31 Juli 2009 - Åka

Jaha jag och Fredrik har städat hela förmiddagen så nu är det riktigt rent och snyggt här!

Vi håller på att göra oss klara för att åka in till stan och handla byxor till Fredrik och sen åker vi till mamma.

Blir nog inget mer bloggande idag inte heller imorgon. Får se! Ha en bra helg alla mina läsare =)

31 Juli 2009

Igår mådde jag inte bra. Hade ont i hela kroppen och hade nog lite feber och världens huvudvärk. Men blev bättre på eftermiddagen. Ronny kom vid fem tiden så jag bjöd honom på mat. Mina egna köttbullar, potatis, min egna sås och grönsaker. Blev väldigt gott. Det tyckte även Ronny =) Till och med Fredrik kunde hålle med om att det va gott =) Vi tittade på ice age 3 hlt okej faktiskt. Och efter den tittade vi på frontiers tror jag den hette skräck film men den va riktigt bra. under tiden höll jag även på med tvätten. Va nere i tvättstugan ett par gånger och här uppe hängde jag och vek tvätt. Ronny åkte när klockan nästan va 22. Vi tittade på grannfejden. Och sen gick vi och la oss.
Leo har varit helt knäpp inatt också det är tredje natten i rad som han håller på. Vägrar sova och när han väl somnade vid halv tio så vaknade han igen vid tolv och gallskrek. Vid ett orkade vi inte hålla på att springa upp och in till honom hela tiden så han fick sova mellan oss. Men där sover han inte bra heller. Piper och grinar minst en gång i halvtimmen. Vet inte om han kanske är på väg att bli sjuk?
Leo vaknade i alla fall vid sex idag!!!! Gick upp bytte en blöja på honom och gav honom en flaska välling mellan mig och Fredrik i sängen tänkte att han kunde somna om när han va färdig. Men det va bara vad jag tänkte för det ville inte Leo alss det. Så vara bara till att stiga upp och se glad ut =)
Idag ska vi städa lite här hemma. Plocka undan allt, diska, torka av, dammsuga och skura golven. När vi är färdiga med det ska vi in till stan för att lete jeans på jc till Fredrik han fick ju presentkort där när han fyllde år. Sen ska vi ut till mamma och dom. Va där till ikväll någongång. Ikväll ska vi komma i säng ganska tidigt. Åker ju till Mantorp imorgon vid typ sju tiden. Så ska lämna Leo hos farmor och farfar där. Egentligen hade vi tänkt lämn honom redan ikväll men då blir det att han är där hela helgen för vi kommer hem ganska så sent imorgon. Då är det bättre han sover där imorgon. Vill ju inte lämna bort honom hela helgen min lilla plutt =)

Om 11 dagar börjar Leo på dagis!

Designhjälp ?

Snälla någon där ute. Vill någon hjälpa mig med en ny design? Är så trött på den jag har nu vill ha någon annan! HJÄLP MIG SNÄLLA !!

30 Juli 2009

Igår va vi på Leos lekland =) Jätte trevligt va det. Knappt inget folk heller så det va skönt. Jag klättrade runt där med Cilla =) Innan vi åkte till leos lekland så släppte Fredrik av mig på lindex för att jag skulle hitta något fint till lilla Johanna. Oj vad jag kunde ha handlat. Hittade 4 små söta kläder i alla fall. Fredrik åkte bort till elgiganten under tiden och handlade dammsugarpåsar. Och sen hade han och Leo varit och tittat på en bil!
Kom till leos lekland vid två typ. Gosade med lilla Johanna. För hon är verkligen liten. Fast hon är nästa lika stor som Leo va när han föddes(Johanna är 2 månader) svårt att tänka sig nu att Leo varit så liten! Fredrik sa till mig att jag inte skulle få en massa ideér om att ge Leo ett syskon =) Och det är jag verkligen inte sugen på. När Leo är 3-4 då kan jag tänka mig det men nu vill jag ge all min tid till Leo vill börja jobba också.
Om 12 dagar börjar Leo på dagis =( Vill inte det egentligen! Men men...

Fredrik och Leo åkte vid halv nio ut till Ormesberga. Jag ska bara ta det lugnt idag. Ska baka ett bröd senare och titta på en film. För jag tänker inte storstäda hela lägenheten själv. Fredrik får fan hjälpa till denna gången!

29 Juli 2009

Igår va vi i Ormesberga och firade Sonja. Väldigt trevligt och väldigt gott =) Smörgåstårta och sen blev det tårta och kaffe!
Va hemma vid sju tiden. Jag satte igång att städa så nu är kylen riktigt avtorkad. Det kunde behövas. Sen plockade jag lite. Sen tittade vi på tv en liten stund och sedan blev det en film. Black sheep. Skräck/komedi. Riktigt sjuk. Men man skrattade ibland men man blev ju inte direkt rädd. Möjligtvis äcklad! Efter den blev det sängen. Somnade rätt tidigt.
Leo vaknade vid klockan halv sex första gången idg men Fredrik hämtade honom och la honom i våran säng då somnade han om till kvart över sju. Så sedan dess är vi vakna =) Har hunnit att dammsuga och plocka undan lite. Leo börjar bli trött igen. Så ska snart gå in och lägga honom igen. Fredrik är ute i Ormesberga men kommer vi dtolv igen. Då ska vi äta lite och sedan ska vi åka in till stan. Jag ska in på lindex och hitta något fint till lilla Johanna. Och Fredrik ska in på elgiganten och köpa dammsugarpåsar. Och när vi är klara där så åker vi till Leos lekland med mamma, Kenny, Cilla, Jessica, Jennifer och Johanna. Vet inte om Peter, Joel, Sanna, Pia, Micke, Viktor och Emmeline skulle med? Inte en aning men det märker vi.

Ikväll kanske vi skulle åka till Ronny. Inget säkert ännu. Imorgon blir det lite mycket på schemat. På förmiddagen så blir det städning och efter middagen kankse Jenny och Linnéa med dom små komma. Så då blir det full rulle här =)

Ha det bra!

28 Juli 2009

Igår blev det en runda på Tingsryds marknad. Skulle gått med mamma och dom. Men dom va ju sega som vanligt =) Åkte hem vid tre ungefär. Åkte då in till stan och Fredrik handlade lite på jula och sen vidare till Ormesberga. Sara och Adam va där och Arne kom efter en liten stund. Åt lite kvällsmat och sen va ungarna ute och busade. Åkte hem vid typ åtta eller något. Då va Leo trött. Han somnade till i bilen men vaknade när vi kom hem och skulle inte sova mer. Han somnade igen vid tio. Jag va inte ett dugg trött igår. Stängde av tvn vid ett och gick in och la mig och läste en stund. Vid tjugo i två så släckte jag lampan och tvingade mig själv till att sova så somnade väl runt två..
Vid tjugo i fyra idag på morgonen fick jag hämta Leo för då ville han inte sova i sin säng mer =) Han vaknade vid tjugo över sju idag. Fredrik tog honom och jag sov en timme till. Vid halv nio så åkte dom till Ormesberga. Dom skulle köra traktor och grävmaskin. Leo älskar att vara med pappa i maskinerna =)
Så nu sitter jag här helt själv och funderar på vad jag ska göra?? Borde diska och städa lite men det orkar jag inte.
Får bli en rask promenad och sedan duschen. Sen ska jag åka ut till Ormesberga och fira Sonja som fyller år idag. Om det inte regnar allt för mycket kanske jag kan gå ut till Ormesberga blir en bra runda på lite över en mil. Kan jag ju duscha när jag kommer ut där. Får se hur jag gör. Nu ska jag äta lite frukost!

26 Juli 2009 - Filmkväll

Fredrik och Leo va ute en bra stund i lekparken. jag gick in och bakade bröd. Så nu har vi två nybakta limpor =) Gott! Efter det blev det till att laga mat. Kyckling i ugnen, ris och sås. Väldigt gott. Nu ska jag ställa mig och vika tvätten och sedan ska jag baka. Sega rutor med röda vinbär i och en vinbärspaj. Ikväll blir det filmkväll här. Ska titta på Van Wilder. Va längesedan ajg såg dom filmerna.
Fredrik och Leo är ute igen. Leo älskar verkligen att vara ute. Vid sju kommer det lite folk så ska sätta fart nu. Vid sju har vi även tvättid så ska fixa med det ikväll också. Hur mycket tvätt som helst. Leo har ju varit ute ganska mycket denna veckan och smutsat ner en hel del kläder.

I veckan som kommer har vi i alla fall lite planer.
Måndag: Tingsryds marknad
Tisdag: Fira Sonja
Onsdag: Stan
Torsdag: Kanske umgås med Sara
Fredag: Ta det lugnt. Leo ska nog till farmor och farfar och sova där
Lördag: Om det är fint väder ska vi åka till Mantorp. Leo får vara hos farmor och farfar. Vi åker ganska tidigt på morgonen därför får han sova hos dom från fredagen.

Ja så ganska fullt upp blir det =) Men det är bara skoj när det händer något. Skulle ju kanske försöka umgås med min kusin någon dag också kanske? Eller vad säger du Anno??


26 Juli 2009 - Ut

Nu är Fredrik vaken. Han sitter och äter frukost. När han är färdig ska vi ut en runda. Visst det kan börja regna när som och det är blött ute. Men det är tur det finns regnkläder. Leo måste få komma ut. Så blir att dra på oss regnkläder och gå till lekparken.

Sen blir det till att städa lite här hemma och ikväll ska vi tvätta. Ska se om man kan hitta någon bra film!

26 Juli 2009

Igår va jätte trevligt! Lagom mycket folk. Leo trivdes. Alla pratade och busade ju med honom =) Vi körde vid kvart i elva. Stannade till i stan och pratade med Timmy och Jens. Va hemma vid tolv ungefär. Somnade direkt!

Idag vaknade Leo vid halv sju. Han fick en flaska välling sen sov han till nio. Så skönt att han börjat sova längre. Fast han somnade ju sent igår vid typ elva. Just nu springer han runt oc hittar på en massa hyss. Tror han skulle hetat Emil egentligen =) Hade passat bra på honom =)

Nu måste jag springa och ta honom han river hela köksbordet..

25 Juli 2009

Igår va jag och Leos hos morfar i Grimslöv. Mamma och dom va också där! När Fredrik okm grillade vi. Vid halv nio tiden körde vi. Då blev det till att köra till Nybro en vända. Va hemma vid halv ett inatt!

Min underbara pojkvän lät mig sova till elva =) Gud så skönt det va. Blev en dusch och sen åka till Ormesberga. Sara och Adam va där =) Åt lite middag och pratade lite. Leo åkte traktor och grävmaskin med Fredrik. Vid halv sex va vi hemma och då tog jag mig en halv timmes rask promenad. Nu jävlar ska dom sista kilona bort!! Nu ska jag snart börja göra mig klar för att åka. Ikväll blir det grillning hos Erik. Kommer en massa folk =) Ska bli trevligt. Givetvis ska Leo följa med. Bara lilla Ozzy som får vara hemma!

23 Juli 2009

Nu är vi hemma igen! Skulle åkte hem imorgon egentligen men åkte hem redan ikväll! Vi har haft det bra!
I måndags gjorde vi inte så mycket. I tisdags va vi i Vislanda och firade Peter och Fredrik. På kvällen va vi en runda hos Sara. Leo slog sig så han blödde jätte mycket från munnen. Trodde det tagit tänderna men dom hade klarat sig som tur va! Han fick en liten fläksläpp. Det bästa är att man tröstar honom ganska så snabbt. Han sitter inte och skriker i en halv timme. Utan man tar upp och tröstar honom sen är det bra =)
Igår kom mamma, Cilla och Kenny. Satt och pratade en stund. Dom åkte etfer en stund. Kenny stannade kvar och sov över. Lämnade honom vid sjukhuset till mamma idag vid tjugo över åtta. Sedan har vi inte gjort så mycket. Kapat ved! Vid fem började vi packa ihop och åkte hem. Sen åt vi lite och nyss tittade vi på p.s i love you. Fredrik är ute i Ormesberga och är ute med Molle.

Leo sa en hel mening till idag =) "Pappa titta dä" Och så pekade han på traktorn. Han är så duktig min pojk =)

Om 19 dagar börjar han på dagis =( Hade jag kunnat hade jag varit hemma ett tag till med honom. Hade inte velat lämna honom på dagis ännu. Januari 2010 hade varit bra. Men vi känner att jag måste börja jobba så vi får ihop lite mer ekonomi. Visst Fredrik har sitt nödkonto med ganska mycket på. Men vi har redan nallat säkert 30000 där! Men det löser sig nog!

Nu ska jag plocka undan lite sen blir det nog sängen. Riktigt trött idag!

20 Juli 2009

Igår va det väldigt trevligt. Åt tacos och sedan blev det efterrätt. Kladdkaka och mandeltårta med grädde. Väldigt gott. Tittade på två filmer också.

Alla hade åkte vid typ halv elva elle något. Då kröp vi i säng. Låg och läste en stund. Vid tio över elva vaknade Leo. Han hade jätte hög feber så han fick lite alvedon och lite dricka sen sov han mellan mig och Fredrik.

Fredrik har precis åkt in till stan med Jonas. Dom skulle hämta grävmaskinerna och fixa dom idag. Han ska hämta mig sedan. Skulle åkt in till stan idag egentligen. Men Leo är ju inte bra så får ta det imorgon innan vi åker till mamma. Imorgon ska vi fira Fredrik och Peter!

Kommer nog inte skriva på ett par dagar nu för vi ska bo ute i Ormesberga och där har dom inget internet och jag har inte fattat hur man bloggar från mobilen!

19 Juli 2009

Idag fyller min älskling 27 =)

Igår va vi hos mamma och dom. Jocke bjöd på mat! Jätte gott!! Sen spelade vi lite kort. Anno kom förbi en runda med. Trevligt! Vi åkte hem vid typ halv tolv. Somnade nästan direkt när vi kom hem.

Idag sova Leo till tio över åtta =O En trött gosse. Vi har varit i Omersberga. Leo sov i 2 timmar och 40 minuter =O Men när han vaknade va han jätte varm. Jag tog febern på honom och han hade 39,7. Så inte konstigt att han sover så mycket. Han fick lite alvedon och efter en stund så va allt bra igen =) Han busade med kusin Adam som va där.

Nu är vi hemma. Jag ska snart dammsuga. Fredrik håller på att sätta upp rullgardinen i Leos rum sen ska vi flytta in honom dit. Får se hur det går. Går det inte så flyttar vi in honom till oss igen. Efter det ska jag baka kladdkaka. Robert, Maja, Ronny och Stenemo kommer mellan sex sju. Vi ska fika lite gott och titta på en film.

Ha det bra!

18 Juli 2009

Hej kära läsare. Nu är vi hemma!

Haft det så otroligt bra!

Lite kort om vad som hänt:

Lördag: Kom till stugan vid två packade upp och sen åkte vi in till Ronneby och gick på tosia bonnadan. På kvällen satt vi ute och tittade över havet från stugan! Strålande solksken hela dagen.

Söndag: Va på tosia bonnadan igen. Leo fick en traktor och ett par skor! Och så blev det lite marknadsgodis. Tog en fika i Ronnebys park. Kvällen gick vi en runda på ön och tittade. Strålande solsken.

Måndag: Åkte till Karlskrona gick där och tittade och fikade på ett mysigt café. Körde runt och letade efter leksakshuset i nästan en timme. Hann gå där i 15 minuter innan dom stängde. Strålande solsken.

Tisdag: För er som inte läste smålandsposten den dagen så kan ni få veta att jag och Fredrik förlovade oss denna dag =) Så det firade vi med att mysa i Karlshamn hela dagen. Åt lite god mat och avslutade med glassbåten. Strålande solsken.

Onsdag: Åkte in till Ronneby och åt. Det började regna vid två tiden så vi va i stugan resten av dagen och spelade lite spel och busade en massa med Leo. Kvällen blev fin så vi satt ute.

Torsdag: Kanon fin dag. Mia, Crister, Sonja, Sara, Oskar, Adam, Jenny, Andreas, Anna och Erik kom ner och firade Fredrik. Han fick ett presentkort på 900 på jc. Vi fick en flaska champange, 1300 kr och en jätte fin kokbok för att vi förlovat oss =) Åt lite och sen en runda till stranden. Dom åkte vid fyra tiden.

Fredag: Låg vi på stranden på dagen. Och sen packade vi ihop oss och åkte hem. Först åkte vi till leksakshuset igen för vi hann ju inte gå där så länge!

Idag ska vi till min mamma och dom. Först ska vi handla blöjor och lite annat på city gross. Bilder kommer snart upp på bilddagboken.

Funderingar!

Jag och Fredrik låg och pratade lite i sängen igår. Om hur falska människor har blivit! Vågar aldrig stå för vad dom säger och många (särskilt tjejer men även killar) snackar en jävla massa skit om någon men sen umgås dom som om dom vore bästa kompisar? Hmm jag fattar ingenting. Jag menar jag skulle aldrig umgås med någon som jag inte tyckte om!
Min fundering är ju då att (särskilt 3 tjej"kompisar") snackar en massa skit om några men ändå umgås dom med dom. 1 av dessa tjejer hatar en person mer än allt annat och snackar massa skit om personen när hon är med mig men ändå umgås dom som bästa väner?? Då kan man fråga sig hur mycket skit dena tjej snackar om mig! ??

Aja folk är bra lustiga! Tur man vet vilka som är ens riktiga vänner!
Och tacka vet jag killar! Oftast är dom fan så mycket ärligare än tjejer!!!

11 Juli 2009

Hinner skriva ett snabbt inlägg nu. Håller på att packa ihop det sista. Tyvärr hann inte all tvätt torka igår bara för att jag fick starta om maskinerna för att idiot söders olja & rör stängde av vattnet utan att säga något! Fy fan va arg jag va! Ringde till vidinge hem och sa till dom och då hade redan två av mina grannar ringt och sagt till dom. Dom visste ingenting om att söders skulle stänga av vattnet. Hon som svarade på vidinge hem skulle ringa till söders. Det gjorde även jag och med han som svarade va så jävla otrevlig så fy fan vilken utskällning han fick. Men det hjälpte nog lite för det tog inte många minuter innan vattnet va tillbaka =) När jag va ute med pappersinsamlingen för en liten stund sedan så pratade jag med min granne. Och hon hade också ringt till söders och skällt ut dom =) Haha så bra!

Igår va mamma, Peter, Sanna, Kenny, Cilla och morfar här. Väldigt trevligt! Mamma, Sanna, Kenny och Cilla åkte vid sex tiden och då började jag på att packa det som gick(lite ska i ju använda idag typ tandborstar borstar och lite annat). Så vid nio satte vi på filmen my bloody valentine. En skräck film. Men riktigt bra! Va en bra handling i den. Va inte bara att döda. Den skulle jag lätt kunna se igen. Vi kom i säng vid elva tiden.

Leo vaknade vid kvart i sex idag!!! Bara att stiga upp och se glad ut! Han har busat en stund men va nu trött så nu ligger han inne jämte sin pappa och ska förhoppningsvis sova. Jag ska börja plocka med det sista här och sen packa ut i bilen. Vid tio åker vi in till stan ska fixa lite saker där innan vi åker. Måste köpa ett par sandaler och en radio.

Ha en jätte bra vecka kära läsare! Det ska jag ha och ska njuta av semestern!

10 Juli 2009

Igår putsade jag alla fönster och så städade vi. Idag städade vi resten av det som va kvar så nu är det rent och fint. Imorgon åker vi och man vill ju komma hem till en städad lägenhet.

Igår vid tolv tiden åkte vi in till Yvonne och firade Pontus. Åkte vid typ fyra tiden. Åkte runt till lite olika affärer för Fredrik skulle ha en speciell skruv till bilen. I den tredje affären hade dom en. Sen avslutade vi på babyproffsen. Va tvungen att ha myggnät till vagnen. Sen hem hämta lite saker och åka till Ormesberga Fredrik fixade det sista med bilen och jag städade den. Vid åtta åkte vi till Norraby för att tvätta den och dammsuga ur den. Va hemma vid lite i nio. Tittade på csi och busade lite med Leo. Vid halv tio gick Leo och la sig.

Idag steg vi upp vid sju. Jag började diska och fixa lite. Nu har vi precis kommit innanför dörrarna typ. Vi har varit och handlat. Mamma och dom kommer och äter middag med oss idag. Ska göra potatis, kokt lax, sås och grönsaker. Så gott.

Vid tre ska jag tvätta. Måste ju tvätta allt så jag kan börja packa ikväll. Blir nog inte att jag skriver något mer innan vi åker. Så nästa gång jag skriver blir typ lördag eller söndag nästa helg!

Ha det super bra alla min läsare! Det ska jag ha! Ska njuta av semestern.

8 Juli 2009

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 25 månader =)

Jag duschade för en stund sedan. Fredrik och Leo är i stan och hämtar lite delar till bilen. Dom borde komma snart. Då ska vi ta och åka till Ormesberga. Fredrik ska byta delarna på bilen och sen kanske vi skulle ut till Simon.
Leo vaknade vid sju idag. Han har börjat vakna vid sju istället för halv sex. Och det är rätt skönt!

Igår åkte vi ut till Ormesberga Mia ville bjuda oss på middag. Lufsa blev det. Sen åkte vi till Horda och hämtade Sara sen körde vi till Älmhult för att besöka ikea. Jag köpte bara en rullgardin till Leos rum. Så när vi kommer hem från semestern så ska Leo få börja sova i sitt rum igen. Hoppas det går bra denna gången. Sara hittade en massa till den kommande bebisen. Bara ca 2 månader kvar till bebisen har bf =) Oj vad jag ska sniffa då =) 

Nähe nu ska jag klä på mig och göra mig färdig för att åka! 

6 Juli 2009

Igår va vi i Ormesberga en runda. På kvällen tvättade jag och vi tittade på film och gottade oss med lite chips =)

Idag vaknade Leo vid sex. Fredrik tog honom. Han skulle in till stan och hämta sin grävmaskin men den startade inte så han ska fixa det en annan dag. Leo somnade om när Fredrik körde vid typ tjugo över sex. Vi sov till klockan halv nio =) Skönt! Fredrik kom hem vid nio typ. Åt lite frukost och sen körde vi till g&b och hämtade lite sladd och grejer så vi kan hänga upp morfars kökslampa.
Just nu sitter jag i Vislanda. Mamma, Fredrik och Leo är på väg till Grimslöv. Fredrik körde ut mamma dit så hon kunde hämta sin bil. Så nu väntar vi på henne så vi kan åka till Grimslöv. Vet inte när vi åker hem ikväll.

Ska börja fixa lite till på lördag då vi åker på semester =) Gud så skönt det ska bli!

Nu ska jag prata med Sanna. Störa henne lite när hon spelar ;)

5 Juli 2009

I torsdags sov jag hos mamma. Kenny va hemma från dagis med mig. Vid halv elva gick vi ner till skolan och bjöd mamma och dom på glass. Sen gick vi till lekplatsen där vi va tills det började åska. Åskade rätt bra på eftermiddagen. Men Leo sov och jag låg och läste. När ovädret va över kom Fredrik och vi åkte ut till morfar en runda sen åkte vi och badade. Innan vi åkte hem stannade vi till på city gross så att jag kunde handla blöjor och andra nödvändigheter. Sen hem tog en pizza och slappade. Somnade redan vid tjugo över nio. På natten åskade det som fan. Vaknade vid halv fyra och somnade igen vid typ halv sex. Åskan gick rakr över Rottne.

Igår så va jag inne i stan och handlade mig en bikini. 579 kronor på inunder för överdelen och 99 kronor på lindex för underdelen. Sen åkte vi upp till family house. Hade presentkort där eller Leo har presentkort där. Handlade ett par shorts till honom. Efter vi varit i stan åkte vi hem och hämtade hunden han kan ju inte sitta i bilen nu när det så varmt. Åkte ut till Ormesberga. Hann vara ute en liten stund innan det började regna. Efter ett tag kom åskan. Och det va det värsta jag varit med om på länge. Strömmen gick och det slog ner överallt. Det bara blixtrade till nere i Fredriks skog och small som fan. Tur att det rengnade som det gjorde. Så får hoppas det blev tillräckligt blött så det inte blir roteld. Det tar ju ett par dagar innan det går upp till ytan. Så nu ska dom hålla kolla där. Vi körde ifrån Mia och Crister vid tio över sex. Fredrik lämnade av mig i Åby och han och Leo körde hem. Jag va på tjejmiddag. Vi va 11 tjejer och det va verkligen super trevligt. Och hur god mat som helst. Fredrik hämtade mig vid kvart över tolv. Tittade på en film som gick på fyran. Somnade vid typ halv två.

Leo skulle stiga upp vid halv sex idag =( Så n ågot trött är man men men. Sådant man får ta när man ha barn. Fast rätt skönt att han inte ligger och sover till tio halv elva.. Då har hela förmiddagen gått!

Idag blir det att åka ut till Ormesberga en liten runda. Ozzy blev kvar där! Så ska hämta honom. Hoppas det inte åskar idag! Rätt skönt at det inte är så varmt ute!

Nu ska jag busa lite me Leo =)

2 Juli 2009

Idag steg vi upp vid halv sju! Åt lite frukost och läste tidningen. Sen busade vi lite och vid kvart i nio gick vi och la oss igen =) Steg upp vid tjugå över tio. Sprang runt som en dåre och letade efter min telefon som Leo gömt. Tänkte att jag går in på en sida på internet och skickar ett sms till Fredrik och ber honom ringa så kanske jag kan hitta den! Men nej då va man tvungen att ha telefonen för att kunna få någon kod. Men då hörde jag i alla fall att den låg i Leos rum. Och efter lite letande hittade jag den i pappersinsamlingen! Bus unge =)
Nu sitter jag här har pratat lite med Wictoria =)  Ska ses i veckan =) Ska bli roligt. Om 9 dagar åker vi =) Gud va jag längtar!

Idag ska vi till Vislanda =) Så ska börja packa lite saker nu så att vi är klara när mamma kommer! Ska även hinna dammsuga av och plocka undan lite här så man inte kommer hem till ett skitigt hem imorgon kväll!

Ha det bra!

1 Juli 2009 - besviken

Ja riktigt besviken är jag. Hade laddat för fullt med att tända ljus och dona och sitta och mysa ikväll med tanke på att dom snackade om världens oväder. Till och med klass 1 stod det på smhi. Tror ni det blir något oväder i Rottne? Nej regnade lite innan och va man riktigt tyst kunde man höra lite svagt muller... Fan med. Är ju så mysigt att krypa upp i soffan med en bok och mysa när det åskar ute! Aja det kommer väl fler dagar.

Vi år lite lasange innan och jag har beställt kläder från ellos. Efter det så åkte vi en runda. Tittade efter lite fler vägar som jag kan gå på dagarna och hittade några riktigt bra! Efter det så åkte vi hem och lekte på balkongen en liten stund. Pratade även med mamma som ska hämta mig här imorgon. Och vi ska nog åka och bada imorgon kväll =) Skönt!
Fredrik är och söver Leo nu för natten. Men det har varit tyst där inne länge så kanske sover dom båda =)

Nu ska jag sätta mig på balkongen med en cigg och sen blir det norska barnmorskorna vid 20:30.

Ha det bra!

1 Juli 2009 - Sovdags

Sen jag skrev på morgonen har Leo sovit, jag legat och läst en stund, diskat, plockat undan, dammsugit, vikt tvätt, ätit lunch, varit ute med hunden och jag & Leo har duschat. Nu ska jag snart lägga Leo. Han har varit vaken länge nu så han börjar bli trött så ska snart gå och söva honom. Sen ska jag sätta mig och beställa hem lite kläder.

Ska ringa till min mamma sen med. Ska höra med henne om hon kan hämta mig så slipper jag ta bussen. Ska sova i Vislanda imorgon. Fredrik ska på grillfest med jobbet och jag ville inte följa med ville hellre åka till mamma =) Så Fredrik hämtar oss efter jobbet på fredag. Ska se om mamma kan färga mitt hår på fredag eller om jag skiter i det. Vet inte hur jag ska färga det heller. Funderar på att slänga i lite blonda slingor men som sagt har inte en aning.

När Leo somnat så ska jag först beställa hem lite kläder sen ska jag börja förbereda maten. Vi ska ha lasange idag. Va längesedan vi hade det!

Nu sk ajag söva min son.

1 Juli 2009

Redan Juli! Om 10 dagar åker vi =) Gud så skönt det ska bli!

Igår kom Mia och Crister hir vid sex typ. Dom hade sommarpresenter med sig till oss =) 4 dynor till våra utemöbler. Sjukt fina! Och ett jätte stort parasoll som går att vinkla på. Så nu kan Leo va där ute även om solen lyser =) Medans dom va här och lekte med Leo passade jag och Fredrik på att sätta upp den svarta rullgardinen vi köpte på ikea i måndags. Och satte lite fotografier i ramar. Rullgardinen blev skit bra. Nu blir det verkligen mörkt i sovrummet. Mia och Crister åkte vid kvart i åtta typ. Då la vi Leo och han somnade direkt. Fredrik och jag satt och tittade på tv och åt ugnsstekta äpplen med vaniljsås. Gott som tusan =) Kom i säng vid lite över tio. Somnade kanske vid halv tolv tack vare idioten i tvättstugan..

Leo vaknade vid kvart över sju. Han vaknar ganska sent nu. Innan vaknade han alltid mellan halv sex och sex. Men det gör han inte längre =) Men det är bara bra att han sover längre. Han är trött nu igen så ska snart gå in och lägga honom igen. När han somnat ska jag ringa till vidinge hem. Dom måste fixa vårat avlopp i köket. Och så ska jag fråga när vi får vår nya spis och så ska jag klaga på människan som hade tvättstugan igår mellan 19-22. Tiden slutar 22 och sen ska det vara tyst och släckt där nere. Men det är alltid en människa som håller på till elva halv tolv. Och tvättstugan är precis under vårat sovrum så det höra hur väl som helst. Man hör tvättmaskiner och allt annat man hör till och med när folk pratar där nere. Och jag är trött på det så dom får prata med denna människa så det blir ett slut på det!

Funderar på om vi skulle gå en runda med hunden innan jag lägger Leo. Eller så kan han sova i vagnen. Fast han somnar aldrig i vagnen när vi är ute och går. Tar hunden sen!

RSS 2.0