7 Juni 2010

Igår när Leo om hem från farmor och farfar med Fredrik så såg jag att hans fot va lila/blå/röd och jätte svullen och jätte hård och varm(han hade blivit myggbiten). Så jag ringde 1177 men dom sa att jag skulle smörja med kortison salva och sen skulle det bli bra. Jag va inte riktigt nöjd med svaret så jag ringde in till barnakuten och dom tyckte att det lät lite konstigt men ville att vi skulle avvakta lite för det va lång kö där inne. Han sa att vi skulle smörja med kortison och ta på en strumpa så Leo inte kunde klia på betten. Och sen skulle vi kolla om det blivit bättre när vi skulle gå och lägga oss hade det blivit värre skulel vi åka in med en gång. Vi smörjde honom och han somande vid halv åtta. När vi skulle gå och lägga oss vid lite i tio gick jag in till Leo och tog av han stumpan och kollade. Svullnaden och hårdheten hade blivit ännu värre nu gick det långt upp på benet. Så vi klädde på honom och åkte in till barnakuten.
Väl där inne fick vi snabb hjälp då dom va lite rädda för vad som kunde hända om han inte fick medicin. Dom lyssnade på han lungor och hjärta och det lät bra så det va inget som påverkade hans andning i alla fall. Han fick 2 oliak mediciner och sen fick vi åka hem. Så va hemma igen vid halv tolv ganska trötta. Men Leo va pigg då han låg och pratade på i våran säng men somnade vid halv ett tiden. 

Trodde jag skulle få sovmorgon till i alla fall halv nio idag men icke! Han skulle upp vid halv åtta. Så det va bara till att stiga upp och se glad ut. Hans fot ser redan mycket bättre ut. Fortfarande svullen men börjar få tillbaka sin vanlig färg i alla fall. 
Vi ska nu klä på oss och gå bort till apoteket och hämta hans medicin. 

Idag blir en kort dag för Leo på dagis. 14:20- ca16:30. Jag börjar 15 och jobbar till 21:15. 

Nu ska jag hjälpa Leo på med strumporna annars har han klätt på sg själv =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0