8 December 2010

Igår slutade jag vid 17 tog ut pengar innan jag gick hem och sen hem byta kläder sne över till dagis för att gå på julfest! Väldigt trevligt va det!
I söndags kom vi fram till att vi skulle börja med nya rutiner här hemma. Vid sju ska Leo äta sin välling sen borsta tänder, ta på blöjam och pyjamas sen läggas i sin säng. Han har alltid fått sitta med oss i soffan och somna. Men nu börjar han bli för stor för det för han sitter aldrig stilla och somnar som först vid 21! Så igår när vi kom hem från dagis vid kvart i sju så fick han sin välling sen borstade jag hans tänder tog på honom blöja och pyjamas sen la jag honom i hans säng läste en liten saga oich sen sov han! VA??? Inga protester eller något han bara la sig och somnade! Ska det vara så smidigt? Skönt om det skulle vara så lätt =)

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 3½ år det betyder att om 5 dagar är våran lille kille 2½ år! Fan va tiden går fort!!
Idag ska jag jobba 14-19. Efter det hoppas jag på att gymmet är öppet så jag kan köpa mig mitt gymkort så jag kan börja träna på riktigt! Måste verkligen gå ner dom sista 6kg innan sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0