skriva just nu! Mår inte så bra och så händer det en massa i mitt liv just nu som jag inte vill ta på bloggen som gör att allt som inte är viktigt blir satt åt sidan.

Jag bloggar igen när den jobbiga perioden är över och jag mår bättre!

RSS 2.0