3 September 2011

Lördag idag då :) Jag skulle jobbat 15-21.15 ikväll men jag ringde till chefen och sa att jag inte klarade det och hon tyckte jag skulle hålla mig hemma och vila så jag blir frisk!
I torsdags fick jag för mig att ringa till läkaren så jag kunde få hostmedicin så jag kunde få sova på nätterna (och resten av familjen också) jag fick en tid direkt så Leo och jag klädde på oss sen gick vi. Jag kom in nästan direkt. läkaren lyssnade på mig och ville sen ta en massa prover. Efter ca 1½ timme fick jag svaret lätt lunginflammation! Nog för att jag visste att jag va sjuk men inte så sjuk :) Läkaren skrev ut en massa mediciner och ordinerade vila! Jag hämtade ut mina mediciner och sen gick vi hem. Vila va är det? Jag jobba iaf 15-19 i torsdags och va helt slut när jag kom hem. Igår jobbade jag 8.45-15 satt bara i kassan men va ändå helt färdig! Så jag bestämmde att jag skulle vara hemma idag så kanske jag kan bli frisk :)

Igår kom Ronny ut och vi åkte ut till Leos farmor & farfar för Leo ville leka med kusinerna som va där. Sen åkte vi ut till Kalvsvik till Erik. Han bjöd på tacos och glass och en massa godis :) Gott och trevligt va det iaf! Tittade även på fotbollen och blev grymt besviken att vi nte vann :( Men men!

Ja som sagt lördag idag och jag skulle verkligen behöva städa, tvätta, diska och fixa här i hemmet men jag orkar inte! Jag gick ut och kastade soporna innan och va helt slut när jag kom in! Kan inte röra mig utan att jag blir helt färdig! Så nu gör jag som läkaren sa till mig! VILA! Även om jag har jävligt svårt för att ligga stilla länge så ska jag iaf ge det en chans ;) Åt en god frukost innan och tittade på en film. Nu ska jag sätta i en ny film och efter den ska jag laga mat och sen blir det film resten av dagen! Funderar på att sätta upp den gamla tvn i sovrummet för det är fan så mycket skönare att ligga i sängen än i soffan :)

Ha en bra lördag kära läsare :)


Kommentarer
Postat av: marih

Behöver din mail för att kunna sända lösen till lösen bloggen. Kram

2011-09-17 @ 12:02:24
URL: http://marih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0