29 September 2010

Helgen har varit bra =) I lördags va vi i Ormesberga ett par timmar för att sen åka in till stan och köpa nya skot till mig. Hittade ett par på intersport för 499 som hade kostat 1100 =) Hittade även ett par vinterkängor till Leo för 350 hade kostat 450. Men upptäckte innan att den ena va sönder så måste åka in och byta dom i helgen!
På kvällen kom Patric och Ronny och tittade på film och åt massa gott =)

I söndags steg vi upp och fixade lite sen ut till Ormesberga där va Patric. Patric körde våran bil medans Fredrik tog traktorn ut till moheda för att gå på traktor race! Fredrik hade noll förväntningar och trodde att han skulle åka ut ganska snabbt men alla blev vi förvånade när Fredrik vann hela skiten =)
Vi stannade till i Ormesberga och fikade lite och vid kvart över fyra körde Fredrik hem mig.
Kopm hem och bytte om och gjorde mig klar för jobb 17-21.15.
När jag kom hem på kvällen blev det sängen direkt.

I måndags jobbade jag 14-19

Igår va jag ledig. Vi städade och fixade här hemma!

Idag skulle jag jobbat 8-13 men Cilla på jobbet hade fattat allt lite fel så jag blev ledig idag isället =) Hade behövt städa klart men känner att jag inte orkar. Vi tar en slappdag iställer och bara ta det lugnt. Vi ska snart ge oss ut i solen och njuta =)

Ja det va lite uppdatering.

Många läsare har jag men inga kommentarer. Vilka är ni som läser?

24 September 2010

Varit lite frånvarande ett tag men jag är hos mamam och har varit här sedan i onsdags.
Ungarna busar för fullt just nu. Fredrik kommer sen och hämtar oss när han ändå kör hem från skåne. Vi ska stanna till på city gross och maxi! Måste handla en massa.

Igår hade vi en helt underbar dag hos Ann-Sofie och lille Milo. Tack så jätte mycker gumman för mat och massa roligt hela dagen =)

Mer uppdatering kommer imorgon!

Jag beställde lite böcker förra veckan och...

img_0131 (MMS)

Jag beställde lite böcker förra veckan och igår kom dom med posten. Jag började med att läsa boken på bilden och fastnade för den direkt. Kan inte sluta läsa den!! På två kvällar har jag nu läst 70 sidor!! Han har inte haft ett lätt liv Andreas Carlsson. Men fy fan va snygg han är =)


21 September 2010

Jag vet att det varit väldigt dålig uppdatering i ett par dagar.. Men det kommer imorgon nu ska jag krypa ner i sängen och sova tills klockan ringer imorgon 07.20 för då ska vi tvätta!

Leo sover gott på soffan. Men måste snart ...

img_0126 (MMS)

Leo sover gott på soffan. Men måste snart väcka honom! Han har sovit i två timmar och så la jag ju honom senare så han orkar med cirkusen ikväll =) Fredrik är på väg hem =)=) saknar honom en massa!! Inte träffat honom sedan i måndags!! Han åker ner till Skåne imorgon igen men bara över dagen! Sen ska han nog ner ett par dagar nästa vecka igen =( nähe måste väcka Leo nu!! Ha en bra kväll kära läsare!


Nä jag trodde väl att det va för bra för a...

img_0122 (MMS)

Nä jag trodde väl att det va för bra för att vara sant om han skulle sova hela natten men han sov hela 3 timmar i sin säng! Nu tittar vi på kvällens idol för det missade jag ju i och med att jag jobbade. Men då är det bra med internet så man kan se det senare =)


Mamma fick Leo till att sova i sin säng =)...

img_0113 (MMS)

Mamma fick Leo till att sova i sin säng =) inte dåligt. Dom åkte precis hem och jag ska krypa ner i sängen snart och försöka sova! Imorgon är det cirkus =) Natti natti kära läsare


Nu äter vi lite middag. Idag blev det pota...

img_0111 (MMS)

Nu äter vi lite middag. Idag blev det potatismos, sås och köttbullar (inte scans skit utan jag har gjort dom själv =)). När vi ätit ska vi sova en stund sen kommer Sanna och ska passa Leo under tiden jag jobbar 15-21.15.


Nu äntligen sover Leo gott. Undrar va det ...

img_0106 (MMS)

Nu äntligen sover Leo gott. Undrar va det är för period han gått in i för han sover jätte oroligt i sin säng även om vi flyttat in den till vårat sovrum men så fort han får ligga mellan. Oss sover han jätte gott!! Skit samma han lär ju inte ligga mellan oss när han är 14 så han får väl ligga här =) nu måste jag försöka sova!! Godnatt kära vänner!


Idag har vi inte gjort så mycket. Vaknade...

Idag har vi inte gjort så mycket. Vaknade vid tjugo över åtta idag och då sov fortfarande Leo =) han vaknade vid halv nio. Vi har busat hela dagen och vid halv två kom Leos farfar och hämtade honom. Jag jobbade 15-19. Segt känner att jag är på väg att bli dunder förkyld!! Imorgon ska vi börja dagen med att tvätta. Sen kommer Sanna och passar Leo medans jag jobbar 15-21.15. Kenny Malmberg jag kan inte sluta tänka på dig!!! Hoppas att han som dödade dig får ett långt jävla straff. Egentligen skulle han ju aldrig mer komma ut men det vet man ju redan att han gör efter ett par år om han sköter sig!!! Kenny <3


Jag har tråkigt!

Vad heter ditt barn?
Leo Helmer Christer Hansson
När var du beräknad att föda?
31 Maj 2008
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
13 Juni 2008
Hur stor var barnet vid födseln?
4350g och 55cm
Hur lång tid tog förlossningen?
Från första riktiga värken tod det 5 timmar
Tog du någon smärtlindring?
Ja
Tog ni reda på könet?
Nej
Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nja vi va inte riktigt säkra men vi hade tre killnamn och två tjejnamn. Men när han kom ut va det en Leo =)
Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Ja det kan jag verkligen emn det får vänta något år till.
Har du fått några bristningar?
Ja
Var du nervös inför förlossningen?
Nej det kom först när jag väl låg där inne =)
Hade du några cravings?
Choklad och glass
Hur reagerade du/ni när du plussade?
Jag blev glad men visste inte direkt hur jag skulle reagera jag och Fredrik hade ju bara varit tillsammans i 2½ månad när vi fick reda på det!
Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
5 veckan
Hur mycket gick du upp i vikt?
26kg
Hur länge ammade du?
2 veckor 
Vem är barnet mest lik?
Pappa
Vad är det bästa med att ha barn?
Allt. Livet är så mycket roligare nu =)
Vad är det sämsta med att ha barn?
Finns inget som är dåligt med att ha barn!
Är ditt barn döpt?
Ja
Hur gammal är barnet nu?
2år och 3 månader

Minnesstunden igår va super fin. Vi samla...

Minnesstunden igår va super fin. Vi samlades på torget och gick upp till platsen där han blev mördad. Va super mycket folk och polisen stoppade all trafik på vägen fram. Vi gick tre i bredd och ytterst gick folk med facklor. Men dom som höll i att hade inte räknat med att så många skulle komma så facklorna räckte inte långt. När vi va framme la alla blommor och tände lite ljus. Dom som ville fick säga några ord. Svårast va att se Sandra (hans ex) och deras som Kevin. Stackars Kevin är bara 3 år. Vi stod där och lyssnade på va alla sa sen gick vi tillbaka till torget och åkte hem. Leo ville titta på tv när vi kom hem vid tolv men han somnade snabbt. Jag och Fredrik gick och la oss vid ett. Ganska trötta efter en aktiv dag och 20 vakna timmar. Nu är vi i ormesberga och ska äta lite mat. Leo har lite feber stackarn! Ikväll äter vi tacos och myser för imorgon åker Fredrik till Skåne och kommer hem på fredag! Tänker på dig Kenny!!


Det fungerade. Idag har vi varit i Väst...

Det fungerade. Idag har vi varit i Västervik. Steg upp vid fem och åkte vid kvart över sex. Väl där pratade vi med en massa folk. Vid tio kom ett jobbigt samtal. En kompis blev mördad i Växjö inatt =( har inte riktigt fattat att han inte finns längre. Men man inser väl det nu när vi ska in till stan för att gå på minnesstund. Tänker på dig Kenny!!


Testar om det fungerar

Testar om det fungerar


Jag vann =)

Jag va med och tävlade hos http://mimariatherese.blogg.se om ett par armband och jag vann =)

Här kommer en bild på armbanden som är super fina



Bilden blev inte så bra men orkade inte hålla på så ni får vara nöjda med den =)

9 September 2010

I söndags va vi i Emmaboda med mamma, Peter, Kenny och Cilla. Vi tittade på race tävlingar och barnen tyckte det va roligt =) Så på lördag ska vi till Västervik då ska både Peter och Fredrik köra =) Hoppas det inte regnar bara!!

Annars händer inte så mycket. Jag jobbar och sliter =)

Igår va Ann-Sofie och Milo här! Alltid lika trevligt =)

Här kommer lite bilder:

Leo och jag bakar bullar =)









Leo ritar






Leo ritar och en liten bit av en nya soffan




Och sista bilden blir på min nya bästa kompis som vi köpte i måndags =)




Där fick ni även lite bilder =)
Kommer kanske mer sen!



4 September 2010

Jaha då va vi inne i September!! Tiden går för fort!

Igår jobbade jag 8-14.30 och sen jobbade jag igen vid 17.45-21.15. Fredrik och Leo hämtade mig utanför jobbet sen åkte vi in till stan. Va inne i garaget och pratade lite. Men va bara där till tio sen åkte vi hem och tittade på wallander-byfånen.

Leo väckte oss vid kvart över åtta idag. Vi åt lite frukost och sen åkte vi till Vislanda. Fredrik åkte in till stan för att hjälpa sin syster flytta. Vid två åkte jag, Leo, mamma, Kenny och Cilla ut till skogen för att plocka svamp. Hittade bara 10 stycken men en massa blåbär blev det =) Fanns hur mycket som helst men vi gav upp när jag blev biten av två älgloppor. Ont som fan gjorde det!!
Åkte lite runt om i skogarna men hittade inte mer. Åkte hem till morfar och tog en snabb fika sen vidare hem till mamma. Så nu tittar jag på medans mamma gör pannkakor som vi snart ska äta sen ska vi mysa med lite godis och chips. Fredrik kommer nog vilken minut som helst också.
Blir väl en runda förbi garaget ikväll med =)

Imorgon ska jag, Fredrik, Leo, mamma, Peter, Kenny och Cilla åka till Emmaboda för att titta på biltävlingar =)

ska vara lite social mot min mamma nu, men ni fick i alla fall lite uppdatering =)

RSS 2.0