3 Augusti 2008

Jaha så är det redan augusti..

I fredags va vi på borås djurpark. Väldigt trevligt. Sen på kvällen åkte vi på race i alvesta. Eller race vet jag inte om man kan kalla det för det va inte direkt många bilar som körde. Sen körde vi in till stan en runda och sen hem. Leo blev 7 veckor. Fan va tiden går.

Igår va vi i omersberga. Fidde fixade bilen. Så nu fungerar den igen. Sen hem och äta, duscha och vila lite. Sen in till alvesta på race. Fast va inte mycket till race. Men stod där i 2 timmar och snackade med dan, stenemo, kenny, sandra och några till. Trevligt. Sen in till McDonalds och åt lite. Sen ner på stan och prata med lite folk och sen hem.

Leo somnade vid nio igår kväll. Åt vid halv ett sov vidare och vaknade igen vid halv sex och åt lite. Sen sov han till klockan halv tio. Så vi fick sovmorgon idag :):) Jag har tvättat mellan elva och två. Sen åkte vi ut till morfar och hämtade alla fiddes saker där. Och nu sitter vi hemma hos mamma. Ska snart hem och laga lite mat. Vi ska grilla :) Ska ner och köpa mer dricka till Leo också. Morotsjuicen blev en favorit för honom :) Tror även jag ska köpa lite majspuré eller nåt och börja ge honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0