6 Mars 2009

Inatt har Leo sovit ganska så bra trots sin hosta. Så fort han blir minsta förkyld kommer förkylningsastman fram =( Skit jobbigt när han får svårt att andas och hostar jätte mycket. Men igår gav vi honom medicin innan det bröt ut riktigt så det har fungerat riktigt bra inatt. Ska ge honom lite nu också. Han ska ju ha det tre gånger om dagen. Hoppas han växer ifrån förkylningsastman snart.

Just nu sitter Leo på golvet och leker. Han vaknade för en liten stund sedan. Sov i 1½ timme =) Inte dåligt för att vara honom. Så medans han sov hann jag med 2 avsnitt av prison break så nu har jag sett 16 avsnitt av 22 av säsong 2. Sen är det bara att börja på säsong 3 =) Tycker den är skit bra!

Jag ska snart göra lite frukost till oss. Yoggi och macka blir det för både mig och Leo. Sen ska vi ut och gå en runda. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Sitta hemma och titta på en film kanske?

Imorgon ska vi till Vislanda. Ska hem till mamma och dom en runda. Sen vid ett ska vi till Birgit och Göte en runda. Birgit fyllde år igår så vi ska fira det imorgon =) Få god mat =) Sen på kvällen så blir det ju 50 års kalas. Mia och Crister ville gärna ha Leo. Men han är ju inga problem att ha med sig så han får följa med. Skulle det bli för hög musik får jag väl gå hem med Leo.

På söndag ska vi sätta upp tavlor och fixa fönsterlamporna. Så då blir det nog mest till att ta det lugnt.

Igår va vi i Ormersberga en liten runda. Leo älskar ju att vara med farfar. För farfar lär ju honom massa dumheter =) Vi fick rutiga kokboken. Jag har letat efter den men inte hittat den. Men Mia hade hittat den inne i stan så den köpte hon till oss =) Och så fick vi en eltandborste!

Nu är jag hungrig så nu ska jag göra fruksot!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0