1 Februari 2010

Ska skriva lite om helgen då.

I fredags kom Fredrik till Vislanda och hämntade mig och Leo runt fyra halv fem tiden! Vi åkte direkt ut till Ormesberga där vi stannade en liten stund och sen åkte vi hem. Leo brydde sig inte om att vi åkte och det va rätt skönt!
När vi kom hem stod Ronny och Jocke Rask här utanför och väntade på oss. Vi beställde lite mat från pizzerian och sen tittade vi på massa filmer. Ronny och Jocke åkte hem vid lite över elva och då gick vi och la oss!

Bara för att man kan sova länge så vaknade jag redan vid lite över sju på lördagen! Steg upp och började packa ner det lilla vi skulle ha med oss =)
Vid lite i tio klädde vi på oss och gick bort till ica och handlade lite saker och sen ner till g&b för att stiga på bussen!
Vid halv elva rullade bussen. Va ingen som visste vart vi skulle =) Jo Anna visste såklart!  Va faktiskt lite roligt! När vi kommit ner en bit i skåne stannade vi på ett ställe och fick mat! Otroligt god mat. Ungsbakad lax, potatis och sås och hembakat bröd och sallad till det! Efter det fick vi kaffe och kaka =) Sen in i bussen igen då vi fick ett litet schem över vad som skulle hända resten av dagen =) Och vi skulle till Helsingborg för att gå på Wallmans show med en 3 rätters middag =)
Vi kom fram till Helsingborg till hotellet vid halv tre! Vi fick våra nyckelkort och gick upp på rummet.
Riktigt fint va det på rummet och utsikt över havet =)
Vi bytte lite kläder sen gick vi ner till baren och tog varsin öl för att sen gå upp på rummet igen och byta om och fixa sig lite för att sen gå till Jörgens (Fredriks chef) rum. Där väntade en massa alkohol och snacks =)
Vid lite över sex gick vi bort till Wallmans för att titta på en otroligt bra show och äta god mat och dricka med såklart =)
Självklart kan man ju inte åka någonstans utan att man känner en massa =) Vi träffade Martin, Emma, Frid och Tom som också va där på firmafest =)
Vid lite i tolv började allt folk gå hem och det va inte alls mycket folk kvar. Så vi bestämmde oss för att gå till Harrys =) Men det va bara jag, Fredrik, Tessan och Lotta som gick dit. Men när vi kommer dit så står det på en skylt att det kostar 100 kronor och att man skulle vara 23! Men jag kom in ändå =) Dom va nog inte så noga för tjejerna bakom oss va ju knappt 18!
Va där och drack och dansade lite. Gick mot hotellet vid lite i två stannade och tog en korv på vägen!
När vi kom till hotellrummet va klockan kvart i tre och jag va helt slut! Somnade direkt.

Igår vaknade jag av att klockan ringde vid halv nio. Klädde på oss och gick ner för att äta en god frukost! Va bara vi där när vi kom ner men efetr en liten stund kom Tessan och resten av folket ner =) Satt där en lång stun doch pratade och åt en massa. Vid kvart i tio gick vi upp på hotellrummet igen för att packa ihop våra saker. Det gjorde vi på typ 2 minuter så sedan låg vi och tittade lite på tv. Vid tjugo över tio gick vi ner igen för att hoppa på bussen hem =)
Alla va rätt trötta på bussen hem. Va inte som när vo åkte ner då va det ett jäkl liv =)
Stannade i Ljungby och åt middag och även en runda på statoil för att köpa lite godis =)
Va hemma här i Rottne igen vid halv tre. Gick hem och lämnade alla våra skaer för att sedan köra direkt ut till Ormesberga för att hämta hem lillfisen =)
Han sov när vi kom men vaknade efter tjugo minuter. Satt där och fikade en stund innan vi åkte hem.
Ronny kom igår kväll vi tittade på film och åt varma mackor!
Gick och la oss vid kvart i tio tiden.

Fredrik hämtade in Leo vid tre tiden för då ville han sova hos oss.
Jag hoppades ju på att Leo skulle sova länge men han väckte mig vid 07:03! Uff! Jag är riktigt trött idag men får väl gå och lägga sig tidigt ikväll!

Nu ska jag rota i frysen och se vad vi ska hitta på till lunch idag?
Frågan är ju vad vi ska göra hela dagen? Vill inte gå ut när det är så kallt ute och snöar! Får väl hitta på något här inne =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0