5 December 2009

Igår åkte jag och Leo med 12:05 bussen in till stan. Va där inne och kollade lite.Köpte julklappen till Oskar så är det klart. Leo fick nya vantar och fuskpolo. Han skulle ha likadana som Oliver på dagis försökte få honom att ta en annan färg men nej han skulle ha likadana som Oliver. När vi gått en runda på stan så gick vi upp till get dressed. Handlade lite till Kenny där men tyckte dom blivit dyra på sina kläder! Sen gick vi upp till maxi och gick runt där. Handlade lite fler julklappar och satte oss och fikade vid maxi. Va gott med lite energi.
Fredrik och Ronny kom upp till lindex vid fem och hämtade oss. Vi åkte bort till Sundahls för dom hade maskinvisning där. Gick runt där och tittade på en massa maskiner. Drack lite kaffe och snackade lite med folk. Leo han flörtade till sig ett gosedjurs lamm av Janne =) Efter det så åkte vi till Vislanda. Handlade lite chips och så sen tittade vi på idol.
Kom i säng vid halv ett tiden.

Leo tog lite sovmorgon idag =) Han sov till klockan halv åtta! Gud så skönt det va =)
Nu har vi hunnit äta lite frukost snackat en hel del med mamma och även busat med ungarna =) Hoppas på att det kan sluta regna så jag kan gå ut med Leo. Han behöver springa av sig!

Ikväll ska vi till Robert och Maja och äta mat och titta på film! Ska bli trevligt va flera månader sedan vi träffades. Så det blir en ganska lugn kväll.

Nu ska jag avstyra ett bråk mellan Kenny och Cilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0