10 Januari 2010

I fredags städade jag och Leo bort julen! Så nu ser det nästan ut som vanligt här hemma igen ska bara sätta upp alla saker i tv hyllan men det har jag inte hunnit med. Fredrik hjälpte mig sätta upp lamporna i tv rummet oh kastade ut granen annars gjorde jag allt själv =) På kvällen kom Ronny och vi tittade på film. In to the blue 2 tror jag den hette! En bra film =)

Igår så åkte vi ut till Tjureda en runda och kollade när dom körde på sjön. Men Leo frös och va hungrig så vi körde till Mia och Crister efter en halvtimme. Där va Sara, Adam och Emma. Vi åt lite och sen lekte barnen en stund innan vi satte dom i vagnarna och gick en runda. Väldigt skönt och Leo sov en stund. Vid fem tiden åkte vi hem och skulle byta lite kläder. Vid lite över sex åkte vi in till stan mötte upp Robert och Maja på oxtroget och gick till hong kong och åt. Sen vidare hem till Robert och Maja för att titta på film för att sätta oss i bilen vid lite över elva och åka hem.

Idag fick jag sovmorgon till tjugo i nio =) Skönt! Fredrik och Leo ligger just nu och sover men ska snart väcka dom för vi ska snart åka till Sara med familj i Moheda. På schemat står det pulkåkning och så ska vi grilla korv. En trevlig eftermiddag ska vi ha!
Ikväll när vi kommer hem ska jag tvätta lite. Inte så mycket att tvätta i och med att jag tvättade i fredags men ska tvätta lite sängkläder och handdukar och så!

Måste även säga ett STORT grattis till Martina och Johan som har blivit föräldrar till en liten son!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0