4 Januari 2010

Nu är det ett nytt år! Va ett tag sedan jag skrev igen!

Nyår blev super bra. Vi va hemma hoa mamma och åt fläskfilé, pressad potatis och sås. Väldigt gott! Leo somnade vid halv nio men vaknade igen vid tio i tolv så jag firade in det nya året med den jag älskar mest av allt. Vid kvart i två gick vi och la oss igen Leo somande etfer en flaska välling. Vi steg upp vid halv nio på nyårsdagen.

I lördags va vi bara hemma hela dagen och tvättade. Skönt att bara va hemma! På kvällen kom Ronny och Patrik och vi åt bakpotatis med en massa tillbehör. Tittade på tå filmer. Blev sängen efter tolv.

Igår steg vi upp vid åtta. Vi åt frukost och fixade lite här hemma sen åkte vi ut till Ormesberga och va där och åt middag och pratade lite. Vi åkte hem vi fyra tiden. Fredrik körde upp grävmaskinen till Lammhult. Han hade pizza med sig hem när han kom vid sju. Leo sov inget på hela dagen igår så han somnade redan vid halv sju. Han sov till halv åtta idag på morgonen!

Idag har Leo varit en liten galning =) Härjat som tusan! Men vi åt middag och han somnade vid ett så han sover kanske i en halv timme till. Annars idag händer inte mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0