27 Februari 2009 - Mat

Jag och Leo har varit i Ormesberga hela eftermiddagen! Väldigt trevligt!

Nu är vi hemma. Men ska bara duscha och fixa oss sen blir det in till stan och äta kina mat =)

Ha det bra!

27 Februari 2009

Steg upp vid kvart i sju idag. Då skulle Fredrik till jobbet och Leo ville inte sova. Leo somnade igen vid tjugo över sju och sov till kvart i nio =) Vi har precis ätit lite frukost och klätt på oss och lite så. Funderar på om man skulle ta bussen till Åby och sen gå dom 5-6 km ut till Fredriks mamma och pappa! Får se hur vi gör =)

Igår va vi inne i stan en runda. Gjorde mitt syntest så nu är papprena skickade =) Så nu ska dom bara bli godkända sen är det bara för mig att boka allt =) Har ju lovat Fredrik att jag ska ha körkortet innan den sista April! Kan bli lite tajt! Sen gick jag till en annan affär(kan inte säga vilken då mamma brukar läsa här) och köpte en present till mamma gick även till kj store och köpte en ny navelpiercing då jag tappat bort kulan till min andra! Sen hämtade Fredrik upp mig på stortorget och vi åkte till Willys och handlade. Det va längesedan jag handlade där. Kom fram till att mycket va billigare än på citygross. Leos gröt och barnmat blev i alla fall billigare =) Sen åkte vi till elgiganten och köpte en stavmixer. Så nu ska Leo allt få lära sig att äta våran mat! Någon som har ett tips på hur jag kan få han att ta våran mat? Sen åkte vi ut till Ormersberga och hälsade på Crister. Mia va inte hemma hon va på möte med jobbet. Så satt där ett tag och drack kaffe och pratae. Och Leo busade som bara den med farfar =) Crister lär honom väldigt mycket dumheter =) Men det är väl det mor och farföräldrar är till för =) Sen vidare hem för att tvätta och titta på du är vad du äter bara för att Fredrik Birging(stavning?) från Rixfm va med =)

Nu ska ja busa lite med Leo. Sen ska jag lägga upp lite bilder från vinkvällen med Ann-Sofie på Facebook =) Hon blir så glad då =) Tänk om man skulle lägga upp filmerna? Eller vad säger du Anno?

Ha det bra!

bvc

Ja nu har vi varit på bvc. Leo har växt 1 cm sen sist så nu är han 78 cm =) Men han har gått ner i vikt sen sist. Så nu väger han 10.680 kg. Men det va ingen fara sa hon. Det är för att han växer så fort på längden och så rör han sig ju mer nu. Och så har han ju varit magsjuk.. Så tittade Anna-Lena(bvc läkaren) lite på honom. Och testade lite olika grjer. Han är tidig med väldigt många saker =) Hon sa att i utvecklingen är han som en bebis som är 10-11 månader =) Men Det gör inget. Hellre för än efter som hon sa! Cill (lillsyster) va ju också ganska tidig med mycket.

Vilket väder det är! Tänkte gått en runda med hunden efter bvc men nej då spö regnade det. Och nu snöar det! Vet ju ite vart jag har gjort av regnskyddet till vagnen heller! Får väl fråga mamma om det ligger där gör det inte det så får jag fråga Mia om det ligger där. Gör det inte det vet jag inte vart det är! Får väl köpa ett nytt i värsta fall.. Fast det är ju så dyrt.

Ska åka in till stan sen. Fick min apengar redan idag! Ska ju få dom imorgon egentligen men hade dom redan idag! Det gör ju inget =) Så ska in och göra syntestet, handla till mamma och sen handla hem en massa mat och annat nödvändigt!

Ha det bra!

26 Februari 2009

Så nu börjar vi om =)

Orkar inte bry mig om allt. Att jag ens bryr mig om vad som händer i Vislanda? Aja skit samma.

Idag ska jag till bvc vid klockan tio. Se hur stor min tjockis har blivit =) Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Ta det lugnt och städa lite! Ska även tvätta. Fy vad tråkigt. Inte så mycket tvätt men lika bra att tvätta det lilla som är!

Imorgon blir det till att åka in till stan och göra synundersökningen och sen handla mat och lite annat. Ska även fixa presenten till mamma =) Sen så kommer dom hit på Söndag! Ska se vad vi ska bjuda på för gott =) Fredrik kanske skulle göra sin goda köttgryta? Vi får se vad det blir.

På lördag ska vi ut till Ormersberga och fira Mia som fyller år. Har inte köpt något till henne heller. Skit svårt att försöka komma på något. Sen på kvällen är det ju melodifestivalen =) Det är ju ett måste! Även om jag inte tyckter om den detta år. Men man måste ju se det i alla fall!

Nu ska jag börja göra oss klara för att gå till bvc.

Nu ska jag även ta bort mitt lösen det bara krånglar! Så kan ju tänka mig att när jag tittar i eftermiddag kommer jag ha 300 arga kommentarer! Tur att man kan ta bort dom och inte bry sig =)

Saknar

Ja jag saknar Wictoria och Sabina. Vi måste ses snart igen. Ni två är helt underbara! Att vi inte började umgås tidigare? Aja vi försöker ju i alla fall umgås så mycket som det går nu. Vi bor ju trots allt 6 mil från varandra. Men men.. Får åka in till Leos någon dag sen. Tror Leo hade tyckt det varit roligt!

25 Februari 2009

Ja igår städade vi en hel del. Men allt blev inte klart så får väl försöka städa klart idag!

Idag ska vi även ut och gå en runda. Har ju inte gått särskilt långt dom här två dagarna man varit sjuk. Men idag ska vi ta en lång promenad. Om det inte regnar vill säga. Ska även gå förbi Folke på G&B och se om dom har 5 eller 7 W lampor till Leos lampa. Fanns inte på Citygross inte heller på Ica här i Rottne. Har dom inte det på G&B så får vi väl åka till en lampaffär.

Idag blir ingen synundersökning. Hon som gör synundersökningarna har fått magsjukan ringde dom och sa. Så kanske får göra den imorgon eller på fredag. Hade passat ganska bra på fredag då vi ändå ska in till stan för att handla mat och grejer till Leo. Men aja det återstår att se.

Igår ringde dom till mig från jobbet jag sökt. Och dom vill att jag ska komma på en arbetsintervju =) Dom ville att jag skulle komma idag klockan fem men jag sa att jag inte kunde. Jag skulle ju ha varit hos optikern idag klockan fem och igår visste jag ju inte att hon va sjuk. Men dom skulle ringa tillbaka idag och ge mig en annan tid =)=) Måste kolla upp vad man får för lön och vilken arbetstiden är innan man tackar ja!

Nu ska jag sätta mig på golvet och busa med min son som är helt vild idag =)

Ha det bra!

24 Februari 2009

Idag sov Leo till klockan sju =) Sklnt att han kan sova lite. Han har bara varit vaken 1 gång inatt. Han fick gröt vid lite över sju. Jag diskade och Fredrik roade Leo. Imorgon ska Fredrik gå till jobbet igen. Det ska bli skönt =) Vi blir bara irreterande på varandra när vi går hemma. Man går helt enkelt varandra på nerverna. Och jag är inte bättre än honom !

Idag har vi storstädning. Vi ska:

Plocka undan
Bära ner saker i källaren (KLART)
Vattna blommor
Damma
Vika tvätten (KLART)
Dammsuga
Gå ut med sopor
Gå ut med blöjpåsen
Gå ut med pappersinsamlingen
Svabba
Sätta upp dom få tavlor som är kvar
Städa toan
Diska

Ja lite att göra ha vi. Hinner vi inte med allt idag ska jag fortsätta imorgon. Måste även handla lite. Leo har ingen mat hemma. Så det måste vi fixa. Och ikväll blir det film =)

Nu ska jag städa vidare


Svar till Linda

Linda   om 22 Februari 2009:
Tjo vännen, måste bara säga att jag håller med dig precis om det du skrev till nicole i hennes blogg... Det va jag som skrev att Barn inte ska ha barn....
Hon tror inte folk kommer anmäla henne... vänta bara...:)


Svar: Ja hon ska jävlar få. Hon tror hon kan vara uppkäftig och bäst mot allt och alla. Nej fy fan för henne. Så skönt att slippa henne!

23 Februari 2009

Jaha. Idag är absolut ingen bra dag.. Varit uppe hela natten och spytt =( Mår verkligen skit och har feber. När mitt började gå över och jag kunde somna vid halv sex idag på morgonen så va det Fredriks tur att spy.. Vi misstänker att det va maten vi åt igår.. Ska aldrig mer äta korv =(

Jag har som sagt fått byta lösen för att jag orkar inte med Nicole. Hon tål ju inte att man rättar henne. Man lämnar inte sin unge på nästan 11 månader för att gå ner till grannen i en halv timme till en timme.. Det kan faktiskt börja brinna och det kan gå snabbt! Men men. Det är ju hennes liv! Men tycker synd om Thilian. Hon fattar ju inte att alla menar väl.. Aja skit i henne blir bara förbannad när jag tänker på henne.

Leo och Fredrik gick precis in och la sig. Funderar på om jag också skulle göra det! Är skit hungrig men vågar inte äta. Mia kommer nog snart hon skulle köra förbi här efter jobbet och ta med sig Ozzy och lämna nypon och blåbärssoppa.Det är vad jag ska leva på idag. Fy fan jag hatar att må illa.

Ska ringa och prata med mamma också. Se vad dom ska göra på Lördag! Fredrik ville åka ut så han också kunde gratta henne. Och så ska hon ju få presenten från mig, Fredrik, Leo och Sanna! Vet bara inte riktigt vad vi ska handla. Men det löser sig nog.

Nu ska jag lägga mig och titta på tv eller ska jag gå in och lägga mig i sängen? Sängen lät mycket mer lockande!

Ha en bra dag mina 12 läsare =)

Lösenordsbyte!

Ikväll kommer det ske ett lösenordsbyte då jag inte vill att Nicole ska kunna sitta och läsa om mitt liv..


22 Februari 2009

Jaha i torsdags åkte jag till Vislanda, Va med Wictoria och Sabina. Dom är så roliga!

På fredagen blev det att åka till ikea med Anno. Handlade en massa saker. Anno handlade även en bokhylla, skohylla och ett vitrinskåp. Va inte det lättaste att få upp i hennes lägenhet. Bokhyllan va heller inte det lättaste att få ihop. Men det gick =) Satte också ihop skohyllan. Sen hem till mamma som va barnvakt åt Leo under tiden vi skruvade ihop möblerna. Vi9 åt lite tårta och snackade lite sen stack vi till Putte och Jessica. Satt där ett tag och pratade sen åkte vi hem. Här drack vi lite vin och öl. Anno blev fullast =)=)=)

Igår va vi i Omersberga. Sara och Adam va också där. Så vi va ute och gick en lång runda. Sen på kvällen blev det god mat och melodifestivalen.

Idag har vi varit och fiskat. Synd bara att det regnade så in i helvete så vi åkte hem vid halv tolv för då frös jag som en gris. När vi åkte hade dom fått upp 15 gäddor. Inte dåligt! Sen satt vi i Omersberga en bra stund kom hem för typ 45 minuter sedan.

Nu ska det bli en dusch för luktar brandrök.

Imorgon händer inget speciellt. Ska ringa lite samtal. Du kommer ångra dig. Ja just du!!!

20 Februari 2009

Precis kommit hem och nu så blir det pizza och vin =)

Uppdatering om dom här dagarna i Vislanda och ikea med Anno kommer imorgon =)

Kul hade vi i alla fall.

19 Februari 2009 - Natti natti

Jag va hos Sabina och Elvira en runda innan. Där va även Wictoria och Sebastian. Fan va kul vi har tjejer =) Måste börja träffas oftare.

Leo somnade vid lite över nio. Skit trött va han. Så nu ligger han i sängen och sover så gott. Hoppas han sover länge imorgon. Men det kan man väl drömma om..

Imorgon blir det ikea. Ska bli roligt. Men hade även velat följa med Sabina och Wictoria till Leos leklan. Men det får vi ta en annan gång.

Nu ska jag sova så jag orkar upp när Leo vaknar runt sex!

Natti natti

19 Februari 2009 - Väntar

Ja vi är färdiga till att åka så just nu sitter jag och Leo och väntar på att Fredrik sk akomma hem så vi kan åka till Vislanda. Där jag ska träffa mina super söta vänner Wictoria och Sabina. Saknar dom sååååå!

Blir ingen synundersökning idag man måste ha tid =( Så jag fick en tid på Onsdag klockan 17:00.

Nu ska jag kolla så jag verkligen fått med mig allt. Sen ska jag busa med lillfisen innan vi åker..

Ha det bra!

19 Februari 2009

Idag vaknade Leo vid halv sju. Sovit nästan hela natten bara vaknat 1 gång =) Vid kvart i sju fick han lite gröt och en macka. Sen satte jag honom på golvet inne i duschen och sen duschade jag. Nu håller jag på att packa lite kläder vi ska ha med oss ikväll. Vi ska försöka köra vid klockan fem. Ska in till stan först och göra en synundersökning så att jag kan skicka n papprerna om körkortstillstånd. Sen blir det Grimslöv för att sätta ljus hos mormor som skulle fyllt år idag. Saknaden är stor!

Sen hem till mamma en snsbb runda och lämna allt för att sedan gå till Sabina en liten runda innan man går hem till mamma igen och snackar lite skit innan det blir sängen. Imorgon vid tio kör vi ner till ikea.. Ska bli kul med en road trp med Anno =)

Leo tog 2 steg till igår kväll =)

Hoppas ni får en bra dag.

Ha det bra!

Natti natti

Jag lagade korv stroganoff och ris innan. Det blev väldigt omtyckt av Leo =) Jag blev jätte glad för att han åt mat som jag gjort =) Det brukar ju inte han göra. Han har börjat bli lite mammig speciellt om han är trött. Och det är faktiskt lite jobbigt. Innan ville han ju bara va hos pappa och Fredrik hade ju inget emot att ha Leo och slippa städa och fixa. Men men.

Tittade på unga mödrar innan och så vid tio över åtta skulle jag titta på förlossningskliniken tänkte jag mig. Men nej för det va repris. Hade redan sett det programmet.. =( Så vi tittade på arga snickaren istället. Väldigt intressant för oss som funderar på att börja bygga huset!

Dom ringde även från jobbet jag sökte förra veckan. Dom pratade lite och ställde lite frågor. Jag pratade med en tjej som va väldigt trevlig. Chefen för jobbet skulle ringa mig imorgon och prata lite mer om min arbetsuppgifter i så fall.. Önska mig lycka till! Hoppas jag får det =)=)=) Vill verkligen jobba!

Natti natti


2 steg

Ja innan har ju Leo bara tagit ett litet steg. Men nyss tog han 2 =) Min stora pojk. Och nu står han vid bordet och försöker nå tagentbordet =) Han åt även lite hemlagad mat innan! Men farmors hjälp gick det ner. Han vill ju inte äta maten vi lagar till honom. Men det lär han sig när ahn börjar på dagis =)

Idag ska vi äta korv stroganoff och ris. Det kanske han tycker om?

På ikea ska jag köpa sådana där petskydd till eluttagen. Våra ska vara barnsäkra (petsäkra kontakter) men det litar jag inte på. Och han vill va och peta i hela tiden. Ska även kolla efter ramar. Men har för mig att dom va rätt dyra på ikea. Så får nog bli maxi. Dom är jätte billiga på sina.

Nu ska jag försöka söva mi son sen ställa mig och laga mat!

Ha det bra!

Statistik

Lite tråkigt att besökarna gått från 200-250 till att bli runt 20.. Men men. Ska ta bort lösen om ca 2 veckor så får vi se om alla kan sköta sig. Annars blir det lösen igen.

Har hunnit med rätt mycket på två timmar: Leo har ätit mellanmål, jag ätit frukost. dammat och plockat undan i köket, torkat av skåp, spis och bänkar i köket, plockat undan i resten av lägenheten och dammsugit. Så duktig är jag =) Lite svårt att dammsuga bara när det är en lite unge som kryper efter och ska vara runt fötterna hela tiden. Tillslut tröttnade jag så jag satte honom i sin säng. Och han la sig så snällt och somnade =)

Nu ska jag städa färdigt det lilla som är. Mia kommer vid halv två ungefär. Så då ska vi fika och prata lite!

Ha det bra!

18 Februari 2009

En natt med sömn =) Gud va skönt det va! Leo vaknade en gång vid tjugo över ett men då gav jag bara honom nappen så somnade han igen =) Känner sig verkligen utvilad.

Idag kanske Leos farmor kommer och fikar efter hon har varit hos tandläkaren. Annars händer det inte så mycket. Måste plocka undan lite här. Och dammsuga igen. Det är pärlsocker på hela mattan. Skulle även behöva damma överallt. Vi får väl se hur mycket jag får göra.

Imorgon åker jga till Vislanda och ska sova där. På fredag blir det IKEA sen lite vin på kvällen. Lördag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ska i alla fall titta på melodifestivalen. Och på söndag ska jag , Fidde och Jimmy ut och fiska =) brrr kallt. Tur att man har en varm eld att sitta vid. Leo får va hos sin farmor tor jag. Dom kanske kan va med en liten stund. Men han har så lätt för att börja frysa så han kan ju inte va där så länge.

GRATTIS MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG! HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG!

Ha det bra!

Lösen

Ja nu är det då lösen på bloggen. Känner mig mycket friare nu när jag vet vilka som har lösen. Hoppas verkligen inte dom ger det vidare bara.. Men det tror jag inte någon av er gör =)

Maten blev faktiskt god. Och efter maten tittade jag på unga mödrar och sen diskade jag. Fredrik står och gör negerbollar.. Gott =) Jag som skulle sluta med sådant =) Men men..

Har även blivit lite ändrade planer. Meningen va att jag skulle åka till IKEA med Fredrik i helgen. Men nu ska jag åka med Anno på fredag =) Fredrik tycker nog det bara är skönt att slippa gå på IKEA. Måste även försöka hitta en födelsedagspresent till min kära mamma som fyller år imorgon.. Frågan är bara vad?

Anno skulle vi ta lite vin på fredag? Kan ju fråga grabbarna grus om dom vill va med.

Nej nu ska jag ta och sätta på Leo nattkläder sen ska han få sin välling och sen sova =)

Skriver nog inte mer inatt så nattit natii mina få läsare =)

17 Februari 2009 - Tack!

Ja måste börja med att säga Tack till Wictoria som har fixat min design. Skit bra blev det!! Verkligen supernöjd.

Pratade med mamma nyss och vi fick jätte gärna sova hos henne på Torsdag =) Så det ska vi göra.

Fredrik håller på att laga mat. Potatis. fisk och vit sås. Kan nog bli gott =)

Det här blir också mitt sista inlägg för allmänheten sen blir det bara inlägg för dom som har mitt lösen. Är det någon jag missat så får ni bara skicka iväg en kommentar med er mail.

Ha det bra!

17 Februari 2009 - Packa, klä på och gå

Just nu sitter jag och pratar med Sabina och Wictoria på msn. Så roliga är dom =) Saknar er! Måste se till att träffas snart!

Nu ska jag börja packa Leos väska sen ska jag klä på honom overall och alla andra kläder sen sätta honom i vagnen och gå en runda med hunden sen går vi till föräldrargruppen.

Ikväll ska vi sätta upp resten av tavlorna.. Ska bli skönt att få det på plats så det slipper stå i Leos rum. Fast det är så tomt där inne nu när hans säng är i vårat sovrum. Funderar på att sätta in lite andra saker där så kan jag sitta där och sy om kvällarna =) Ikväll måste även dammsugas.

Leo ska ju få lite sysslingar i år :) Fredriks kusin Jessica ska ha i Maj och min kusin Jessica ska ha i juni och sen ska min kusin Patrik och hans sambo Jessica ha i Juli. 3 stycken trodde vi. Men nej.. När Patrik och Jessica va på ultraljud så va det visst 2 =) Så dom ska ha tvillingar =) Så nu får Leo 4 sysslingar..

Ha det bra!

Denna gång lollo

Ja du lilla vän med ip-nummer 90.230.206.76  Malin/Erika/Lollo. Du är ju feg som inte ens kan stå för vem du är!
Och för den delen ja jag skriver själv elakt men jag skriver ju inte det diekt till personen. Det du gör är ett slags personangrepp. Så snacka lite till så anmäler jag dig hos polisen istället. Man kan tycka vad man vill men då nämer man heller inga namn. Och det har jag inte gjort för tycker inte jag behöver skriva ut det på bloggen. Personen det handlar om vet redan vad jag tycker.

Men nu ska dom spärra ditt ip-nummer så jag slipper dig.

Från och med ikväll kommer jag sätta lösen på bloggen. skicka er mailadress om ni vill ha det.

Jag kommer skicka lösen till Wictoria, Linda H, Jannica, Sanna och mamma. För dom mailadresserna har jag redan. Någon annan som vill ha lösen får som sagt skicka iväg er mailadress!

Tråkigt att man måste sätta lösen på bloggen för alla patetiska jävla snokande snorungar som inte ha något liv.

Anmält

Så nu har jag anmält den här Erika/Malin eller vem det nu är till blogg.se.

17 Februari 2009

Igår flyttade vi in Leos säng in till oss. Han vägrade verkligen att somna inne på sitt rum. Men när vi flyttat den så somnade han som en liten gris =) Så han tycker kanske att det är lite ensamt och otäckt på sitt rum. Så nu får han sova inne hos oss ett tag. Inatt har han bara vaknat en gång. Och då fick han välling. Han växer nog rätt så mycket just nu för han kan vakna en till två gånger på natten och vill ha välling.

Idag ska vi ut och gå en runda runt elva kanske. Sen ska vi äta lite för att sen vid ett ska vi vara borta vid bvc och gå på föräldrargruppen =)

Imorgon fyller lilla mamma 39.

Ha det bra!

Wictoria en ängel!

Wictoria ska fixa min design till bloggen!

Och funderar nu på att sätta lösen på bloggen. Får se om jag gör det! I så fall kan dom som vill ha det ge mig er mail.

16 Februari 2009 - bloggen

Ja nu har jag suttit här en stund och försöker få min blogg till att se normal ut. Men jag lyckas inte. Så den får se ut som den gör just nu orkar inte krabba mer. Hoppas Wictoria kan hjälpa mig kanske!

Ha det bra!

16 Februari 2009 - Trött

Usch vad jag känner mig trött!

Leo åt mellanmål för en timme sedan ungefär. En macka med leverpastej på och lite yoggi. Tyckte han a gott =) Vid två ska han få lite middag. Potatis, fisk och sås. Sen lite efterrätt på det. Tror det får bli lite yoggi. Jag åt precis lite potatis och purjolökssoppa till middag! Det va gott =)

Håller på att ta hem prison break säsongerna. Har sett ettan och halva tvåan men kommer inte ihåg så mycket. Så har jag lite att titta på =) Blir ju ett par avsnitt =)

Ikväll ska jag tvätta =( Ett måste för tvättkorgen är full. Ändå tvättade jag i torsdags men det blir snabbt tvätt med små barn. Sen vid 20:50 är det ju the secret life of the american teenager på tv400. Det är ju bara så bra! Ska även plocka undan lite här och dammsuga innan jag sätter mig och tittar på the secret life of the american teenager.

Nu är det dags för Leo att vila lite middag så vi ska gå ut en runda!


Varför kan du inte fatta att alla hatar dig? Du tror du är så duktig! Men gud va fel du har!

Ha det bra!

16 Februari 2009

Inatt har Leo varit jätte skrikig! Vet inte riktigt vad det är. Just nu ligger han jämte mig och pillar med snuttefilten och är gnällig. Mer tänder kanske? Ser ut som om dom där uppe är på väg.

Funderar på vad man ska göra hela veckan? På fredag kanske jag ska hitta på en sak. Men det behöver jag inte skriva här. Och funderar då på att sova i Vislanda. Så får Fredrik ta hand om Leo en hel natt! Ska även kolla vad Wictoria och Sabina ska göra på lördag! Kanske vill dom hitta på något? Saknar dom!

Idag blir det till att ta det lugnt. Jag ska snart äta frukost och sen slänga på en film. Sen när Leo vaknat (om han somnar) ska han få frukost och sen ska vi gå ut! Fick 873 kr tillbaka från E.on. Jag hade betalat in för mycket när jag bodde i Vislanda så då fick jag tillbaka det =) Skit skönt att få lite extra pengar =) Så hoppas utbetalningskortet kommer idag så jag kan gå till banken och hämta ut dom =)

Imorgon är det föräldrargrupp. Ska bli roligt att träffa dom igen!

Ska även åka in till stan någon dag. Måste göra en synundersökning så att jag kan skicka in körkortstillståndet. Så jag kan boka halkbana och hela skiten. För nu måste jag ha mitt körkort..

Nu somnade Leo så jag ska gå in och lägga honom i hans säng sen ska jag äta frukost. Fick ett hembakat valnötsbröd av Mia igår. Ska bli gott =)

Ha det bra!

15 Februari 2009

Igår va vi hos mamma hela dagen. Va även ute hos morfar och fikade och va ute i snön och härjade =)

Igår va helt klart melodifestivalen bättre än förra veckan. Rätt låtar gick till globen också =)

Idag har jag och Leo varit i Ormersberga hela dagen. Han har busat med farmor & farfar! Vi va även ute och gick en runda. Skönt när solen lös. Fredrik va ute och fiskade med Jimmy.

Har precis tittat på gossip girl och ska nu in i duschen sen blir det sängen för min del.

Ha det bra!

14 Februari 2009

Ja idag är det alla hjärtans dag =) Jag fick inget av Fredrik för han orkade inte gå på stan igår för det va så mycket folk. Men vi ska in och handla till varandra nästa vecka. Fast han vi en liten chokladask av mig och Leo på morgonen =)

Just nu sitter vi hos mamma. Har precis drukit lite kaffe och vi ska snart åka till morfar! Va ute i snön och leka =) Mamma med familj fick en chokladask och en bukett med roser av oss.

Ha det bra!

13 Februari 2009 . Natti

Har tittat på två filmer och ätit kebab =) Leo sover så gott. Och det ska vi med nu!

Natti natti

13 Februari 2009 - Eftermiddag

Nu kommer snart Fredrik hem =)

Leo sov först 2 timmar sen vaknade han och fick lite välling och vatten sen sov han i 3 timmar :O Tror inte han är riktigt frisk. När han vaknade kändes det som om han hade lite feber. Så han fick lite alvedon.

Jag har suttit och pratat med Wictoria (på msn) länge nu =) Hon är för rolig den tjejen.. Måste verkligen åka till henne så fort Leo är frisk. Hoopas jag kan ta mitt körkort snart med så kan jag köra till henne när jag vill :D

Fick reda på en sak innan med. Men det vill jag inte skriva ännu. Om 1-2 veckor kan jag kanske säga det.. Jag blev bara så glad :D Så nu är jag på skit bra humör igen. Kanske skulle baka något gott till ikväll?

Någon som vet något gott man kan baka till ikväll?

Nähe nu ska jag gå och läda min Hänt Bild och ta en kopp kaffe!

Svar till Malin

malin om Stackars lilla flicka...:
fan vad du verkar vara arg hela tiden. sköt ditt egna liv då kanske du bli på bättre humör..malin
IP: 90.230.206.76


Svar: Bry dig inte. Jag har ett jävligt bra liv. Och om jag ska sköta mitt egna liv så ska väl du det också då eller? Du är ju så jävla feg så du kan inte ens lägga ut en mail adress så man kan nå dig. PUCKO!

Stackars lilla flicka...

Just nu sitter jag och retar mig på två personer.

Den ena är Mimmi... Du kan dra åt helvete! Jag vill inte ha med dig och dina lögner att göra. Du är den falskaste människan som finns. Så som jag ställde upp för dig när Johan gick bort! Och vad får man tillbaka? SKITSNACK! Och du trodde ju verkligen inte jag skulle få reda på det. Men tyvärr så är Jennifer och Malin ärligare än dig så dom berättade precis allt du sagt.. ÄCKEL!!!

Sen satt jag och läste en blogg nyss. Samma som jag läst många gånger. Och jag retar mig nästan lika mycket varenda gång jag läser den. Lilla flicka försök ta hand om ditt barn istället.. Du va inte riktigt redo att få barn ännu! Fast hennes blogg är rätt rolig ibland också! Ibland sitter jag och Fredrik och skrattar när vi läser den. Hon är rätt trög! Skönt att jag slipper dig nu!

Och dom som inte vet vem den sista personen är behöver heller inte fråga! Vet man så vet man annars vet man inte!

13 Februari 2009

Ja inatt har varit lite jobbigt. Inte många timmars sömn. Skulle bara vilja sova men det vill inte Leo. Just nu är han jätte pigg =) Ska snart klä på honom och gå till affären och handla majs välling och majs gröt. Ska även köpa delikatessyoggi. Ringde ju till barnakuten igår. Och dom sa att jag skulle pröva ge han det. Och har han inte blivit bättre tills på Söndag skulle vi åka in med honom =( Min lilla älskling inte kul när dom har magsjuka.

Såg även att lilla Elvira fått det nu! Stackars henna. Det är skit svårt när dom är så små.

Idag är det fredagen den 13:e. Ingen otursdag för oss inte =) Från och med fredagen den 13:e Juni är detta vår turdag =) Leo föddes ju då. Så idag är min stora pojk hela 8 månader! Tiden går sjukt fort.

Fredrik skulle köra in till stan efter jobbet och fixa min alla hjärtans dag present =) Kan nästan lista ut vad det är. Jag skulle fått det i julklapp egentligen.

Ikväll bestämmde vi att vi skulle äta kina mat eller pizza. Ska bara sitta hemma och glo på film hela kvällen =)

Nu ska jag busa lite med min son innan vi går ut.

Ha det bra!

12 Februari 2009 - Kväll

Ja Mia & Crister va här innan och åt våfflor med oss =) Trevligt.

Jag har städat hela lägenheten i eftermiddag. Duktig jag är =) Ikväll har jag tvättat och bakat grahamsbullar. Gott med lite frallor till frukost imorgon.

Leo kräktes innan igen =(

Natti natti!

Ha det bra!

12 Februari 2009 - Film

Ja jag tittade på "Nina Frisk" innan. Sen gick vi en runda. Fick bli den lilla bara. Är ju inte skottat här på några dagar så det är rätt svårt att gå med barnvagn..

Vi har precis ätit lite middag och busat lite och nu ska vi lägga oss framför tvn och titta på "blåbärskriget" så kanske Leo kan somna en stund.

Ha det bra!

12 Februari 2009

Igår gick vi och la oss tidigt. Tittade lite på förlossningskliniken. Men somnade så Fredrik väckte mig vid halv nio så gick jag in och la mig. Skit trött va jag. Och är fortfarande!

Jaha ska man göra idag då? Mia & Crister kommer en runda ikväll. Det snöar idag ockjså =(

Nästa helg pratade jag och Anno om att gå ut.. Kanske Martina med. Hoppas hon vill det!

Leo somnade för en liten stund se så han ligger i min famn och sover så gott. Jag ska lägga mig ner på soffan och titta på film nu..

Ha det bra!

11 Februari 2009 - Slö

Ja idag har varit en riktig slö dag.. Känner mig inte riktigt pigg =( Och gör ju inte saken bättre av att det har snöat hela dagen.

Jag har tittat på "ciao bella" den va inte så bra och så har jag precis titat på "darling" den va faktiskt bra!

Idag har jag även sökt jobb =) Ett företag inne i Växjö sökte 10 personer. Så jag sökte. Hoppas det går bra =) Vill verkligen inte gå hemma mer!

Fredrik kommer hem om 20-25 minuter. Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll? Pizza kanske?

På lördag är det alla hjärtans dag. Vet redan vad jag ska ge Fredrik. Vi ger ju inget stort. För så speciellt är inte alla hjärtans dag. Men något litet ska vi ge varandra. Så vi ska mysa en stund hemma. Sen åker vi till Vislanda till mamma för att titta på melodifestivalen =) På lördag är Kennys stora idol med, Måns =)

Nu ska jag gå in på Leos rum och titta vad han gör. Han kröp in där för en liten stund sedan!

Ha det bra!

11 Februari 2009

Idag är Fredrik inne i stan och jobbar ihop med Patrik. Så idag kommer han inte hem på middagen,, Igår kräktes inte Leo på hela dagen =) Och har inte gjort det ännu heller =) Men han är fortfarande jätte dålig i magen.. Men kanske är det på väg bort nu? Hoppas i alla fall det. Så jag kan åka och umgås med Wictoria och Sabina =) Va ju längesen jag träffade dom nu. Har alltid roligt ihop med dom två =)

Idag vet jag inte vad vi ska göra? Ut och gå en lång runda. Fast det snöar ute =( Sen ska jag vika tvätten. Och så måste jag läsa min "vi föräldrar" tidning jag fick i måndags =) Har inte hunnit med det! Ikväll blir det till att ta det lugnt. Städa lite kanske! Ska även försöka hinna med att baka lite bröd hade jag tänkt mig!

Ringde fjollan innan! Men hon svarade inte! Så hon vet nog att jag är sur på henne nu. Men hon ska inte tro att hon kommer undan detta!

Idag måste jag ringa till Rottne gym. Skjuter upp det hela tiden!

Ha det bra!

10 Februari 2009 - Sova

Jag va ute och gick en lång runda innan. Duktig jag är=)

Vi har tittat på "ett öga rött" och "jönssonligan" Ett öga rött kunde jag knappt se. Blev bara förbannad när jag tittade på den.. Tänke inte sägsa här varför då kommer man bara få en massa kommentarer.

Sen satt jag och läste lite bloggar nu.. Blir bara så jävla arg. Kan inte folk prata om något annat? Lägg dig inte i din lilla snokande fjortis. Jag hatar dig! Har alltid sagt det att du är falsk. Dom gånger vi har varit ovänner har jag alltid börjat prata med dig igen. Men nu får det fan vara nog. Du är så jävla dum. Tror du inte jag läser dina kompisars bloggar? Tror du inte jag får höra vad du säger om mig? Tycker du ska knipa din stora käft in jag hjälper dig med det!

Usch.. Det är så dumt med mig för när jag ser sådant så tänder jag till direkt. Men jag ska fan inte ta massa skit bakom ryggen.

Nu ska jag sova. Och imorgon ska jag kontakta den här personen. Försök inte komma undan säger jag bara!!


10 Februari 2009 - Mat?

Nu har jag ätit frukost, busat med Leo och tittat på "kid svensk" en helt okej film. Leo är mycket piggare idag. Han har busat med hunden en stund nu. Men nu blev han trött igen. Så vi ska lägga oss och titta på "ha ett underbart liv". Den stora frågan är vad man ska äta till lunch? Blir nog potatismos och korv. Eller köttbullar. Ikväll ska vi äta vildsvinssteken som är över. Ska bara koka lite potatis till.

Blev bjuden på me&i party i vislanda den 25 April. Tack Linda för inbjudan. Så dit måste jag ju och kolla om man kan hitta några fina kläder. Längtar redan =)

Nu ska vi gosa ner oss i soffan och titta på film =)

Ha det bra!

Bilder på gardinerna


Sovrummet:




Tv rummet:




Köket:





Köket och sovrummet har jag sytt färdigt men inte hängt upp ännu =)


10 Februari 2009

Leo är nog bättre. Han fick behålla vällingen han fick innan han somnade igår och han har fått behålla vällingen som han fick idag på morgonen. Sen har han även ätit lite gröt. Fredrik åkte till jobbet för en liten stund sedan. Han har typ inget att göra så han tog lite komp idag på morgonen. Så jag sov fram till åtta. Det va skönt!

Jag ska snart ta mig en macka. Sen ska jag titta på film. Ska titta på  "ha ett underbart liv" och "kid svensk". Kanske är bra =)

Jag försökte få Leo att visa Fredrik att han kan ta ett steg. för igår tog han ett steg tre gånger till =) Men nej det skulle han inte visa pappa. Han bara satte sig ner och kröp fram till Fredrik istället. Aja han får väl se det någon gång.

Wictoria vi måste leka en dag sen när vi alla blivit friska!

Nu är jag hungrig!

Ha det bra!

9 Februari 2009 - Alvedon

Ja alvedon är nog det bästa som finns =) Leo fick det för två timmar sedan (mot sin feber) och nu har han sovit i en timme och gud va glad han är nu =)

Leo tog ett steg innan =)=)=) Han höll i mina händer sen släppte han och tog ett litet steg och sen satte han sig =)=) Snart så.. Mammas stora kille. Om 4 dagar blir han 8 månader..

Har precis tittat på reprisen av gossip girl. Så bra är det. Längtar tills söndag då jag kan se nästa avsnitt.

Nu snöar det för fullt också=( Fredrik kommer snart hem. Hoppas han kom ihåg att köpa frimärke så vi kan skicka iväg papprerna till försäkringskassan. I och med att vi har gemensam vårdnad måste han ju överlåta sina dagar till mig.

Ha det bra!

9 Februari 2009 - BVC

Ja pratade med bvc innan. Hon tyckte jag skulle avvakta tills imorgon. Är han likadan imorgon så skulle vi ringa henne igen.

Leo vaknade för 10 minuter sedan. Han sov i nästan en timme =) Just nu ligger han jämte mig i soffan och myser. Jag värmde mig lite spagetti och köttfärssås.

Gossip Girl har visst börjat igen.. Missade det igår så måste titta på reprisen vid 14:45. Och vid 20:50 ikväll är det ju the secret life of the american teenager. Får jag verkligen inte missa. Skit bra serie.

Måste försöka diska och dammsuga under dagen som är kvar ska även tvätta ikväll =( Blir ju mycket tvärr ner Leo kräks.

Ha det bra!


9 Februari 2009

Igår kräktes inte Leo på hela dagen så vi trodde han va bra igen. Men nej. Denna morgon började med att han kräkte ner hela sängen. Ska försöka få i honom lite vätskeersättning nu tänkte jag.

Har även bestämt mig för att jag ska börja söka jobb. Jag klarar inte gå hemma längre jag klättrar på väggarna. Så får Fredrik gå hemma istället. Gäller bara att hitta ett jobb också.

Ha det bra!

Jannica

Jannica snälla kan du skicka ditt lösen till min mail. [email protected] kommer inte in på din blogg..  Kram

8 Februari 2009

Idag har jag varit i Omersberga hela dagen och sytt mina gardiner. Dom i köket och sovrummet är färdiga. Bara tv-rummet kvar.

Tittade på melodifestivalen igår.. Men fattar fan inte hur svenska folket röstar.. Alcazar och scotts va helt okej. Men Caroline Af Ugglas. En jävla psykopat som står på scen och gör konstiga rörelser? Inte fan kan hon sjunga heller. Och absolut ingen bra låt. Henne kan vi verkligen inte skicka till Ryssland. Då får fan Sverige skämmas. Hon skulle verkligen behöva lite hjälp. Typ en dusch! Nog om det äcklet.. Själv höll jag på Nina. Men hon kom tyvärr inte vidare. Höll även på Alcazar och Marie. Tyvärr så gick ju inte Marie vidare.. Nästa helg är det dags för Måns =) Han cara mia va ju bara för bra. Hoppas denna låt är lika bra..

Idag firar jag och Fredrik 20 månader tillsammans. Så vi ska mysa med lite glass och en film snart.

Om 5 dagar blir Leo 8 månader. Gud va tiden går..

Ha det bra!

7 Februari 2009 - Kväll

Ja dagen har rullat på.. Leo vill inte äta så mycket.. Fått i han lite vätskeersättning med sked och han har även fått lite välling med sked. Ännu har han fått behålla det. Vi får väl se.. Det värsta är att jag börjar må illa. Känner mig inte alls bra.. =( Aja får väl se hur det går.

Fredrik håller på att laga mat. Vildsvinsstek och hasselbackspotatis. Det är så gott! Men det värsta är att jag känner inte för att äta =(

Nähe nu ska jag vila lite innan melodifestivalen.

Ha det bra!

7 Februari 2009

Natten har varit jobbig. Leo har nog magsjukan.. Vid halv sex fick byta blöja på Leo och kläder. Fick även byta hans sängkläder. Vet inte vad det är. Möjligtvis magsjukan.. Han har kräkts två gånger. Efter han fått vällingen. Men sen fick han lite efterrätt och det har han fått behålla.. Vet inte om det är magsjukan eller inte. Fredrik har precis badat honom. Hela han va indränkt i spyor.. Blää..

Så det blir inget mamma i helgen. Inget Omersberga idag. Inget sy gardiner =( Men bättre Leo får bli frisk..

Ha det bra!

6 Februari 2009 - Godnatt

Vi gjorde tacopaj till middag idag =) Gjorde två så vi ska ta med en till Omersberga imorgon. Så slipper Mia laga mat jämt.. Vi har även tittat på två filmer och myst hela familjen. Älskar fredags kvällar. Mat, film & mys!

Får se om det bli något vindrickande imorgon. Dom som skulle hit har backat ur =( Någon va sjuk och någon orkade inte och då tyckte den siste att det inte va lönt att bara sitta hon och jag.. Aja får väl dricka själv då =)

Nähe nu ska jag krypa ner jämte min älskade pojkvän och sova. Är skit trött ikväll. Kanske jag skulle smita ut och röka först?

Sov gott kära läsare!

Ha det bra!


6 Februari 2009 - Mat

Ja nu har jag precis ätit lite middag. Det va gott. Leo somnade för 40 minuter sedan. När han vaknar ska han få middag. Vet inte vad jag ska ge han idag. Lite korv och potatis kanske? Ikväll ska vi göra köttfärspaj. Men jag har slarvat bort mitt recept =( Så om någon har ett gott recept på köttfärspaj får ni gärna skicka det!

Ringde till jotex också. 1-0 till mig =) Jag fick rätt. Paketet har legat på posten sen i onsdags. Men nu fick jag en kod av honom jag pratade med så jag kan gå ner och hämta det utan avi. Och som sagt nästa gång blir det sms-svi. Går ju inte lite på posten längre. Förbannade nötter!

Så nu är jag glad igen. För då har jag något att göra i helgen. Sy gardiner =) Jag älskar verkligen att sy. Mitt VG i syslöjd kanske inte är så konstigt. Synd bara att man inte skötte sig och gick på lektionerna oftare då hade jag fått ett MVG. Haha. Jag MVG? Låter konstigt. Konstigt att jag fick 2 VG till och med. Va ju inte direkt den som skötte mig i skolan. Något man ångrar lite idag. Men men nu är det för sent. Fast jag är sugen på att plugga. Men då måste jag flytta till Göteborg. Och det vill jag inte! Så det får gå utan!

Nähe nu ska jag snoka runt lite bland andras bloggar och sen sätta på tvn en stund..

Ha det bra!

6 Februari 2009 - Posten = puckon

Ja det är vad dom är. Jag gick in på jotex för att kolla hur det går med mitt paket. Och fortfarande står det levererad. Det gjorde det redan i Onsdags. Men så kan man följa paketet. Så man ser vart det är. Och det kom in till Rottne igår. Men fortfarande har jag inte fått någon avi. Så jag ringde till posten. Och dom sa bara att den nog va borta då.. Förbannade nötter. Vadå borta frågade jag? Ja du vet vi kan också glömma och tappa bort saker. Då blev en redan uppretad Tina ännu mer arg. Så nu ska jag ringa till jotex och se om dom kan hjälpa mig på nåt sätt. Jag betalade ju faktiskt extra för att man skulle få det inom 48 timmar. Och jag beställde i Måndags. Det har gått lite mer än 48 timmar. Nästa gång jag beställer något ska jag ta sms-avi. Så man slipper ha med den där förbannade posten att göra. Jävla idioter.. Gaaah. Är så irreterad just nu..


6 Februari 2009

Idag sov vi till sju. Leo somnade precis för en liten stund sen. Så då passar jag på att sätta mig här en liten stund.

På Söndag har jag och Fredrik varit tillsammans i 20 månader =) Snart 2 år.. Vi firar 2 år 5 dagar innan Leos 1 års dag. Om 1 vecka blir Leo 8 månader. Kan inte fatta att tiden går så fort.. Vart tog min lilla bebis vägen? Nu har han börjat klättra mer och mer. Han har även börjat testa hur länge han kan stå utan att hålla i sig. Men när man säger att han ska komma så sätter han sig ner och kryper =) Så han vågar inte testa gå ett steg, Men han går jätte bra när man håller honom i handen. Så snart springer väl mammas lillfis.

Idag vet jag inte vad som händer. Hoppas mitt paket från jotex kommer idag... Ska även skicka iväg ett mess till Sara och se vad dom ska göra idag. Hon skulle ju vara ledig idag så om dom inte ska göra något så kanske hon och Adam vill komma ut och fika..

Nu ska jag plocka upp lite efter Leo. Han river verkligen ut allt..

Ha det bra!

5 Februari 2009 - Sova

Kom hem från Omersberga vid åtta. Direkt ner i tvättstugan och slänga in lite tvätt. Diskade lite sen tittade vi på sveriges värsta bilförare. Och om dom kunnat få körkort kan jag! Dom kör ju skit dåligt.. Vid nio tittade jag på årets kock. Tänk om man kunde laga mat som dom!

Innan vi åkte till Omersberga bakade jag scones till min älskling. Det blev han väldigt glad för =)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen där Fredrik redan sover gott!

Ha det bra!

5 Februari 2009 - Äntligen

Leo somnade för en halvtimme sedan.. Äntligen säger jag bara. Ska snart ställa mig och baka lite scones. Igen! Jag sa till Fredrik att jag hade ätit det till frukost. Då frågade han om jag inte kunde baka det tills han kommer hem från jobbet. Och visst kan jag det.. Han brukar ju ställa upp för mig.

Jag bestämde precis att jag ska ta en flaska vin till melodifestivalen. Är ju bara så gott. Någon som vill göra mig sällskap? Maja kanske? Ska fråga henne. Ann-Sofie? Aja får väl skicka runt lite mess och se om jag kan ragga upp några vänner.. =)

Nähe nu ska jag ut och ta ett bloss. Dumma mig som börjat röka igen! Fast röker bara när jag verkligen behöver! Och självklart går jag ut på balkongen och jag sätter på barnvakten så hör jag om Leo vaknar. Så nu är det ingen som behöver kommentera att jag är en dåliga mamma. Jag hör ju som sagt honom i barnvakten..

Ha det bra!

5 Februari 2009 - Envis

Ja min son är otroligt envis. Han har varit vaken sen klockan åtta och vägrar att sova. Men han är ju trött. För han är inte glad han bara piper och grinar. Men nu ligger han i sin säng. Kanske han somnar? Hoppas det i alla fall.

Usch jag har så tråkigt. Jag vill ha mitt körkort nu. Då kunde jag åkt till en massa folk. Men nej nu sitter man här instängd i en jävla lägenhet.. Bläää... Har så tråkigt... Funderar på att baka lite. Men det går inte in mer saker i frysen. Fast vi kan ju ta med det ut till Mia & Crister och lägga i deras frysbox. Det har dom sagt att vi får för dom har inte så mycket i den. Men jag kan ju inte baka för att jag har tråkigt.. Kanske skulle rama in lite foton? Fast det tar ju inte så lång tid.

På tal om foton.. Någon som vet någon fotograf i växjö eller i närheten som fotar djur? Tänkte fota Leo och Ozzy tillsammans. Men har försökt hitta någon men det går ingen bra. Men jag får väl leta vidare..

Min älskling börjar bli sjuk. Idag känner jag mig bättre. Men han har jätte ont i hela kroppen. Jävla förkylningar. Är så trött på dom. Men nu har i alla fall Leo fått vara frisk länge =) Säkert 3-4 veckor sedan han va förkyld =)

Fick inte mitt tyg till mina gardiner idag =( Det står på internet att den är levererad. Och det stod det redan igår.. Posten som är sega säkert. Men jag fick brev från Cecilia idag. Så ska sätta mig och svara på det..

Finns två personer som saknas i mitt liv som jag inte pratat med på skit länge. Men vet inte om man ska vara så mogen och lägga all skit bakom sig och försöka få kontakt?

Ha det bra!

5 Februari 2009

Idag sov Leo till klockan åtta =) Jag blev sugen på scones så det bakade jag och åt till frukost. Leo åt fruktgröt och en leverpastej macka. Tycker han är jätte gott.

Idag snöar det jätte mycket.. =(

Idag får jag mitt paket från jotex.
Har beställt typ 17,5 meter tyg. Så till helgen ska det sys gardiner. Crister ville ha Leo så ska jag och Mia försöka få ihop nåt fint av tygerna =)

Idag blir det nog bara att gå en snabb runda till affären. Är inte så sugen på att vara ute och gå i snön. Men men kanske ändrar på mig sen.

Nu hinner jag inte skriva mer. Ska gå och kolla vad Leo gör i köket. Han kryper alltid ut där.. Vet inte vad det är som är så roligt där ute.

Bilder på tygerna kan jag lägga in lite senare.

Ha det bra!


4 Februari 2009

Nu som först startade jag datorn.. Mår inte helt hundra. Har ont i huvudet, känns som om jag har feber och mår illa. Vill inte bli sjuk nu. Jag har inte tid med det =)

Leo somnade för en halvtimme sedan. Det behövde han. Han har bara sovit en halvtimme på förmiddagen. Men nu sover han så gott. Fredrik kommer snart hem från jobbet. Då ska vi laga lite mat och mysa i soffan. Meningen va att vi skulle åkt till Mia & Crister idag men dom va inte hemma ikväll så vi ska åka dit en runda imorgon om jag mår bättre. Måste ringa till Sara och se om hon är hemma på Lördag. Kan jag och Leo åka ut til henne och va där medans Fredrik är i skogen eller vad han ska göra.

På lördag kväll drar melodifestivalen igång. Då sitter jag framför tvn =) Ska ringa mina kära kusin och se vad hon ska hitta på i helgen. Kanske har hon tid att leka?

Nästa vecka ska jag åka in och göra ett syntest och skicka in papprena så jag kan boka halkbana, uppkörning och uppskrivning. För nu j*vlar ska jag ha mitt körkort. Fredrik har sagt at jag ska ha det till 1 Maj. Så jag får väl ha det som mål då =)

Nej nu orkar jag inte mer. Nu ska jag gå och vila en stund.

Ha det bra!


3 Februari 2009 - Tänker

Just nu sitter Leo på golvet och leker. Han ska nog sova en stund snart. Själv sitter man här och funderar på vad man ska göra resten av dagen. Sitter även och funderar på vart Sanna har sin hjärna. Inte i huvudet i alla fall. Nej orkar inte prata om henne. Blir bara mer förbannad. 

Funderar på om jag skulle skicka ner lite kort på Leo till pappa. Ja det ska jag. Så nu ska jag göra det.

Just nu saknar jag en person.. Hon fick mig alltid att skratta. Hur jag än mådde fick hon mig alltid att skratta.

Ha det bra!

...

Sanna helt allvarligt talat. Tål du inte ett skämt? Och hur jag va när jag va lika gammal som dig? Jag hade ju inte en ny kille varje helg i alla fall. Tur att du ska börja gå hos en psykolog. du behöver det verkligen. Och jag avundsjuk på dig? HAHA Va det ett skämt? Skulle inte vilja byta mitt liv mot ditt för alla pengar i världen. För skulle jag göra det skulle jag vara en liten fjortis som super sig skit full varenda helg. Och så skulle jag inte ha Leo och Fredrik som jag älskar så otroligt mycket..

Vet du vad. Du välkommen till oss när du mognat. För det gör väl även du någon gång. Fram tills dess ha ett bra liv.

åhhhh....

I och med att Sanna inte kan behålla några inlägg jag skriver får jag väl skriva här då.

Det är ju så jävla synd om henne hela tiden. Att alla snackar om henne är ju inte så konstigt.. Hon har ju själv satt sig i den sits hon sitter i. Nej jag hatar inte min syster. Jag älskar henne mest av allt. Men är trött på att få komma i sista hand. Mamma hade inte tyckt om att jag varit 16 och hållt på med en som är 33. Jag fick inte tatuera mig innan jag fyllde 18. Men det får Sanna. Jag fick inte festa varenda helg, men det får Sanna. Jag fick inte nya telefoner och kameror. Men det får Sanna. Mamma och dom betalar häst(1600kr i månaden) och grejer till henne. Sanna jag tror inte du fattar hur mycket pengar dom spenderar på dig varenda månad! Men vi då? Är vi inte värda något? Inte direkt första gången jag känner det så här..

Sanna du måste väl ändå förstå att vi skäms över dig när våra kompisar kommer och säger att du skickar mess till dom där du mer eller mindre flörtar med dom. Eller att du sitter och visar dig i webcam. Fattar du inte att jag och Fredrik skäms. Fan skit pinsamt att behöva prata med dom igen.. Vi skäms nog mer än du gör. Du behöver ju inte hålla på med våra kompisar i alla fall. Håll dig till töntarna i Vislanda så slipper vi skämmas.

Är så trött på att känna mig väderlös. Skiter i allt. Jag orkar inte mer..

3 Februari 2009

Inatt hämtade jag Leo vid klockan tre för då skulle han inte sova i sin säng mer. Så då fick han sova mellan mig och Fredrik. Han vaknade vid fem och då gick Fredrik upp med honom så jag fick ligga kvar en stund. Vid tjugo över sex steg jag upp och lekte med Leo. Vi tittade på Rorri racerbil och sen gick vi och la oss. Steg upp igen vid halv nio. Så åt vi frukost =)

Just nu ligger Leo under bordet och leker med sin bil. Vet inte om han har magsjuka eller vad det är. Igår kräktes han rätt mycket, det brukar ju inte han göra. Och idag är han jätte dålig i magen. Vi får väl se.

Om en timme ungefär ska jag väl försöka ta mig ut en runda. Sen när vi kommer in igen ska vi baka lite bröd. Vid kvart i åtta ikväll ska Ozzy vara inne på djursjukhuset. Men vi följer nog inte med. För om Leo har magsjuka är det ju inte så bra att han träffar massa andra. Vi ska även städa lite i eftermiddag. Och laga mat =) Mycket på schemat som vanligt.

15 dagar kvar till min kära mamma fyller år. Vi får väl försöka hitta på något roligt till henne. Nästa år fyller hon ju 40 då ska hon få något jätte fint. Vi vet redan vad vi ska ge henne =)

Ha det bra!

2 Februari 2009 - Tvätt, film och mys

Leo somnade för en timme sedan. Fredrik är nere och hämtar det sista i tvättstugan. När han kommer upp ska vi bädda sängen och lägga oss. Är skit trött!

Vi har precis titta klart på en film. Nu kom Fredrik så nu måste vi bädda sängen.

Godnatt!

Ha det bra!

2 Februari 2009

Idag vaknade Leo vid klockan kvart i sju. Han fick en flaska välling och sen tittade han på rorri racerbil. Vid kvart i åtta gick vi in i sängen igen och sov till kvart i tio =) Så skönt. Då åt vi frukost. Gröt för Leos del och fullkornsfrallor för min del.

Vi kom precis hem har varit ute och gått en runda. Rätt skönt när solen lyser. Blåser lite kallt bara. Ska gå ut en runda till sen tror jag. Måste även plocka undan och städa lite. Mindre roligt! Ikväll ska jag tvätta vid klockan sju. Får väl bli en film ikväll också. Mitt program som jag följer "the secret life of the american teenager" går ju inte ikväll. Dom har satt "24" hela kvällen istället... Skit också!

Fredrik kommer hem lite senare idag. Han ska vara hos tandläkaren vid kvart i fem. Så han är väl hemma mellan halv sex och sex någon gång. Frågan är vad vi ska äta idag? Inte en aning..

Nu ska jag ta och göra lite mellanmål till Leo så kanske han kan sova en stund sen.

Ha det bra!

1 Februari 2009

Va ett tag sedan jag skrev nu!

I fredags va väldigt trevligt. Tack Fredrik, Sanna, Ronny, Maja, Robban, Anton och Patrik för en rolig kväll =) 

Igår gick jag och Sanna gått på stan. Väldigt trevligt. Imorgon ska jag ringa till house of pain och beställa tid för piercing tror jag. Eller om jag ska tatuera mig?

Idag har vi varit i Kalmar på IKEA. Handla lite smått. Skulle köpt tyg till gardiner men så blev det inte. Fanns inga fina. Sen va vi i Omersberga. Och när vi kom hem gjorde jag lasange,

Nu ska vi titta på en film =) Sen blir det läggdags. Sov gott kära läsare.

Ha det bra!

RSS 2.0