28 Februari 2010

Grattis Mia på din dag =)

I fredags va jätte trevligt och även dagen igår. Skriver mer om det sen.
Igår upptäckte vi lite pluttar på Leo och mamma misstänkte att det va vattkoppor. Och idag är det helt klart att det är vattkoppor då dom är som blåsor. Så nu blir vi hemma resten av veckan i alla fall.

Ska äta frukost skriver mer sen =)

25 Februari 2010

Usch har för ont i huvudet för att skriva om våran dag!
Gör det imorgon om jag hinner. För jag ska till mamma med familj =) Ska åka dit själv utan mina älsklingar =( Dom kan få behöva vara själva bara far & son dom också!

24 Februari 2010

Idag vaknade jag av att Leo väckte mig vid sju. Steg upp och gjorde oss klara för dagis sen myste vi en stund i soffan innan vi klädde på oss och gick till dagis. Leo hann inte ens säga hejdå till mig idag =)
Vid nio gick jag bort till barnmorskan hade tid vid 09:15 men hon va sen så kom in vid 09:35! Gjorde ett cellprovstagning sen gick jag bort till affären och köpte fryspåsar och cigg sen hem och satte mig här. Vid 11:00 ska jag ner i tvättstugan och tvätta och när jag väntar på att maskinerna ska bli klara så passar jag på att diska och plocka lite här hemma.
Men nu först frukost och ett avsnitt av the o.c.


22 Februari 2010

I fredags va jag inne i stan på arbetsförmedlingen på någon studieinformation. Väldigt tråkigt för mig som inte va ett dugg intresserad!!
På eftermiddagen va vi en liten runda i Ormesberga och sen åkte vi hem. Ronny kom och vi åt lite sen tittade vi på en film innan det blev sängen.
På lördagen började Leo hålla på redan vid fyra på morognen och ville stiga upp. Han somnade om igen vid fem och sov till halv åtta.
Vi åt lite frukost och packade med oss det vi skulel ha med oss till Vislanda. Vi åkte först till citygross för att handla lite blöjor sen vidare till mamam och dom.
Mamma fick sin ena present som va en kokbok. Resten av presenterna får hon på lördag =)
Vi va där till lite över sex. Åt middag och efterrätt.
Va hemma vid sju och då va Ronny, Stenemo och Mattias här. Vi tittade på melodifestivalen och åt lite chips. Vet inte riktigt vad jag ska säga om årets melodifestival?! Ännu har jag bara en låt som jag tycker är bra och det är Eric Saades.
Efter melodifestivalen blev det en film. Leo somnade först vid kvart i elva!! Vi gick och la oss vid kvart över elva =)

Igår vakande Leo först vid tio över sju men han somnade om när han fick ligga mellan oss så sov han till halv nio =) Riktigt skönt att få sova lite!
När vi hade ätit frukost och fixat lite här hemma så åkte vi ut till Ormesberga. Leo skulel vara med Fredrik när han körde undan snö med traktorn men han ville bara avra med i tio minuter sen ville han in =) Han satt och lekte lite med leran vi köpte till honom i lördags och sen gick vi ut. Vi va ute i 45 minuter sen åkte Leo lite mer traktor och jag och Mia gick in och började med maten.
På eftermiddagen gick vi en liten runda. Sen åt vi kvällsmat och så åkte vi hem vid sex.
När vi kom hem badade Leo sen duschade jag och efter det tog Fredrik en dusch! Sen blev det film och mys i soffan.
Vi gick och la oss vid lite över nio och jag somnade väl runt elva. Läser en riktigt bra bok just u så jag har svårt att släppa den!!

Idag vaknade Leo vid tio i sju. Vi steg upp och tittade på hockeyn. Sverige vann med 3-0 =)
Vi gjorde oss klara för att gå till bvc. Vi va där prick nio =)
Leo väger nu ca 15 kg (14,980) Och va någonstans mellan 89 och 91 cm =) Lite svårt att mäta honom när han står på golvet mot väggen. Sen fick han sin spruta som han skulle haft för 2 månader sedan men inte kunnat atgit för han har tagit svinsprutan istället! Nu ska vi inte till bvc på länge! I december ska vi dit igen!!
När vi va klara på bvc gick vi till affären och sen hem och diskade och plockade undan lite sen åt vi lite och sen somande Leo och sov i 1½ timme. Nu är han vaken och äter mellanmål =)

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Bara ta det lugnt. Äta och glo på någon film troligtvis!

18 Februari 2010

Grattis älskade mamma på din 40 års dag!

I tisdags va jag då på träningen men den va inte alls lika rolig denna veckan för nu va den ordinarie tränaren tillbaka så det gick så jävla fort och hon slängde in för många nya steg åt gången så jag och dom andra nya tjejerna fattade ingenting.
Men lite resultat gjorde det nog för va trött som fan på kvällen.

Igår gjorde vi inget speciellt hade en jävla träningsvärk.

Idag är träningsvärken 1000 gånger värre. Gör riktigt ont så lite nytta gör det nog. Och mätte mig ju idag som jag brukar. Runt midjan har jag tappat 3,5 cm på 2 veckor =) Tycker jag är bra =)
Ocg mer ska bort!!

Leo är väldigt grinig idag men han har heller inte sovit något så kan va därför =)

Vid sju ska vi tvätta det kan behövas för det är hur mycket tvätt som helst!

Imorgon ska Leo gå på dagis igen det brukar han ju inte göra på fredagar men imorgon blir han tvungen för jag ska till arbetsförmedlingen! Usch va tråkigt! Någon jävla studieinformation!! Inte ett dugg intresserad men är så illa tvungen att gå!
Ska ta våran griniga son nu och sen gå ner i tvättstugan om en stund! Fredrik vet jag inte vad han håller på med i köket! Något gott hoppas jag =)

16 Februari 2010

Igår gjorde vi inte så mycket Fredrik kom hem lite tidigare så vi åt lite sen åkte dom ut till Ormesberga! Jag plockade undan och städade lite här hemma under tiden.
Vid lite över nio somnade Leo igår och vaknade idag vid halv åtta =) Så skönt när han kan sova lite längre än till halv sex =)
Vi åt lite frukost och vid halv nio lämnade jag honom på dagis.
Jag ska snart börja göra mig klar för att gå till ica och prata med Hasse. V11 kommer jag få starta min praktik där =)=)

Usch nu snöar det igen! Fast visst snön kan ligga denna och nästa vecka med så barnen har snö på sportlovet!

Ikväll vid halv sju är det step bas/styrka som gäller =)=)

15 Februari 2010

Nu va det någon dag sedan jag skrev men hinner inte riktigt med bloggen på helgerna!

I fredags åkte vi från Vislanda vid sju tiden. Åkte in till stan och hämtade kinamat! Sen hem och åt det och sen mysa framför filmen 2012. Den va faktiskt riktigt bra. Den va ju rätt lång ca 2½ timme och jag kan blir rätt rastlös av så långa filmer men denna va absolut inga problem att se =)
Blev sängen vid elva tiden.

På lördagen hade Fredrik snöjouren i Ormesberga så han fick så glatt stiga upp vid halv sju och ge sig ut och börja skotta!
Jag och Leo hann städa och tvätta innan Fredrik kom hem vid halv ett. Vi åt lite lunch sen sov Leo.
Vid tre tiden åkte vi ut till Ormesberga och fikade lite. Och Leo fick leka med farfar =)
i åkte hem vid halv sex igen för vi väntade gäster. Men som vanligt kan ju inte våra kära kompisar höra av sig och säga nej vi kommer inte ikväll. Nej utan istället skiter man bara i att komma och att ringa! Men bra att veta att man ska göra likadant mot dom sen!
Ronny och Stenemo kom i alla fall =) Vi åt lite och så tittade vi på melodifestivalen. Tyckte det bara va Erik som va bra!Fattar inte va det är för jävla skit dom tar med i melodifestivalen?
På lördag ska i alla fall alcazar vara med så dom hoppas vi på lite bättre musik =)
Kom i säng runt elva.

Igår sov Leo till tjugo i åtta och hela natten i sin säng också =) Så skönt!
Vi åt lite frukost och tog det lugnt framför tvn.
Vid lite över tio gjorde vi oss klara för att åka ut till min morfar på en snabbfika för att sen åka ut till Stenemo och titta på hans hus han köpt. Det blir nog jätte bra när det är färdigt =)
Efter det åkte vi ut till Ormesberga för att fika lite och Leo fick leka med Adam som va där. Sara och lilla Emma va också där elelr lilla och lilla hon börjar bli rätt stor nu! Hon är ju snart 6 måader!
Vi åkte hem vid fem och började på maten.
Vid lite i sex kom det två styckna och tittade på vagnen vi skulel sälja och dom köpte den =) Så nu har vi lite mer plats i källaren igen =) Och jag blev 500 rikare =)

På torsdag fyller min kära mamma 40. Vi ska ner dit i helgen men ska inte fira henne då för Peter är inte hemma. Sak fira henne den 27 istället =)

12 Februari 2010

Igår va vi hos Martina och lille Emil en runda och fikade. Han va lite större nu än när Leo föddes men kan knappt fatta att Leo varit så liten =) Imorgon blir Leo 20 månader bara 4 månader kvar tills han fyller 2 :O Fan va tiden går snabbt. Vart tog min lille bebis vägen?
Idag ska vi åka hem =( Lika tråkigt varje gång! Men men. Vi kommer ju snart igen =)
Ikväll blir det väl en film och sen sängen.

Måste ta min griniga son som inte gör något annat än grinar. Men såg varför. Han har fått sina sista kindtänder! Så nu har han verkligen hela munnen full =)

GRATTIS =)=)=)

Grattis Linda och Micke till eran lille son Rasmus!
Hoppas ni får komma hem snart. Det va ju ingen stor pojk ni fick =)

11 Februari 2010

Igår överraskade vi mamma och dom med att åka hit en dag tidigare skulle ju komma som i eftermiddag egentligen men åkte hit redan igår.
Leo busade som tusan med Kenny & Cilla. Ann-Sofie va här en lite stund också. Hon börjar bli så tjock nu bara 6 veckor kvar nu tills bebis ska ut =) 
Ann-Sofie va här till lite över nio. Jag bäddade sängarna och fixade lite. Vid halv elva va Leo fortfarand vaken och busade. Men han fick säga godnatt. Han somnade på två minuter. Jag tänkte att han skulle sova lite längre idag men nej.. Han vaknade vid tio i sju men vi låg kvar i sängen till halv åtta. 
Vi ska till Martina, Johan och lille Emil sen med Ann-Sofie så han fick sova tidigt idag så han somnade vid halv elva så får vi väl se hur länge han sover. Men då kanske han är pigg och glad när vi skagå sen =)

Vi ska vara här tills imorgon! Imorgon kväll vet jag inte vad som händer. På lördag ska vi nog till Ormesberga en stund och sen på kvällen blir det melodifestivalen. 

10 Februari 2010

Igår gjorde vi inte så mycket. Jag tvättade mellan 07-11. Leo va på dagis så jag hann plocka undan och lite så här hemma.
Igår va det jag som lagade maten =) Det blev lax, potatis, sås och sallad. Faktiskt väldigt gott =)
Efetr vi ätit åkte Fredrik och Leo ut till Ormesberga en runda. Vid tio över sex gick jag bort till träningen.
Fy fan va jobbigt det va och svårt att hänga med när man är ny och dom andra redan kan stegen men det gick rätt snabbt att lära sig =) Först körde man 40 minuter step och sen 30 minuter styrka och sen 5 minuter stretch. Och fy va det känns i kroppen idag! Men väldigt skönt att vara igåg =) Och det va ju så roligt så det ska jag fortsätta med. Och när jag byggt upp lite kondition ska jag börja på lite fler träningspass.

Idag ska jag inte göra ett skit =) Ska gå till affären sen och då ska jag passa på att gå 30 minuter rask promenad också. Sen hämta Leo vid halv två och busa med honom.
Ska sitta och ringa runt och se om jag kan hitta någon praktikplats också. Så jag kan komma ut och göra något. Först ska jag kolla med ica här i rottne har dom ingen plats får jag väl leta mig in till stan!

Imorgon åker vi till Vislanda =)

Ja jag la ut våran ena barnvagn på blocket igår vid halv sex tiden på kvällen och det har redan ringt 5 personer och 3 har mailat =) Utav dom 8 är det 5 som är intresserade att titta på den. Så man får ju börja i turordning. Så imorgon ska en titta på den vill inte hon ha den är det nästas tur att titta =)
Så den blir vi nog av med det värkar inte vara några problem =)

Nu ska jag äta lite frukost

8 Februari 2010

Igår åkte vi först till morfar och fikade där. Han bli alltid lika glad när man kommer =) När vi fikat färdigt och pratat en stund åker vi till Vislanda.
Pratade en massa och sen hjälptes jag och mamma till och göra pannkakor. Till det fanns det glass, varma hallon, grädde och sylt. Väldigt gott. Vi åkte hem vid halv åtta typ. Va hemma vid lite efter åtta. Leo åt sin välling och sen gck han in och la sig i sin säng och somnade.
Han har kommit in i en jobbig period igen så han sover jätte dåligt om nätterna. Han skriker och vill ligga hos oss. Men när klockan inte blivit tre ännu så ger vi honom nappen och lägger ner honom igen och sätter oss jämte. Han somnae om jätte fort. Men inatt så va han vaken en gång i halv timmen eller nåt. Vid tio över två gav jag upp då orkade jag inte springa upp och ner mer.
Leo vaknade vid tio i sex och ville upp så Fredrik som ändå skulle stiga upp gick upp med Leo. Jag steg upp vid halv sju för då skulle Fredrik till jobbet.
Vi har myst lite på morgonen och Leo va så trött så han somnade vid tjugo i tio och vaknde två timmar senare! Så idag blir det inget middagssovande. Han får vara vaken tills han ska sova för natten! Men det gör nog inte honom något. Han leker för fullt =)

Jag längtar tills imorgon =) Då ska jag äntligen börja ta tag i mitt liv =) Ska nämligen börja på step bas/styrka. Ska bli otroligt skönt att komma igång! När jag byggt upp konditionen lite så ska jag börja på afro på måndagar och sen step på torsdagar så då kommer det bli tre pass i veckan! Lite lagom.

Imorgon ska Leo tll dagis och jag ska sätta mig och ringa lite samtal.
Annars i veckan har jag inte en aning om vad som händer. Sara, Adam och Emma skulle kommit på fredag för att passa Leo under tiden jag skulle varit på ett möte men jag kan inte på fredag längre så ska dit den 24/2 istället. Och då är ändå Leo på dagis så då gör det inget!

Nu vill Leo att jag leker med honom så det är väl bäst jag gör det =)

7 Februari 2010

Igår så va vi på maskinvisningen på lantmännen. Alla pjkar va glad även Fredrik och Ronny =)
Jag blev mest glad efter vi varit där en timme och vi åkte och fikade =)
Efter det körde vi till Moheda och lämnade Adam. Sen åkte vi till Ormesberga. När vi om dit fick vi middag som va potatis, pannbiff och sås. Väldigt gott. Efter det gick alla upp och vilade middag. Jag låg på kökssoffan och läste tidningen och kelade med katten turbo som låg jämte mig.
Vi åkte hem vi lite över sex. Stannade och handlade lite chips och läsk sen hem och packa upåp. Ronny kom efter en liten stund och sen kom även Stenemo.
Vid åtta tittade vi på melodifestivalen! Vilken skit!!! Visst Jessica Anderssons låt va jätte fin men ingen låt som passar in i melodifestivalen. Det va väl hon Linda som va okej men hon gick inte ens till 2:a chansen?? Vad hände där då? Skicka vidare det där jävla "rock"bandet!! Usch! Hoppas verkligen att dom andra deltävlingarna blir bättre.
Har alltid haft lite svårt för Dolph Lundgren men han va ju faktiskt bäst igår =) Nej okej det bästa tyckte jag ändå va öppningsnummret med Charlotte, Nanne och Sonja!
Aja skit i melodifestivalen nu! Va ändå inte bra igår.

Efter melodifestivalen tittade vi på Paul Blart mall cop. Den va riktigt bra!! Se den om ni inte sett! Skrattde som fan =)
Sen åkte Stenemo hem och Fredrik och Ronny skulle titta på en film till men efetr som det va jag som skulle stiga upp med Leo idag gick jag och la mig! Och tur va väl det för Leo ville upp redan vid halv sju! Så vi har hunnit äta frukost och mysa en stund. Nu ska vi se om vi kan hitta någon bra barnfilm vi kan mysa ner oss i soffan med =)
Vid nio ska jag väcka Fredrik så han stiger upp. Ska ju åka till mamma och dom.
Måste åka förbi Ormesberga och hämta pulkan eller om vi skulle köpa en större nyare pulka? Han har ju fortfarande sin bebispulka och den kan man ju inte jag åka med honom nerför en backe tex! Hmm får nog bli någon ny om man kan hitta det vill säga =)
Sen ska vi till min morfar och dricka en kopp kaffe sen ska vi till mamma =)

6 Februari 2010

Har inte skrivit på någon dag men har inte hunnit med!

I torsdags gjorde vi inte så mycket! Tittade på film och lite så.

Igår va det så fint väder så vi va ute på förmiddagen. Riktigt skönt att vara ute i solen lite! Hoppas på mer sol! Man blir så pigg och glad av det. Vi gick ut vid lite i elva och gick bort till g&b och lämnade pengar till Tessan och sen gick vi en runda i det fina vädret och sen handlade vi lite innan vi gick hem.
När vi om hem vid tolv så åt Leo sen somnade han direkt i sin säng. Han sov i lite mer än 2½ timme =) Jag hann städa undan lite här och städa i lite skåp som det legat en massa skräp i och tagit plats men nu är dom rena och fina igen =)
När Leo vaknade fikade vi lite sen började jag damma vårat sovrum och Leos rum. Sen dammade jag lite i tvrummet innan jag tog tag i skåpet i tvhyllan som är även där i va väldigt rörigt och en massa skräp vi aldrig använder!
Va väldigt skönt att rensa ut!
Hann inte bli färdig helt med dammningen innan Fredrik kom hem men får ta det en annan dag. Vi åt lite och sen satt vi i soffan en liten sund innan vi fikade på semlor och ballerina kex! Väldigt gott =)
Vid kvart i nio kom Robert och Maja och vi tittade på två filmer.

Idag vaknade Leo vid halv sju. Fredrik steg upp och jag låg kvar till halv åtta sen kom Leo in och hoppade på mig =)
Vi ska strax äta lite frukost och göra oss klara. Vid nio ska vi åka till Moheda och hämta Adam (Leos kusin) för att sedan åka till lantmännen i Växjö för att gå på maskinvisning. Inte så jag tycker det är så roligt men roligare än att sitta hemma och glo i alla fall.
När vi är klara där ska vi köra hem Adam sen åka till Mia & Crister i Ormesberga och hälsa på.
Ikväll är det melodifestivalen =) Ska köpa hem lite gurka, morötter och paprika att dippa.

Imorgon ska vi åka till mamma och dom i Vislanda =) Vi ska ta med oss Leos pulka så kanske dom kan åka lite pulka =)

3 Februari 2010

Fy fan va det ska snöa hela tiden! Jag tycker det räcker nu! Jag vil ju ut och gå mina promenader igen men vill ju inte gå samma väg fram och tillbaka (dom är lite sega på att skotta här i Rottne så det är typ bara den stora vägen som går genom Rottne man kan gå på!)

Jag ska snart hoppa in i en dusch men först ska jag ringa till min kontaktperson på arbetsförmedlingen och kolla om jag kan få börja praktisera nu så jag får komma ut och göra något i alla fall!!

2 Februari 2010

Igår åt vi kycklingwok och nudlar till middag. Det va riktigt gott och så enkelt att göra! Varför äter man inte det oftare? Jag skulle og kunna leva på det =) På kvällen blev det två filmer och sen sängen.

Idag vaknade Leo vid lite i sju så vi steg upp och fixade lite. Sen bytte vi sängkläder i sängarna för jag har tvättid vid 11 så ska tvätta det med.
Jag lämnade Leo på dagis vid halv nio och det blev ahn super glad för. Han va ju bara där 3 timmar förra veckan!
När jag kom hem efter att lämnat honom hade jag 2 rätt mogna bananer som jag tyckte va onödigt att kasta så jag gjorde en banankak. Inte min favorit direkt men jag vet att Fredrik älskar det så jag kan väl vara lite snäll mot honom =)

Idag snöar det så man knappt ser ut när man tittar ut genom fönstret.

Tänkte jag skulle försöka lägga in lit ebilder i eftermiddag! Om jag hinner vill säga =)

Idag är det bara 16 dagar kvar tills mamma fyller 40 =) Mamma du börjar bli en gammal tant =)=)
Jag och Sanna har hittat på en eller ja två skit bra presenter! Men vad kan jag inte säga med tanke på att mamma läser här =)

1 Februari 2010

Ska skriva lite om helgen då.

I fredags kom Fredrik till Vislanda och hämntade mig och Leo runt fyra halv fem tiden! Vi åkte direkt ut till Ormesberga där vi stannade en liten stund och sen åkte vi hem. Leo brydde sig inte om att vi åkte och det va rätt skönt!
När vi kom hem stod Ronny och Jocke Rask här utanför och väntade på oss. Vi beställde lite mat från pizzerian och sen tittade vi på massa filmer. Ronny och Jocke åkte hem vid lite över elva och då gick vi och la oss!

Bara för att man kan sova länge så vaknade jag redan vid lite över sju på lördagen! Steg upp och började packa ner det lilla vi skulle ha med oss =)
Vid lite i tio klädde vi på oss och gick bort till ica och handlade lite saker och sen ner till g&b för att stiga på bussen!
Vid halv elva rullade bussen. Va ingen som visste vart vi skulle =) Jo Anna visste såklart!  Va faktiskt lite roligt! När vi kommit ner en bit i skåne stannade vi på ett ställe och fick mat! Otroligt god mat. Ungsbakad lax, potatis och sås och hembakat bröd och sallad till det! Efter det fick vi kaffe och kaka =) Sen in i bussen igen då vi fick ett litet schem över vad som skulle hända resten av dagen =) Och vi skulle till Helsingborg för att gå på Wallmans show med en 3 rätters middag =)
Vi kom fram till Helsingborg till hotellet vid halv tre! Vi fick våra nyckelkort och gick upp på rummet.
Riktigt fint va det på rummet och utsikt över havet =)
Vi bytte lite kläder sen gick vi ner till baren och tog varsin öl för att sen gå upp på rummet igen och byta om och fixa sig lite för att sen gå till Jörgens (Fredriks chef) rum. Där väntade en massa alkohol och snacks =)
Vid lite över sex gick vi bort till Wallmans för att titta på en otroligt bra show och äta god mat och dricka med såklart =)
Självklart kan man ju inte åka någonstans utan att man känner en massa =) Vi träffade Martin, Emma, Frid och Tom som också va där på firmafest =)
Vid lite i tolv började allt folk gå hem och det va inte alls mycket folk kvar. Så vi bestämmde oss för att gå till Harrys =) Men det va bara jag, Fredrik, Tessan och Lotta som gick dit. Men när vi kommer dit så står det på en skylt att det kostar 100 kronor och att man skulle vara 23! Men jag kom in ändå =) Dom va nog inte så noga för tjejerna bakom oss va ju knappt 18!
Va där och drack och dansade lite. Gick mot hotellet vid lite i två stannade och tog en korv på vägen!
När vi kom till hotellrummet va klockan kvart i tre och jag va helt slut! Somnade direkt.

Igår vaknade jag av att klockan ringde vid halv nio. Klädde på oss och gick ner för att äta en god frukost! Va bara vi där när vi kom ner men efetr en liten stund kom Tessan och resten av folket ner =) Satt där en lång stun doch pratade och åt en massa. Vid kvart i tio gick vi upp på hotellrummet igen för att packa ihop våra saker. Det gjorde vi på typ 2 minuter så sedan låg vi och tittade lite på tv. Vid tjugo över tio gick vi ner igen för att hoppa på bussen hem =)
Alla va rätt trötta på bussen hem. Va inte som när vo åkte ner då va det ett jäkl liv =)
Stannade i Ljungby och åt middag och även en runda på statoil för att köpa lite godis =)
Va hemma här i Rottne igen vid halv tre. Gick hem och lämnade alla våra skaer för att sedan köra direkt ut till Ormesberga för att hämta hem lillfisen =)
Han sov när vi kom men vaknade efter tjugo minuter. Satt där och fikade en stund innan vi åkte hem.
Ronny kom igår kväll vi tittade på film och åt varma mackor!
Gick och la oss vid kvart i tio tiden.

Fredrik hämtade in Leo vid tre tiden för då ville han sova hos oss.
Jag hoppades ju på att Leo skulle sova länge men han väckte mig vid 07:03! Uff! Jag är riktigt trött idag men får väl gå och lägga sig tidigt ikväll!

Nu ska jag rota i frysen och se vad vi ska hitta på till lunch idag?
Frågan är ju vad vi ska göra hela dagen? Vill inte gå ut när det är så kallt ute och snöar! Får väl hitta på något här inne =)


RSS 2.0