30 Januari 2009 - Duktiga

Jag och Sanna har varit så duktiga. Vi tog hundarna och Leo och gick en runda. Den rundan är ungefär 7-8 km. Så duktiga vi är=) Sen handlade vi lite. Handlade lite till maten ikväll. Ska försöka mig på att göra lax i ugnen i en gräddsås. Kanske kan vara gott =) Det märker vi.

Leo ligger i soffan mellan mig och Sanna och sparkar på mig just nu. Jätte trött är han men det skulle han aldrig erkänna..

Här snöar det jätte mycket och har gjort det hela dagen nästan. =(

Kommer nog ut lite bilder ikväll på min bilddagbok.

Ha det bra!

30 Januari 2009

Igår va mamma, Sanna, Kenny & Cilla här. Vi åt kladdkaka och grädde. Gott! Dom åkte nästan vid halv åtta tror jag. Sanna är fortfarande kvar här. Hon ska va här tills imorgon.

Leo vaknade vid halv sex idag. Men Fredrik tog honom då. Sen somnade han vid kvart över sex igen och sov jätte länge =) Till halv nio =) Skönt att jag fick sova lite. Han fick lite gröt och nu ligger han på golvet och busar. Nu ska jag och Sanna äta frukost sen ska vi gå upp till brittatorp och vända.

Ha det bra!

Svar till Madeleine

Madeleine skrev: Vilken fin bild ;-) Fin blogg oxå!!!

Svar: Tack så mycket =) Inte många av mina läsare som kommenterar längre!

29 Januari 2009 - Väntar

Jag väntar fortfarande på mamma och dom. Dom är sega som vanligt..

Leo skulle ha middag för typ 45 minuter sedan men han ville inte äta. Så han fick en macka och lite Yoggi yangster päron/banan. Jag vet att man inte ska ge sådant till barn under 12 månader. Nu behöver ni inte kommentera det. Men han fick ju inte en hel tallrik. Bara någon sked..

Fy vad jag har tråkigt. Kankse skulle städa lite.. Nää det orkar jag inte.. Men ska i alla fall gå och plocka in den diskade disken och diska det lilla som är. Sen ska jag vika den tvättade tvätten och plocka ihop all smutsig tvätt. Ska ju tvätta ikväll vid klockan sju..

Nu fick jag ett sms av Sanna att dom skulle bara åka till hästen sen kommer dom =) Äntligen!!!

Innan jag gör något annat nu så måste jag försöka söva min trötta son.

Ha det bra!

29 Januari 2009 - Eftermiddag

Ja nu har Leo precis vaknat han har sovit middag. Och idag sov han i hela 1½ timme =) Det behövde han. Ska snart ringa och kolla när mamma, Sanna, Kenny & Cilla kommer. Tänkte baka en kladdkaka tills dom kommer. Men måste gå bort och handla grädde och ägg. Och så får jag inte glömma ett frimärke så jag kan posta brevet till Cecilia.

Sanna ska sova här idag och till Lördag =) På Lördag ska Fredrik ha Leo så ska jag och Sanna åka in till stan och handla =) På Söndag blir det IKEA Kalmar =) Så den här helgen är redan planerad =)

Funderar på vad vi ska äta ikväll. Funderar på att göra en köttgryta och ha ris till. Det kan ju vara gott.

Nu ska jag ge Leo en torr blöja sen ska jag ta på honom overallen och sätta honom i vagnen. Så ska jag ta honom och hunden och gå en liten runda.

Det snöar här =( Vill inte ha en massa snö nu..

Ha det bra!

Svar till Cecilia Brinkeback

CECILIA BRINKEBACK skrev:
Halloj!!! Vad fins ni är!! Kram din brevvän Cecilia Brinkeback i Norrköping.

Är du medlem på Familjeliv.se ? Du hittar mej som cebr isf

Svar: Tack så mycket. Ja jag tror jag är medlem där =) Jag har precis suttit och skrivit ett brev till dig =) Tänkte att du skulle få ett snabbare svar denna gång =)  Kramar

29 Januari 2009

Leo somnade sent igår. Han somnade vid tio. Sen har han sovit hela natten fram till klockan halv sju. då steg vi upp han fick en flaska välling och så lekte vi lite på golvet och tittade på Rorri. Vi halv åtta gick vi och la oss igen och steg upp vid nio. Då åt vi frukost. Leo åt en macka och lite fruktgröt och jag åt havregrynsgröt.

Idag måste jag försöka städa färdigt. Ska tvätta ikväll också=(

Åhh flicka lilla jag läser din blogg och retar mig så på dig. Har nu insett att jag ska sluta läsa din blogg, jag blir bara förbannad när jag läser den. Du kan allt och du är bäst. Men inse någon gång för fan att du inte ens kan ta hand om din unge.. Jag orkar inte med dig! Hålla på att jämföra din unge med alla andras barn hela tiden. Fattar inte att du orkar. Hade du fått en katt hade du inte ens kunnat ta hand om den. Hur fan tror alla då att du kan ta hand om din unge? Vi är ett x antal som insett att du inte är någon bra mamma. Vissa vet direkt vem jag menar. Den som inte vet det har heller inte med det att göra..

Nä nu ska jag titta på Robert Gustafsson så kanske jag blir på bättre humör igen..

Fy fan för människor som tor dom kan allt och är bäst!

Ha det bra!

28 Januari 2009 - Orkar inte

Leo har precis somnat. Han brukar bara sova i en halvtimme. Så egentligen skulle jag ju passa på att diska nu. Men jag orkar inte. Har i alla fall vattnat blommorna och gått igenom Leos kassar och byrå. Haha va lat jag är. Men känner mig helt trött i hela kroppen har även onte överallt. Kanske en förkylning på gång? NEEEEJ Det hoppas jag inte.

Igår va ju Fredrik med Ozzy på djursjukhuset så Ozzy fick sin andra och näst sista spruta. Den sista sprutan ska han ha på tisdag. Men nu smittar i alla fall inte Ozzy längre =) Så då kan han få träffa Molle ikväll och i helgen kan han följa med och träffa Lufsen. Då bli Ozzy glad.

När Fredrik kommer hem ska vi äta potatis, vit sås och fisk =( Blää för fisk. Men har lovat Fredrik att vi ska äta det minst en gång i veckan. Fredrik och Leo tycker ju om fisk. Så jag får väl offra mig! Har ju i alla fall börjat äta lite mer grönsaker. Blomkål, ärter och bönor det åt jag inte innan. Men det gör jag nu =) Efter vi ätit ska vi åka till Omersberga


Hittade våran bild vi tog till smålandsposten. Titta va liten Leo va där.

Leo liten


Ha det bra!

28 Januari 2009

Idag sov Leo till klockan halv åtta =) Gud va skönt att få sova lite =)

Just nu ligger han här jämte mig på soffan och är trött. Så jag ska snart gå in och lägga honom i sängen. Idag ska inte jag gå och lägga mig. Tror det är därför jag har så svårt att somna på kvällen. Så idag ska jag vara vaken.

Idag har jag lite att göra. Det ska plockas undan, diskas, dammsugas, vattna blommor, gå igenom Leos kläder(både i byrån och det vi fick av mamma), handla, gå ut en runda, laga mat och frysa köttet vi köpte igår. Får se hur mycket jag orkar. Har ont i ryggen idag igen. Måste ringa till rottne gym idag med.

Nu ska jag ta min lilla sötnos och lägga honom. Ska även lägga ut lite bilder på min bilddagbok(finns under länkar).

Ha det bra!

27 Januari 2009 - Hemma

Ja nu är vi hemma efter en hel dag i stan. Handlade en bok, en skjorta, tröja, byxor, strumpor, vantar och en inne hjälm till Leo. Vi började dagen med att gå till hong kong. Väldigt trevligt har vi haft =) En kompis till Wictoria va med, Kim heter hon. Även Pontus va med en runda. Vid kvart i sex gick jag till oxtorget där Fredrik hämtade oss och så körde vi till citygross. Blev en hel del handlat där.

Leo sitter just nu i badet. Tror även att Fredrik får sig en dusch =) Leo är ju inte stilla när han badar. Det är blött i hela badrummet.

Tack tjejer för en trevlig dag på stan. Får vi göra om =)

Nu ska jag sätta på lite kaffe. Gud va gott det ska bli!

Ha det bra!

27 Januari 2009 - Stan

Leo har fortfarande inte somnat. Men nu är han trött. Men han vägrar att sova. Han åt lite gröt för en halvtimme sedan. Jag trodde han skulle somna efter det, men nej. Han får väl vara vaken en stund till då. Bättre han somnar i vagnen på bussen sen. Vid 12:05 går bussen. Jag måste duscha innan och packa Leos väska. Måste även gå en runda med hunden och ta ut pengar till bussen. Eller så tar jag 40 kr från Leos spargris och så för jag över 40 kronor från mitt konto tills han på internetbanken. Lät ju smidigare =)

När Leo åt gröt upptäckte jag att hans andra tand kommit upp =) Inte konstigt att han varit lite hård i magen och allmänt grinig..

Pratar med Wictoria på msn. Ska möta henne, Sebbe, Sabina & Elvira vid stationen klockan halv två =) Kul att Sabina ska med. Träffar ju inte henne så ofta.

Nähe nu är det dags för mig att sätta fart om jag ska hinna med allt =)

Ha det bra!

27 Januari 2009

Nu har jag precis betalat mina räkningar på 4500. Och till min förvåning så har jag 4000 kvar :) Snacka om att bli glad. Ändå har jag fixat med föräldrarpenningen. Tar ju bara ut måndag-fredag hela dagar nu. Onödigt att ta ut lördagar.

Idag blir det stan. Hoppas jag får tag på Wictoria. Annars går jag själv. Måste verkligen in till stan. Måste försöka hitta något till mig själv.

På söndag pratade vi om att vi skulle åka till kalmar. Åka til ikea :) Ikea Jönköping va ju inte bra så då testar vi nästa. Kan va roligt att göra en dagsutflyckt :) Ska kpa lite små grejor. Och så ska vi se om vi kan hitta en fin soffgrupp. Våran soffa börjar bli väldigt sliten nu. Vill ju helst ha skinn, när man har både hund och barn så är det mycket smidigare att bara kunna torka av den.

Det är vitt ute idag :( Vill inte ha mer snö nu. Nu får allt våren ta och komma.

Nu ska jag och Leo gå och lägga oss en stund till :)

Ha det bra!

26 Januari 2009 - Godnatt!

Ja nu har jag tittat på "the secret life of the american teenager". Synd bara att det är en hel vecka tills nästa avsnitt. Vill se mer nu. Fredrik va i affären innan och köpte honungmelon. Det va gott :) Det tyckte Leo också va jätte gott. Leo somnade för en halvtimme sedan kanske. Hoppas han sover länge imorgon. Eller ja inte för länge. Ska ju in till stan imorgon. Fast vet inte riktigt när Wictoria skulle in men det märker vi :)

Fredrik va nere och hämtade tvättn åt mig. Så slapp jag det! Har så satans ont i ryggen igen. Jävla ryggskott som aldrig vill försvinna redigt. Måste nog verkligen börja träna ryggen lite.

Godnatt kära läsare nu är jag så trött så jag ser inte vad jag skriver.

Ha det bra!

26 Januari 2009 - Som vanligt sen

Ja precis som vanligt så är Fredrik inte hemma ännu. Börjar bli rätt jobbigt nu. Han vet inte om han hinner hem till sju, och då har vi tvättid. Det är så jobbigt att försöka bära ner all tvätt + Leo ner i tvättstugan. Vi har nämligen ingen hiss. Som straff för att han inte är hemma som vanligt så ska han få i uppdrag att gå ut med Ozzy och städa lite.

Jag funderar på om man skulle börja titta på wallander filmerna igen. Men kommer inte ihåg vilken ordning dom är i. Innan frosten är först har jag för mig.

Nähe nu ska jag göra lite mat och titta vad Leo gör(han är i köket).

Ha det bra!

26 Januari 2009 - Och nu då?

Nu har vårat besök åkt hem. Trevligt med någon att prata med. Sitta helt själv och glo är ju inte så roligt.

Men nu är frågan vad vi ska göra nu. Är så tråkigt väder ute så man vill ju inte gå ut. Vill åka in till stan och handla. men nej. Pengarna kommer imorgon ingen mening att åka in till stan när man inte kan handla något.

Leo sitter på golvet och leker. Jag tänkte jag skulle börja packa upp mina lådor med saker. Kommer inte ihåg vad det är i dom. Sen ska jag skriva en att handla lista :) Behöver ju inte handla en massa kläder nu i alla fall. Tog ju hem 2 kassar med 80 kläder och 2 kassar med 86 kläder från mamma igår. Dom ska jag lägga in i hans byrå och garderob. Ska köpa en innehjälm bara. För nu har Leo börjat ställa sig ju.

Leo gjorde en ny grej innan. Han ställde sig vid soffbordet och så släppte han. Där stod han helt själv jätte länge. Mammas stora pojke får inte börja gå redan. Han är ju bara 7½ månad.. Vill ha honom som bebis ett tag till. Fast han har ju aldrig varit en riktig bebis. Har alltid varit tidig med allt. Och stor :)

Ska även titta på legally blonde 1 & 2 sen. Har inte sett dom på länge.

Pratade med Wictoria på msn innan. Vi ska väl åka in till stan imorgon eller på onsdag. Imorgon ska Ozzy till djursjukhuset men jag behövde inte följa med sa Fredrik. Han kunde hämta mig och Leo efter han varit där om vi ville gå på stan istället.

Vad säger du Wictoria? Vi kan väl höras ikväll.

Ha det bra!

26 Januari 2009 - Frukost och besök

Leo vaknade för 40 minuter sedan. Han sov i 1 timme. Inte dåligt för honom. Han sover ju bara en halvtimme annars. Så för 30 minuter sedan åt vi frukost. Leo åt sempers fruktgröt med päron och banan. Den älskar han :) För mig blev det havregrynsgröt. Denna veckan ska jag börja följa smal mat recepten :) Vanlig mat fast inte en massa fett och kolhydrater i. Sen ska jag ringa till rottne gym också :) Måste ju sätta fart med träningen nu om jag ska kunna visa mig på stranden i sommar :)

Nu ska jag sätta på lite kaffe för om några minuter får vi besök :) Leo får någon att leka med. Och det tycker han är så roligt. Fast han kanske inte är så snäll mot sina kamrater. Han ska rivas och nypas :)

Ha det bra!


26 Januari 2009

Idag blev Fredrik sen till jobbet  :) Han vaknade vid tio över sju. Och då vaknade Leo också. Så då fick han en flaska välling. Nu har han krypt runt på golvet och lekt i en timme. Och nu börjar han bli trött. Så nu ska vi gå och lägga oss en stund :)

Ha det bra!

25 Januari 2009

Ja nu va det ett tag sedan jag skrev. Har inte haft tid helt enkelt.

Igår va vi i Ormersberga. Jag städade bilen och Fredrik och Ronny lagade bilen :) Leo va inne hos farmor och farfar. Han sov så gott! Det gör han aldrig hemma :) Sen va vi hemma hela kvällen.

Idag har vi varit hos mamma och hela stora familjen. Letade efter innehjälmen men hittade inte den så jag får köpa en nu i veckan. Fick med mig 4 kassar med kläder :) Sen åkte vi till morfar där vi letade reda på alla mina saker. Nästan alla i alla fall. Hittade lite tavlor och sådant.

Imorgon blir det till att rensa upp alla saker(fick inte skriva grejer för Fredrik). Ska även gå en runda.

Har inte så mycket att skriva idag. Orkar inte.

Leo sover för natten nu. Och nu ska även vi gå och lägga oss.

Ha det bra!

23 Januari 2009 - Eftermiddag

Nu har Leo sovit en gång vid halv tolv typ men bara i en halv timme sen sov han mellan kvart i två och kvart över tre. Nu har han precis ätit. Min mat var nog ingen höjdare, han ville inte ha den i alla fall. Så han fick en burkmat, mild thaigryta. Den va god den åt han i alla fall :) Min kräsna lilla unge. Till efterrätt fick han en halv mosad banan med lite pressad apelsin i och så rev jag ett halvt päron och hällde i. Det va gott. Ännu godare när jag hällde i lite mild yoghurt :) Nu ligger han här på golvet och kryper runt och "pratar" med alla sina lekasaker. Jag ska lägga till min bilddagbok i min länkar så kan ni gå in och titta lite bilder på min lilla ängel :)

När Fredrik kommer hem ska vi städa. Funderar på att gömma hans nya leksak.. En radiostyrd helikopter. Han köpte den igår och han släppte typ inte den på hela kvällen igår. Peters fel :) Hade han inte köpt en sådan hade nog inte Fidde gjort det heller.. Men men..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Får väl kanske ringa Maja sen och se om dom ska in till stan eller nåt.

Pratade precis med Fredrik i telefon. Nu hade han fått för sig att han skulle åka och klippa sig så han är väl inte hemma ännu på en till två timmar. :( Som vanligt! Men nu sa jag till honom att han får fan va hemma i helgen.. Får väl se om han kan det. Men det ska han. Annars får han har Leo med sig.

Nu ska jag börja plocka lite här. Är inte så mycket att städa men jag måste damma, dammsuga, svabba och vattna blommorna. Och med en liten skitunge som är överallt så får man inte så mycket gjort. Måste ju ha koll på honom.

Måste även prata med Wictoria :) Ska kolla om hon är inne på msn. Eller så får jag väl ringa till henne :)

Ha det bra!

23 Januari 2009

Idag sov vi till kvart i sju. Sen somnade vi igen vid klockan åtta. Va tvungna att stiga upp vid nio för vi skulle va på bvc vid tio. Så jag väckte Leo och klädde på honom kläder sen gav jag honom gröt. Vid tio i tio gick vi. Hon hade ett akutfall före mig så vi kom in vid tjugo över tio istället för tio. Pratade en massa om mat och så. Så nu ska jag börja laga egen mat till Leo. Lite lättare när man vet vad dom får äta och inte. Leo väger nu 10,72 kg och är 77cm lång. Min stora pojke :) Måste åka och köpa en innehjälm eller om mamma har en? Han har börjat resa sig mot saker. Och jag vill inte att han ramlar baklänges och slår i huvudet.

Vi har även hunnit med att handla. Så till lunch blir det idag lax, potatis och sås för oss. Även Leo :) Undrar om han äter det ? Till efterrätt ska han få lite banan med pressad apelsin och päron i. Han tycker ju inte om mosad banan men Anna-Lena(bvc läkaren) sa att man kunde ha i lite pressad apelsin, då brukar barn äta det. Det återstår väl och se.

Nu ska jag söva min älskling sen ska jag börja laga lite middag när han sovit i en kvart ungefär. Han sover oftast bara 30-45 minuter. Så maten blir färdig ganska lagom tills han vaknar.

Ha det bra!

22 Januari 2009 - Eftermiddag

Usch och fy. Fick massa känslor när jag började tänka på pappa.. Han skulle bara veta hur jävla illa han har gjort oss. Förbannade jävla skitstövel.. Gaaahhhh blir så jävla förbannad när jag tänker på honom. Men nu skiter vi i honom.

Jag har hunnit med en del under dagen. Vi va ute och gick i en timme innan. Sen har jag diskat och bakat. Bakade först sockerkaka sen blev det chokladmuffins och chokladbollar. Sen satt jag och läste i receptboken och fick syn på cornflakeskakor. Så det blev jag otroligt sugen på. Och för en gångs skull när jag blir sugen på det har jag alla ingredienser hemma till det. så va bara tvungen att röra ihop några. Så nu är hela frysen och kylen fyllt med kakor. Kan va bra om det kommer folk och hälsar på. Vilket det gör väldigt ofta här :)
Jag har även busat med min lillfis. Efter en stund blev han jätte trött. Men med tanke på att jag bakade kunde jag ju inte ta honom så jag la honom i sängen. Och till min förvåning somnade han. Han sa inte ett ljud. Han brukar alltid skrika så fort man lägger honom i sängen. Men inte nu så han va trött.

Ska snart börja laga lite mat. Fläskkotletter, potatis, sås och massa grönsaker :) Från och med nästa vecka ska jag börja följa smal mats recept som jag har. Massa skit som jag inte äter. Men vill man bli smal till sommaren får man väl stå ut. Imorogn ska jag även ringa till gymmet och anmäla mig där. Nu är det hårdträning fram till sommaren.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inget att berätta just nu :)

Ha det bra!

Svar till hanna

Hanna skrev: Hej. Jag har följt din blogg från det att du startade den. Det finns en liten sak som jag inte forstått :) Hur många syskon har du? Jag fattar det som om din mamma och pappa inte bor ihop med tanke på att du skriver mamma och Peter. Men du nämner inte din pappa. Har du ingen kontakt med honom eller? Sköt om er. Kramar Hanna


Svar: Va kul att du följer min blogg. Inte för att jag vet vad som är så intressant :) Jag har ett hel syskon och 4 halvsyskon. 2 på pappas sida och 2 på mammas sida. Sanna är äldst hon är snart 17. Och sen kommer Marcus(pappas) 9 i år sen är det Emelie(pappas) Tror hon blir 5 eller 6 i år sen kommer Kenny(mammas) han blir 5 och sist kommer lilla Cilla som fyller 3 i år.
 Nej min mamma och pappa bor inte ihop. Vet inte redigt hur gammal jag va när dom särade på sig. 7 eller 8 kanske. Så det är ett bra tag sedan.
Jag skulle gärna vilja ha kontakt med min pappa. Men han vill inte ha någon med oss. Tyvärr, men sant. Orkar inte dra upp hela historien om vad som hänt men när dom fick marcus så sket han i mig och sanna. Och när Leo döptes kunde han inte ens skicka ett sms om att han inte kunde komma. Så han är lite konstig. Men vem vet en vacker dag kanske han står där och ber om ursäkt.

22 Januari 2009

Idag fick jag sova till klockan sju :) Leo har inte sovit i sin säng inatt. Han ville inte det så han fick sova mellan mig och Fredrik. Rätt jobbigt att ha honom där faktiskt. Inget elakt menat men han ligger ju inte direkt stilla. Så man får några sparkar i ryggen och så sliter han mig i håret. men men han är ju mitt allt så det gör inget :)

Jag sitter och skriver av recepten från mias kokböcker till datron. Jobbigt, men måste göras. Sitter och lyssnar på Rixfm. Skrattar alltid för mig själv när jag lyssnar på dom. För en stund sen pratade dom om Blondinbella, Gynning & Katrin. Och jag håller med det Titti sa att Blondinbella har ju sagt en hel del korkade saker. Jag menar hur kan Blondinbella stå och säga att man inte ska banta? Själv är hon smal som en pinne och det va hon inte för ett år sedan. Och läser man hennes blogg så efter jul sitter hon och skriver att hon inte ska äta något för att hon måste komma i klänningen till nyår! Är inte det att banta? Hon är nog den största fjollan som finns. Därför kan jag inte titta på let´s dance detta år, för hon är med. Usch för henne. Blir bara arg när jag tänker på henne. Liten patetisk snorunge.


Inatt har det kommit lite snö.. Synd bara att Ozzy inte får vara ute ännu. Hans rävskabb kan fortfarande smitta. Men nästa vecka när han fått sin andra spruta få han komma ut :)

På söndag pratade vi om att åka till ikea. Måste ha skåplås och klämskydd och lite annat. Tänkt ejag skulle beställa det från ikea. men nej då va det bara vissa varor som gick att beställa över internet. så det blir att åka ner till älmhult. Sen åka till mamma efter. För denna helgen ska fan Fredrik va hemma.

Nu ska jag ta min son han är trött. Så vi ska krypa ner i sängen en stund.

Ha det bra!

21 Januari 2009 - Hemma

Har precis kommit hem från omersberga. Va där en liten runda medans Fredrik körde grävmaskinen till Öjaby. Nu ska vi äta pizza :) Gott!

Tror jag ät på väg att bli sjuk. Fryser som fan.

21 Januari 2009 - Ont!

Va ute och gick en runda innan. När jag kom hem hade Ozzy tuggat sönder posten. Hundjävel... Åhhh.. Har sådan jävla mensvärk också så jag kan dö. Kan knappt ta upp stackars Leo. Nog dags att söka hjälp om det igen. Kommer inte Fredrik hem direkt efter jobbet idag jag blir jag arg. Har så satans ont. går inte att beskriva. Ännu har jag inte kräkts av smärtan. Men det kommer väl det med. Sådan här mensvärk har jag inte haft på typ 1½ år. Känns som om jag har feber också. Blää. Jag orkar inte.

Leo har precis ätit. Och ligger nu jämte mig i soffan och myser. Ska ta honom nu och gå in och lägga mig i sängen. Jag ska sätta på värmedynan och lägga mig på. Sen ska vi sova.

Ha det bra!

21 Januari 2009

Igår va vi inne i stan och handlade. Vi mötte Sanna & mamma vid lindex. Hittade en body till Leo som han fick av sin mormor och sen fick han en tröja och ett par byxor av henne. Hon kommer skämma bort honom ! Men det gör inget. Efter vi handlat allt på citygross gick vi till max och åt. Sen åkte vi hem. Va hemma vid tjugo över tio. Började packa upp alla saker och sen gå ut med hunden. Fredrik ställde sig i en dusch under tiden jag plockade undan lite. Så vi va i säng vid kvart över elva.

Leo vaknade vid kvart över fyra idag på morgonen! Han fick välling sen somande han mellan oss. Där sov han till klockan sex. Vi steg upp satt och mös lite i soffan och tittade på tecknat. Efter Rorri racerbil fick Leo en flaska välling sen gick vi in och la oss. Vaknade för femton minuter sen ungefär. Skönt att sova lite.

Idag ska vi inte göra så mycket. Måste städa lite och gå ut en runda. Men det ser kallt ut. Vi får se vad vi hittar på.

Ha det bra!

20 januari 2009 - Eftermiddag

Jaha nu har vi kommit hem från föräldrargruppen. Idag va vi bara hälften. Många va iväg. men det va roligt ändå. Leo fick precis lite mat. Och han somande direkt när jag la ner honom. Det tar på krafterna att leka med alla barnen.

Nu ska jag äta lite sen ska jag skriva en lista på allt som ska handlas idag.

Får se om jag orkar sätta ut bilder på vagnen jag har kollat på. Det märker ni :)

Ha det bra!

Svar till Tessan

Tessan skrev: Det finns jätte bra barnspärrar som man kan sätta i alla skåp. Finns på ikea

Svar: Jo jag kom på det. men vi ska inte till ikea ännu på länge. Och vi har 10 mil till närmaste ikea så det blir 20 mil fram och tillbaka.. Lite långt. Men dom måste ha sådana i en barnaffär. Typ baby&kids eller babyproffsen :)

20 Januari 2009

Idag vaknade Leo 05:45. Jag gick upp och gjorde en flaska välling till honom. Sen ville inte han sova mer så Fredrik steg upp med honom så jag fick sova en stund till. Vid fem i sju kom fredrik in med honom i sängen. Han somnade nästan direkt :) Så sov vi till åtta. Skönt! Just nu sitter han på golvet och har öppnat lådorna till tv-bänken och plockat ut allt som ligger i lådorna. Så nu måste jag komma på ett sätt så han inte kommer in i lådorna... hmm. Får fundera på det över dagen.

Snart kommer Fredrik hem för att äta frukost. Och då ska även jag och Leo äta frukost. Sen ska jag in i duschen. Vid klockan ett ska vi vara borta vid bvc. Då är det föräldrargrupp som gäller :) Ska bli kul att få träffas igen. Ska även höra om vi ska träffas och fika någon dag som vi gjorde en vecka innan jul.

Får se om vi kan gå någon lång runda idag. Ser inte ut som det. Det snöar jätte mycket här.

Oj nu välte Leo tvättstället :) Tur att han inte fick det på sig.. Nedrans busunge.

När Fredrik slutat jobba i eftermiddag ska vi åka in till citygross och handla. Leo har precis mat så det räcker tills idag. Fick en påse provsmak av semper igår på fruktgröt med päron och banan från 8 månader. Den ska jag köpa idag den tyckte Leo va jättegod. Sen ska jag köpa en massa annat. Måste även upp till maxi. Försöker få tag på rutiga kokboken. Det är ju ica förlaget som gjort den som dom borde ha den tycker jag. Fick låna den av Mia men det stod så mycket bra i den så jag skulle vilja ha den. Får se om jag hittar den.

Åhh nu sitter Leo och drar i sladdarna. Skit jobbigt just nu för nu måste man verkligen tänka på att gömma allt. Och inte ha några småsaker framme som han kan sätta i halsen.

Åhh jag retar mig så på den lilla snorungen. Tror hon är nåt. Sköt ditt egna liv istället för att lägga dig i alla andras. Börja med att ta hand om din egna unge. Det är du ju inte så duktig på... men du är duktig och hacka på en annan om man råkar göra ett "fel"(saker du tycker är fel).. Får fan huvudvärk när jag tänker på dig. Och stackars barn säger jag bara.. Tur att min son inte har det så..

Nähe nu är Leo i köket. Får gå och titta vad han hittar å för bus.

Ha det bra!

19 Januari 2009 - Kväll

Fredrik va med Ozzy på djursjukhuset idag. Han har rävskabb så han fick en spruta. Han ska få två sprutor till en om en vecka och en om två veckor.

Jag har precis hängt lite tvätt. Ska snart ner i tvättstugan igen. Jimmy va här en runda innan. Och Fredrik är inte hemma som vanligt. Börjar bli rätt tröttsamt att man ska sköta allt. Känns nästan som om man bor själv ibland :( Just nu ångrar jag att jag flyttade till Rottne. I Vislanda känner man ju ändå lite folk man kan gå och hälsa på. Här känner jag typ 2. Men ändå skönt att jag har sluppit förbannade skithålan Vislanda. Bor bara massa skit och pack där. Och bara en massa skitsnack.

Just nu tittar jag på Leo som krypit upp i babysittern jag fällt ihop för den ska ner i källaren. Andra saker som vi ska/har plockat ner i källaren är Leos gåstol(den behöver han inte ha nu när han kan krypa), babysittern. badbaljan, små kläder, babygym och lite annat smått som han inte använder längre.

Jag satt och tittade på vagnar innan. Ska ju köpa en ny när Leo blir runt 1. En som inte tar så stor plats i bilen. Men det finns så många att välja på vet inte vilken man ska ha. Lägger in bilder på det jag funderar på senare eller imorgon.

Nu ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag försöka söva Leo och vid 20:50 är det ju "The secret life of the american teenager" skit bra serie på tv400.

Ha det bra!

19 Januari 2009

Inatt hade jag skit svårt för att somna. Tittade på klockan sista gången vid 02:28 och sen låg jag nog vaken i en halv timme till. Fick stiga upp vid halv sju för då skulle Fredrik till jobbet och jag va tvungen att stiga upp och ta Leo. Vi gick och la oss igen vid halv åtta och sov till nio. Fast jag är trött fortfarande. 

Idag ska vi inte göra så mycket. Ska gå en runda. Sen ska jag börja skriva av lite recept ur kokboken jag fick låna av Mia. Tänkte jag skulle baka lite bröd någon dag. Idag behöver jag inte ställa mig och laga någon mat. Det blev så mycket mat över från igår när fredrik gjorde en stek på vildsvin. Potatis och sås blev det också över. 

Imorogn ska jag till föräldrargruppen :) Ska bli roligt att träffa dom andra igen. Ska även bestämma lite med Linnéa när vi ska ut och gå. Imorgon kväll ska vi även in till stan och handla upp mat och sådant till Leo så det räcker hela månaden. Det brukar vi göra. Jätte smidigt att handla allt så det räcker. Slipper man småhandla hela tiden. 

Så min planer för denna veckan är imorgon gå till föräldrargruppen och handla inne i stan, onsdag eller torsdag ska jag baka bröd och fredag ska vi till bvc. Han lär ju har växt en hel del. Han lär väl ligga på 11 kg nu och runt 77-78 cm. Han kan ju i alla fall inte ha 74 kläder. Han måste ha 80, fast vissa av 80 kläderna är också för små. Så jag har börjat handla lite i 86.  Han växer så det knakar. 

Nu ska jag ta och söva min suris.

Ha det bra!

18 januari 2009 - Kväll

Vi åkte till omersberga vid elva för att hämta Leo. Åt lite soppa sen gick vi en runda. Va även ute på isen på sjön lite. Roligt! Sen åkte vi hem och lagade mat. Gott! Jag har precis bakat bullar. Jätte goda blev dom! Jag ät bäst på att göra bullar :)

Nu ska vi fika och titta på "the american poop movie".

18 Januari 2009 - Morgon

God morgon kära läsare. Jag har precis vaknat. Gud så skönt med sovmorgon.. Det va längesen man fick sova så här länge. Men det va skönt.

Jag ska om typ två minuter gå och väcka Fredrik så vi kan köra ut till omersberga och hämta Leo jag saknar honom otroligt mycket. Så ska vi äta middag där och umgås en liten stund. Sen ska vi hem försöka städa upp lite och idag tänkte jag att jag skulle baka min bullar jag har pratat om hela veckan..

Nu ska jag väcka Fredrik. Vill till min son.

Ha det bra!

18 Januari 2009

Nu har vi precis kommit hem. Varit i stan och ätit och titta på bio. Tittade på "yes man" skit bra va den. Riktigt rolig. Det är tomt här hemma. Leo är hos sin farmor & farfar. Han somnar för natten vid nio ju så då tog vi beslutet att han får sova där inatt. Saknar min lilla fis. Men vi ska hämta honom imorgon så fort vi vaknat.

Nähe nu ska jag krypa ner i sängen och sova.

Ha det bra!

17 Januari 2009

Jaha idag är det lördag. Jag mår skit idag. Allt är jobbigt och tråkigt. Blää. Fredrik är som vanligt inte hemma. Men han lovade mig innan att han skulle bättra sig. Och det är bäst för honom det :)

I torsdags kom jag till vislanda vid sju typ. Gick då och mötte Anno. Träffade på Wictoria & Sabina pratade med dom en stund sen gick jag och Anno hem till henne. Satt där till typ kvart i nio eller nåt. Sen hem till mamma sanckade lite skit och sen blev det sängen. Leo somnade vid kvart i elva så jag trodde jag skulle få lite sovmorgon men inte. Han vaknade vid 05:54 tror han har en väckarklocka i huvudet.

Gick till skolan vid tio i åtta på fredagsmorgonen satt där och fikade och pratade till nio. Sen hem till mamma en runda igen för sen gå till Wictoria vid tio. Massa skratt och snack. Tyvärr kom inte Sabina men vi pratade med henne i telefon. Och då skrattade vi :) Haha hon är för rolig.. Leo skrattade åt Wictorias katt så han fick knappt luft. Måste nog köpa en katt för det va väldigt roligt tyckte Leo. Men då vill jag ha en sådan katt som Wictoria. Den va krit vit. Skit fin. Gick hem till mamma igen vid kvart i tre. Fikade lite och pratade. Anno kom vid typ halv fem eller nåt. Packade in alla våra saker i hennes lilla golf. Men det gick :) Körde till Rottne. Vi tog en Pizza när vi kom hit och så köpte vi lite godis. Tittade på världens sämsta film också. Fattade ingenting. Bara dödade varandra hela tiden. Fanns ingen handling i filmen. Anno åkte vid typ tio. Då blev det sängen för mig. Trött som ett as, fattar inte varför jag är trött hela tiden.

Leo vaknade vid 05:52 idag. Fredrik steg upp och tog hoom så jag låg i sängen till halv åtta. Skönt.

Ikväll ska Fredrik och jag gå ut och äta sen gå på bio. Gud så skönt det ska bli med lite ensamtid. Leo ska vara hos sin farmor & farfar under tiden. Just nu sitter han här i mitt knä och "pratar" med nappen. Mammas lilla skitunge. Han är så söt.

Jag tittade idag hur många det är som läser min blogg. Ungefär 200-250 varje dag. Gud va många. Finns det verkligen folk som vill läsa om mitt patetiska liv (som någon nämde i en kommentar för 1 vecka sedan) Men det värkar det som :)

Nu har jag inte tid mer, ska klä på Leo sen ska vi busa lite sen gå ut en runda

15 Januari 2009

Hej kära läsare.

Igår blev inget bad för mig klockan blev för mycket. Men tog en dusch sen åt vi lite glass och tittade på film. Somande redan vid halv tio igår. Men har dock varit vaken säkert 10 gånger inatt. Leo har drömt jätte mycket och hunden har inte legat stilla.. Leo somande vid tio över sju igår. Det ska han aldrig mer få göra. Vid klockan halv fem idag på morgonen vaknade han och skulle leka. Han somnade igen vid halv sex och sov till sju sen va vi bakna till halv nio. Åt lite frukost och fixade sen gick vi och la oss. Och vaknade precis :)

När Fredrik kommer hem i eftermiddag så ska vi åka till hans mamma och pappa en liten stund. Sen ska han köra oss till Vislanda. Vi ska sova där inatt (tror jag, om vi får för mamma). Imorgon ska vi leka med Wictoria en stund. Sen ska vi hem till min kusin Anno som sen ska köra hem oss till Rottne :) Kan

14 Januari 2009- Mat, plock och hunden

Jaha på måndag ska Ozzy till djursjukhuset. Han tappar en massa päls och har gått ner i vikt och så kliar han sig hela tiden. Så troligtvis har han fått rävskabb. Skit med. Blir det inte mycket pengar över denna månaden heller :(

Nu i eftermiddag har vi gjort lite ärende nere i "centrum" (Rottne) , busat på golvet, plockat undan, varit ute med hunden och lagat mat. Spagetti och köttfärssås blev de idag. Gott. Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem. Vi ska gå en runda sen ska jag spola upp ett bad och lägga mig i. Så skönt ska det bli.

Måste ringa till mamma sen eller imorgon. Fråga om jag får sova där imorgon. eller om jag tar bussen dit på fredag. Har inte bestämt mig ännu. Ska i alla fall till Wictoria, Pontus & Sebastian på fredag. Hon skulle säga till Sabina att komma så kanske att hon & Elvira kommer. Har ju inte sett Elvira på ett bra tag så hon lär ju ha växt en del.

Nu vill inte Leo att jag ska sitta här mer, han vill nog busa så det ska vi göra nu.

Ha det bra

14 Januari 2009

Idag har jag inte orkat skriva. Leo har varit på ett underbart humör hela morgonen så jag har busat med honom. Idag vaknade han vid 06:30. Men vid 08:00 gick vi och la oss en stund och steg upp vid 09:30. Sen åt Leo gröt och jag åt mackor. Så tråkigt väder idag igen. Men idag ska vi ut och gå en lång promenad.

Leo sover middag just nu och jag sitter och pratar med Wictoria på msn. Tänk om jag hade haft mitt körkort. Då kunde jag kört till Wictoria i Vislanda och suttit där. Sååååå tråkigt att sitta hemma och glo. Men men så är det när man är seg med sitt körkort..

Nähe nu ska jag ringa till 3 och säga upp mitt abonnemang där. Vill inte ha med dom att göra mer.

Ha det bra!

13 Januari 2009 - Tvätt

Ja igår va det disken som va tråkig idag är det tvätten. Men det måste göras. Jag har vikt det mesta nu, ska bara stryka lite sen är det klart. Sen ska jag plocka undan lite. Leo sprider ju ut sina leksaker överallt. Ska även diska upp dt lilla som är. Måste även dammsuga. Fredrik badade Ozzy igår så nu fäller han jätte mycket så det syns inte att vi dammsög här igår..

Fredrik kom hem vid lite över fyra och hämtade Leo dom skulle åka till Johan. Jag ville inte följa med. Bättre jag är hemma och gör någon nytta istället.

Nähe disken skriker på mig :)

Ha det bra!

13 Januari 2009

Jaha idag är Leo 7 månader. Va stor han börjar bli.

Igår städade jag klart det sista sen lagade jag mat. Och så tvättade jag. Fast det va bara två maskiner men lika bra att tvätta dom innan det blir för mycket. Vid 20:50 tittade vi på "the secret life of the american teenager" en serie på tv400. Skit bra är den. Sen blev det sängen. Jätte trött va jag, som vanligt. Uppstigning klockn 06:45 idag så fick sova lite längre än vanligt. Leo somnade för 5 minuter sen. Så nu tänkte jag passa på att spela lite.

Ha det bra!

12 Januari 2009 - Tand

Jaha nu har jag hunnit diska, gå ut med hunden, kastat soper, matat Leo och börjat plocka undan. Måste även dammsuga och svabba golven. :( Så tråkigt.

När jag satt och matade Leo för en liten stund sen funderade jag på vad det va i hans mun. Så jag tittade och petade lite med fingret. Leo har ju fått sin första tand :) Inte konstigt att han varit lite gnällig dom senaste dagarna :) Imorgon blir han 7 månader. Min stora pojk, Just nu springer han runt i gåstolen med pipmuggen i högsta hugg. Vi köpte en på citygross igår. En som inte spiller när man vänder på den. Jätte smidigt med tanke på att Leo alltid vill ha dricka. Nu ställer man den på bordet så tar han den själv och dricker. Min stora pojke !

Nähe nu ska jag fortsätta städa.

Ha det bra!

Svar till Lina

Lina skrev:  nä fy diska är det tråkigaste som finns!!

Svar: Ja roligare kan man ju ha det. Och särskilt nu när vi haft lite gäster och så i helgen. Då är ju diskberget ännu större :(

12 Januari 2009 - Tråkigt väder

Skulle egentligen diska. Men jag orkar inte. Har så tråkigt idag igen. Nu regnar det ute så man vill ju inte gå ut heller. Leo ligger på golvet och "pratar" med sina bilar :) Så söt är han.

Snackar med Wictoria på msn det är roligare än att diska :)

Nähe måste sätta lite fart så jag får något gjort innan Fredrik kommer hem. Ska ju hinna laga mat också. Pannbiff, potatis och sås. Blir nog bra :)

Ha det bra!

12 Januari 2009

Godmorgon!

Uppstigning klockan 06:15 idag. Då ville min lilla son ha välling. Och nu sitter han här på golvet och leker med sina bilar. Så gullig är han.

Igår va vi hos mamma. Trevligt som vanligt. Kenny & Cilla är för söta. Jag & Fredrik tog dom(och Leo) och gick till lekplatsen. Det va väldigt roligt att vara där. Efter en stund gick vi hem för mamma skulle laga mat så jag hjälpte henne med det. Vi åkte vid halv sex kanske. In till citygross och handla blöjor och mat till Leo. Och en massa frukt till oss. Har blivit riktigt fruktgalen. Gott! Vi tittade på film och vid 21:00 tittade vi på trollkarelns hemligheter(tror jag det heter) på femman. Sen va det läggdags. Jag somnade nästan direkt! Skit trött sen kvällen innan.

Idag blir det att ut och gå en runda. Det blåser rätt mycket. Men ut och gå det ska vi. Ska även diska lite. Ikväll ska jag tvätta:( Tråkigt men ett måste. Ska även försöka hinna med att baka bullar.

Ha det bra!

11 Januari 2009

Igår va väldigt trevligt hos Sara. Andreas & Erik kom inte för Andreas va sjuk så då hade han Erik hemma, men Jenny & Anna kom. Vi åt tacopaj & ost och skinkpaj. Med sallad baguetter, oliver och fetaost till det. Gott! Sen blev det tårta och kaffe. Kaffe är ju inte helt fel.

Vi åkte hem vid halv åtta ungefär. Handlade lite och sen hem och städa lite tilll. Måste diska idag. Men det går rätt snabbt. Vid nio typ kom Robban & Maja. Vi tittade på film och snackade lite skit :) Dom åkte vid ett så vi va i säng vid halv två ungefär. Så lite trött är man idag. Men det får man ju ta när man ha små barn.

Idag ska vi åka hem till min älskade familj i Vislanda. Synd bara att dom bor i Vislanda. Så skönt att man sluppit den hålan. Är bara en massa skitsnack där. Men kan ju hoppas på att dom får tummen ur r*ven och börjar på huset i sommar.

Ha det bra!

10 Januari 2009

Godmorgon !

Igår kväll blev inte mycket städat. Vi hade en myskväll istället. Va ute och gick en runda, lagade tacos och tittade på film. Men det klagar jag inte på. En myskväll är inte så dumt.

Idag ska vi städa lite här hemma. Ska även sätt Leo i badet idag. Han måste ju vara fin när vi ska gå bort. Vid 16:00 ska vi va hemma hos Sara, Oskar & Adam och fira Oskar(Fredrik systers sambo) som fyllt 30 och så ska vi fira Crister(Fredriks pappa) som fyller 61(tror jag) nästa vecka.

Ha det bra!


9 Januari 2009 - Paus

Ja nu tar jag en paus från allt. Har strykt massa kläder och gardiner. Har även fått ner och upp gardiner i Leos rum. Har plockat lite så nu börjar det se ut som vårat hem igen. Inte en svinstia! Jag och Leo har precis ätit mat. Jag åt korv, potatismos och gräddsås medans Leo fick spagetti och köttfärssås. Gjorde egen mat till honom men den ville han inte ha :) Måste fråga bvc läkaren när jag ska dit om han kan äta korv. Det är ju massa salt i nästan alla korvar. och det är ju inte bra för små barn.

Leo ligger just nu och rullar runt på golvet och leker med bilen han fick av sanna i julklapp. Gåstolen är inte alls rolig längre när han har kommit på att man kan ligga på golvet och ta sig fram istället. Tror han börjar bli trött. Får väl gå och lägga honom innan jag fortsätter städa.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Måste försöka få Fredrik att hjälpa mig att städa. Eller om vi drar in till stan en runda. Men jag vet inte. Det märker vi. Jag lär nog inte skriva mer här idag i alla fall. Så ha en fortsatt bra dag och en trevlig kväll.

Ha det bra!

9 Januari 2009

Godmorgon! Idag va det uppstigning vid klockan 06:00. idag har han sovit hela natten utan att vakna en gång. Det va längesen han sov hela natten. Han brukar alltid skrika en till två gånger för att han vill ha nappen. Men inte inatt. Han va nog trött. Han sov ju inte så mycket igår.

Igår kväll tittade vi klart på "lögn i helvete" riktig rolig va den. Sen tittade vi på "100 feet" Den va också bra fast lite overklig då men helt okej. Jag hoppade ett par gånger i alla fall och Fredrik bara skrattade åt mig. Va ju sådär roligt att behöva gå ner i källaren till tvättstugan efter man sett den. Men det gick :)

Idag ska jag vika tvätt, stryka gardiner, plocka ner alla julgardiner, sätta upp nya, ta ner alla julsaker och kasta ut julgranen. Det är vad jag tänkt mig men sen vet man ju inte om lillfisen vill vara så snäll och låta sin mamma göra det.

Skit väder. Snöade jätte mycket igår på förmiddagen sen på kvällen regnade det. Är inte alls mycket snö kvar. Bara för att vi tänkt att mamma och dom kunde kommit hit så kunde vi åkt till pulkabacken här och grillat lite korv. Där är nämlingen inget folk. man måste ha lov för att få vara på den. Men Fredrik känner henne som äger marken där och det va inga problem för oss att va där. Men nu ser det som sagt ut att inte bli något av det..

Dags att äta frukost. Skriver säkert senare!

Ha det bra!

8 Januari 2009 - Kväll

Nu har Fredrik kommit hem och vi håller på att laga mat. Han och Leo gick precis till affären en runda. Jag har vikt lite tvätt och plockat ihop all smuts tvätt. Ska tvätta mellan 19:00-22:00. Har även börjat städa ut julen. Känns inte som om det varit jul ännu. Jag vill inte plocka ner sakerna nu. Men ska bli skönt att få det riktigt städat.

Sen ska vi titta klart på "lögn i helvete". Skit bra är den :) Robert Gustafsson är ju bara för rolig. Sen ska vi titta på "100 feet" någon som sett den? Är den bra?

Kommer nog inte skriva något mer ikväll. Så ha en bra kväll.

Glöm inte kolla mina bilder: http://ttiina.bilddagboken.se/p/main.html 

Ha det bra!


8 Januari 2009 - Tråkigt

Sitter just nu med en grinig Leo. Han vill inte sova. Det vill han aldrig göra längre. Och då blir han grinig. Skit jobbigt. Och inte går det att gå ut heller. Inte med barnvagn i alla fall. Här har det snöat jätte mycket hela dagen. Och dom är så sega på att skotta här så det går inte ta sig fram med barnvagn. Får väl gå ut en runda när Fredrik kommer hem.

Måste även säga grattis till kusin Camilla som fyller år idag!

Har inget mer vettigt att skriva.Kanske skriver en rad till ikväll.

Ha det bra!

8 Januari 2009

Godmorgon gott folk. Idag blev det ingen sovmorgon. Leo va uppe vid 06:00. så det va bara till att stiga upp och se glad ut :) Fast kom i säng i vettig tid igår så är inte så trött. Leo börjar bli trött igen. Ligger på golvet och gosar med snutten & Svante. Ska snart ta honom och lägga honom i sängen. Leo reser sig lite i sin säng nu. Han drar sig upp i spjälorna och så blir han ståendes på knä. Jätte gullig är han. Ska försöka få ett kort på det sen.

Idag lär det nog inte hända så mycket. Ska ta det lugnt idag. Ut och gå en lång promenad sen. Skönt! Kanske skulle börja städa ut julen också. Eller så gör vi det på lördag jag vet inte ännu.

Nähe nu får jag ta min son.

Ha det bra!

7 Januari 2009 - Kväll

Nu har vi ätit och lite så. Kom hem från stan vid sju typ. Umgåts med Wictoria & Katta mycket trevligt hade vi. Skrattade åt mycket :) Det hela slutade med att vi satt hemma hos Katta. Där det blev ännu mer skratt och prat. Otroligt trevlig i alla fall. Måste vi snart göra om!

Nu ska vi titta på lögn i helvete.

Ha det bra!

Svar till anonym

Anonym: gå in på designadinblogg.se så kan du hitta massa hjälp där:D

Svar: Tack så mycket! Ska testa det när jag har tid.

Design?

Någon som är duktig på att designa bloggar som har lust att fixa till min? Min ser så tråkig ut. Men jag fattar verkligen inte hur man designar den.

Snälla någon hjälp !

7 Januari 2009 -- Stan

Äntligen har Leo somnat. Frågan är bara hur länge.

Sitter och snackar med Wictoria på msn. Hon frågade om jag skulle med henne och Katta in till stan. Så det får det nog bli tråkigt att sitta här och glo ju. Inte för att man har så mycket pengar nu efter jul. Men lite finns det allt. Fast jag har inte bestämt mig ännu. Leo är så grinig idag. Orkar inte ha han grinig inne i stan. Vi får se hur jag gör.

Ha det bra!


7 Januari 2009

God morgon gott folk! Leo vaknade för en timme sen och ville ha välling. Så gav han välling och en torr blöja och nu sitter han på golvet och skrattar åt en leksak :) Så söt är han. Han har lärt sig något nytt också! Igår när Fredrik skulle gå in och ge honom nappen i sängen så satt Leo upp! Man kan lägga honom men han sätter sig upp igen :) Skit jobbigt. För han vill ju inte ligga. Men han får väl sitta där och prata han somnar väl. Han försöker även resa sig mot spjälorna i sängen. Min stora pojke. Om 6 dagar blir han 7 månader. Fy vad tiden går snabbt. Om 7 månader ska han börja dagis och jag ska börja jobba. Ska faktiskt bli skönt att få börja jobba. Inte så jätte roligt att gå hemma.

Idag vet jag inte redigt vad vi ska hitta på. Ska i alla fall ringa till Hanna sen och anmäla mig till step up. Ska bli skönt att få börja röra på sig.

Här är riktigt mycket snö idag. Har snöat jätte mycket inatt. Fredrik är på jobbet och det känns lite konstigt. Började ju bli van att han va hemma. Fast snart är det ju helg och då är han hemma lite igen. Hoppas snön ligger till helgen. Vi tänkte umgås med mamma och dom. Kanske skulle kunna gå till pulkabacken.

Nähe nu får jag ta min son. Tror han börjar bli trött.

Skriver mer sen. Och ska även lägga ut lite bilder : http://ttiina.bilddagboken.se/p/main.html?

Ha det bra!

6 Januari 2009

Igår så åkte vi till mamma vid halv ett. När vi kom dit så gick vi till pulkabacken. Leo åkte i bebispulkan :) Kenny & Cilla tyckte det va roligt i alla fall. Det tyckte nog dom stora barnen mamma, Peter & Sanna också :) Efter en stund frös Leo & Cilla jätte mycket så vi gick hem till mamma igen. Där drack vi varm choklad & kaffe. Sen åt vi lite. Sen vid halv åtta typ så åkte vi hem. Åkte till kyrkogården först. När vi kom in till stan kom vi på att vi glömt litte hos mamma. Så det va bara att vända och köra till vislanda igen. Va hemma nästan nio. Leo åt lite sen somnade han igen. Vi tittade på en serie som vi följer och sen gick vi och la oss.

Idag gick vi upp kvart i åtta sen gick vi och la oss vid nio igen och sov till tio över elva. Skönt! Sen åt Leo gröt och så tog vi på han alla ytterkläder och satte honom i vagnen och gick. Vi gick en runda som går upp till brittatorp och tillbaka. Den är nog 6-7 km. Men det va skönt. Nu har vi precis ätit potatisgratäng, fläskfilé, gurka och kokta morötter. Det va gott. Fredrik och Jonas skulle köra in till stan med grävmaskinerna nu. Ja imorgon börjar Fredrik jobba igen. Konstigt det kommer att kännas. Han har ju varit hemma i nästan 3 veckor.

Jag ska gå till affären och köpa ägg och jäst sen. Tänkte baka någon kaka och ett bröd ikväll. Jimmy kommer nog sen också. Ska tvätta snart. Här skulle även behövas städas.Men det får vänta tills Fredrik kommer hem.

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tänkte jag skulle höra med Linnéa om vi sk aut och gå någon dag. Ska även ringa och anmäla mig till step up. Och ringa till Rottne gym. Mitt nyårslöfte är att jag ska komma ner i min normla vikt till sommaren. Så nu är det hård träning som börjar nästa vecka. Step up 1 gång i veckan, Gymmet 3-5 gånger i veckan och ut och gå varje dag. Då måste jag ju gå ner i vikt.

Nähe nu ska jag försöka söva min trötta son.

Ha det bra!

5 Januari 2009

Igår va vi i omersberga och åt. Trevligt och gott ! Vid kvart över sex kom Sanna<3 Vi tittade på film och dippade morötter, gurka och paprika och åt godis :)

Jag vaknade för en timme sen typ. Och Leo för två timmar sen. Fast han är trött nu så ska försöka få honom till att somna.

Vid middag ska vi åka till vislanda. Måste åka förbi stadium så jag kan köpa mig ett par termobyxor så vi kan gå till pulkabacken med kenny och cilla när vi kommer till vislanda.

Skriver kanske mer ikväll.

Ha det bra!

4 Januari 2009

Igår va vi i sran en runda. Inte så roligt. Men det kan va för att jag va så irreterad på vissa människor. Men skit i det!

Leo han är pipig idag. Tror han är trött men vägrar sova. Vid halv tolv kommer Fredrik och hämtar oss. Då ska vi ut till Omersberga och äta middag. Jenny, Andreas, Anna, Erik, Oskar, Sara & Adam kommer också. Ska bli treligt.

Nu somnade Leo :)

Sen ikväll hoppas jag min syster kommer.

Skriver mer ikväll.

Ha det bra !

3 Januari 2009

Blev inget vinterfiske idag. Fick inte tag på någon mört.. Men vi stack in till stan istället. Åkte till media markt och skulle byta våran matberedare som inte fungerade som den skulle. Vi fick en ny kniv så nu ska den funger få väl testa den sen. Ska i alla fall aldrig mer handla där. Dom visste inte ens hur man satte dit skålen till matberedaren. Så vi fick hjälpa dom. Sen åkte vi till maxi.Handla en massa fotoalbum. Fick en massa foton igår. Så idag sorterar jag och sätter in det i fotoalbum. Duktig jag är :)

Imorgon ska vi först till Mia & Crister och äta sen kommer min älskade syster :) Hon ska sova här tills på måndag. Och på måndag kör vi hem henne och hälsar på mamma och dom :)

Nu ska vi snart äta dajmcheescake. Receptet fick jag av mia men den kan nog vara god. Med lite kaffe till :) Sen vid halv nio blir det att åka in till stan en runda och prata med allt folk.

Ha det bra!


2 Januari 2009

Idag vaknade Leo vid åtta. Så det va bara att stiga upp. Fast han har börjat sova längre innan sov han bara till klockan sex. Just nu ligger han här jämte mig och bökar runt som en liten gris i soffan. Han är jätte trött.

Igår åkte vi till omersberga där va sara och adam. Trevligt att träffa dom. Adam är ju bara för söt.

Idag blir det omersberga en liten runda. Ska även ut och gå en lång runda. Sen ikväll blir det city gross. Ska handla allt vi ska ha med oss imorgon. Vi ska ut och vinter fiska imorgon :) Ska bli mysigt att sitta där runt elden :)

Skriver kanske mer ikväll.

Glöm inte att gå in och koilla mina bilder: http://ttiina.bilddagboken.se/p/main.html?

Ha det bra !

1 Januari 2009

Jaha då va det ett nytt år :)

Igår va väldigt trevligt. Vi åkte från Rottne vid halv sex in till stan och hämtade Anton. Sen åkte vi vidare ut till Jens & Sara. Där va Anna, Elin, Robban & Maja. Sen vid halv åtta blev det in till statoil och äta. Sen vidare ut till kårestad. Där ute va det lite folk men inte så jätte mycket. Dom flesta kom mellan tio oh elva. Kvällens höjdpunkt va ändå Stenemo. Ronny, Antom & Simon livade också upp stämmningen lie. Allt gick jätte bra med Leo. Han satt där med sina hörlurar och "pratade" med alla. Vid tolv blev det att skjuta raketer. Synd bara att man va mitt ute i skogen det va typ inga andra som sköt. Och vi hade inte så mycket. Men men det gick bra ändå. Vida kvart över tolv klädde vi på Leo och åkte hem. I Rottne sköt dom fortfarande raketer när vi kom hem.

Leo väckte oss vid nio idag. Så vi fick sovmorgon i alla fall :) Skönt! Fredrik och Ozzy åkte för en liten stund sen. Do ska utoch jaga med Jimmy Jag funderar på omman skule gå till omersberga sen. om jag orkar, det är rätt lång. Typ 1 mil. Vi får se.

Kanske skriver mer ikväll.

Ha det bra!

RSS 2.0