29 Juli 2009

Igår va vi i Ormesberga och firade Sonja. Väldigt trevligt och väldigt gott =) Smörgåstårta och sen blev det tårta och kaffe!
Va hemma vid sju tiden. Jag satte igång att städa så nu är kylen riktigt avtorkad. Det kunde behövas. Sen plockade jag lite. Sen tittade vi på tv en liten stund och sedan blev det en film. Black sheep. Skräck/komedi. Riktigt sjuk. Men man skrattade ibland men man blev ju inte direkt rädd. Möjligtvis äcklad! Efter den blev det sängen. Somnade rätt tidigt.
Leo vaknade vid klockan halv sex första gången idg men Fredrik hämtade honom och la honom i våran säng då somnade han om till kvart över sju. Så sedan dess är vi vakna =) Har hunnit att dammsuga och plocka undan lite. Leo börjar bli trött igen. Så ska snart gå in och lägga honom igen. Fredrik är ute i Ormesberga men kommer vi dtolv igen. Då ska vi äta lite och sedan ska vi åka in till stan. Jag ska in på lindex och hitta något fint till lilla Johanna. Och Fredrik ska in på elgiganten och köpa dammsugarpåsar. Och när vi är klara där så åker vi till Leos lekland med mamma, Kenny, Cilla, Jessica, Jennifer och Johanna. Vet inte om Peter, Joel, Sanna, Pia, Micke, Viktor och Emmeline skulle med? Inte en aning men det märker vi.

Ikväll kanske vi skulle åka till Ronny. Inget säkert ännu. Imorgon blir det lite mycket på schemat. På förmiddagen så blir det städning och efter middagen kankse Jenny och Linnéa med dom små komma. Så då blir det full rulle här =)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0