30 Mars 2010

Igår sov Leo nästan hela dagen! Han vaknade när Fredrik kom hem vid fyra och sen va han pigg och glad resten av kvällen. Ronny och Jocke kom vid lite över sex och drack kaffe =) Vid halv sju gick jag bort till hår & Häpna och klippt mig. Inte klippt mig sen December 2008 så det behövdes verkligen! 12 cm klippte hon från mitt hår så nu känns det jätte kort!! Men ska börja klippa mig oftare. Tänkt jag skulle gå och klippa mig i Maj nästa gång för då har det ändå gått 2 månader!

Leo vaknade vid halv åtta och vill stiga upp så det gjorde vi! Han fick lite välling och sen myste vi en stund i soffan innan han ville leka med sina leksaker. Han är mycket piggare idag och har idag bara lite över 38 graders feber. Igår va den ju nästan på 41 grader!!
Men nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på filmen bilar eller om vi skulle titta på någon annan film kanske?


29 Mars 2010

Vi mår bra eller ja nästan i alla fall. Vi lever!
I fredags jobbade jag mellan 14-19 och i lördags mellan 8-15. Det gick jätte bra! Efter jag jobbat klart vid 15 i lördags gick jag hem och packade lite saker vi skulle ha med oss till mamma. Fredrik och Leo kom hem från maskinvisningen och vi åkte in till stan för att äta lite. Och fy fan va det åskade!!
Vi myste med lite chips och godis och snackade en massa. Fredrik va iväg på fest =)
Igår tog vi det ganska lugnt mamma jag och Leo va i alvesta.

Idag är jag hemma för Leo har 40 graders feber och hostar som en tok. Så är hemma idag i alla fall. Få se om Fredrik kanske kan vara hemma på onsdag om det skulle behövas!

Nu ska vi mysa i soffan och titta på film =)

19 Mars 2010

Idag va sista dagen för denna veckans praktik. Satt en timme i kassan idag för mer fick jag inte sitta för hon som började vid tre. Hon är en riktig jävla surfitta! Ursäkta språket men jag verkligen hatar henne!! Men jag pratade med Hasse(chefen) och han ska prata med henne! Vid kvart i fyra kom Hasse och sa att jag förtjänade att sluta så då gick jag och hämtade Leo.
Nu har vi precis varit och handlat. fredrik och Leo diskar och jag ska börja med kvällsnaten som idag kommer bli våfflor, sylt, grädde och glass =) Ronny kommer också hit och äter och glor på en film =)
Till filmen ska vi dippa lite grönsaker =)

Leo börjar bli trött så ska börja med våfflorna!

18 Mars 2010

Förlåt för dålig uppdatering men som jag sagt innan har jag ingen lust att blogga varje dag!
Och i måndags började jag praktisera på ica så jag är hemma först vid halv fem och då orkar jag ibte sätta mig och blogg utan vill bara busa med Leo. När han somnat sitter jag i soffan och tittar på tv och myser med min älskade sambo. Så ja det finns helt enkelt ingen tid till bloggen. Men men.
Just nu har jag middag. Praktiken har gått skit bra och jag har fått höra hur duktig jag är och det är ju alltid roligt =)
Idag har jag börjat lära mig kassan och det går super så nästa fredag ska jag JOBBA mellan 14-19 =) Inte illa efter 4 dagars praktik =)

Nähe ut med hunden en runda innan jag ska gå tillbaka till ica =)

13 Mars 2010

Idag bli Leo 21 månader! Bara 3 månader kvar så fyller han 2 :O Fan va tiden springer iväg. Helt sjukt att han redan blivit så stor!

Igår tog vi det lugnt. Vi åt en god middag som Fredrik lagade och sen lite glass till efterrätt. Efter det kröp vi ner i soffan och myste. Leo somnade vid nio och vi tittade på filmen the storn. Helt okej film men den hade inte behövt vara så lång (2½ timme). Vi gick och la oss vid lite i tolv och jag somnade direkt. Vaknade när Leo kom in vid tre och ville ligga hos oss.
Leo vaknade vid sex. Jag va helt slut och orkade knappt öppna ögonen! Men steg upp gjorde en flaska välling och sen fick Leo äta den i sängen. Jag trodde aldrig han skulle somna igen men det gjorde han och när han vaknade va klockan halv tio :O Så länge har inte han sovit sen han va en liten bebis. Men det va riktigt skönt att få sova ut =)
Vi åt frukost och städade lite här hemma sen åkte Fredrik och Leo till Ormesberga.
Jag har duschat och fixat lite och ska snart gå bort och handla. Ska handla lite grädde så jag kan göra kladdkaka till ikväll. Ronny och Stenemo kommer som vanligt och tittar på melodifestivalen.
Jag bryr mig inte så jätte mycket om vem som vinner ikväll men jag har ju några favoriter =) Bäst är Eric Saade och Salem Al Fakir. Så vinner någon av dom blir jag bara glad. Annars gör det inget om Darin, Anna Bergendahl, Timoteij eller Ola vinner. Bara inte Pernilla Wahlgren, Andreas Johnson, Peter Jöback eller Jessica Andersson vinner =)

Nä handla va det så jag kan sätta fart så det är färdigt till klockan sju!

11 Mars 2010

Idag har Ann-Sofie, Martina och lille Emil varit här =) Väldigt trevligt.
Hämtade Leo vid halv två på dagis och nu leker han för fullt. Jag funderar på vad jag ska hitta på nu. Lähenheten är så städad den kan bli =) Kan ju i och för sig plocka lite i min garderob och fixa till lite i den. Alla kläder ligga lite hur som helst =) Måste vattna blommorna med!!

Vet inte vad jag ska skriva redigt. Har ingen lust till att blogga längre så det får bli såhär kort tyvärr!

10 Mars 2010

Oj det va ett tag sedan jag skrev nu =)

Vi mår i alla fall bra hela familjen och nu är vi en hel familj igen för nu är Ozzy hemma igen. Får testa och se nu hur det går med Leo. Han va helt frisk i söndags när Ozzy kom hem men idag va han hostig och hade lite svårt att andas och snoret rinner på honom. Så frågan är om vi verkligen kan ha kvar Ozzy =( Ringde till Leos allergiläkare innan men hon va iväg på möte idag men skulle ringa upp mig imorgon. Får väl prata med henne och se vad hon säger!!

Helgen lite kort då:

I fredags va vi i Staffanstorp och hämtade Ronnys bil på kvällen blev det mys framför en film.

I lördags åkte vi till Fredriks föräldrar för att fira Mia som fyllt år. Fick träffa Fredriks kusin Jessica för första gången och hennes lille son Wilmer som blir Leos syssling =) Hade en väldigt trevlig dag i alla fall vi åkte hem vid fem tiden och fick då Leos kusin Adam med oss som ville sova hos oss =) På kvällen kom Ronny och Patrik vi åt taco soch tittade på melodifestivalen. Vi kom i säng redan vid elva =)

I söndags vaknade vi av Leo vid kvart över sju han hade då sovit hela natten i sin säng =) Vi åt lite frukost och packade iop oss för att åak till Vislanda. Fredrik släppte av oss där och han åkte till Moheda för att lämna Adam.
Vi åkte hem vid åtta tiden på kvällen fårn mammas. Väl hemma blev dte sängen nästan direjt.

I måndags va vi ute och gick i ca 1½ timme. Riktigt skönt i solen.

Igår tvättade jag och diskade här hemma. VidingeHem va även här och fixade alla små fel på lägenheten så nu fungerar nästan allt som det ska utom skåpsdörren till skafferiet!!! Men jag orkar inte bry mig om det! Det får vara så. Jag hoppas på att få jobb snart så vi kan börja bygga vårat hus =)=)
Vid lite över sex igår gick jag bort till träningen som va minst lika jobbig denna vecka =) Men riktigt skönt att träna!
Vi kom i sänge efter att house slutat vid tio. Jag släckte lampan vid kvart i elva och vaknade när Leo kom in till oss vid fem. Så han sov ganska länge ändå i sin säng.

Idag lämnade jag Leo på dagis vid halv nio. Nästa vecka ska ahn börja gå från 7:30-16:30.
Jag försöker hitta kraften och orken till at städa! Tänkte jag skulle damma plocka undan allt och hänga ut mattorna på balkongen och dammsuga riktigt nog och även svabba av golven.
Jag fattar inte hur en hund kan fälla så jävla mycket.

Nähe städa va det ja =)

4 Mars 2010

Igår kom Ronny vid fem tiden. Han fick lite mat och sen fikade vi. Leo ville titta på filmen bilar så den tittade vi på. När den va slut körde Ronny hem och Leo ville då titta på Pettson och Findus så vi tittade på den en liten stund. Leo somnade väl vid halv nio vi gick in och la oss redan vid nio. Jag löste korsord till klockan va tio sen somnade jag.

Leo väckte mig vid sju idag. Vi gick upp och fixade lite välling och jag läste tidningen. Sen satt vi en stund på Leos rum och lekte och sen nu hamnade jag här. Vi har precis klätt på oss och ska gå till apoteket och affären. Leo blir nog glad av att få komma ut en runda. Han har varit inne sen i söndags. Hans vattkoppor har redan läkt så det är ju bra =)
Igår blev inga bullar bakade för när jag väl kunde ställa mig och baka då hade vi ingen mjölk!! Men ska handla det nu sen ska det bakas bullar. Så iställer för att baka bullar igår planterade jag om mina blommor! Det behövdes verkligen har bara sagt det i typ 1 år. Men nu blev det gjort. Nästan alla. Såg idag när jag vattnade dom att jag missat 1 =) Får väl ta den senare ikväll.

Imorgon slutar Fredrik vid middag då ska vi ut på lite äventyr =) Vi ska ner till Lund. Ronny ska också med han skulle hämtra någon bil. Skönt att komma iväg och göra något. Får väl se vad vi mer hittar på?

Nu står Leo och klär på sig själv han tycker väl jag tar lång tid på mig så jag ska göra oss klara för att gå =)

3 Mars 2010

Igår va jag på ett pass step bas/styrka va riktigt skönt att vara igång igen efter en veckas ledighet. När jag kom hem sov Leo. Jag duschade och sen satt vi i soffan och åt lite frukt.
Leo vaknade 4 gånger mellan 22-22.30 vid 22.30 kom han in och ville ligga mellan oss. Och sen har han hållt på att böka runt hela natten så va riktigt trött när jag steg upp vid kvart i sju idag!

Vi satt och tittade på tv en stund sen åt vi frukost. Har plockat lite här hemma fast jag inte skulle. Lovade mig själv att jag inte skulel städa så mycket denna veckan utan Fredrik skulle allt få hjälpa till! Men visst han jobbar ju till klockan fyra men ändå =)
Men jag har så svårt att låte bli tex disen när det är ett stort berg =) Eller Leos leksaker när man springer och snubblar på dom hela tiden =)

Tror alla hans vattkoppor har torkat nu?! man får ju inte riktigt kolla på honom för då skriker, sparkar och slåss han bara. Men vi håller oss inne idag med sen får jag väl ta Fredriks hjälp ikväll och se om det finns några kvar!
Hoppas alla har torkat så vi kan åka och fira Mia på lördag. Då ska Leo får träffa sin syssling för första gången =) Det skiljer precis 11 månader på dom =)

Ska titta lite på glee nu innan vi ska ner till tvättstugan vid 11 för att tvätta sängkläder och handdukar =)

2 Mars 2010

Leo har varit jobbig inatt. Hålly på att snurra runt i sängen och pipt. Men tror det va för att det kliade på honom för efter jag smörjt honom med lite zinksalva så sov han som en gris =)

Idag väckte Leo mig vid halv åtta! Skönt att få sova lite längre. Vi steg upp och gick ner i tvättstugan för att se om det fanns någon tvättid och det fanns idag mellan 07-11 eller på torsdag samma tid men våran tvättkorg va överfull igen så vi tog tiden idag. Ska gå ner dit om 5 minuter och kasta in i torktumlaren och torkskåpet.
När vi tvättat färdigt vid 11 ska vi baka lite bullar. Igår bakade vi frasiga småfranska blev super goda. Till och med Fredrik höll med om att dom va goda.
Fan hade velat ha lite frukt men Leo har ju fortfarande vattkoppor som inte läkt så får väl helt enkelt be Fredrik köpa med sig lite hem!

Nähe ska ner i tvättstugan nu.

1 Mars 2010

Ja nu kanske jag har tid att skriva lite om våran helg!

I fredags så kom mamma och hämtae mig vid kvart över fyra tiden. Vi åkte in till stan och handlade lite. Först öb sen citygross och sist maxi. Vi va klara vid lite över åtta. Åkte ut till morfar för att ta in hästarna och sen till Alvesta för att hämta Sanna och Joel och sen till Vislanda. Vi kom hem till mamma och dom vid tio tiden. Plockade in allt det vi handlat på plats och sen satt vi och pratade lite. Gick och la oss vid kvart i två.

På lördagen vaknar jag av att Lufsen kryper upp jämte mig i sängen vid åtta. Steg upp och busade lite med Kenny och Cilla. Vi gick och handlade lite som vi missat på fredagen och sen åt vi frukost. Sen satte vi fart och började städa. Vid tre tiden kom Fredrik och Leo. Jag upptäckte att Leo hade en röd prick vid munnen och likdant några på rumpan och baksidan av låret men tänkte inte mer på det utan trodde han ätit något. Vid fyra kom morfar, Nisse, Yvonne, Pontus, Birgit och Göte. Vi firade mamma lite och hon blev glad för presenterna tur det =)
Hon fick 800 kr i presentkort på lindex av mig, Fredrik, Leo, Sanna och Joel

Och sen fick hon av dom närmsta i släkten Anerland (alla utom Patrik och Jessica va med)
1500 kr i presentkort på IKEA
500 kr i presentkort på lindex
500 kr i presentkort på Akropolis
ca 250 kr i handen som hon får göra vad hon vill med

Tiden gick och jag bytte en blöja på Leo och upptäckte att dom röda prickarna blivit fler. Och även satt sig några fler i ansiktet och på händer och fötter. Mamma tittar på honom och tror att det kan vara vattkoppor på gång men va inte helt säker.
Vi tittade på melodifestivalen och sen åkte vi hem. Vi va hemma vid tio tiden och vi satte oss i soffan för att titta på tv men jag somnade.

Igår steg Fredrik upp med Leo vid lite över sju. Leo kom in och väckte mig vid halv nio. Jag tittade lite på hans prickar och såg att det va vätska i några av dom så då förstod vi att han har vattkoppor.
Vi va hemma hela dagen och myste. Ronny kom vid fem tiden vi tittade på luftslottet som sprängdes och bröllopsfotografen. Vi gick och la oss vid halv elva och jag somnade vid halv ett.

Idag väckte Leo mig vid halv åtta =) Vi har myst lite i soffan och jag ska snart diska för sen ska vi baka lite =)






RSS 2.0