18 Maj 2009

Grattis Tessan på din 31 års dag. Hoppas du får en bra dag!

Fredrik gick upp med Leo vid klockan halv sex idag.Sen somnade Leo igen när Fredrik gick till jobbet vid tjugo i sju. Så vi sov till klockan tjugo i nio. Riktigt skönt =) Vi satte oss då och åt frukost. Nu ville Leo ha lite mellanmål så han äter lite äpple, banan och apelsin. Snart fyller han 1 år min lilla gosse. Så skönt det ska bli då behöver man inte vara så rädd över vad han äter. Då ka vi börja salta våran mat igen. Barn under 1 år ska ju inte äta salt. Men snart kan Leo börja med det =)

Igår fick vi ett ryck på eftermiddagen och åkte till Vetlanda. Gick lite och tittade och sen gick vi till chili thai och åt. Fy fan va äckligt det va. Vi tog lite olika små rätter. Man fick ris, sötsur sås, kyckling på spett i jordnötssås, friterade jätte räkor och biff i sås. Det enda som gick att äta va biff i sås och riset. Såserna smakade äckligt som fan och kycklingen va äcklig. Räkorna smakade typ bara salt. Nej fy va äckligt det va. Kostade 128 kronor också.. Tack avet jag hong kong inne i stan! Vi va hemma vid lite i åtta. Då tittade vi på wipeout special och sen blev det söndagsparty med filip & Fredrik. Gick och la mig vid halv elva och somnade direkt!

Idag är det skit tråkigt väder ute.. Så vi ska vara inne mest idag. Ska gå till affären och handla lite tills ikväll. Ikväll ska vi äta fläskfilé och potatisgratäng och lite rödvinssås till det! Ska bli så gott!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: tessan

Tackar Tina!!

2009-05-18 @ 12:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0