27 Januari 2011

Igår när Fredrik kom hem så hade han klippt sig och Leos min va väldigt rolig när han sprang för att möta sin pappa i dörren =)
på kvällen tittade vi på en film och sen vid nio fuskbyggarna och sen blev det sängen.

Vaknade av att klockan ringde vid 07 idag! Va verkligen tvungen att stiga upp och tvätta. Fick väcka Leo så han kunde följa med ner. Sen har det varit ett evigt springande ner dit men mellan gångerna har vi hunnit med en massa bus =)
Nu vid tolv va Leo så trött och grinig så jag la honom han brukar ju inte sova middag längre annars men idag behövde han verkligen. Han somnade vid tjugo över ca så ska snart gå in och väcka honom annars somnar han aldrig ikväll!! När han vaknat ska vi gå ut och gå en runda. Och även lämna alla Leos pengar och sätta in dom på hans konto.

Har hunnit med att kolla upp allt vi ska handla på ikea på söndag! kommer gå på ca 6000. Som tur är har vi presentkort och 1600kr att spendera där så vi kommer bara behöva betala 3500-4500 för man hittar ju alltid en massa annat som man inte tänkt sig!
Leos rum kommer i alla fall bli super bra. Och han kommer få en tonårssäng direkt. Tycker inte det är så stor mening att köpa en liten barnsäng utan han får en riktig säng direkt =) och så ska han få en massa saker till sitt rum.
Till oss själva ska vi köpa dvdhyllor, bokhylla och en massa saker till köket =)

Nu ska jag väcka lilleman så han vaknar till liv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0