31 Januari 2011

Leo kräktes bara 2 gånger i lördags och va vaken hela dagen ändå va han vaken till nio på kvällen!

Igår steg han upp vid sju och jag steg upp med honom så fick Fredrik sova lite! Igår mådde Leo jätte bra och va hur pigg som helst men vi kunde ju fortfarande inte åka och hälsa på någon eller göra något då han smittade fortfarande. Men vid ett klädde vi på oss och gick ut och lekte skogsmullar. Gick en runda i skogen och Leo lekte lite. Vi va ute i 2 timmar =)
När vi kom hem igen önskade Leo våfflor till middag så det åt vi med grädde, glass och sylt till.
Ställde mig även på vågen igår bara för att kolla och totalt på 7 dagar har jag gått ner 5 kg =)=) Blev väldigt glad då jag inte gjort något speciellt. Slutat med godis och läsk och annan skit på vardagarna och äter på fasta tider. Dricker mycket vatten och tar 2 raska promenader om dagen. Och det har gjort susen =) Så nu ska jag verkligen fortsätta och kämpa. "Bara" 8kg kvar till vikten innan jag blev gravid med Leo. Fast jag skulle vilja gå ner 4 kg till så totalt vill jag ner 12kg till!
Vi tittade på en skit dålig film på kvällen igår och sen blev det solsidan och time out sen va det sängen. Jag somnade direkt men vaknade vid tolv av att jag mådde riktigt illa! Trodde verkligen jag skulle bli tvungen att spy så jag klev upp och in på toan men då försvann allt. Gick och la mig igen och mådde precis som vanligt!

Idag steg vi upp vid halv sju. Fredrik åkte till jobbet och jag är hemma med Leo. Han är trött idag och så har han ont i magen igen!!! Vill att detta ska ta slut nu så vi kan gå tillbaka till dagis och jobb! I eftermiddag så har det gått 48 timmar sen Leos senaste besvär så han kan ju gå till dagis imorogn men om han säger att han har ont i magen idag får han vara hemma imorgon med så han inte smittar alla barnen på dagis!

Nu ska jag ta honom och gå in och lägga oss igen!

Ha en bra dag!

29 Januari 2011

Igår jobbade jag 8-17. Fredrik, Leo och Ronny mötte upp mig efter jag slutat och vi handlade kvällens mat som blev bakpotatis. Jag tyckte jag va duktig för dom smaskade en massa godis, chips och ostbågar jag tog två polly och en liten bit chips =) Duktiga jag!! =)
Leo somnade som en sten igår utan vlling och inte särskilt mycket till middag heller!!

Idag på morgonen fick vi svaret på varför. Turen har nu kommit till oss och Leo har fått magsjukan! Nu hoppas vi bara på att jag och Fredrik inte får det! Jag håller på att tvätta och ska snart ner i tvättstugan sen ska jag gå min ena dagliga runda och sen bort till affären och handla lite!

Så något ikea blir det inte imorgon. men vi får väl at det nästa helg! Ikea finns ju kvar då så det spelar ingen roll nu gör vi allt för våran son istället!

Ha en bra lördag!

27 Januari 2011

Igår när Fredrik kom hem så hade han klippt sig och Leos min va väldigt rolig när han sprang för att möta sin pappa i dörren =)
på kvällen tittade vi på en film och sen vid nio fuskbyggarna och sen blev det sängen.

Vaknade av att klockan ringde vid 07 idag! Va verkligen tvungen att stiga upp och tvätta. Fick väcka Leo så han kunde följa med ner. Sen har det varit ett evigt springande ner dit men mellan gångerna har vi hunnit med en massa bus =)
Nu vid tolv va Leo så trött och grinig så jag la honom han brukar ju inte sova middag längre annars men idag behövde han verkligen. Han somnade vid tjugo över ca så ska snart gå in och väcka honom annars somnar han aldrig ikväll!! När han vaknat ska vi gå ut och gå en runda. Och även lämna alla Leos pengar och sätta in dom på hans konto.

Har hunnit med att kolla upp allt vi ska handla på ikea på söndag! kommer gå på ca 6000. Som tur är har vi presentkort och 1600kr att spendera där så vi kommer bara behöva betala 3500-4500 för man hittar ju alltid en massa annat som man inte tänkt sig!
Leos rum kommer i alla fall bli super bra. Och han kommer få en tonårssäng direkt. Tycker inte det är så stor mening att köpa en liten barnsäng utan han får en riktig säng direkt =) och så ska han få en massa saker till sitt rum.
Till oss själva ska vi köpa dvdhyllor, bokhylla och en massa saker till köket =)

Nu ska jag väcka lilleman så han vaknar till liv!


26 Januari 2011

Igår jobbade jag 15-19. jag handlade lite efter jag slutat. När jag kom hem så tittade vi på en film. Blev sängen sent igår klockan va elva innan vi gick in och la oss men sen tog det inte många minuter innan jag sov =)

Idag väckte Leo mig vid kvart över åtta han har fått frukost och jag åt mina diet piller till frukost! Ställde mig på vågen bara för att kolla. Och blev ganska förvånad när vågen visade -2kg =) Jag började i måndags med att äta diet piller till frukost lunch består av något enkelt och burn piller till det. Inget småätande uitan äter på fasta tider och sen 2st 45 minuters raska promenader pom dagen! Och det ger redan resultat =) Så nu är jag motiverad till att fortsätta! Måndagar blir min väg och mätdag =)
Idag är vi lediga och ska vara hemma och busa hela dagen =) Tänkte att jag kunde passa på att tväta men det fanns inte en tvättid idag så får tvätta imorgon 7-11.

Nu ska jag leka med min son lite =)

24 Januari 2011

Igår va vi på leos lekland med mamma, Sanna, kenny och Cilla =) Barnen hade jätte roligt. Fast Leo tyckte inte om när lejonet Leo kom och hälsade på så då fick vi gå bort till andra sidan av leklandet! Lejon är farliga sa han hela tiden =) Han är förståndig min son =) Vi fikade lite och sen busade ungarna ännu mer! Vid fyra tiden gav Leo upp och ville åka hem. När vi kom hem lagade vi lite mat och sen myste vi lite. Jag fick för mig att min chef sa att vi skulle träna på gymmet ihop vid sju igår så jag gick bort dit men där va inte en människa så jag gick en rask promenad istället =)
Blev sängen vid nio och jag somnade nästan direkt och vaknade när Leo väckte mig vid tio över åtta idag =) Skönt att få sova ut riktigt =)
Vi steg upp och åt frukost och sen busade vi lite. Sen klädde vi på oss och gick ut. Blev en promenad på en timme. så är helt slut nu för är fan rätt tungt att dra en vagn med en unge på 18kg i på oplogade vägar. Så nu har jag fått lite träning idag med =)
Jag ska börja med lunchen nu som idag blir stekt potatis och köttgryta och kokta morötter till det =)
Vid halv två ska vi klä på oss och gå till dagis. Blir jobb för min del 14-19. Sen när jag kommer hem ska träningskläderna på och så får det bli en joggingtur.

Ha en bra dag!

23 Januri 2011

Igår va vi i Ormesberga grillade korv och hade trevligt.
Vid halv fem körde vi hem och jag bytte kläder sen åkte vi in till stan och hämtade Patric och Ronny sen åkte vi till Värnamo för att äta! Åkte lite överallt när vi åkte hem!
När vi kom till Växjö igen hyrde vi lite filmer på gvg och tittade på när vi kom hem. Snackade en massa och vid klockan halv tre orkade jga inte hålla mig vaken mer så då gick jag och la mig =) Inte så roligt att Leo ville stiga upp redan vid tio i sju idag men det va bara till att stiga upp och se glad ut =)
Fredrik ska få sova i 30 minuter tilll innan jag väcker honom för frukost. Sen ska vi handla lite och sen åka till mamma med familj =)

Ikväll vid sju ska jag iväg och träna med Cilla och Malin =) Ska bli skönt att komma igång på riktigt igen! Nu ska dom sista kilona bort innan sommaren!

Ha en bra dag!

22 Januari 2011

Lördag idag =)

Igår jobbade jag till 19. När jag kom hem gick jag ner och startade två maskiner med tvätt sen åt vi tacos Ronny va här också. Vi tittade på lite film och vid llite över elva gick jag in och la mig och läste andra boken av Stephenie Meyers twilight serie. Riktigt bra bok så läste lite över 100 sidor innna jag släckte och somnade.

Idag vaknade Leo vid åtta Fredrik gick upp med honom så jag låg kvar till nio =) Jag har precis ätit lite frukost och dricker nu en kopp kaffe. Ska snart åka ut till Ormesberga. Fredrik ska sälja traktorn så han ska fixa lite med den innan den som köpt den kommer och hämtar den. Sen i eftermiddag ska vi ut i skogen och grilla korv =)

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Dom pratade om att åka till Värnamo men vi får se =)

Ha en bra lördag alla läsare!


21 Januari 2011

Kan börja med att säga att vi lägger ner snacket om Leo och bvc! Orka hålla på och sitta och försvara mig då! ALDRIG! Ni får tro va fan ni vill helt enkelt!!!!!!!!!

Igår kom morfar och hämtade mig och Leo vid kvart över tio ungefär. Han släppte av oss hemma hos mamma där jag lämnade lite saker innan vi gick bort till mammas jobb. Vi satt ner och pratade lite sen följde vi med mamma och städa hennes sista runda. vi handlade lite och sen till grimslöv för att hämta Kenny i skolan och Cilla på dagis =) Sen va vi hos morfar och busade resten av dagen.
Fredrik kom vid kvart i åtta och vi åkte hem nästan direkt för Leo va trött och grinig.
Vi sannade till på McDonalds och tog med oss lite mat hem. När vi kom hem åt vi mat och sen satt vi och tittade lite på tv innan det blev sängen. Hade svårt att somna då jag hade en tryckande huvudvärk på vänster sida av huvudet =(

Leo väckte mig vid halv nio idag =) Vi gick upp och åt lite och sen hoppade jag in i en dusch!
Det trycker fortfarande i vänstra sidan av huvudet det hjälper inte om jag tar huvudvärkstablett heller! Bar att hoppas på att det släpper lite tills jag ska jobba vid 14.

Innan vi går till dagis/jobb ska vi hinna städa lite här hade jag tänkt mig!

Jobbar till 19 idag så när jag kommer hem ska jag ner i tvättstugan och börja tvätta! Sen blir det väl lugnt med en film eller något =)

20 Januari 2011

Igår jobbade jag 8-18. Riktigt trött när jag kom hem och fruktansvärt ont i ryggen!

Nu ska vi snart packa lite saker och sen åka till Vislanda för att överraska mamma/mormor på jobbet =) Ska bli roligt!

Svar till anonym

Anonym om 18 Januari 2011:
Haha snacka om att skryta! Det där kan ju du bara säga att hon på bvc sa! hur ska vi som läser veta att det är sant?


Svar: Helt ärligt får du/ni tro va ni vill. Tror ni att jag ljuger så får ni helt enkelt tro det då! Och det mest konstiga är att sådana här kommentarer alltid är anonyma!

18 Januari 2011

Idag steg vi upp vid halv nio. Jag tog en dusch och sen åt vi frukost.
Vid kvart i tio gick vi bort till bvc.
Allt gick super. Han va jätte duktig pratade på och ritade gubbar och klippte ut dom till henne. Berättade vad alla saker heter som låg i väskan hon hade dom sparkade boll och gjorde en massa annat. Han är nu 99cm och väger 17.7kg han är riktigt stoooor min kille =) Hon tyckte även att han va nästan för "duktig" för att bara vara 2½. Pratet va som en 3½ åring och lika så hans utveckling, det va faktiskt riktigt roligt att höra =)

Nu ska vi äta tidig lunch. För mig blir det tonfisk, keso och kokt ägg. Leo får varma mackor =)

Jag ska jobba 15-19 idag!

17 Januari 2011

Igår jobbade jag 8.30-17. När jag kom hem busade jag lite med Leo. Vi försökte komma fram till vad vi skulle laga för mat men ingen av oss orkade laga mat så det fick bli kebab från pizzerian! Efter vi ätit tittade vi lite på film fram till klockan åtta då satte vi på tv4 och tittade på solsidan =) Ronny kom precis efter det börjat. När solsidan va slut tittade vi färdigt på filmen och sen gick jag in och la mig!
Låg och läste 100 sidor. Är verkligen helt fast! Klockan va kvart över ett när jag släckte lampan.

Leo sov rätt länge idag (för att vara honom) så vi steg upp vid kvart över åtta. Åt lite frukost och fixade lite i köket. Nu sitter jag här och kollar runt lite och Leo leker. Jag ska snart klä på honom kläder och sen leka med honom. 
Vid kvart i två ska jag lämna Leo på dagis för jag ska jobba 14-19. 

Imorgon är vi lediga. Vid klockan 10 ska vi till bvc för Leo ska på 2½ års kontroll. Han skulle ju gått dit  den 14/12 men då blev bvc läkaren sjuk så vi ska dit imorgon. Ska bli roligt att se hur står han är nu =) Sist vi vägde och mätte honom va den 22/2-2010 så ca 11 månader sedan och då va han 91cm och vägde 14.9 kg så nu tror jag han är runt 98-100cm och väger säkert 17kg. När vi va på sjukhuset med honom sist så vägde han 16.4kg =) Min stora killar =)

Nu ropar han på mig så bäst jag reser på mig och kollar vad han vill =)

15 Januari 2011

När Leo väl sover länge så ringer ju självklart Fredriks jävla telefon!! Nog för att klockan va tio över nio men ändå! SUCK!

Igår va det i alla fall trevligt och god mat. Vi va hemma vid kvart i nio. Vi hyrde en film- DIE. Se den inte så jävla dålig! Gick och la oss vid elva. Jag fastnade med en bok så jag läste lite över 50 sidor. Sen spelade jag lite på telefonen för jag hade jätte svårt för att somna. När jag släckte lampan va klockan halv två.

Ja idag blev vi ju väckta av Fredriks telefon då hans kompis ringde och ville att han skulle hjälpa honom köra snö!! Varför ta på sig något som man ändå inte klarar utan måste ha hjälp varenda jävla gång det kommer lite snö!! Nu vill jag inte ha mer snö så jag och Leo kanske kan få träffa Fredrik lite mer än på kvällarna!
Usch vad jag känner att jag klagar men blir så trött på det!

Men idag måste han vara hemma till halv tre då jag börjar jobba vid tre! Ska bli skönt att jobba lite. Särskilt när man jobbar med Malin ikväll =)

Imorgon åkte jag också på att jobba skulle jobbat 17-21.15. Men Mia ville byta så jag skulle jobba 8.30-15 el. 17. Måste ringa henne sen och kolla vilken tid hon skulle komma!

Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag sätta i gång och baka bröd =)

Ha en bra dag!

14 Januari 2011

Igår slutade jag vid 18. När jag kom hem lekte jag lite med Leo och sen åt jag lite. Tittade på twiligt new moon också. Vi fick tvinga Leo i säng vid halv tio. Fattar inte vad det är med honom, han stiger upp mellan 7-8 på morgonen sover ingen middag och kan lätt vara vaken till 22-23 på kvällen om man inte tvingar honom i säng! Men spelar ingen roll att han lägger sig så sent för han är ändå jätte pigg på morgonen efter. Jaja det är väl bara en period som jag snart hoppas går över!

Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och Leo tittar på barnkanalen. Jag är redan färdig för jobb bara Leo som ska göras klar för dagis. Men det är ju lugnt ska gå om 40 minuter så det hinner vi ju =)
Ganska skönt att ha dagis på andra sidan vägen och när jag lämnat honom har jag 3 minuters promenad till jobbet =)

Jag slutar vid 17 idag. Fredrik hämtar Leo på dagis och när jag kommer hem ska jag bara byta kläder sen ska vi till Fredriks pappa och fira honom =)
Efter vi firat honom blir det väl lugnt med en film eller något =)

Ha en bra dag!

Nyfiken!! =)

Jag har mellan 40-70 unika läsare varje dag och nu är jag lite nyfiken på vilka det är .

Så frågan är vem är du? Berätta gärna lite om er själva och om ni har någon blogg så kan jag titta in på den =)

13 Januari 2011

Igår steg vi upp vid kvart över sju för då ville inte Leo sova mer! Jag började städa lite i köket och Leo hjälpte till och torka bord och bänkar =) När vi städat överallt så bakade vi några kakor som jag glömde bort i ugnen då jag dammsög dom andra rummen så jag hörde inte när klockan ringde så jag lyckades bränna dom lite. Men några av dom gick och äta och dom va riktigt goda.
Vid elva kom Ann-Sofie och Milo. Jag tvättade mellan 11-15. Vid ett tiden gick vi till affären och handlade mat och fika. Fick bli oxpytt och stekta ägg. Fikat åt vi aldrig =) Vi hyrde även filmen vampyrer suger. Den va sådär.
Ann-Sofie åkte hem vid kvart i fyra kanske? Jag och Leo tände en massa ljus och tittade på shrek. Vi åt lite glass och bara myste. Vid sju kom Fredrik hem och vi tittade lite på tv sen satte vi igång twiligt och då somnade Leo.

Idag vaknade han vid åtta vi steg upp jag fixade frukost till honom och jag gick in i duschen. Nu ska jag ta en kopp kaffe och äta något.
Senare blir det jobb 13-18.

Imorgon jobbar jag 9-17 sen efter det ska vi ut till Ormesberga och fira Fredriks pappa som fyller år.
Lördag jobbar jag 15-21.15

Ha en bra dag kära läsare!

11 Januari 2011

Tisdag idag! Dagarna bara springer iväg.

Idag steg vi upp när klockan ringde vid kvart över sju. Klädde på oss och åt frukost och myste en massa innan vi gick till dagis vid halv nio. Jag jobbade till tre och sen handlade jag lite och sen hämta Leo på dagis. Han har varit utan blöja 4 dagar nu han har bara blöja när han sover. Min duktiga kille!! =) om 2 dagar är det bara 5 månader kvar tills han blir 3!! kan inte fatta vart dom åren tagit vägen!
När Fredrik kommer hem vid halv fem tiden ska vi äta lite mat och sen bara mysa hela kvällen!

Imorgon är vi lediga och då kommer Ann-Sofie och Milo på besök =) Hoppas på att det kann bara fint väder så man kanske kunde gå en runda.

Ska även ta tag i träningen men det får vänta till nästa vecka för jag jobbar kväll resten av denna veckan.

Nu ska jag försöka underhålla min son som håller på att somna här jämte mig. Och nu får han absolut inte sova för dom somnar han aldrig ikväll!

10 Januari 2011

Oj nu va det ett bra tag sedan jag skrev!

Nyårsafton va i alla fall hur bra som helst. Leo hade super roligt och dansade loss på scenen och visade vad han kan =) Han älskar att få all uppmärksamhet =) Han somnade vid halv elva och sov till elva sen höll han igång till vi åkte hem vid halv tre =) Va en helt super trevlig dag förutom alla "små" ungar som va fulla redan när dom kom vid sex men några va dom fick ju åka hem redan vid halv nio! Rolig nyår för dom! Eller inte.

Annars händer det inte så mycket mer just nu. Jag och Fredrik jobbar och Leo går på dagis. Kommer hem äter, duschar, städar och sover. Typ så våra dagar ser ut.

Idag har vi tvättat mellan 7-11 men vi började tvätta som först vid halv nio för vi vaknade vid kvart över åtta =)
Vi har precis vikt all tvätt och nu ska vi leka lite innan vi ska börja på lunchen som idag blir varma mackor. Vid 13.40 ska Leo till dagis och jag jobbar 14-19!

Ha det bra!

RSS 2.0