31 Augusti 2010

I lördags va vi på 30 års fest. Väldigt trevligt och jätte god mat. Synd bara att det va ett äckel där och förstörde min sista timme på festen. Räcker väl att jag säger att han va småfet, kort och 30 år gammal som skröt om att han tagit steorider och knark och han kunde få ligga med vilken tjej som helst på festen. Det slutade med att han skulle visa sin "nisse"(som han kallade sin penis) för oss och då pissade äcklet på bordet. Sen blev ahn skir sur för att jag sa det till Maja (sambo till han som fyllde 30). Sen va han allmänt uppkäftig resten av kvällen. Alla störde sig verkligen på honom.
Men kvällen avslutades i alla fall helt otroligt roligt och det va bilresan hem. Det va riktigt längesen jag skrattade så mycket. En runda till statoil och en ny skiva slutade med att Stenmo och jag dansade loss. Kan ju säga att vi flög fram och tillbaka som ett par vantar så lite ont hade man ju i söndags =)

I söndags åkte vi hem till mamma och dom och drack lite kaffe innan vi åkte till Moheda för att gå på 1 års kalas.
På kvällen tog vi det lugnt med film och chips =)

Igår jobbade jag 7.30-15 gick väldigt bra!
När Fredrik kom hem igår vid fura så gick jag bort till vårdcentralen.
Nu kna jag ju berätta den lilla hemlighet jag hållt på ett litet tag =) Absolut inget stort för er men för mig =)
Jag blev erbjuden för ett par månader sedan att svara på lite frågor i en undersökning om ms sjukan! Jag svarade och skickade in och blev sen uppringd och fick ännu mer frågor! I förra veckan fick jag hem en massa blodprovsrör som jag skulle ta på en vårdcentral så det gjorde jag igår. Problemet är bara att jag hatar det och sen har jag så små blodådror som gärna "rullar" iväg när dom försöker få in nålen. Så igår stack och stack och stack dom. Jag började kallsvettas och känna mig yr så dom hissade ner mig så jag fick ligga och så fick jag en kall cola =)
Efter många försök i både armveck och knäveck och på händerna lyckades dom få tag på ett i armvecket. Fyllde sen dessa rör och nu är det iväg skickat.
Belöningen för detta va först 1 biobiljett som nu har slutat med 3 biobiljetter och 1500kr =) Inte helt fel. Och sen kanske dom kan komma fram till något nytt inom sjukdomen!

Idag har jag och Leo bakat bullar. Han va så duktig och gjorde precis jag =) Han kavlade och bredde på smör sen fick han lite hjälp med att hälla på socker och kanel sen rullade han själv ihop degen och skar den och la den i formar =) Så söt va han =)

Nu ska jag snart gå in och väcka honom han har sovit i snart 2 timmar. Om 1 timme ska jag lämna honom på dagis och jag ska jobba 15-21.15.

27 Augusti 2010

Oj nu har det gått ett par dagar och jag har helt glömt bort att skriva =) Jag är dålig på det här med blogg =)

Igår va vi hos tandläkaren med Leo vid kvart i tolv. Har aldrig sett en unge sitta så snällt i stolen (helt själv ville inte sitta i mitt knä) och gapa så stort! Så duktig va han. Och innan vi gick fick han välja en tandborste och så fick han en bok och ett klistermärke =)
Efter vi va klara där gick vi till busse och åkte in till stan. Gick och tittade lite. Leo fick 5 par nya byxor och lite bilar. Jag tittade på kläder till mig själv men orkade inte prova några! Så jag köpte en gummimatta man kägger under en vanlig matta så den inte halkar iväg.

Vi va hemma efter fyra och då gick vi hem och myste lite i soffan och tittade på film. När jag ringer till Fredrik vid kvart i sju säger han att han är i Sandsbro och har bara 10-15 minuter hem =)=) Leo blev helt överlycklig när det va pappa som klev in genom dörren. Leo hade ju inte träffat honom sen i söndags kväll!

Vi åt lite sen kvällsmat och vid tio blev det sängen. Och för första gången på hela veckan somnade jag direkt! Så det är nog så att jag inte sovit bra för Fredrik inte varit hemma =)

Idag slutade han vid halv elva så han kom hem och hämtade Leo sen åkte dom iväg på skogsmaskinsvisning. Jag ska snart göra mig klar för att jobba 14-19. Sen ikväll blir det väl att titta på en film eller något.

Imorgon ska vi in till stan en runda och se om vi kan hitta regnkläder till Leo och så ska vi in på systembolaget en runda. Sen ut till Ann-Sofie och Milo och fika och sen vidare till mamma. Måste ringa och fråga henne om hon vill ha Leo imorgon för Fredrik kom på idag att det hade nog varit ott att ta några öl imorgon. Vid 16 ska vi vara på 30 årskalas =) Ska bli väldigt trevligt!

Nähe nu ska jag skynda iväg på ett hemligt möte som ni får veta mer om en annan dag =)=)

24 Augusti 2010

Somnade väl runt halv två igår!
Idag väckte Leo mig vid kvart i åtta. Vi gick upp och år frukost sen duschade jag och efetr det gick vi till biblioteket och lånade nya böcker till Leo =)
Annars har vi bara varit inne och busat! Har ju fan inte gått att vara ute!
Vid tjugo i två lämnade jag Leo på dagis och jag gick till jobbet.
Mamma hämtade Leo på dagis vid kvart i sex. Sen va dom här hemma och busade! Jag slutade vid 19 och köpte med mig lite fika som vi fikade på när jag kom hem. Dom åkte runt åtta. Och då bytte jag blöja på Leo och tog på honom pyjamas sen fick han välling och sen borsta tänderna sen gick jag och la honom och han somnade nog på 30 sekunder =)

Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra. Men får väl spela något spel eller titta på någon film. För som dom senaste kvällarna är jag inte ett skit trött!

Imorgon trodde jag Leo skulle till tandläkaren men när jag tittade i kalendern så är det på torsdag han ska dit =) Men vi ska tvätta mellan 7-11 sen får vi väl busa en massa. Vid halv fem kommer Mia och Crister och ska passa Leo medans jag jobbar 17-19.
Måste betala alla räkningar imorgon med.
Och ringa och fråga växjö komun varför vi ska betala barnomsorg under juli månad när Leo inte varit där!! För i julas va han inte på dagis på 5 veckor men vi fick betala i alla fall för då sa dom att man inte behöver betala under 4 veckor på sommaren!!

Hmm kanske skulle ta något att äta? Ja det får nog bli så =)

23 Augusti 2010 - kväll

Ann-Sofie och Milo kom vid tio idag på förmiddagen vi började med att fika på ballerina och bullar =)
Sen snackades det en hel del och en massa bus med barnen =)
Jag gjorde lite middag och under tiden jag lagade mat så diskade Ann-Sofie =) Väldigt tacksam för det =)
Leo somnade efter maten och sov i en timme ungefär. Vid halv fyra tiden åkte Ann-Sofie och Milo hem och jag och Leo gick till affären för att handla lite gott och hämta paketet från hm. Så nu har Leo en massa nya fin kläder =) Köpte även en matta till vårat sovrum som passade super där men innan vi kan ha den liggandes på golvet måste jag köpa halkskydd och lägga under för det blev redigt halt.

Imorgon ska Leo bada på förmiddagen och jag ska duscha. Sen blir det middag och sen sova en stund för Leo. Vid tjugo i två ska Leo lämnas på dagis och jag ska jobba 14-19. Min mamma är snäll och hämtar Leo på dagis vid 17 tiden. När jag kommer hem blir det väl en kopp kaffe med mamma innan hon åker. På onsdag blir det också lite jobb mellan 17-19- Då har Mia lovat att ha Leo =) Så skönt att ha folk omkring sig som ställer upp för mig =)

Inatt blev det inte många timmars sömn och ikväll har jag tittat på 2 filmer i hopp om att jag skulel bli trött men nä. Jag är jätte pigg!! Undrar vad det är som gör att jag blivit sådan nattuggla? För några veckor sedan kunde jag lätt lägg mig vid kl 21 och somna direkt det är helt omöjligt nu! Kan det va vinet som jag dricker på kvällen kanske? =)

Nä nu ska jag gå och lägga mig och tving mig till att sova!!

Natti natti kära läsare

23 Augusti 2010

Igår blev vi en aning förvånade när Leo vaknade och klockan visade 10:20 =) Han vaknade vid halv sju och ville ha sin välling så det fick han men sen somnade han om igen! Va riktigt skönt att få sova =)
Vi steg upp och åt frukost sen åkte vi ut till Ormesberga! Leo åkte lite hjullastare med sin pappa tills han tröttnade =)
Vi gick ut i skogen och plockade en massa blåbär till honom. Vid halv fem kom Sara, Oskar och Adam (Emma va redan där). Adam och Leo åkte med Fredrik in till stan i hjullastaren.
Mia körde hem mig och när Fredrik och Leo kom hem så gick vi och handlade lite. Efter det blev det mys i soffan hela kvällen. Ett glas vin och massa goda osatar och kex och lite melon och druvor till det med =)

Vi gick och la oss runt halv elva. Fredrik somnade snabbt men jag vände och vred på mig gick upp och satte mig och tittade på tv i en timme. Sen gick jag och la mig igen sista gången jag tittade på klockan va den 02:47. Så en aning trött idag! Men Leo sov i alla fall till åtta och inte sju =)

Min kära kusin Ann-Sofie skickade precis mess och frågade om vi skulle hitta på något så hon och lille Milo kommer snart hit =) Fick vi någor att göra idag med =)=)

Ska in i duschen nu innan dom kommer

21 Augusti 2010

Igår kväll va vi inne i garaget en runda jag körde =) Så roligt!! Efter det skulle vi köra hem men vände i Sandsbro för då ringde Simon och ville snacka lite. Va på torget till elva sen hem.

Leo väckte mig vid kvart i åtta men han somnade om när vi gosade och han väckte mig igen vid kvart i nio. Tror han börjar känna på sig när det är helg =)
Fredrik åkte tidigt idag på morgonen för att jobba i Emmaboda. jag ringde till mamma vid kvart över nio och då va hon inne i stan och skulle klippa sig så det passade bra för henne att svänga ut till Rottne och hämta mig och Leo =)
Vi fikade lite när vi kom hit och sen gick jag och Leo bort till Oscar där min syster och Ellinor va.
Va flera år sedan jag träffade Oscar så det va roligt. När vi va yngre så va jag hos honom eller han hos mig varje dag!! Så vi va väldigt bra kompisar. Men sen jag träffade Fredrik och fick barn så dog allt umgänge jag hade med alla nästan =( Men mycket har börjat komma tillbaka nu =)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Är sugen på att dricka med Sanna och dom men jag vet inte!! Vi får se vad som händer!

Ha en trevlig kväll alla =)

20 Augusti 2010

Jaha idag va det jobb 8-14. Nu är jag ledig fram till tisdag =) Skönt!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på är sugen på något riktigt gott till middag idag men kommer inte på vad! Ska sätta mig och kolla igenom kokboken och se om man kan få något förslag.
Annars ikäll vet jag inte vad som händer! Tvinga Fredrik ut och köra lite bil med mig kanske?
Vi va ju på handledarkus förra måndagen och förra tisdagen skickade vi in alla papper. Körskolan sa att det tog upp till 8 veckor innan man va godkänd som handledare. Men vi fick alla papper på att Fredrik va godkänd som handledare i måndags så det gick ju snabbt =)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på hela helgen. Fredrik pratade om att han skulle jobba imorgon som vanligt!!!! Så jag och Leo åker väl ut till mamma då!

Nu tjatar Leo på mig om att vi ska gå och handla så är väl bäst jag sätter fart =)

19 Augusti 2010

Nu blir det jobb 15-21.15 om jag orkar skriver jag när jag kommer hem annars gör jag det imorgon =)

17 Augusti 2010

Det gick bra att jobba igår! Va jätte trött när jag kom hem så jag somnade runt halv elva och vaknar av Leo som skriker hysteriskt vid halv ett. Han va på väg in till oss när han hade ett otäckt möte med dammsugaren =) Stackarn blev jätte rädd för den han trodde väl att det va någon som stod där =)
Leo vaknade vid tio i sju idag och tur va det för Fredrik låg fortfarande och sov. Så han fick slänga på sig kläderna och sen sätta sig i bilen!
Leo åt sin välling och har tittat lite på Pettson & Findus. Jag har nu vaknat till liv så mycket så jag skulle kunna tänka mig att äta frukost =)
Beställde kläder till Leo innan från H&M och en matta till vårat sovrum. Jätte billigt =) 4 tröjor, 3 pyjmaser och 1 matta gick på 653,50 =) Billigt och bra!

Leo tjatar om att åka till farfar. Men jag vet inte. Vi tar ju bussen ut till Åby men sen är det ju 4-5 km att gå och jag vet inte om jag vill det när det vräker ner regn ute! Vi får se!

Förra måndagen va jag och Fredrik på handledarkurs och på tisdagen så skickade jagin alla papper och igår kom det tillbaka att han va gödkänd som handledare så nu är det bara till att tuta och köra =) Så det är nog vad vi ska göra i eftermiddag =)=)

När affären öppnat vid nio ska vi gå bort och handla lite. Måste ha något vi kan äta till middag idag frågan är bara vad? Pasta och pastasås kanske? Eller pannbiff och potatis? hmm får nog fundera på det en stund!

Men nu ska vi äta lite frukost i alla fall =)

16 Augusti 2010

Igår kom Ronny och Patrik hit. Vi åt lite chips och tittade på film =)
Vid kvart över tio åkte Ronny hem och Patrik stannade kvar här för Fredrik och Patrik skulle ut på hemliga äventyr vid ett så det va ju ingen mening för honom att köra hem =)
Jag somnade nog till vid tolv och vaknade igen när Fredrik (som inte sovit något) gick upp och sen åkte dom. Jag låg och vände och vred på mig.. Jag gav upp och satte mig framför en film en stund. Vid halv tre kände jag att jag va tvungen till att försöka somna.
Somnade väl vid halv fyra och vaknade vid halv sex av Leo kom in och ville ligga jämte mig sen somnade vi om och vaknade vid sju då Leo ville upp men jag fick honom till att somna om och när han väckte mig sen va klockan halv nio =) Skönt att få sova lite =)
Vi har ätit lite frukost och nu funderar jag på om vi skulle dra på oss regnkläder och gå ut en runda. Blir tokig på att sitta inne hela tiden!!
Måste handla och sen ville Leo baka så får väl baka lite skurna chokladrutot som vi kan frysa in.
Vid halv tre är det dagis för Leo om inte Fredrik slutar tidigare han började ju faktiskt jobba vid fem på morgonen. Om han kunde skulle han sluta vid två och då blir det inget dagis för Leo =)
Jag jobbar 15-21.15 idag!
Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag onsdag, torsdag och fredag sen är mitt sommarjobb slut på ica =( Så tråkigt och har ingen aning om vad jag ska göra sen. Har i alla fall börjat kolla runt på lite nya jobb. Bara att hålla tummarna =)

Nä nu klär vi på oss och går ut!

15 Augusti 2010

Igår började dagen med att jag va hos frissan och fick färg och slinger och blev även klippt. Va klar vid halv elva och gick då och jobbade i lite mer än 1 timme. Sen hem och börja fixa sig. Mamma kom och hämtade Leo och tog även en kopp kaffe. Vid kvart i tre lämnade vi Rottne för att åka och hämta Martin och Maria för sen åka till Ormesberga kyrka för att gå på bröllop =)
Det lyckliga brudparet Hans och Karolina va super fina! Kan ju inte tro att dom varit tillsammans i nästan 15 år för dom ser fortfarande nykära ut =)
Efter vigseln i kyrkan blev det massa god mat och dricka! Vid 2 va både jag och Fredrik så trötta så vi åkte hem.

Idag vaknade jag vid halv nio först och trodde inte jag skulle kunna somna om fick en liten chock när jag vaknade och tittade på klockan..... 12.48. Skönt att få sova ut riktigt =) Inte sovit så länge på lite över 2 år!

Åkte till mamma vid halv tre tiden stannade och köpte en blomma till dom som tack för att dom passat Leo. Vi fick lite mat när vi kom och det va väldigt gott! Nu sitter jag och dricker dagens andra kopp kaffe för att försöka bli människa igen =)

Ska snart åka hem också. Ikväll blir det väl en film ellet nåt. Ronny kommer säkert också =)

8 Augusti 2010

OJ OJ va det va längesen jag skrev nu. men hinner inte riktigt med bloggen. Jag jobbar ju 5-6 dagar i veckan sen när jag är ledig vill jag bara umgås med min underbara lilla familj. Vill inte sitta framför datorn och glo!

Vi va i alla fall iväg på semester v.29. Åkte först till Halmstad och va på stranden med Simon och Veronika hela dagen. Sen åt vi lite och sen tog vi in på hotell och gick runt lite i Halmstad och tog en glass.

Dagen efter packade vi ihop och åkte över till Danmark en runda. Men va för varmt. Va 33 grader och mellan husen va det nog ännu varmare och ingen vind. Så vi va bara där i 3 timmar innan vi åkte över till Sverige igen. Åkte till Ystad och åt lite mat och sen bokade vi ett hotell i Tyringe kom dit vid åtta på kvällen och va ute och busade en massa på gräset med tanke på att Leo suttit stilla nästan hela dagen behövde han verkligen springa va sig =)
På morgen efter packade vi ihop våra saker och åkte in till Höör där vi gick på skånes djurpark hela dagen =) Leo tyckte det va super kul att se alla djuren. Det som förvånade mig mest va nog att han vågade klappa älgarna =)
Efter skånes djurpark åkte vi hem. Va riktigt skönt att få komma hem!

Det är väl det mest spännande som hänt i vårat liv dom senaste veckorna.

Va ju Tingsryds marknad förra veckan också! leo fick någon traktor och så fick han en traktorballong och så åkte Kenny, Cilla och Leo karusell. Det va jätte roligt tyckte dom =)

I fredags lämnade vi Leo hos sin farmor och farfar. Igår åkte Fredrik till Mantorp och jag jobbade 8:30-12:30. Efter det gjorde jag mig klar för att åka till mamma och resten av familjen. Först åkte jag med mamma och Peter till Helsingborg och hämtade en bil till dom. Vi va hema strax efter åtta på kvällen. Jag satt på Sannas rum och tog 2 öl sen blev det sängen vid tolv.

Idag vaknade jag vid nio och gick upp. Åt lite frukost och åkte med mamma till skogen med hundarna. När vi kom tillbaka kom Fredrik och Leo =)
Som jag saknat Leo varit ifrån honom sen i fredags kväll runt halv sju tiden.. Helt sjukt att man kan sakna någon så!

Nu har jag bakat lite muffins och gjort kaffe så nu ska vi fika och sen åka ut till morfar!

Nu fick ni kära läsare i alla fall lite uppdatering =)

RSS 2.0