4 Juni 2009

Igår hade Mia Leo på eftermiddagen. Rätt skönt att kunna baka i lugn och ro. Men allt skulle bara krabba igår så det blev bara två sockerkakor.. Ska baka lite syltkakor idag.
Va i Ormesberga igår vid sex och hämtade Leo. Garaget va inte så farligt. Ella ja det kommer ju inte gå att rädda det. Men hela skiten är ju inte platt i alla fall. Men Fredrik får inte röra något där. Nästa vecka skulle försäkringsbolaget komma ut och titta på det. Men Fredrik skulle ringa till dom idag och höra med dom om han inte kunde få ta ut sin bil. Han vill inte ha den där om det skulle rasa ihop.
Leo vaknade vid typ halv tolv och skrek rakt ut. Han skrek och skrek. Vad vi än gjorde blev dte inte bättre. Provade med allt. Men inget hjälpte. Efter 50 minuter somnade han mellan mig och Fredrik. Så somnade vid halv ett inatt och vaknade av Leo vid halv sju idag.. Men bara till att bita ihop och stiga upp.

Leo ska få lite mellanmål nu är det tänkt. Han vaknade för en stund sedan han somnade vid åtta och sov till lite över tio. Så han tar nog igen det han missade igår. Efter han ätit lite ska vi ut en runda. Passa på medans det är fint väder. Skulle ju regna i eftermiddag/kväll =( Fredrik skulle köra direkt till Jimmy i Lammhult efter jobbet så vi är själva till åtta nio tiden ikväll. Har tvättid vid klockan sju. Men får väl släpa med mig Leo ner dit.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0