30 September 2011-kväll

Tränade lite zumba innan och tyckte inte det va så jobbigt som jag trodde det skulle vara men nu känns det i kroppen :) Är nog bättre träning än va man tror!
Kom precis hem till Erik han står och lagar mat och jag ligger i gästsängen och tittar på Ronny när han sitter vid datorn :) Ska snart hälla upp ett glas vin och njuta resten av kvällen :)

Blir väl att glo på en film och ha allmänt trevligt :)

Nu blir det inte fler inlägg från mig ikväll men är tillbaka imorgon igen :)


Blandade bilder på Leo

Slänger in lite bilder. Någon från när han fyllde 3 i juni och sen lite blandat från sommaren.


30 September 2011

Nu har vi varit hemma en stund.
Jag har jobbat 8-14 och hämtade upp Leo på dagis vid kvart över två.
Nu sitter han och tittar på mamma mu och äter mellanmål :) Jag ska städa lite sen ska jag duscha för sen kommer Erik :) Eller om vi åker till Erik vi har inte bestämt oss! Men det märker vi isf! Ska även handla lite gott som vi kan äta ikväll :) Och hyra någon bra film :)

Imorgon är jag ledig fast jag skulle egentligen jobbat men bytte helg med en arbetskamrat så nu är jag ledig två helger på raken :) Fast jag har ju iof jobbat tre helger på raken så det spelar ju ingen roll!
Vet inte vad vi ska hitta på imorgon. Beror på vart vi ska vara ikväll. Ska vi till Erik sover vi väl där och då kan vi ju åka till mamma med familj en runda eller om vi gör det på söndag! Vi får se!
På kvällen imorgon blir det filmmys :)

Nu ska jag ta tag i hemmet :)

Ha en bra fredag kära läsare!


29 September 2011

Jaha så va denna dag nästan slut!
Idag har jag jobbat 8-18! Va en riktigt seg dag! Men men! När jag hade slutat sprang jag hem och bytte kläder och sen åkte jag och fiskade med fina vänner :) Ingen fisk men en trevlig stund iaf!
När jag kom hem så duschade jag och sen satte jag mig och tittade på slutet av idol. Älskar Mollys röst! När det va slut tittade jag på CSI och pratade även med min fina vän Erik :) Han är alltid lika rolig :)

Imorgon jobbar jag 8-14 när jag slutat så ska jag träna en timme sen hem och städa för på kvällen kommer Erik :) Och kanske Ronny! Blir nog en öl eller två och en massa prat och skratt :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon :)

Kastar in en bild på min otroligt söta son som jag saknar just nu!


28 September 2011-kväll

Så då va jag hemma. Allt gick bra på körskolan så nu är jag inskriven och börjar på kursen nästa torsdag :) Ska bli så jävla skönt när allt är klart. Just nu är jag så glad att mina kära vänner Erik och Ronny har tjatat på mig att jag ska ta tag i det :) Och i söndags sa Ronny att jag bara är lat och att jag skulle inte ha skrivit in mig till sommaren 2012 så för att han sa så va jag ju tvungen och visa att jag visst kan detta! Och nu fan ska jag inte ge upp när jag nästan är klar! Jag började på trafikskolan första gången hösten 2005 och när jag bara hade uppkörning och uppskrivningen kvar så gav jag upp!!!! Så jävla dum är jag!!
Efter jag varit sär gick jag på stan en runda spenderade 1700 på kläder till mig själv!! Kommer inte ihåg sist det hände iof så kostade min bh 789!! Men det är den värd! Har alltid varit nöjd med kvalitén och hållbarheten på inunders underkläder.
Sen blev det även ett par jeans, 3 koftor i olika längder och två linnen. Leo fick även han lite kläder. 3 par byxor och 3 tröjor!
Mötte upp mamma vis sjukhuset vid tre och sen va vi där till halv fem och sen åkte vi till maxi och handlade lite och sen körde hon hem mig och hämtade Leo för han ska sova där inatt för hans dagis är stängt imorgon.
Nu ska jag ta en cigg och en kopp kaffe på balkongen. Sen blir det sängen tidigt då det är jobb 8-18 imorgon.

Ha det bra :)


28 September 2011

Idag ringde klockan vid sju. Trött som fan men va tvungen att stiga upp och tvätta så nu har jag det gjort :) Lämnade Leo på dagis vid 11 och jag ska nu gå till bussen och åka in till stan! Ska först till Växjö nya trafikskola och skriva in mig och sen ska jag gå en liten runda på stan och se om jag kan hitta lite nya kläder till både mig och Leo! Leo växer ju så det knakar! Vissa kläder i storlek 104 börjat bli litet så ska se om jag kan hitta lite i storlek 110. Måste även köpa ett par skor till honom!
Nu måste jag gå skriver mer senare idag :)


Blogga oftare?!

Såg att det fungerade utmärkt att blogga via appen! Så nu kan jag kanske börja blogga oftare då jag nästan aldrig sitter vid datorn för jag använder alltid min telefon :)


27 September 2011

Hej nu va det ett bra tag sedan jag skrev något här!
Om det ser konstigt ut är det för att jag testar att blogga från blogg.se appen!
Vi mår iaf bra allihopa! Min hosta hänger i fortfarande men va hos farbror doktorn på återbesök innan idag och lunginflammationen är iaf borta :)
Imorgon är jag ledig men ska lämna Leo på dagis iaf för jag ska in till stan och skriva in mig på körskolan :):):) Bu jävlar ska jag ha mitt körkort! Får passa på medan jag har pengar! Fick ut ganska så mycket mer denna månaden än vad jag räknat med så jag har lagt undan 9000 :)
Vill ha körkortet innan det blir nytt år! Men vet inte om jag klarar det?! Men till sommaren ska jag iaf ha det!

Mina tankar gå även runt en massa. Men kan/vill inte ta upp varför i bloggen. Funderar på att låsa vissa inlägg så jag kan skriva av mig iaf!!!

Nu ska jag försöka sova ska upp vid sju imorgon för att tvätta och sen åka till stan! Nästan så att jag är lite nervös :)
Natti


3 September 2011

Lördag idag då :) Jag skulle jobbat 15-21.15 ikväll men jag ringde till chefen och sa att jag inte klarade det och hon tyckte jag skulle hålla mig hemma och vila så jag blir frisk!
I torsdags fick jag för mig att ringa till läkaren så jag kunde få hostmedicin så jag kunde få sova på nätterna (och resten av familjen också) jag fick en tid direkt så Leo och jag klädde på oss sen gick vi. Jag kom in nästan direkt. läkaren lyssnade på mig och ville sen ta en massa prover. Efter ca 1½ timme fick jag svaret lätt lunginflammation! Nog för att jag visste att jag va sjuk men inte så sjuk :) Läkaren skrev ut en massa mediciner och ordinerade vila! Jag hämtade ut mina mediciner och sen gick vi hem. Vila va är det? Jag jobba iaf 15-19 i torsdags och va helt slut när jag kom hem. Igår jobbade jag 8.45-15 satt bara i kassan men va ändå helt färdig! Så jag bestämmde att jag skulle vara hemma idag så kanske jag kan bli frisk :)

Igår kom Ronny ut och vi åkte ut till Leos farmor & farfar för Leo ville leka med kusinerna som va där. Sen åkte vi ut till Kalvsvik till Erik. Han bjöd på tacos och glass och en massa godis :) Gott och trevligt va det iaf! Tittade även på fotbollen och blev grymt besviken att vi nte vann :( Men men!

Ja som sagt lördag idag och jag skulle verkligen behöva städa, tvätta, diska och fixa här i hemmet men jag orkar inte! Jag gick ut och kastade soporna innan och va helt slut när jag kom in! Kan inte röra mig utan att jag blir helt färdig! Så nu gör jag som läkaren sa till mig! VILA! Även om jag har jävligt svårt för att ligga stilla länge så ska jag iaf ge det en chans ;) Åt en god frukost innan och tittade på en film. Nu ska jag sätta i en ny film och efter den ska jag laga mat och sen blir det film resten av dagen! Funderar på att sätta upp den gamla tvn i sovrummet för det är fan så mycket skönare att ligga i sängen än i soffan :)

Ha en bra lördag kära läsare :)


RSS 2.0