27 November 2009

Igår kom Fredrik hem vid lite i fem han hade varit och tvättat jobbilen! Vi åt lite rester som var kvar och sedan åkte han och Leo till Ormesberga! Jag funderade på vad jag skulle göra så jag plockade undan och gick ett varv med dammsugaren! Va färdig efter en halv timme och funderade på vad jag skulle göra då. Ville egentligen ut och gå men regnet bara öste ner så det blev inget med det! Då fick jag syn på lådan med alla adventssaker som stod på golvet och tänkte att jag kanske skulle plocka upp allt. Så jag tog fram alal gardiner dom in till tvrummet och vårat sovrum va ju för långa så dom klippte jag av och sydde upp sen strök jag alla gardner och hängde upp dom. Sen upp med alla stjärnor och stakar! Blev super mysigt. Kastade även en massa blommor som nu bara blev ivägen och det behövdes! När jag va klar med det kom jag till det jätte tråkiga. Att torka av alla dom vanliga fönsterlamporna och lägga ner det och gardiner i lådan och ner med den i källaren! Men jag gjorde det =)
Fredrik och Leo kom hem vid kvart i nio. Vi satte oss och tittade på 2 avsnitt av desperate housewifes. Sen blev det sängen! Leo har sovit hela natten!! Han brukar alltid vakna 1-4 gånger på natten av att han drömmer eller har tappat nappen. Och Fredrik har vant honom vid att han får komma och sova hos oss då!! Men nu är det slut med det för jag orkar inte ha honom mellan oss för han sparkar, snurrar och drar mig i håret så jag sover jätte dåligt då! Men som sagt inatt va han super dukitg!

Leo vaknade vid halv sju idag! Vi låg kvar i sängen till klockan va lite över sju. Bytte blöja och fixade lite. Idag ville Leo inte ha någon macka till frukost utan han skulle ha välling så det fick han! Så jag har inte ätit något ännu så det ska jag göra så fort jag är färdig här!

När vi ätit lite ska vi gå ut en runda om det inte regnar för mycket! Just nu duggar det bara lite. Vid tre kommer Fredrik hem för att hämta oss och kör till Vislanda. Jag ska med mamma och Sanna på någon föreläsning eller vad man kan kalla det. Så Fredrik fick ta ledigt en timme idag för jag behöver ju någon som kan ta hand om Leo under tiden.

Nu ska vi äta lite och sen klä på oss och gå ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0