2 Juni 2009

Blev inte pommes och hamburgare igår. Ingen av oss va sugen på varm maqt så vi åt lite gott bröd, sallad, brieost och räkor. Inte helt fel =)
Jag tvättade igår på kvällen. Var dock bara två maskiner men lika bra att tvätta dom. När jag slängt i maskinerna gick vi en runda. Gick förbi Fredriks morbror Leif och tittade på hans altan ahn byggt. Satt där i en timme ungefär och pratade. Sen hem och plocka ur tvättmaskinen och hänga upp det. Leo somnade vid typ tio igår igen. Det är nog för att det är så ljust ute på kvällarna.

Idag vaknade han vid tjugo i sju. Fick lite att äta och sen busade vi en stuns. Just nu sitter han på golvet och leker med sig själv. Han ser så rolig ut för nu försöker han att springa också =)
Igår blev vi lite förvånade när vi va ute. Helt plötsligt säger han "pappa titta" och så pekade han på en katt. Så gullig är han =)
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Dom pratar ju om regn =( Tänkte vi skulle passa på att gå ut snart så vi hinner vara ute lite innan det börjar regna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0