7 December 2009

I lördags kväll va vi hos Robert och Maja och åt god mat och tittade på flickan som lekte med elden. Den va inte riktigt lika bra som ettan! Hoppas på att trean blir riktigt bra! Vi åkte hem vid lite över elva. Hem och la oss direkt.

Igår sov Leo till halv åtta. Han fick välling och så tittade vi lite på tv. Jag och Fredrik år sen frukost vid lite över tio. Leo va trött så han somnade igen vid halv elva. Han sov till klockan halv tvp :O Det är inte likt honom. Vi gjorde oss klara för att åka in till Crister som ligger på sjukhuset. Leo blev super glad över att få träffa sin farfar! Va där till halv fyra sen åkte vi till Jenny och firade henne. Vid sju åkte vi till citygross och handlade hem lite saker som behövdes. sen hem och mysa framför tvn.

Idag vaknade Leo vid tio i sju. Steg up och han åt välling. Vid tio i åtta gick vi och la oss igen och sov till tio. Vi åt lite frukost och sen har vi busat. Vid halv ett åt vi lättlagad lunch. Makaroner, falukorv, gräddsås och grönsaker. Vid tio i två somnade han igen och när han vaknat ska vi gå till bibliotket =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0