18 Juli 2009

Hej kära läsare. Nu är vi hemma!

Haft det så otroligt bra!

Lite kort om vad som hänt:

Lördag: Kom till stugan vid två packade upp och sen åkte vi in till Ronneby och gick på tosia bonnadan. På kvällen satt vi ute och tittade över havet från stugan! Strålande solksken hela dagen.

Söndag: Va på tosia bonnadan igen. Leo fick en traktor och ett par skor! Och så blev det lite marknadsgodis. Tog en fika i Ronnebys park. Kvällen gick vi en runda på ön och tittade. Strålande solsken.

Måndag: Åkte till Karlskrona gick där och tittade och fikade på ett mysigt café. Körde runt och letade efter leksakshuset i nästan en timme. Hann gå där i 15 minuter innan dom stängde. Strålande solsken.

Tisdag: För er som inte läste smålandsposten den dagen så kan ni få veta att jag och Fredrik förlovade oss denna dag =) Så det firade vi med att mysa i Karlshamn hela dagen. Åt lite god mat och avslutade med glassbåten. Strålande solsken.

Onsdag: Åkte in till Ronneby och åt. Det började regna vid två tiden så vi va i stugan resten av dagen och spelade lite spel och busade en massa med Leo. Kvällen blev fin så vi satt ute.

Torsdag: Kanon fin dag. Mia, Crister, Sonja, Sara, Oskar, Adam, Jenny, Andreas, Anna och Erik kom ner och firade Fredrik. Han fick ett presentkort på 900 på jc. Vi fick en flaska champange, 1300 kr och en jätte fin kokbok för att vi förlovat oss =) Åt lite och sen en runda till stranden. Dom åkte vid fyra tiden.

Fredag: Låg vi på stranden på dagen. Och sen packade vi ihop oss och åkte hem. Först åkte vi till leksakshuset igen för vi hann ju inte gå där så länge!

Idag ska vi till min mamma och dom. Först ska vi handla blöjor och lite annat på city gross. Bilder kommer snart upp på bilddagboken.

Kommentarer
Postat av: tessan

Stort grattis till er! =)

Mysigt.

2009-07-19 @ 11:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0