4 December 2011

Igår steg vi upp vid fem och åt frukost och sen körde vi till Ullared. Vi va framme vid halv nio och redan då va det mycket folk. Vid elva hade vi hittat hälften av det vi skulle ha så vi gav upp!! Det gick inte gå framåt, bakåt, höger eller vänster!! När vi kommer ut så öser regnet ner så får springa som galningar till bilen för att det vi köpt inte ska bli förstört!!

Sätter oss i bilen och kör hemåt klockan va då halv tolv så 3 timmar blev det! Men vi ska åka dit igen i mars och handla kläder och titta lite :)
Vi stannade till på smålänningen i Bredaryd som utger sig för att vara ett lågprisvaruhus!! Men det stämde absolut inte! Dom va inte alls billiga!
Vi skulle äta på burger king i Värnamo när vi ändå körde förbi men det va ju givetvis stängt för renovering!!!
Så vi bestämde att vi skulle äta något inne i Växjö. Men blev inte så heller för vi stannade på Rydaholms värdshus och åt. Och riktigt god mat hade dom där :)

När vi kom hem plockade vi upp det vi handlat. Hittade lite fina saker till lägenheten som blev hur bra som helst :):)

Idag fick jag sovmorgon till halv elva. Jag steg upp och tog en dusch och sen åt jag frukost. Ronny kom precis och sitter här och tjatar! ;) Jag ska börja sätta upp lite tomtar innan vi ska göra oss klara och åka till Adam och fira honom då han fyller 6 år på tisdag :)

Hoppas alla läsare har haft en bra helg och att söndagen blir bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0