8 Juni 2009

Jaha igår va mamma, Keny och Cilla här. Väldigt trevligt. Vi åt våfflot och fikade lite sen gick vi till lekplatsen. Dom åkte vid typ kvart i sju och då åkte vi till Ormesberga för att hämta Ozzy. Satt där och pratade ett tag va hemma vid halv nio. Leo fick pyjamas och välling sedan blev det sängen för honom. Jag gick och la mig vid halv elva.

Leo vaknade vid halv sex men då tog Fredrik honom. Han la Leo vid kvart över sex igen och Leo somnade direkt. Så vi steg upp vid nio =) Så skönt att få sova lite. Vi satte oss och åt frukost. Leo somnade igen vid elva och sov till halv ett =O Nu busar han som en liten galning. Vi ska snart äta lite. Sen blir det på med regnkläder och ut med hunden. Vi ska nog gå förbi biblioteket också. Ska även gå bort till affären en runda.

Den här veckan har jag ganska mycket att göra. Ikväll kommer Fredrik ganska sent. Vi ska hjälpas åt att laga lite mat och sen ska jag baka syltkakor. Imorgon och på onsdag blir det att baka det sista. På torsdag tar min kusin studenten så det blir att vara hos dom inne i stan. Efter vi är klara där ska vi handla allt som behövs tills på lördag. Fredag ska vi fixa lite med tårtorna och på lördag blir det KALAS =)

Idag firar jag och Fredrik 2 år tillsammans =)=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0