10 Augusti 2009

Helgen har varit super =)

I fredags träffade jag en gammal klasskompisa inne i stan vid två. Hon åkte hem vid kvart i sju och då mötte jag och Leo upp Fredrik och Jonas som hade kommit in till stan. Vi gick bort till stortoget för att möta Oskar. Sendan tittade vi på rixfm festivalen och efter det gick vi bort till ett öltält så att Jonas och Oskar kunde få sina öl dom tjatade om =) Leo satt med sina hörselskydd på sig så fort det va hög musik och han är så duktig så han tar inte av sig dom =) Vi åkte hem vid elva. Leo somnade då som först. Yes tänkte vi då kanske vi kan får lite sovmorgon på morgon. HA det kunde vi tro =)

Halv sju vaknade Leo på lördagen. Steg upp och åt lite frukost plockade i ordning hans väska. Vid halv nio åkte vi till Ormesberga och sedan visare till Svedala i skåne. Där vi hämtade våran nya bil =) Hur fin som helst. Skit nöjda är vi i alla fall =) På vägen hem stannade vi till i Älmhult och åt kvällsmat på Ikea. Leo fick lite fina saker av farmor och farfar. Bla ett bäddset och en liten nalle. Väl hemma vid typ sju så började vi göra oss klara för ännu en kväll inne i stan med en massa trevliga människor. Va hemma vid två på natten!!!

Igår fick Fredrik sov morgon till klockan halv elva. Tyckte han kunde behöva det. Eftermiddagen spenderades i Grimslöv. På kvällen bjöd mamma på grillat med glass och hallonsås till efterrätt. Gott! Va hemma vid nio tiden för vi hade varit och handlat lite mat. Leo aomnade direkt till och med utan sin kvällsvälling. Vi fyllde i alla papper till dagis så nu är det nästan klart.

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag har blivit så satans förkyld har huvudvärk och snorig som fan. Säkert Ann-Sofie som smittat mig =) Men nu ska vi ta och gå ut en runda. Måste handa lite mjölk för det glömde vi igår =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0